- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μεγαλε,με εκανες να διαβαζω βιβλιο στις 2 το βραδυ!
Και τα 21 καιφαλαια ειναι φοβερα και γεματα ενδιαφερον!
Περιμενω να διαβασω και τα αλλα δυο ακομα βιβλια που μας εταξες μεσα απο το πρωτο σου βιβλιο!
www.meokorpopi.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
Γιατί μου το κανες αυτοοό…!!! Προφανώς δεν ξέρεις φίλε μου τα προηγούμενα μου με τον κύριο ΜΕΓΑ γι’ αυτό απενεργοποίησες το λογαριασμό του. Ενώ μου το’ παιζε φίλος όχι μόνο με ρουφιάνεψε στα αποσπάσματα, αλλά πήγε να μου φάει και την Κόμισσα Λουΐζα Μπανκόλι ο τζαναμπέτης!!!
ΜΕΓΑΣ: “Ομως ηρθε η ωρα για μια τελικη μονομαχια!”
JBG : «τον Νταβελη ξερεις που θα τον βρεις - στο βουνο»
Τη πήρες την απάντησή σου. Η μονομαχία στο βουνό. Οι διαδυκτιακές κοντρίτσες είναι γι’ αυτούς που φοράνε ΦΟΥΣΤΕΣ. Εμείς φοράμε ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ. Υπάρχει διαφορά. Εσύ την τιμάς τη φουστανέλα σου Γιάννη Μέγα;
Γκαντάραααα… ετοίμασε τις κάμερες!
ΜΕΓΑΣ: “Ομως ηρθε η ωρα για μια τελικη μονομαχια!”
Επέτρεψέ μου να σου δωρίσω και μια φωτογραφική απάντηση (μέρες που’ ναι)…από μια αγαπημένη μου Viking μεταλλική μπάντα…
"Somewhere where the mountains collide, that's where i found my new life" (Ensiferum)
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ FRODO, να’ σαι καλά!
"Somewhere where the mountains collide, that's where i found my new life" (Ensiferum)
προφανως το 666 αφαιρεθηκε για να μην δινει "σατανιστικες" λαβες στην προσληψη διαδικτυακων καρπαζιων στις οποιες εχει διαπρεψει ο εν λογω ψευδοπαλληκαρας των παραμυθιων της ελληνικης υπαιθρου!
αν και παρατηρω πως το ιδιαιτερως βαρυ και ακρως προσβλητικο "καλα χριστουνεκρα" ουτε λογοκριθηκε απο τους συντονιστες ουτε σχολιαστηκε απο τους λαλιστατους κατα τα αλλα σαχλαμαρακηδες του τοπικ!
ενδιαφερον οσο να 'ναι, ε...?
...![]()
Edited by - hendrix on 27/12/2006 21:05:56
quote:hendrix
χμμμ,
προφανως το 666 αφαιρεθηκε για να μην δινει "σατανιστικες" λαβες στην προσληψη διαδικτυακων καρπαζιων στις οποιες εχει διαπρεψει ο εν λογω ψευδοπαλληκαρας των παραμυθιων της ελληνικης υπαιθρου!
βρε χεντριξ, πολυ ενημερωμενο σε βρισκω
του εριχνες και συ καρπαζιες τοτε?
με ποιο νικ? ![]()
να υπενθυμησω απο ποτε στραβωσες?
απο την στιγμη που εγραψα για ενδειξεις σπηλαιολογικου και αρχαιολογικου ενδιαφεροντος στην σπηλια που ΔΕΝ τις γνωριζεις
δεν φταιω εγω ομως αν ειναι μπροστα σου και δεν τις βλεπεις ![]()
quote:αν και παρατηρω πως το ιδιαιτερως βαρυ και ακρως προσβλητικο "καλα χριστουνεκρα" ουτε λογοκριθηκε απο τους συντονιστες ουτε σχολιαστηκε απο τους λαλιστατους κατα τα αλλα σαχλαμαρακηδες του τοπικ!
οπως δεν σχολιαστηκαν τα συνεχη ειρωνικα σου κουφια σχολια, ουτε οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιεις για μελη του φορουμ
ποιοι ειναι οι σαχλαμαρακηδες του τοπικ θα μας πεις?
σε καλυπτει η ανωνυμια σου, οπότε ριχτα αφοβα ![]()

quote:quote:XD
Φίλε JBG, πραγματικά πολύ ενδιαφέρον κείμενο, πιάνεις την υπόθεση της κούκλας σφαιρικά, επίσης πολύ θετική εντύπωση μου έκανε και το περιστατικό με το παιδί, αν αναλογισθεί κανείς ότι η περιοχή αποτέλεσε σημαντικότατο αρχαίο λατομείο από το οποίο προήλθαν τα οικοδομικά υλικά τόσο γνωστών αρχαίων μνημείων αυτόματα βλέπει κανείς την Πεντέλη με άλλο, πολύ θετικό, μάτι και αναρωτιέται γιατί τέτοια εγκατάλειψη..
πράγμα που δεν συμβαίνει όταν απλά λέμε πως "ήταν" η σπηλιά του λήσταρχου Νταβέλη.. εδώ η ατμόσφαιρα και η αξία της περιοχής αυτόματα υποβιβάζεται τουλάχιστον στην σκέψη μου -και αν κανείς την συνδέσει με τους (σε πρώτη φάση) ρομαντικούς θρύλους της δούκισσας και το άδοξα τραγικό φινάλε της καταντά μάλλον γκροτεσκική εις βάρος του τόπου.
Εν αναμονή λοιπόν του ολοκληρωμένου βιβλίου.
φιλε XD, εισαι απο τα ατομα που αντιμετωπισαν εξ αρχης σοβαρα το θεμα και εχεις προσφερει πληροφοριες στο τοπικ, που αν μου το επιτρεψεις θα αναφερω στο δευτερο μερος του βιβλιουμε χαροποιει το οτι εισεπραξες απο το κειμενο και το γεγονος, αυτα ακριβως που θελησα να προβαλω
ελπιζω συντομα να το ολοκληρωσω
νασαι καλα, και ευχαριστω!
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Θα χαρώ πολύ να τις συμπεριλάβεις ![]()
![]()
Το ποιος δεν βλέπει την μύτη του άσε να το κρίνουν άλλοι...
που φοράνε και γυαλιά...!!! ![]()
Επισης υπαρχει και αυτο εδω το topic που μπορεις να κοντραριστεις με οποιον θελεις:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=8806
Διαλεγεις και περνεις...
Η το topic: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=8806
H μενεις εδω: [URL=http://img120.imageshack.us/my.php?image=mp5a7aairsoftsubmachinerh2.jpg]
[/URL]
www.meokorpopi.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν
Επιτεθηκα συλλογικα στα μελη του φορουμ? Επιτεθηκα ας πουμε σε σενα?
Κανε μια βολτα λοιπον στα τοπικ που με παραπεμπεις και ενημερωσε μας αν κουνιουνται οι βαρκες! ![]()
Εγω σχολιαζω καποιες "λεμουριακες αποψεις" και θετω ερωτηματα:
τι εγινε με την περιφημη τριχοφωτογραφια?
πως συμβιβαζεται η επιθετικα σκεπτικιστικη σταση απεναντι στο 12τριχο ΔΝΑ με την ακρως θετικη σταση απεναντι στις φωταψιες που ειδε καποτε ο Νταβελης στην κορυφη της πεντελης?
γιατι προσωποπειται αγωνιωδως η αρνητικη κριτικη στα "βιωματα" του Τζον?
και αλλα τετοια ενοχλητικα![]()
Κανε μια βολτα λοιπον στα τοπικ που με παραπεμπεις και ενημερωσε μας αν κουνιουνται οι βαρκες!
αυτο ειναι δειγμα μαγκιας ή προβοκατσιας?
ας κρινουν τα μελη και οι συντονιστες
quote:Εγω σχολιαζω καποιες "λεμουριακες αποψεις" και θετω ερωτηματα:
πουλας φτηνη ειρωνια, δεν σχολιαζεις ![]()
και ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, μιας και με αυτη μου την εμπειρια ξεκινα το τοπικ, αλλά "ξαφνικα"
οχι ομως και απροσμενα ![]()
quote:τι εγινε με την περιφημη τριχοφωτογραφια?
την εστειλα για αναλυση στον καλυτερο κομωτη ![]()
quote:πως συμβιβαζεται η επιθετικα σκεπτικιστικη σταση απεναντι στο 12τριχο ΔΝΑ με την ακρως θετικη σταση απεναντι στις φωταψιες που ειδε καποτε ο Νταβελης στην κορυφη της πεντελης?
δυστυχως για σενα ο Νταβελης εχει και φωτογραφιες
εσυ εχεις 12τριχο ΔΝΑ? ![]()
ετσι εξηγειται λοιπον...
απο τον πιθηκο καταγομαστε οι ανθρωποι, αλλά προφανως οχι απο το ιδιο ειδος - εσυ πρεπει να καταγεσαι απο την Μαδαγασκαρη, αν κρινω απο την εμμονη σου στο ειδος του ζωου ![]()
quote:γιατι προσωποπειται αγωνιωδως η αρνητικη κριτικη στα "βιωματα" του Τζον?
την προσωποποιεις εσυ και μονο εσυ, αφου σε μενα εκδηλωνεται η εμπαθεια σου
αλλά θεωρεις αυτο που κανεις κριτικη? ![]()
οσον αφορα το θεμα των βιωματων θα πρεπει να καταληξεις καπου, ειμαι τρελος, ειμαι ψευτης, ειμαι σαχλαμαρακιας, ή κατι βιωσαμε με την γυναικα μου που σηκωνει ερευνα και ψαξιμο?
εγω θα το αναλυσω στο δευτερο μερος του βιβλιου
μεχρι τοτε δεν κανεις κριτικη στα οσα εχω γραψει στο πρωτο μερος?
εχει φωτογραφιες και τα στοιχεια ειναι ακομη ΕΚΕΙ για να τα δεις κι απο κοντα (αν σηκωνεσαι απο την πολυθρονα) και να μας πεις την πολυποθητη γνωμη σου
επροκειτο για πενταωροφο αρχηγειο του ΝΑΤΟ? ![]()