- Test Area -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ!
ΜΑΛΛΟΝ……
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ (Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ [ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ])

FREE YOUR MIND

~FREE YOUR MIND~
quote:
Πώς γίνεται να κάνω ενεργή μια φωτογραφία;;; Να κάνω κλικ πάνω της και να πηγαίνει σε άλλη σελίδα ή να γίνεται μεγαλύτερη...
Και πώς μπορώ να κάνω ενεργή μία λέξη ή κείμενο...
Η σωστή σύνταξη του κώδικα των Forums για την εισαγωγή Υπερσυνδέσμων στα μηνύματα βρίσκονται στη διεύθυνση: Creating a Hyperlink in your message (FAQ)
... από το FAQ των Forums (Υπερσύνδεσμος στις βασικές επιλογές, πάνω δεξιά...). Δυστυχώς το FAQ είναι ακόμη στην Αγγλική, όμως νομίζω ότι τα παραδείγματα που παρατίθενται εκεί είναι κάτι παραπάνω από προφανή και δίνουν λύση και για τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες ζήτησε πληροφορίες ο Cronos. ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
HI
HI
HI
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
www.esoterica.gr/forums/users/_imgmsgs/t-seeker/oneira.jpg
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
αλήθεια , admin γίνεται να μου την κανεις πιο μικρή και να μου τη βαλεις στη μεση ?
ευχαριστώ !
Αν επιμένεις, όμως, να γίνει μικρότερη η εικόνα, αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο ADMIN

αλλα αν γίνεται , ναι πες του admin να μου την μικρύνει μιας και εγω δεν έχω τέτοιο πρόγραμμα . πιανει πολύ χωρο στα μυνήματα .θα λείψω για καμία βδομαδα και ελπίζω όταν γυρίσω να είναι εντάξει .
ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Εχω πρόβλημα στο φτερό ![]()

Edited by - Mercury on 28/08/2003 21:51:39
Για δοκίμασε!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Communicating at an unknown rate...
Edited by - Valnta on 01/09/2003 15:51:19