ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test Area -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test Area -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Flawless93 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
GDS1Μέλος
01/09/2005, 14:44:27
χαχαχαχα καλά με τον Ψηλό έχω και μου έχει πει πολλά, όμως τίποτα από αυτά που λες δεν είπα. Πιστεύω με το Ψηλό καταλαβαινόμαστε και δεν θιγόμαστε μεταξύ μας, δεν ξέρω πως το βλέπει ο ίδιος αλλά εγώ έτσι το βλέπω.

Όταν ο οποιοσδήποτε παραληρεί, όπως εσύ τώρα, κάπως πρέπει να τους επαναφέρουμε στην πραγματικότητα πχ ο Χ του αρέσει να βλέπει εγκάθετους που λασπώνουν την Χριστιανοσύνη, συγνώμη τι απαντάς;;; του απαντάς μεταξύ αστείου και σοβαρού πχ μην εξάπτεσαι θα ανέβει η πίεση σου...

Όσο για την έλλειψη επιχειρημάτων μάλλον εσύ δεν διαθέτεις, είπες δυο κουβέντες σαν επιχείρημα που απαντήθηκαν και αυτοαναιρέθηκαν

Αφού λοιπόν σου τελείωσαν τα επιχειρήματα άρχισες τα γνωστά και είσαι έτσι και είσαι αλλιώς και κάνετε κλίκα και εμείς αδικούμαστε και ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

Έτσι όμως δεν κάνεις διάλογο Velissarie και δεν θα πείσεις ποτέ κανέναν και για τίποτα

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

VELISSARIOSΜέλος
01/09/2005, 15:04:27
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΕΛΕΤΗ.ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ.
Χαχαχαχαχα!!!
Ούτε εγώ μπορώ τη μυρωδιά του, με πιάνει πανικός SEL 33

arisseirios, join the club....
Πρέπει κι εσύ να υποστείς την επίθεση SEL32

Ψηλε πάλι για αποτοξίνωση μπήκες GDS1 SEL32

nikostheater
"τι να πω,αμα σας αρεσει να γελατε με ανοησιες "
Εσύ το είπες nikostheatre ναι μας αρέσει να γελάμε με ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!!(GDS1)

nikostheater
"τι να πω,αμα σας αρεσει να γελατε με ανοησιες "
χαίρομαι που κατανοείς την θέση σου....
Έλα μικρό και αστείο αγοράκι κάνε με να γελάσω και άλλο!!!! GDS1)
nikostheater
"Εγω θα σε κανω να γελασεις;"
Εσύ είσαι ο καραγκιόζης της παρέας.... GDS1)

Τι έγινε ακό εδώ είσαι;;;;;
άλλα λες και άλλα κάνεις;;;;
Να σου θυμίσω μήπως;;;;
nikostheater
"...σε αφηνω..."
Άντε γιατί από την στιγμή που ήρθες έκανες το θέμα κουλουβαχατα... GDS1)
Επιπλέον, δές πόσα κουλά υπάρχουν στη Βίβλο και μετά κρίνε τις άλλες Dying_Incubus
Επειδή είπες μια μπαρούφα που δεν την αποδεικνύεις δεν πάει να πει ότι πρέπει να την δεκτό. GDS1)

Χαχαχαχαχα!
Έρχεσαι δεύτερος...
Σχετικά για τον Χριστόδουλο, άστο!
Άλλο αμαρτωλό παιδί αυτό! Dying_Incubus

Ψηλός
"Βρε παιδιά για σοβαρευτείτε λίγο.
Δεν είναι κακό κάποιος να κάνει και μια εσφαλμένη εκτίμηση.
Λες ένα, οκ γράψε λάθος και τελειώνει εκεί το θέμα. Γιατί δεν παραδέχεστε τίποτε;;"
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ψηλός
"Μια τέτοια συμπεριφορά μου θυμίζει τη συμπεριφορά των πρωτοπλάστων στην Εδέμ."
ΕεεεεΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(GDS1)

GDS1Μέλος
01/09/2005, 15:15:37
Velissarie το να αποκόπτεις τμήματα δεν είναι και το καλύτερο γιατί αλλοιόνωνται και πολλά...!!!!!!!!

Παρά όλα αυτά οι τρείς φράσεις που χρησιμοποίησες

1)ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
2)ΗΡΕΜΕΣΕ ΛΙΓΟ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ
3)ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΧΒΕΧΙΔΙΚΑ

Δεν τις χρησιμοποίησα.

Επιπλέον το γέλιο δεν είναι προσβολή, είναι αυθόρμητο και λυπάμαι που το γέλιο το θεωρείς σαν προσβολή. Όταν διαβάζω κάτι που θα με κάνει να γελάσω θα γελάσω

Όσο για τα άλλα δες την απάντηση μου παραπάνω, κρίμα όμως που δεν ανέφερες και την κατάληξη του διαλόγου με τον nikostheater όπως και με εσένα (το ξέχασες;;;).

Βλέπεις Velissarie σου αιτιολογώ τα πάντα εσύ όμως μόνο να κατηγορείς ξέρεις όσο από αιτιολόγηση άστο καλύτερα...

Edited by - GDS1 on 01/09/2005 15:28:55

VELISSARIOSΜέλος
01/09/2005, 15:20:47
ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ..
GDS1Μέλος
01/09/2005, 15:27:20
Χμμμμ, μην ζητάς ποτέ συγνώμη μόνο όταν το εννοείς...

Παρά όλα αυτά μαθαίνεις

VELISSARIOSΜέλος
01/09/2005, 15:46:37
Γράφει χαρακτηριστικά ο Γερμανός ιστορικός F. Gregorovius:

Από τους βανδαλισμούς αυτούς [που έγιναν βάσει των διατάξεων του Θεοδοσίου] η αρχαία Ελλάδα έπαθε ελάχιστα, συγκριτικά με όλες τις άλλες χώρες της Αυτοκρατορίας. Κυρίως η Αθήνα έμεινε απαλλαγμένη από καταστροφές. Κανένα από τα εν Αθήναις μεγάλα κι ονομαστά ιερά δεν γκρεμίστηκε. (...) Ο Χριστιανισμός ανεδείχθη ίσως ευλαβέστερος προς τα μνημεία της αρχαίας τέχνης στην Αθήνα απ’ ότι σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εξαιρουμένων ορισμένων καταστροφών καλλιτεχνημάτων και ιερών προς τα οποία είχε μετά ιδιάζουσας εμμονής η παγανιστική πίστη, η νικητρια θρησκεία φαίνεται να επικρατησε στην Αθηνα ειρηνικά. (...) Η καταστροφή του ναού του Ολυμπίου Διός δεν δύναται να αποδοθεί εις τον βανδαλισμό βυζαντινού ανθύπατου ή στον ζήλο κάποιου επισκόπου.Πολλοί ναοί κατέπεσαν απο σεισμους και μάλιστα σε μεταγενέστερα χρόνια. Ο ναός του Διός εν Ολυμπία κατέπεσε τον 6ο αιώνα, ο ονομαστός εν Κυζίκω μετά τον 11ο αιώνα.
ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ [ Ιστορία των Αθηνών», F. Gregorovius, Βιβλιοθήκη Μαρασλή.

GDS1Μέλος
01/09/2005, 16:01:44
Velissarios
"Από τους βανδαλισμούς αυτούς [που έγιναν βάσει των διατάξεων του Θεοδοσίου] η αρχαία Ελλάδα έπαθε ελάχιστα, συγκριτικά με όλες τις άλλες χώρες της Αυτοκρατορίας. "

Φαντάσου τι έγινε αλλού...

01/09/2005, 16:04:35
Το γέλιο δεν είναι κατακριτέο, αντιθέτως είναι ευλογημένο και μακάρι όλος ο κόσμος να έχει ευκαιρίες για να γελάει στη ζωή του παρά το αντίθετο.

Είναι όμως προσβλητικό όταν μετατρέπεται σε χλευασμό.
Μερικές φορές χρησιμοποίησα τα ίδια όπλα ορισμένων μόνο και μόνο για να νιώσουν και αυτοί το τι σημαίνει να γεύονται από αυτό που κερνούν στους άλλους.

Δεν μου αρέσει όμως να βιάζω τον ευατό μου και να συμπεριφέρομαι αντίθετα με το όπως μου υπαγορεύει ο χαρακτήρας μου.
Μερικές φορές, το παραδέχομαι, εκνευρίζομαι όταν βλέπω ότι, εντελώς ξεδιάντροπα, ορισμένοι επιδίδονται σε ασύστολη λασπολογία.

Αυτό που κάνω και επιμένω, είναι να ζητώ από τους συνομιλητές μου να παραθέσουν τις πρωτόγονες πηγές από όπου αντλούν τα στοιχεία τους. Ομολογώ πως αρκετά πράγματα που ισχυρίζονται δεν τα γνωρίζω. Θέλω τις πηγές για να μπορέσω να επιβεβαιώσω και ο ίδιος ότι πρόκειται ακριβώς περί αυτού που αναφέρουν.
Ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν πήρα απάντηση. Οι πληροφορίες αυτών των ατόμων είναι από φανατικές ιστοσελίδες, όπου αναφέρονται βέβαια σε χρονολογίες, αλλά δεν αναφέρουν ΠΟΥΘΕΝΑ την πηγή από όπου άντλησαν τις πληροφορίες αυτές. Πολλές φορές επίσης, πρόκειται για συμπεράσματα δικής τους έμπνευσης.

Όταν όμως εγώ παραθέτω στοιχεία, που δεν είναι δικά μου φυσικά, στα στοιχεία αυτά περιέχονται πάντοτε ή σχεδόν πάντοτε οι παραπομπές στις πηγές.

Μήπως είναι ψέμα ότι έχετε στήσει στον τοίχο τον Χριστιανισμό και ο καθένας ξεσπάει πάνω τα απωθημένα του;

Κανείς σας δεν στέκεται ούτε κατ’ ελάχιστο στη διδασκαλία του, παρά αναφέρετε έναν τεράστιο όγκο από πληροφορίες, καταδικαστικές αποφάσεις, μονομερείς θεωρήσεις, …… και όλα αυτά για να μας πείτε ότι αφού κάποιοι, στο όνομα του Χριστιανισμού, έπραξαν το κακό, άρα και ο Χριστιανισμός πρεσβεύει την κακία. Ωραία και βολική θεώρηση μόνο που δεν αρμόζει σε άτομα με λογική κρίση και σκέψη.

Έπεται συνέχεια.

Φιλικά όπως πάντα

VELISSARIOSΜέλος
01/09/2005, 16:12:40
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ:

Ο Μέγας Κωνσταντίνος κατηγορείται ότι απαγόρευσε τη λατρεία και έκλεισε ναούς. Οι μόνοι ναοί που έκλεισε ήταν της Αφροδίτης στην Ηλιούπολη, για συγκεκριμένους λόγους . Εξάλλου, ο Μέγας Κωνσταντίνος επέτρεψε την ίδρυση εθνικών ναών .Αλήθεια είναι ότι μόνο το ιερό της Αφροδίτης στην Άφακα του Λιβάνου κατεδάφισε ο Μέγας Κωνσταντίνος διότι εκεί εκπορνεύονταν όχι μόνο γυναίκες αλλά και άνδρες τραβεστί .Στην Ηλιούπολη της Φοινίκης, όπου φαίνεται πως υπήρχαν μόνο γυναίκες ιερόδουλοι της Αφροδίτης, ο Κωνσταντίνος περιορίστηκε στο να συστήσει στον πληθυσμό μεγαλύτερη εγκράτεια και να χτίσει μια εκκλησία. Στην Αίγυπτο ο αυτοκράτορας απλώς απαγόρευσε τον ευνουχισμό των ιερέων του... θεού Νείλου, όμως επέτρεψε τις τελετές και εορτές που εξασφάλιζαν τις πλημμύρες του ιερού ποταμού [Ευσέβιος, Δ’, 25. Λιβάνιος, Υπέρ των Ιερών, Λ’, 35. Γρηγόριος Θεολόγος PG 35, 705] Στην πραγματικότητα , πολύ πιο εκτενέστερο διωγμό κατά της μαγείας, διεξήγαγε ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ αυτοκράτορας Ο παγανιστής αυτοκράτωρ Αύγουστος είχε συγκεντρώσει και κάψει πάνω από 2.000 μαντικά και προφητικά βιβλία .ΠΗΓΗ: Pierre Chuvin, Harvard University Press

GDS1Μέλος
01/09/2005, 16:24:11
Ψηλέ όταν λεω κάτι με παραπομπή την βάζω και εγώ και όλοι οι άλλοι (τουλάχιστον όσο έχω δει) αυτοί που δεν βάζουν παραπομπές είναι άλλοι.

και το ξανάλεω αν ακούσω κάτι γελοίο θα γελάσω ο άλλος μπορεί να με ρωτήσει γιατί γέλασα και θα εξηγήσω, αν προσβληθεί χωρίς να ρωτήσει δεν με απασχολεί.

Θα μιλήσω προσωπικά δεν έχω στήσει στον τοίχο καμία θρησκεία, αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θα πω και τι γνώμη μου. Αν αυτές συγκρούονται με τον Χριστιανισμό τι να κάνω αυτές είναι.

Τέλος, στο όσο κανείς σας δεν στέκεται ούτε κατ’ ελάχιστο στη διδασκαλία του, θα σε παραπέμψω στο "Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ"

livaspyΝέο Μέλος
16/08/2005, 00:56:18
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ(ΕΓΩ)???
16/08/2005, 08:03:15
livaspy, θα μπορούσες να πάρεις πληροφορίες καλύτερα στο θέμα "Αστρολογικές αναλύσεις" ώστε να μην ανοίγονται θέματα που μπορούν να απαντηθούν σε άλλα, ήδη υπάρχοντα.
Φιλικά!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

23/08/2005, 01:46:14
Όπως έχω γράψει και σε άλλα παρόμοια θέματα,
υπάρχει τόπικ ενεργό για αστρολογικές αναλύσεις:

αστρολογικές αναλύσεις

Εκεί μπορούν να φιλοξενηθούν όλες οι σχετικές ερωτήσεις.
Επίσης θα παρακαλούσα τα μέλη που έχουν την καλοσύνη να απαντάνε στις ερωτήσεις αυτές, να παραπέμπουν τα μέλη επίσης στο θέμα αυτό.

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!