- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τοπος: κέντρο Αθήνας σε ένα ίντερνετ καφέ στην οδό Μάρνη.
Χρόνος: Πέμπτη 06.11.2003.
Εχω φύγει λίγο νωρίτερα απο την δουλειά και κάθομαι με έναν φιλο μου και συζητάμε. Μου έχει φέρει να ακούσω μαγνητοφωνημένους παράξενους ήχους απο το σπίτι του. Καθόμαστε σε μια άκρη του μαγαζιού στην οποία βλέπουμε ακριβώς σε μια σκαλίτσα που οδηγεί στο υπόγειο όπου ειναι οι τουαλέτες του μαγαζιού. Την ώρα που αρχίζω να ακούω απο το δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκι τους ήχους διαπιστώνω ότι δεν μπορώ να τους ακούσω καθαρά γιατί στο μαγαζί παίζει μουσική και δεν μπορώ να προσέξω αυτό που έχει καταγραφεί. Κατεβαίνω λοιπόν στο υπόγειο. Υπάρχουν τέσσερεις πόρτες. Μια ξύλινη με περσίδες η οποία ειναι κλειδωμένη και μάλλον έχει πράγματα του μαγαζιού, η πόρτα της ανδρικής τουαλέτας όπου περιλαμβάνει τον προθάλαμο με τον νεροχύτη και ένα θάλαμο με την τουαλέτα, μια πόρτα που οδηγεί στην διπλανή γυναικεία τουαλέτα η οποία είναι πανομοιότυπη με την ανδρική και μια ακόμη κλειδωμένη πόρτα με ημιδιαφανές τζάμι η οποία οδηγεί άγνωστο που. Κατεβαίνω λοιπον στην ανδρική τουαλέτα και μπαίνω στον ιδιαίτερο χώρο και ανοίγω το μαγνητόφωνο... Το ανοίγω σε όλη του την ένταση γιατί η ηχογράφηση περιλαμβάνει το γνωστό θόρυβο που γράφεται σε κλειστούς χώρους. Ξαφνικά αρχίζω να ακούω εκείνη την απόκοσμη κραυγή που ειχε γραφεί στο σπίτι του φιλου μου και με το που την ακούω, ταυτόχρονα ακούγεται να ανοίγει η πόρτα του προθαλάμου της τουαλέτας, κάποιος πλησιάζει μου κτυπάει δυνατά στην πόρτα και με τρομάζει. Φωνάζω "άλλος" και ταυτόχρονα τραβάω το καζανάκι και κλείνω το μαγνητοφωνάκι για ξεκάρφωμα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να άκουγε τον θόρυβο και να σκεφτόταν τι κάνω εκει μέσα. Με το που βγαίνω έξω δεν βλέπω κανέναν. Αυτά έγιναν σε μερικά δευτερόλεπτα. Βγαίνω απέξω στον διάδρομο με τις πόρτες και δεν βλέπω πάλι κανέναν. Ανεβαίνω πάνω και ρωτάω τον φίλο μου αν κατέβηκε κάποιος. Μου λέει κατέβηκε ένας άνδρας. Ξανακατεβαίνω κάτω δεν υπήρχε κανείς. Ανοίγω την πορτα της διπλανής γυναικείας τουαλέτας και πάλι κανείς. Ανέβηκα λοιπόν επάνω και περίμενα ποιος θα βγει αναφέροντας το περιστατικό στον φίλο μου. Τον ρώτησα τι ακριβώς έγινε. Μου είπε ότι την στιγμή που κατέβηκα ήρθε η κοπέλα του μαγαζιού να πάρει παραγγελία. Την ώρα που πήγε να γυρίσει έχει μπει ένας τύπος ψηλός με μαύρα ρούχα και μαύρη μακριά καπαρντίνα και όπως γυρίζει η κοπέλα να πάει προς το μπαρ πέφτει πάνω του. Την ρωτάει που είναι οι τουαλέτες του δείχνει τις σκάλες και κατεβαίνει. Η μόνη εκδοχή που απέμεινε ήταν να έχει μπει μέσα στον ιδιαίτερο χώρο της διπλανής γυναικείας τουαλέτας. Περίμενα λοιπόν με μεγάλη περιέργεια να δω ποιος ήταν αυτός ο τύπος ο οποίος δεν είχε την υπομονή να περιμένει ούτε μερικά δευτερόλεπτα να βγω για να μπει εκείνος και πήγε στην γυναικεία τουαλέτα. Μετά απο λίγο ακούω να ανοίγει η πόρτα και περιμένω με αγωνία. Τελικά ανέβηκε μια κοπέλα που καθόταν στην παρέα απο το πισινό μας τραπέζι!!! Τώρα το πράγμα γινόταν πραγματικά ανεξήγητο. Άρχισα να ανακρίνω τον φίλο μου αν ήταν σίγουρος για αυτό που είδε ή όχι. Επέμενε ότι ήταν έτσι. Άρχισα να σκέφτομαι μήπως είχε παραβλέψει και ήταν η κοπέλα που είχε κατέβει και όχι ο άνδρας που μου είπε. Υπήρχε μόνο ένας τρόπος να το διασταυρώσω. Σηκώθηκα και πήγα στο μπαρ και ρώτησα την κοπέλα. Ναι μου λέει έτσι έγινε. Ξέρεις της λέω κάτι; Αυτός ο άνθρωπος δεν ξανανέβηκε πάνω, εκτός αν έγινε αόρατος και πέρασε απο μπροστά απο όλους μας χωρίς να τον δούμε. Η κοπέλα φοβήθηκε και λογω της περιοχής μηπως είναι κάποιος ναρκομανής που πήγε να πάρει την δόση του στην τουαλέτα και φώναξε τον υπεύθυνο του μαγαζιού να κατέβει να ελέγξει. Τους έλεγα ότι δεν υπάρχει κανείς γιατί ήδη εγω είχα κατέβει και είχα κοιτάξει. Ο άνθρωπος όμως κατέβηκε και αφού δεν είδε τίποτα μας λέει, μήπως βγήκε και δεν τον είδατε; Του είπα τι ακριβώς είχε συμβεί και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Εγω άρχισα να σταυροκοπιέμαι. Μήπως αυτό το περιστατικό σας θυμίζει κάτι απο Μάτριξ; Υπάρχουν άραγε ανάμεσά μας άνθρωποι που μπορεί με κάποιον τρόπο να εξαφανίζονται ξαφνικά; Μου θύμισε και τους ανθρώπους με τα μαύρα ειδικά στις ιστορίες συγκάλυψης μαρτυριών για εμφανίσεις UFO. Και τελικά μήπως η φανταστική ταινία ΜATRIX δεν ειναι και τόσο φανταστική;
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 08/11/2003 18:16:23
Edited by - Απέριττος on 14/11/2003 21:57:45
Έχω μια ερώτηση. Η σερβιτόρα σου είπε τι είχε το δωμάτιο με την τέταρτη πόρτα;
Feel the anxiety hold off the fear...
...Don't even thing of it...
Υ.Γ. Φύλαξε την κασέτα σε ασφαλές σημείο η ξαναπροσπάθησε να το κάνεις
Φιλικά Άγγελος...
believe in your mind insanity is just begging!!!devilmanson!!
(ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΗΨΑΚΙΑ ΤΗΣ..
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...
ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ...
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ...
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΛΕΟΝ -ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΗ...!
ΝΟΜΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ!!!!!(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΦΕΡΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΕΚΑΝΗ!
)
+ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ!
Η ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!
+ΝΟΜΙΖΕ - ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!-ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ
)
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΑ ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η "ΛΕΚΑΝΗ" ΕΙΝΑΙ "ΠΥΛΗ"... ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΥΠΟΝΟΜΩΝ"
ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΜΓΙΑΙΑ;;;;(ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΙ ΑΣΤΕΙΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΤΡΑ-ΤΡΙΠ-ΑΡΙΣΤΗ"!
ΦΩΣ!
![]()

believe in your mind insanity is just begging!!!devilmanson!!
Edited by - devilmanson on 09/11/2003 18:12:55
για να δουμε (ακουσουμε)

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
gK
Θέλω να πω στον φίλο που ρώτησε για το σπίτι ότι το σπίτι δεν είναι το θέμα. Τα φαινόμενα ακολουθούν το συγκεκριμένο άτομο καθώς και μέλη της οικογένειάς του όπου και να βρίσκονται και πολύ θα ήθελα να ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ο μόνος λόγος που δημοσιοποιώ αυτά τα γεγονότα είναι μήπως μπορεί κάποιος που του συμβαίνουν παρόμοια φαινόμενα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα που δεν γνωρίζω και να το ψάξουμε λίγο βαθύτερα. Οσο για τον ήχο έχω την άδεια του φίλου μου και καλώ όποιον θέλει να μου στείλει μέιλ στο aperitos@panafonet.gr να του τον στείλω. Και όποιος θέλει να πιστέψει ας πιστέψει. Σας το ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει...
Πάντα φιλικά.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΙΛΕ ΑΠΕΡΙΤΤΕ!
ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΒΕΒΑΙΑ...
ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΙΚΙΛΛΟΥΝ...
ΟΜΑΔΑ Ε;
MEN IN BLACK;
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ;
ΧΑΜΟΔΡΑΚΙΑ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...
ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΕΣ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΒΟΥΡΑ ΟΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ANYWAY ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΑΓΓΕΛΟΣ.
Πώς ένιωσες όταν συνειδητοποίησες ότι αυτό που άκουσες δεν ήταν ...συνηθισμένο? Τί νομίζεις ότι ήταν?
Φιλικά!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Φιλικά...