ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- MATRIX ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
Darkangel_78Μέλος
12/11/2003, 23:29:24
Πάντως για το συγκεκριμένο τί να πω...
Στην αρχή ακούστηκε σαν διερχόμενο δίκυκλο!
Όταν έβγαλα τα ακουστικά μου ακούστηκε διαφορετικά,αυτή τη φορά σαν υπόκωφο γρύλισμα.Με την τρίτη ακρόαση ομολογώ ότι έμεινα άφωνη.
Είναι τόσο ανατριχιαστικό και αφύσικο,σχεδόν απόκοσμο.Κάτι ανάμεσα σε μακρόσυρτη απειλητική κραυγή και ουρλιαχτό πόνου.Ειλικρινά δε βρίσκω τις λέξεις να το περιγράψω,είναι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχω ακούσει ως τώρα.Μακάρι να βρεθεί η άκρη γιατί ομολογώ ότι με τρώει η περιέργεια.
Εν πάσει περιπτώσει,σε ευχαριστώ φίλε Απέριττε που το μοιράστηκες μαζί μας!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

WarfaceΜέλος
12/11/2003, 23:32:33
ΦΙΛΕ ΑΠΕΡΙΤΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΒΡΑΔΥ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΜΗΝ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑ. ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ Η ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΧΟΥΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΤΟ Ε-ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ dioxide318@hotmail.com

endoramaΜέλος
13/11/2003, 00:35:44
quote:
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ
οπως εχω ξαναπει το θεμα του matrix (δεν μου αρεσε καθολου πατατα ειναι) δεν ειναι πρωτοτυπο αυτο θα ελειπε να υπηρχε αμερικανος με τοση φαντασια

συγνωμη που θα επαναλαβω τον εαυτο μου αλλα ενα παραδειγμα ειναι και αυτο

φυλη στην νοτια αμερικη πιστευε οτι η ανθρωποτητα ζει μεσα σε ενα κλουβι και μας εχουν φυλακισε καποιες οντοτητες γιατι τρεφονται με την ενεργειας μας γιαυτο και τα μωρα ειναι τοσο δροσερα ενω οι ηλικιωμενοι ανθρωποι ειναι οπως ειναι τελος παντων
και σε πολλες τους τοιχογραφιες απεικονιζαν τους φυλακες μας

αρα η ιδεα προυπηρχε αρκετα χρονια τωρα και δεν το αναφερει μονο η φυλη αυτη αλλα και μερικες ακομα

αρα το να αναφερεσαι σε αυτο το θεμα δεν σε κανει matrixιοπληκτο

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

Edited by - endorama on 13/11/2003 00:45:54

TrivilΝέο Μέλος
13/11/2003, 14:10:27
αυτον τον περιεργο ηχο τον ελαβα και γω απο τον φιλο Απέριττο, μετα απο πολλες φορες που το ακουσα δεν μπορω να πω με σιγουρια τι ειναι.. ομολογω πως ειναι πολυ περιεργος ηχος, οι φασεις με την φωνη στον ηχο ειναι 3ης αλλα στην πραγματικοτητα ειναι σαν συνεχομενη φωνη που δυναμωνει και συγανευει 2 φορες. ο 1ος ειναι αυτος που διαρκει περισσοτερο απ'ολους ειναι σαν καποιο πλασμα να παραπονιεται σαν να το βασανιζαν παρα να δειχνει θυμο και να θελει κατι κακο. στους υπολοιπους 2 θα πω πως φαινεται σαν να αργοπεθαινει και ζηταει ικτο..
πρεπει να πω οτι δεν ειμαι κανενας ειδικος σε αυτα, απλα περιγραφω τον ηχο των 8sec ετσι οπως εμενα μου φανηκε.

-----
Rules are made to be broken...

Edited by - Trivil on 13/11/2003 14:12:29

bajanackerΜέλος
14/11/2003, 18:37:57
Θέλω κι εγώ τον ήχοοοο.

Οσο για το περιστατικό με την τουαλέτα ... τι να πω ? Αν δεν το ζήσει κάποιος προσωπικά δεν μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση . Αν δηλαδή είναι κάτι μεταφυσικό ή απλά κάποια σύμπτωση.

bajanacker
### knowledge is Power ###

bajanackerΜέλος
14/11/2003, 18:40:23
Συγγνώμη ! από τη λαχτάρα μου ξέχασα να σου γράψω , φίλε απέριττε , το μειλ μου .

zarkos@mail.gr

Υ.Γ : Παράξενο που αυτή τη στιγμή περνάω σε άλλη βαθμίδα.
Νιώθω κάπως αλλιώς

bajanacker

17/11/2003, 22:02:54
Με αφορμή κάποιων μέιλ που έλαβα θα ήθελα να πω το εξής. Δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άτομο και τα γεγονότα που του συμβαίνουν και γιατί δεν είναι επιθυμία του και γιατί κι εγω ο ίδιος δεν το βρίσκω σκόπιμο. Επίσης επειδή κάποιοι προθυμοποιήθηκαν να δώσουν τα "φώτα" τους, έχουμε να τους πούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά με τι έχουν να κάνουν, τι πρέπει να κάνουν και πως να το κάνουν. Απλά θεωρούμε ότι θα ειχε ενδιαφέρον για μας αν υπήρχε κάποιος ο οποίος έχει ανάλογες εμπειρίες για ανταλλαγή απόψεων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα κάποιους φίλους για τα καλά τους λόγια.
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

sansationfΜέλος
18/11/2003, 09:16:58
quote:
Μου λέει κατέβηκε ένας άνδρας. Ξανακατεβαίνω κάτω δεν υπήρχε κανείς.

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ????? ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤHΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ MATRIX...

respect

18/11/2003, 16:16:03
Ειλικρινά φίλε μου δεν μπορώ να ξέρω τι ήταν. Δεν θέλω προς Θεού να πω ότι ήταν ντε και καλά ότι είδαμε στο Μάτριξ, απλά πόσο η σκηνή θύμιζε την συγκεκριμένη ταινία. Άλλωστε πεποίθησή μου είναι ότι πολλά πράγματα απο αυτά που δείχνονται στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, δεν ειναι και τόσο φαντασία. Περνάνε πάρα πολλά μηνύματα και πληροφορίες που δεν θα μπορούσαν να περάσουν με άλλο τρόπο αλλά και βλέπουμε πράγματα που συνήθως σε μερικά χρόνια υλοποιούνται. Πιστεύω ότι οι ταινίες με αυτά τα θέματα προετοιμάζουν, προπαρασκευάζουν τον κόσμο για αυτά που πρόκειται να έλθουν...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

GirtosΜέλος
18/11/2003, 17:21:53
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ) ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ-ΑΠΟΚΟΣΜΟ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΡΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΗΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΗΧΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ,ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΓΚΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΗΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΑΝ ΨΥΘΙΡΟΣ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΓΕΛΑΣΑ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΞΕΝΗ ΣΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΓΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΧΛΕΒΑΣΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!

gK

bajanackerΜέλος
18/11/2003, 18:00:17
Φίλε Girtos , γεια σου.

Στείλε μας και συ τον ήχο σου να μπορέσουμε να συγκρίνουμε .
Φίλε απέριττε , όντως ο ήχος σου ήταν τρομακτικός. Σ' ευχαριστώ για το μειλ .

Υ.Γ : Το ICQ number το βρήκα από το φόρουμ . Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς .

bajanacker

11/02/2005, 09:38:44
Jejeje
Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου!

quote:
Αυτό που θα ήθελα είναι να ανοίξεις ένα νέο θέμα σε άλλη θεματική ενότητα και να παραθέσεις τους προβληματισμούς και τις σκέψεις σου.

ΑΝΟΙΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ "ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΙΨΗΣ ΧΙΟΥΜΟΡ" ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΩ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ) ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Jejeje

quote:
. Και κάτι ακόμα... τα συμπεράσματα αυτά εξήχθησαν από τα κείμενα των συμμετεχόντων στο παρόν θέμα ή από προσωπικές σου εμπειρίες;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΡΔΟΥΣ

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ Η ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.
ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ........ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ" ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ" ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ/ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΣ/ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΜΟΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ.

ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ/ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΚΑΛΙΓΡΑΜΜΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ/ΓΚΟΜΕΝΟΙ,ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ,ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ/ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ/ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.
ΑΚΙΝΗΣΙΑ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΤΑ ΠΟΘΟΥΜΕ.

amalia

quote:
Για να μάθουμε να διατάζουμε σωστά, πρέπει να μάθουμε και να υπακούμε. Για να γίνεις καλός δάσκαλος, πρέπει να μάθεις να είσαι και καλός μαθητής.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ "ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ" (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ",ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ).

quote:
Πιστεύω πως η φιλοσοφία καταντάει φιλολογία όταν δεν γίνεται πράξη.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΑΞΗ; ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ;ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ; (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ).

Jejeje

quote:
Που φαίνεται η αντίδρασή μου; Πως συμπέρανες ότι με ενοχλεί; Όλα αυτά τα συμπέρανες επειδή επισύναψα μία φωτογραφία;!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΤΥΧΑΙΟ Ε;

amalia

quote:
Πως μπορείς όμως να εκτοξεύεις έναν αφορισμό, χωρίς να έχεις ούτε καν μία μικρή εικόνα αυτού που επιχειρείς να κρίνεις;

[b]ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ.

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΩ "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ;" ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ;

Η ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.....ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΩ Ε; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

11/02/2005, 12:48:14
Αγαπητέ pixeldream
Αρχικά να σε ευχαριστήσω που αποδέχτηκες την πρότασή μου και την έκανες πράξη.
Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο εστίασες καλύτερα στην πηγή / ουσία του θέματος που σε προβληματίζει (όχι ότι δεν ήσουν συγκεκριμένος και στα προηγούμενα κείμενά σου) ενώ παράλληλα μπόρεσες να τεκμηριώσεις τις απόψεις σου χωρίς να δημιουργηθεί ζήτημα παρεξήγησης (βλέπε μύγα και καρφί!!).
Το χιούμορ είναι κάτι που ο καθένας το εκλαμβάνει με το δικό του τρόπο. Οπότε έκρινα (λανθασμένα οφείλω να παραδεχθώ και σου ζητώ συγνώμη γι’ αυτό) στο υστερόγραφο της πρώτης μου απάντησης ότι δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ αφού δεν μπόρεσες να ταυτιστείς με το δικό μου τρόπο σκέψης στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως αν ξαναδιαβάσεις το πρώτο σου μήνυμα θεωρώντας τον εαυτό σου σαν έναν από εμάς (εννοώ τους συμμετέχοντες στη συζήτηση) πιστεύω ότι θα μπορέσεις να καταλάβεις γιατί κάποιοι «ενοχλήθηκαν» είτε πολύ είτε λίγο από αυτό.
Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα, απλά ήθελα κάποιες διευκρινήσεις!
Συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα από αυτά που γράφεις, όμως θα ήθελα να σταθώ λίγο σε μία σου φράση. Γράφεις λοιπόν,
quote:

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΤΥΧΑΙΟ Ε;

Σκοπός μου δεν ήταν να διαφημίσω ούτε να δυσφημίσω κάτι, αλλά και πάλι δεν μπορείς να γνωρίζεις τον τρόπο με τον οποίο εγώ αντιλαμβάνομαι / ερμηνεύω το κείμενο της φωτογραφίας. Και εξηγώ.
Είναι γεγονός ότι τα διαφημιστικά μηνύματα της εν λόγω εταιρίας παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας έχουν σαν στόχο να δημιουργήσουν στον καταναλωτή την εντύπωση ότι η εταιρία προσφέρει ότι αυτός πραγματικά ψάχνει (δηλαδή το ποιοτικότερο προϊόν, στο χαμηλότερο κόστος). Αν έχεις κάποιες γνώσεις marketing θα ξέρεις ότι αυτός είναι ο βασικός στόχος προσέλκυσης πελατών κάθε εταιρίας σε όλο τον κόσμο. Και αν προσέξεις όλες τις διαφημίσεις κάτι αντίστοιχο προσπαθούν να «περάσουν» στους δυνητικούς πελάτες τους.
Στη φωτογραφία που παρέθεσα ο τύπος αναφέρεται στον προϊστάμενό του ζητώντας του να καθορίσει ο ίδιος το εργασιακό του πρόγραμμα.
Εσύ πιστεύεις ότι, το να καθορίσει ο εργαζόμενος τους όρους και τον τρόπο / συνθήκες εργασίας του έχει σαν αποτέλεσμα να είναι... «αραχτός / απροβλημάτιστος / οπαδός της ακινησίας». Εγώ βλέπω κάτι διαφορετικό. Αν μπορούσα να καθορίσω ελεύθερα το πρόγραμμά μου (τρόπος εργασίας) πιστεύω ότι θα ήμουν και πιο παραγωγικός και αποτελεσματικότερος. Δεν ξέρω αν έχεις προβληματιστεί επί του θέματος. Πάντως δεν θέλω να γίνω κουραστικός παρουσιάζοντας την... κοσμοθεωρία μου για το θέμα αυτό, αφού φάνηκε ότι δεν ταυτίζεται με τον δικό σου τρόπο σκέψης.

Αυτά τα λίγα έχω να προσθέσω αυτή τη στιγμή αν πραγματικά θέλουμε να δούμε τη φωτογραφία σοβαρά. Πάντως δεν είχα τέτοιο σκοπό και δεν πίστευα ότι η φωτογραφία αυτή θα ήταν η αφορμή για τη δημιουργία προβληματισμών σαν των δικών σου.

Με συγχωρείς αλλά ο ελεύθερός μου χρόνος είναι πολύ περιορισμένος αυτό το χρονικό διάστημα και δεν έχω τη δυνατότητα να αναλύσω περαιτέρω τις απόψεις μου. Υπόσχομαι πάντως ότι θα συμπληρώσω.

Και πάλι σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Με εκτίμηση
--Je^3--

ΥΓ. Από το διάλογο Αθηναίων - Μηλιών (Θουκυδίδης, κεφ.95)... "δε μας βλάπτει τόσο η έχθρα σας όσο η φιλία σας. Η φιλία σας, στα μάτια των υπηκόων μας, θα ήταν απόδειξη αδυναμίας μας, ενώ το μίσος σας απόδειξη της δύναμής μας" .... σχετικό με τις διαπραγματεύσεις!!!

Edited by - Jejeje on 11/02/2005 12:53:15

11/02/2005, 13:31:24
pixeldream νομίζω ότι τα περισσότερα μέλη συμφωνούν με την άποψη ότι «τίποτα δε χαρίζετε και όλα κατακτούνται».

Αυτό για να γίνει χρειάζεται δράση και δράση σημαίνει κίνηση.
Έτσι όπως αναφέρεις λοιπόν το θέμα έχει να κάνει με μια παρατήρηση για την μη δράση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, για την σιωπηρή αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των κανόνων ζωής και για το μοντέλο ανάπτυξης της δυτικής κοινωνίας.

Το θέμα είναι μεγάλο και κατά την γνώμη μου έχει να κάνει με την δημιουργία μοντέλων ανάπτυξης και την αποδοχή τους από τις μάζες.

Όταν λοιπόν οι «αρχές» σου επιβάλουν να ζεις σε ένα συνεχές αγχωτικό περιβάλλον, το οποίο περιλαμβάνει τη διαρκή σου φροντίδα για ανάπτυξη και κάλυψη σε δουλειά, δάνεια, μεγάλωμα παιδιών, ασφαλιστικές καλύψεις (κρατική και ιδιωτική), ανάπτυξη κοινωνικού status (αυτοκίνητα-σπίτια-εξοχικό), τότε οι στόχοι σου μεταβάλλονται και επικεντρώνεσαι σε όλα τα παραπάνω.

Έτσι πιεζόμενος καθημερινά στο εργασιακό σου περιβάλλον ξεσπάς στην οικογένεια σου, αφοσιωμένος στην κάλυψη των εξόδων χάνεις την προσωπική σου ζωή, αγχωμένος για το τι θα γίνουν αύριο τα παιδιά σου τα πιέζεις σε σημείο απίστευτο και τους αφαιρείς από νωρίς το στοιχείο της αντίδρασης προσθέτοντας τους το στοιχείο της εξάρτησης (ιδιαίτερα της οικονομικής).

Λογικό λοιπόν είναι ο κάθε διαφημιστής να χτυπάει στο ενδόμυχο όνειρο, στην απόκτηση δηλαδή κάποιου πράγματος χωρίς κόπο.
Λογικό είναι να γυρνάς στο σπίτι σου στις 6 το απόγευμα και να πέφτεις ξερός στον καναπέ.
Λογικό είναι να βλέπεις την καλλίγραμμη κοπελίτσα και να τι συγκρίνεις με την γυναίκα σου που μέσα σε 5 χρόνια πήρε 15 κιλά.
Λογικό είναι να σε συγκρίνει και αυτή με τα ανάλογα δεδομένα.
Λογικό είναι τα παιδιά να θέλουν μια θέση στο δημόσιο γιατί θεωρούν πως έτσι θα έχουν εκείνα στη δική τους οικογένεια χρόνο για να ασχοληθούν με τα δικά τους παιδιά και ακόμα ότι θα έχουν την οικονομική εξασφάλιση που εσύ/εμείς αποζητάμε διακαώς.

Κάποτε υπήρχε η γειτονιά, οι ώρες κοινής ησυχίας, η βόλτα στο πάρκο με ένα σακουλάκι πασατέμπο, το φλέρτ, η εκδρομή στο καβούρι, τα πεντόβολα και οι βόλοι, το φιδάκι και ο γκρινιάρης, ο μεζές με ντομάτα και ελιά, οι αλάνες και τόσα άλλα.

Σήμερα υπάρχει το PS2, το delivery, το one night stand, το χάπι για να ξεφύγεις, η αποξένωση, η καχυποψία και η ακατάσχετη συνομοσιολογία, η κρίση εναντίων όλων, η πληροφόρηση που δεν διαχωρίζετε από την παραπληροφόρηση και όλα αυτά που σε μεταβάλουν σε ένα εκτελεστή αναγκαίων εντολών ενός συστήματος.

Που είναι η δυναμική διεκδίκηση για καλύτερη ποιότητα ζωής ;
Που είναι η δυναμική αντίδραση στην όποια επιβολή τρόπου ζωής ;
Ποιος έχει τη δύναμη και το θάρρος να αντιδράσει ;
Ποιος δεν έχει μπει συνειδητά μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι ;

Πάρε το γρήγορο αστραφτερό αυτοκίνητο αλλά άμα τρέξεις σου κόβω τον ….. δίπλωμα.
Πάρε δάνεια για να έχεις σπίτι, αλλά άμα κάνεις απεργία και δε πληρώσεις τη δόση σου παίρνω το σπίτι.
Πάρε τηλεόραση για να βλέπεις τι θέλω να σου λέω.
Και ου το καθ’ εξής ……...

Να γιατί όσοι ασχολούνται με «βλακώδεις» ιδέες όπως είναι ο εσωτερισμός, η γνώση, η ανέλιξη του ανθρώπου κλπ κλπ είναι μιάσματα γι’ αυτή την κοινωνία, κάτι σαν τους τρελούς του χωριού ένα πράμα.

Για να γίνουν αλλαγές πρέπει να ξυπνήσουν οι δούλοι φίλε μου και αυτό δε συμφέρει.
Ποιος μπορεί να δεχθεί ότι για να πέσουν οι τιμές στην βενζίνη πρέπει να κλειδώσει το αυτοκινητάκι του για 3 μέρες ?
Αν ΟΛΟΙ οι Έλληνες κάνουν μια τέτοια κίνηση ξέρεις πόσα λεφτά θα χάσει το κράτος ?

Αν λοιπόν γυρίσεις και πεις σαν σκεπτόμενος πολίτης «τέρμα μάγκες, ή κατεβάζετε την τιμή και φτιάχνετε και δρόμους ή εγώ το κλειδώνω» τότε κάποιοι θα καταλάβουν πως δε μπορούν να σε περνάνε για άβουλο όργανο και ηλίθιο.

Όταν όμως βγαίνουν και λένε σε δύο μέρες θα ανέβει η τιμή και εσύ τρέχεις να γεμίσεις το αμάξι, τη μηχανή και 4 μπιτόνια τότε αυτοί γελάνε διότι αφ’ ενός εξάντλησες τα αποθέματα σε χρόνο ρεκόρ αφ’ ετέρου θα τα σκάσεις μετά από 3 μέρες πάλι.

Δε συνεχίζω, γιατί με πήρε ο κατήφορος και έφτασα στο καπηλειό, ας πάω να πιω τη μπύρα μου και να απορήσω πως αντέχω ακόμα.

11/02/2005, 13:42:17
Όλο το παραπάνω δεν είναι επαναστατική πρόταση αλλά απλές διαπιστώσεις.

Πριν λοιπόν μιλήσουμε για επανάσταση κλπ ας σκεφτούμε το τι κάνουμε και το πώς ΕΜΕΙΣ φερόμαστε.

Άλλο συνειδητή αντίδραση και άλλο επανάσταση για την επανάσταση.

PHILOSOFOS-1Μέλος
11/02/2005, 18:23:40
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕ
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥ ΛΕΙΕ ΔΕΣ
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥΣΕ
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ?
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ?
ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!
ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ
ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ!!

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

gh

11/02/2005, 19:17:19
Ramoglou

Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου!

quote:
Από εκεί και πέρα για το τι σου αρέσει και τι όχι δε με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα, διότι και σένα δε σε ενδιαφέρει το χιούμορ των άλλων, αλλά σε ενδιαφέρει το να προωθήσεις τις αναρχικές κραυγές σου ενάντια στο σύστημα και στην ολιγαρχία. Τσουβαλιάζοντας μέσα σε αυτήν την «κατά των πάντων» επίθεση, τους πάντες και τα πάντα.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ....ΔΕΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;.ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ;ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ;ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΗ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ....... ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ; ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ;

ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ/ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ;.........ΕΛΑ @ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.

quote:
Άσε με λοιπόν εμένα να απορώ πως κρατιέμαι και δεν παραγγέλλω άλλη μια κάσα μπύρες και κάνε εσύ τον πόλεμο σου ενάντια στο κατεστημένο και σε όσους το εκπροσωπούν.

Πέθανε και ο Θόδωρος γμτ και τώρα ποιος θα κάνει επανάσταση ?

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.

quote:
Στην υγειά σου!! Εκεί που δούλευα το βράδυ και έκανα που-και-που ένα refresh στις σελίδες του esoterica είδα το μήνυμά σου και κατάλαβα ότι έρχεσαι από διασκέδαση.
ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ;.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΠΗΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΟΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ.

quote:
Είπα να σου απαντήσω αλλά τελικά με απορρόφησε η php!

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ PHP2000 ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ DRAG AND DROP,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ SERIAL 1010.ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ WINLAMP ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ,MIA BOΛΤΑ ΣΤΟ SHAREORDIE ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

quote:
Πριν λοιπόν μιλήσουμε για επανάσταση κλπ ας σκεφτούμε το τι κάνουμε και το πώς ΕΜΕΙΣ φερόμαστε.

Άλλο συνειδητή αντίδραση και άλλο επανάσταση για την επανάσταση.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΛΙΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.

quote:
Όταν λοιπόν οι «αρχές» σου επιβάλουν να ζεις σε ένα συνεχές αγχωτικό περιβάλλον, το οποίο περιλαμβάνει τη διαρκή σου φροντίδα για ανάπτυξη και κάλυψη σε δουλειά, δάνεια, μεγάλωμα παιδιών, ασφαλιστικές καλύψεις (κρατική και ιδιωτική), ανάπτυξη κοινωνικού status (αυτοκίνητα-σπίτια-εξοχικό), τότε οι στόχοι σου μεταβάλλονται και επικεντρώνεσαι σε όλα τα παραπάνω.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΑΜΑΞΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕ ΤΑ 300 ΑΛΟΓΑ,ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ/ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ/ΤΖΑΜΙΑ,TURBO,ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΔΟΞΙΑ.
ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΓΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΜΠΟΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.

quote:
Που είναι η δυναμική διεκδίκηση για καλύτερη ποιότητα ζωής ;
Που είναι η δυναμική αντίδραση στην όποια επιβολή τρόπου ζωής ;
Ποιος έχει τη δύναμη και το θάρρος να αντιδράσει ;
Ποιος δεν έχει μπει συνειδητά μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΞΥΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
ΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΑΣΜΑ,ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ.
ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ,ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ.
ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΘΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ/ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΝΩΤΙΣΟΥΝ.
ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΩΡΟΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ/ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΞΟΔΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ;
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ 1 ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥ/ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ......ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ε; ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΩΡΙΣ PS2 ΚΑΙ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ.

quote:
Όταν όμως βγαίνουν και λένε σε δύο μέρες θα ανέβει η τιμή και εσύ τρέχεις να γεμίσεις το αμάξι, τη μηχανή και 4 μπιτόνια τότε αυτοί γελάνε διότι αφ’ ενός εξάντλησες τα αποθέματα σε χρόνο ρεκόρ αφ’ ετέρου θα τα σκάσεις μετά από 3 μέρες πάλι.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΤΡΑΙΝΑ,ΜΕΤΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ (ΠΟΔΗΛΑΤΟ; ΝΤΡΟΠΗ!!!) ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
ΣΚΛΗΡΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ Ε; ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ/PS/ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΘΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ;

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ; ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Jejeje

quote:
Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα, απλά ήθελα κάποιες διευκρινήσεις!
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.....ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ/ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΨΥΧΕΣ.

quote:
Πάντως δεν είχα τέτοιο σκοπό και δεν πίστευα ότι η φωτογραφία αυτή θα ήταν η αφορμή για τη δημιουργία προβληματισμών σαν των δικών σου.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

quote:
Με συγχωρείς αλλά ο ελεύθερός μου χρόνος είναι πολύ περιορισμένος αυτό το χρονικό διάστημα και δεν έχω τη δυνατότητα να αναλύσω περαιτέρω τις απόψεις μου. Υπόσχομαι πάντως ότι θα συμπληρώσω.
ΧΑΛΑΡΑ

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΚΑΡΩ ΤΑ ΠΛΗΘΗ:

"ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ" copyright pixeldream.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

11/02/2005, 23:30:25
Σκέφτομαι... ο θυμός ορισμένες φορές είναι πολύ επικίνδυνος γιατί έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη αυτοσυγκράτησης και ελέγχου του εαυτού μας. Λέξεις όπως εγκράτεια, αυτοσεβασμός, αυτοπειθαρχία θα πρέπει να επαναπροσδιορισθούν.
Συγχωρέστε με για την παρέμβαση.

--Je^3-- (με αλεξίπτωτο)

ΥΓ. Φίλτατε pixeldream νομίζω ότι ήσουν σαφέστατος.

PHILOSOFOS-1Μέλος
11/02/2005, 23:51:07
quote:

Σκέφτομαι... ο θυμός ορισμένες φορές είναι πολύ επικίνδυνος γιατί έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη αυτοσυγκράτησης και ελέγχου του εαυτού μας. Λέξεις όπως εγκράτεια, αυτοσεβασμός, αυτοπειθαρχία θα πρέπει να επαναπροσδιορισθούν.
Συγχωρέστε με για την παρέμβαση.

εχεις δικιο φιλε jeje
απλα οταν μερικες φορες μιλαμε γιατι μιλαμε;
αφου βλεπουμε στο προσωπο του αλλου τον ευατο μας
ο θυμος δεν ειναι τοσο ευκολος να αναπτυχθει μονο οταν αντιμετωπιζεις
δυσαρεστες καταστασεις τοτε πρεπει να αντεπεξερθεις στις αναλογες
συνθηκες που προσδιοριζουν την γενικοτητα!!
κανενας δεν ειναι τελειος για να αποδειξει οτι ειναι καλυτερος
απο τον αλλον μονο σεβασμος οταν αυτος ανταποκρινεται σε εκαστοτε
συνθηκες και πραξεις!

ευχαριστω
να σαι καλα

gh

12/02/2005, 01:46:12
pixeldream

Πρώτα απ’ όλα, θα σου συνιστούσα όταν διαβάζεις ένα post να βλέπεις και ποιος το γράφει.
Δεύτερον, να μη βάζεις γραπτά, στο nickname μου, που δεν μου ανήκουν.
Και τρίτον, θα σε παρακαλούσα να μιλάς λίίίίίγο ποιο κόσμια και ποιο ήρεμα.

Από εκεί και πέρα, συγνώμη που έχω μάθει να χειρίζομαι τα Topics του esoterica και να ξέρω ότι όταν μιλάω στο Forum «Μεταξύ τυρού και αχλαδιού», έχω κάθε δικαίωμα να κάνω χιούμορ (πάντα εντός ορίων).

Για να με κρίνεις λοιπόν θα πρέπει να έχεις και τα σωστά κριτήρια.
Και ακόμα περισσότερο να με ξέρεις.

Στα υπόλοιπα δεν θα απαντήσω, διότι θεωρώ, πως αφ’ ενός μάλλον δεν κατάλαβες το post μου στο εδώ Topic, λόγο του κεκτημένου της «επαναστατικής» σου επιθετικότητας και αφ’ ετέρου, διότι δεν θέλω να μπω σε μια κουβέντα πολιτική.

Αν νομίζεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο προς το καλύτερο τότε σου εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.
Ελπίζω πως το esoterica θα είναι ένας διαχρονικός διαδυκτιακός τόπος και σε λίγα χρόνια θα μας πεις την πρόοδο της δράσης σου.

Ήμουνα νιος και γέρασα ……………… copyright the human life