- ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ - SPLATTER!!! - - Κινηματογράφος -
Αν δεν απατώμαι η πρώτη εικόνα φρικιαστικής θέας που παίχθηκε σε ταινία και σήμανε και την έναρξη της εξοικείωσης με αυτές τις σκηνές ήταν το χυμένο μάτι στο Τσάινα Τάουν
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΕ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ.... ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟ,ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ....ΤΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΘΕΕ ΜΟΥ).
Προτιμώ τις ταινίες τρόμου και τα ψυχολογικά θρίλερ
Ευχαριστώ
SIMORIL .......
Ο ΕΞΩΡΚΙΣΤΗΣ
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ
HANIBAL
ΠΟΡΦΥΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ
ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13
HELLRAISER
ΑΝ ΘΥΜΙΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
Εμένα εκτός από το ψέμα και την αναισθησία, η αδιακρισία και η φτήνεια της ψυχής, με αδειάζουν από συναισθήματα φιλευσπλαχνίας και αφοσίωσης...
Αλλά είναι τόσα...

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
ΑΛλα ή στραβός ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ......?????
Γιατί αντί να θέλουν να είναι ελεύθεροι,μην ελπίζοντας και μη φοβούμενοι τίποτε και κανένα (ούτε το θάνατο) ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ μεσα από τις αδυναμίες τους και τους ΓΥΡΩ τους.....
Επίσης τα ΚΑΤΙΝΑΡΙΑ της γειτονιάς ,του χωριού, της διπλανής πόρτας που βγαίνουν και απλώνουν τα ρούχα στη ταράτσα,παρακαλάνε να ψωφίσει ο γάιδαρος του διπλανού,παρακολουθούν τα τηλεοπτικά & ΕΝΤΥΠΑ κατιναριά,έχουν γνώμη και άποψη ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ,βάζουν μηχανάκια της AGB,μετέχουν στη καταμέτρηση της κοινής γνώμης και διαμορφώνουν και ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ για όλους εμάς που παραμένουμε ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ-ΟΜΗΡΟΙ στη χλαπάτσα της ΖΩΗΣ, φυλακισμένοι στο ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ,που φτιάχνουν αυτοί γιά μας,χωρίς΅ΕΜΑΣ...Και καμμιά ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ αρχή ,ούτε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ δε παρεμβαίνει στο μικρόκοσμο αυτονών των ελεηνών που ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ......
Γιατί βέβαια και τα παιδιά ,μπορούν να αντέξουν ένα κακό ή άχρηστο γονειό, άλλα όχι την ΑΠΟΥΣΙΑ του....
Οποιος δεν κατανοεί τα παραπάνω ,ας κοιτάξει γύρω του και θα καταλάβει....γιατι ακόμη δεν υπάρχει ΤΕΙ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που μοιράζει πτυχία και πιστοποιεί τι είναι ``ΓΟΝΙΟΣ``.......και μη ξεχνάμε η οικογένεια είναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας....
Τι είπατε έγινα ΚΑΚΟΣ ,ΑΚΡΑΙΟΣ & ΦΑΣΙΤΙΚΟΣ....Καλά όταν ξυπνήσω θα γυρίσω και πλευρό ,μεχρι να πεθάνω ,και να αναλάβουν οι επομενες,αφαλωκομένες εκ ΚΟΥΝΙΑΣ ΓΕΝΕΕΣ...ο νοών νοήτω

Open mind for a different view....
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Λοιπόν,αυτο που με ενοχλεί περισσότερο είναι το να μη κρατάει κάποιος τον λόγο του...
Επίσης με ενοχλεί όταν κάποιοι σκόπιμα προσπαθούν να μειόσουν κάποιον...
Η δειλία...
Φυσικά το ψέμα...
Οι "δήθεν"...
Αυτοί που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα...
Και τέλοςο ύπουλος άνθρωπος...οτι πιο κακό...
"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos
Καλησπέρα σε όλους.
Πολλά μας ενοχλούν. Τα ψέματα η υποκρισία άλλος να είσαι κι άλλος να βγαίνεις άλλη να παρουσιάζεσαι και να αποδεικνύεσαι στην πορεία.
Να επί παραδείγματι πρόσφατα έπεσα από τα σύννεφα.
Μας απογοητεύουν οι άνθρωποι παιδιά.Κι η απογοήτευση αυτή πονάει συνθλίβει αλλά μας βοηθάει να βλέπουμε πιό καθαρά μετά. Να είμαστε προσεκτικότεροι στις επιλογές μας. Αληθινοί με τον ίδιο μας τον εαυτό.
Πολλά μας πονούν. Κι άλλα τόσα μας κάνουν να πεθαίνουν μέσα μας κάποιοι ενώ είναι ζωντανοί...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
quote:Ναι με συγκίνησες. Με αγρίεψες. Χαλαρά βέβαια. Δεν τη μπορώ την υπουλία. Να μου το πεις ξεκάθαρα κι ας πονέσω. Χύμα σταράτα.
Ωραίο θέμα!
Λοιπόν,αυτο που με ενοχλεί περισσότερο είναι το να μη κρατάει κάποιος τον λόγο του...
Επίσης με ενοχλεί όταν κάποιοι σκόπιμα προσπαθούν να μειόσουν κάποιον...
Η δειλία...
Φυσικά το ψέμα...
Οι "δήθεν"...
Αυτοί που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα...
Και τέλοςο ύπουλος άνθρωπος...οτι πιο κακό..."Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Nossoforos
΄Ετσι πρέπει. Αλλά τι είναι απόλυτα καθαρό και τέλειο. Τι άραγε;
Να σήμερα έμαθα κάτι που με πίκρανε. Μετά το ξεπέρασα. Γιά ένα άτομο που το είχα ψηλά.
Μιά απ΄τα ίδια κατέρρευσε. Μέσα μας είναι σκληρό να σπάνε κάποιες φιγούρες ανθρώπων. Να ζουν και να είναι γιά μας πεθαμένοι. Ανύπαρκτοι. Ο χειρότερος εχθρός γιά κάποιον είναι η αδιαφορία. Να γυρνάς την πλάτη. Να προχωράς. Αυτό πονάει περισσότερο και από τα πικρά λόγια.

quote:Μιά από τα ίδια Judas άνθρωποι που γεννιούνται γιά να πεθάνουν...
Επίσης τα ΚΑΤΙΝΑΡΙΑ της γειτονιάς ,του χωριού, της διπλανής πόρτας που βγαίνουν και απλώνουν τα ρούχα στη ταράτσα,παρακαλάνε να ψωφίσει ο γάιδαρος του διπλανού,παρακολουθούν τα τηλεοπτικά & ΕΝΤΥΠΑ κατιναριά,έχουν γνώμη και άποψη ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ,
Να λυώσουν, πριν καν ανθίσουν.

Πολλά θα μπορούσαν να ειπωθούν σε τούτο το πολύ όμορφο
Θέμα που άνοιξες καλή μας Αφροδίτη …
Θα μπορούσαμε να πούμε για αυτά που κατά καιρούς μας
Ενοχλούν σε κάποιους ανθρώπους που γνωρίσαμε στο διάβα μας
Αλλά και να το γενικεύσουμε .
Θεωρώ πάντως με γνώμονα την προσωποποίηση είναι ορθότερο να αναφερθώ
Σε αυτούς που γνώρισα όχι ότι δεν σκιαγραφεί η άποψή μου και μερίδα από τους
Αγνώστους
Δεν μου αρέσει και με ενοχλεί σε αφάνταστο βαθμό ο κάθε λογής έλεγχος
Και άσκηση ψυχολογικής εξουσίας επάνω μου ( άσχετο αν το αφήνω κατά καιρούς )
Η προσπάθεια για χειραγώγηση που διακρίνω γύρω μου
Η προσπάθεια για την στέρηση των ονείρων
Η τσιγκουνιά και όχι μόνο σε υλικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό
( αγαπάς βρε ; δώστο απλόχερα τι το κρύβεις ; )
Πολλά θα μπορούσα να γράψω … αλλά θα καταντήσω γραφικός και κουραστικός
Ίσος επανέλθω κάποια στιγμή .
Να είστε καλά και να προσέχετε αυτούς που δεν χαμογελούν τα μάτια τους
[ ακόμα και στο πιο θλιμμένο βλέμμα διακρίνεται το πραγματικό χαμόγελο]

Γιατι τώρα??
quote:
Δεν τη μπορώ την υπουλία. Να μου το πεις ξεκάθαρα κι ας πονέσω. Χύμα σταράτα.
εμένα αυτή η σιγουριά πάλι με ενοχλεί....
κατά τ'άλλα μια χαρά...![]()
G.

Δ
Ε Κ
Με ενοχλεί επίσης το να μου μιλάει κάποιος και να μη μπορώ να αναπνεύσω απο την βρομερή αναπνοή του...
ακόμα αυτοί που βάζουν αποσμητικό πάνω απο τον ιδρώτα(μπλιάκ!)...κάνε ένα μπάνιο ρε φίλε!
"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Nossoforos
quote:
Μιά από τα ίδια Judas άνθρωποι που γεννιούνται γιά να πεθάνουν...
Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται για να πεθάνουν. Εσύ θα ζεις αιώνια καλέ κυρία ? Μα την υπέρλαμπρη καράφλα του Βούδα, ποια είσαι ? Η ΑΛΛΑΓΗ ![]()
Deva Parinito
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...
ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ,
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,
Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩς..
Ο ΩΧ ΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ,
Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ,ΑΔΡΑΝΕΙΑ,
ΤΟ ΑΣΚΟΠΟ ΞΟΔΕΜΑ
Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΧΩΣ ΒΑΣΗ...
Η ΑΝΟΗΣΙΑ..
Ε ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ..
ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ![]()
ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

ΔΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΟΥ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ...
σεβομαι τον εξυπνο και τον υπουλο.σεβομαι αυτον που οσο κατωτερος και αν ειναι,θα παιξει με τετοια μαεστρια...που δεν θα τον καταβει κανεις.
με ενοχλει πολυ η δειλια και ο φοβος.

ο θανατος σου,η ζωη μου
[url=http://imageshack.us][img=http://img199.imageshack.us/img199/7505/immortal36gm.jpg][/url]
Αν λείπει όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται.
quote:
Η βλακεία.
Αν λείπει όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται
Η βλακεία είναι το λιγότερο.
Χειρότερη ακόμα είναι η κουτοπονηρια.
Ο βλάκας που νομίζει ότι είναι έξυπνος και πλασάρει την κενότητα του ως κάτι σπουδαίο με εκνευρίζει περισότερο από όλους τους συνανθρώπους μου.
Επίσης με εκνευρίζει ο σιγανοπαπαδιάς. Α! άλλο χαρακτηριστικό είδος ανθρώπου. Είναι αυτός που θα στήσει ένα ολόκληρο παρασκήνιο εις βάρος σας για να κατακτήσει κάτι για το οποίο μοχθήσατε. Είναι αυτός που δεν θα διστάσει να πατήσει επί πτωμάτων για να ανελιχθεί. Είναι αυτός που επί κατοχής φοράει μαύρη κουκούλα και λέει"οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, θέλουν το καλό μας".
Ας μην ξεχνάμε και τον γραφικό. Αυτός είναι ειδική περίπτωση.
Τώρα ίσως πει κανείς ότι δεν αναφέρομαι σε στοιχεία προσωπικότητας αλλά σε "είδη" ανθρώπων, ότι βάζω ταμπέλες κλπ.
Αν κάποιος ρουφιανέψει, δεν είναι ρουφιάνος?
Αν κάποιος ξεστομίζει ηλιθιότητες και ασυναρτησίες με το τσουβάλι, δεν είναι ηλίθιος?
Αν κάποιος μιλάει για πάρτυ 5χρονης σε σπηλιές στην Πεντέλη, δεν είναι γραφικός?
Μάλλον αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο σε έναν άνθρωπο, είναι και αυτό που τον χαρακτηρίζει τελικά(υποκειμενικά πάντα).
Το τι μας αρέσει σε έναν άνθρωπο είναι μία άλλη ιστορία...
Edited by - DAGON on 27/11/2005 04:22:35