ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η συνομωσία με τις μεταλλαγμένες τροφές... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η συνομωσία με τις μεταλλαγμένες τροφές... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
26/05/2003, 13:13:48
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ARCHON ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ....

ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ...

ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

GhostΜέλος
26/05/2003, 14:05:57
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ!

26/05/2003, 14:28:49
Αρχοντα!

Ασε τα ψόφια με τα αντίο και τα θα σας ξαναδώ!!!
Εκεί που θα πας, φρόντισε (ψάρακας ή μη) να βρεις ίντερνετ να μπαίνεις να σε βλέπουμε και να μας βλέπεις. Είναι απλό.

Αλλιώς, εάν μέσα σε ένα μήνα δεν εμφανιστεί ποστ σου στα φόρουμς, εγώ προσωπικά θα το σκεφτώ να σε ξαναδιαβάσω!

Εύχομαι η θητεία σου να αποβεί μια γόνιμη περίοδος στη ζωή σου (γίνεται άραγε αυτό παιδιά;- δεν ξέρω) και τέλος πάντων, επειδή δεν τα πάω καλά με τα αντίο - έστω και προσωρινά - αν χρειαστείς τίποτα σε κάλτσες ή κέικ, πες μας απλά που είσαι και όλο και κάποιος θα βρεθεί κοντά στην περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Λοιπόν, Γειααααααααααα!!!!!!!!!

αυτή...που τα κατάφερε!

26/05/2003, 16:14:40
ARCHON IS BACK
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΪ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑ ΛΙΛΙΘ ΟΝΤΩΣ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΛΑΜΙΑ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ POST ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ;) )
ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΩ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΙΜΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΩ ... ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ARCHON

26/05/2003, 16:27:59
χε χε χε!
το ήξερα...

αυτή...που τα κατάφερε!

28/05/2003, 14:38:45
Αγαπητέ ARCHON, "καλή θητεία" και από μένα. Προπαντός να σου αφήσει εμπειρίες άξιες και να αποτελέσει μία δημιουργική περίοδος για σένα! Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι Έλληνες άρρενες είναι ότι την περίοδο αυτή του στρατού την θεωρούν κατά κάποιο τρόπο ως λανθάνον χρόνο.

Νομίζω ότι ο τίτλος σου στα Forums "ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ" θα σου φανεί χρήσιμος και σε αυτήν την περίπτωση!

Κατά τ'άλλα σου εύχομαι η διαίσθησή σου να βγει αληθινή: να βρίσκεσαι όντως σε υπηρεσία με πρόσβαση στο Internet!!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

30/05/2003, 14:33:59
quote:
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

Famous last words...

quote:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

E καλά δεν είπαμε ότι πονάει κιόλας...

Καλή θητεία, να περάσεις καλά και να αποκομίσεις όσα περισσότερα καλά μπορείς... ναι υπάρχουν πολλά στο στρατό...και μη χαθείς...ξέρεις...στις άδειες...

"Τάδε έφη Avallon"
06/06/2003, 19:53:29
ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΝΙΑΤΑ...

Χμμμ....τελικα ειδες Αρχοντα μου....

μια ιδεα ηταν...!
...εχεις +συμβολα προς προσωπικη αποκωδικοποιηση...

Kei.....,ευχομαι να ειναι επικοδομητικη εμπειρια + για σενα....

Let there be Light!

wiccaΜέλος
07/06/2003, 23:01:28
ΗΡΘΕΣ?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...