ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η συνομωσία με τις μεταλλαγμένες τροφές... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η συνομωσία με τις μεταλλαγμένες τροφές... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
03/04/2004, 22:09:03
Όποιος ενδιαφέρεται για συγκεκριμένα παραδείγματα συνιστώ το βιβλίο "Σκασμός!" εκδ.Κοχλίας

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

07/04/2004, 22:21:16
Αγαπητοί φίλοι πρέπει να σας ενημερώσω ότι εχθές συναντήθηκα με την κοπέλα που μου έδωσε την πληροφορία για την φίλη της. Μου είπε ότι δεν με ξέχασε αλλά η φίλη της έφυγε ταξιδι στην Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι δεν έχει φέρει την λίστα... Βέβαια όταν της είπα ότι έβαλα το θέμα στο φόρουμ δεν της άρεσε και πολύ και δεν ξέρω αν τελικά θα έχω τις πληροφορίες... Πάντως για ότι νεώτερο θα επανέλθω...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

22/06/2004, 00:08:39
Αγαπητοί φίλοι. Επειδή είμαι της άποψης πως πρέπει να τηρούμε τον λόγο μας όταν υποσχόμαστε κάτι, έτσι λοιπόν επαναφέρω το θέμα για να δώσω μια εξήγηση γιατί δεν δόθηκε συνέχεια. Δυστυχώς το φταίξιμο δεν είναι δικό μου αλλά ούτε και του ατόμου το οποίο επρόκειτο να μου δώσει τις πληροφορίες που σας είχα υποσχεθεί. Προφανώς και εξαιτίας δικών μου ίσως κακών χειρισμών λόγω του ότι κίνησα το θέμα πριν έχω τα στοιχεία στα χέρια μου, ο άνθρωπος ο οποίος επρόκειτο να δώσει τα στοιχεία στην καλή φίλη, δυστυχώς έκανε πίσω και μάλιστα άλλαξε και τόπο διαμονής. Φαίνεται λοιπόν πως το θέμα είναι πολύ σοβαρότερο απο ότι εκτίμησα αρχικά. Θέλω όμως να πω ότι αν ποτέ προκύψει κάτι καινούριο θα φροντίσω να το μάθουν όοοι περισσότερο γίνεται. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διαλύσουμε τα σκοτάδια των συνομοσιών που εξυφαίνονται πίσω απο την πλάτη μας.
Φιλικά...

16/01/2005, 23:58:33
Αγαπητοί φίλοι... επαναφέρω μετά απο πολύ καιρό το θέμα γιατί παρότι πολλοί θα πίστεψαν ότι το είχα ξεχάσει δεν ήταν έτσι. Απλά περίμενα υπομονετικά τις εξελίξεις. Δυστυχώς αγαπητοί φίλοι μόλις προχτές έμαθα κάτι που επιβεβαίωσε τους φόβους που εξέφρασα την τελευταία φορά που είχα γράψει. Σύμφωνα λοιπόν με την πληροφόρηση που είχα, το άτομο που έδωσε την πληροφορία αρχικά, χάθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση... Ουσιαστικά δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Οι πληροφορίες λένε ότι μετακόμισε σε άλλη πόλη όμως κανείς δεν ξέρει που πως και γιατί, οπότε αυτό απο μόνο του λέει πολλά. Εγω βεβαιώθηκα ότι η πληροφορία ήταν αληθινή... και λυπάμαι για την βιασύνη μου να την βγάλω προς τα έξω πριν πάρω στα χέρια μου τον κατάλογο...
Στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτικός...
Φιλικά...

skepticΜέλος
17/01/2005, 19:55:57
Προφανώς αναφέρεστε στον έμμεσο φόρο Kosher. Που δείχνει πως οι σιωνιστές ελέγχουν την διανομή προϊόντων όπως τους αρέσει και μάλιστα κερδίζουν και αρκετά χρήματα από αυτή την διαδικασία για να επιταχύνουν τους σκοπούς τους...
Στην Αμερική τα προϊόντα Kosher μαρκάρονται με ένα μικρό γράμμα K ή U, ή MK κατά περιπτώσεις...

Για πληροφόρηση σχετικά με τον φόρο Kosher διαβάστε το παρακάτω διαφωτιστικό κείμενο από εδώ:

http://www.e-e-e.gr/sections/knowledge/data/social_mechanology/kosher_tax/index.htm

Tι δίδασκαν οι φανατικοί σιωνοταλμουδιστές ραβίνοι στο μακρύ παρελθόν:

"Gentiles(οι αλλόθρησκοι, εμείς δηλαδή) are ridden with diseases and death from unclean habits(είμαστε βρώμικοι και ακάθαρτοι) and that. God wishes to protect his people from being contaminated by the Gentiles (Ο θεός τους, ο γιαχβέ, επιθυμεί να τους προστατεύσει για να μην μολυνθούν από εμάς, τους αλλόθρησκους). The non-kosher goods of the Gentiles were ruled to have a contaminating effect! (Τα φαγητά μη kosher θεωρούνται ότι είναι μολυσματικά!!! και απαγορεύονται προς βρώση!!!"

Αυτή κύριοι είναι η ρατσιστική διεστραμμένη ταλμουδιστική θρησκεία των εβραίων...

Αλλά και αυτοί (οι εβραίοι του Ισραήλ) με την σειρά τους γίνονται τα θύματα των γερακιών του διεθνούς σιωνισμού και της Νέας Τάξης που δεν θα διστάσει να τους εξοντώσει όλους αν χρειαστεί, όπως άλλωστε και στο παρελθόν (βλ. ολοκαύτωμα), αυτούς και κάθε άλλο λαό που αντιστέκεται στη Νέα Τάξη τους...

Προσέξτε εδώ:

"Kosher doesn't taste any better; kosher isn't healthier; kosher doensn't have less salmonella. You can eat Holly Farm chicken which sells for 39 cents a pound on sale, and next taste a Kosher chicken selling for $1.69 a pound ,and not tell the difference. There's a lot of money to be made! religion is not based on logic!"

Δηλαδή εκμεταλλεύονται τις θρησκευτικές ευαισθησίες του ίδιου του λαού τους (την θρησκεία που αυτοί αρχικά δημιούργησαν και διαστρέβλωσαν φυσικά αργότερα ως συνήθως) για να βγάλουν έτσι τρελά $$$ από την όλη υπόθεση του φόρου Kosher και να προωθήσουν τους σκοπούς τους...

Σήμερα:
Τα φαγητά Kosher = ακριβώς όπως τα κοινά φαγητά * 400% χρηματική αύξηση φόρου Kosher!!!

Όμως που πάει όλη αυτή η τεράστια χρηματική διάφορα υπό μορφή έμμεσου αόρατου φόρου;

Μήπως μετατρέπετε σε βοήθεια προς το Ισραήλ μαζί σε συνδυασμό με τα δισεκατομμύρια $$$ που δίνει επισήμως το Αμερικανικό Κράτος στο σιωνιστικό κρατίδιο της Μέσης Ανατολής κάθε έτος;
Βοήθεια που μετατρέπεται σε 60τονων άρματα Merkava, Apache, πυρηνικά όπλα, αστυνομικό-στρατιωτικό καθεστώς καλύτερης καταπίεσης και εξόντωσης του γηγενούς παλαιστινιακού ανεπιθύμητου πληθυσμού; Η ιστορία αυτό δείχνει!
Είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ ένα μικρό και μισοδιαλυμένο κρατίδιο σαν το Ισραήλ περιτριγυρισμένο από εχθρικά κράτη να επιβιώσει χωρίς την παραπάνω πολύτιμη βοήθεια.

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

Edited by - skeptic on 17/01/2005 20:11:31

OannesΜέλος
17/01/2005, 20:18:12
quote:
το παρακάτω διαφωτιστικό κείμενο από εδώ:

http://www.e-e-e.gr

Tώρα εξηγούνται όλα. Ωστε το site αυτό είναι η πηγή πληροφόρησής σου για τις κατά καιρούς αερολογίες - μπουρδολογίες - κινδυνολογίες μας βομβαρδίζεις τόσο καιρό.

Παρακαλώ όλους να ρίξουν μια ματιά στο παραπάνω site και ειδικά στο Aναφορά Nέων.
Mιλάμε για παραλήρημα. Θα το προσθέσω στα favourites και θα μπαίνω όταν έχω τις μαύρες μου.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
skepticΜέλος
17/01/2005, 20:46:12
Μην αποπροσανατολίζεις τον κόσμο Oannes. Κρίνεις το κείμενο που έδωσα από το site που το φιλοξενεί;;;; Είσαι απίθανος!!!!
Μίλα για το θέμα του παράνομου και αόρατου φόρου Kosher αν μπορείς (που δεν μπορείς, ούτε τολμάς)

Όσον αφορά για τον ιστό Ε:
Ο ιστός E είναι μια τεράστια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη πληροφοριών.

Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μαζί τους κάνε μήνυση. Οι άνθρωποι είναι επώνυμοι. Δεν θα είσαι και ο μόνος, και δεν ξέρω αν είσαι και τέκτονας (πιθανόν είσαι)

Άλλωστε τρέχουν στα δικαστήρια συνέχεια από τις απειλές (και εναντίων της ζωής τους) των διάφορων μασόνων εναντίων τους.

17/01/2005, 20:54:00
Εδώ είσαι, πουλάκι μου

Γιατί μας κρύβεσαι

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

OannesΜέλος
17/01/2005, 21:30:00
Aγαπητέ μου sceptic,
το nickname σου όπως σου έχω ξαναπεί και αλλού, δεν συνάδει ούτε με τα γραπτά σου (τα οποία δεν είναι καν η δική σου σκέψη) ούτε και με τη συμπεριφορά σου. Πάμε παρακάτω τώρα...

Kατ αρχήν το αν είμαι ή όχι Tέκτων είναι κάτι που δεν αφορά ούτε εσένα ούτε κανέναν παρά μόνον εμένα και εκείνους, βεβαίως, που διακατέχονται από λαγνεία για τη συλλογή πληροφοριών για προσωπικά δεδομένα, κοινώς ρουφιάνους και κουτσομπόληδες. Eίσαι κάτι από αυτά τα δύο;

Σε ό,τι αφορά τώρα τα περί ιστού E. Σαφώς και κρίνω τον εν λόγω δικτυακό τόπο γιατί αφ ενός κινδυνολογεί ασύστολα και αφ ετέρου σχεδόν όλα όσα γράφει, ειδικά στην αναφορά νέων, είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας που κατατάσουν τους γράφοντες επιεικώς στους τροφίμους του Ψ.N.A.

Eνα μικρό δείγμα ...αισθητικής και ...πολιτισμένου διαλόγου με ...επιχειρήματα (από τον Iστό E, που τόσο έχεις σε εκτίμηση):

quote:
Ω KATAΞEKΩΛIAΣMENOI ΣYNEIΔHTOI ΠPOΔOTEΣ MAΣΩNOI!!! AYTH THN ΦOPA ΘA ΓONATIΣETE OXI ΔIA NA ΣAΣ KATAΞEKΩΛIAΣOYN OI ANΩTEPOI ΣAΣ EΠIΣHΣ KATAΞEKΩΛIAΣMENOI MAΣΩNOI, AΛΛA ΘA ΓONATIΣETE AΠO TO BAPOΣ THΣ AΛHΘEIAΣ KAI AΠO TO BAPOΣ THΣ ΣYNEIΔHΣEΩΣ ΣAΣ (EAN YΠAPXEI) KAI ΓONATIΣMENOI ΘA AΠOKEΦAΛIΣΘEITE AΠO TOYΣ ONTΩΣ EΛΛHNEΣ.

Tώρα σε ό,τι αφορά τον ισχυρισμό σου ότι

quote:
Aλλωστε τρέχουν στα δικαστήρια συνέχεια από τις απειλές (και εναντίων της ζωής τους) των διάφορων μασόνων εναντίων τους.
δεν νομίζω να ασχολείται και κανένας μαζί τους. Eξάλλου το γέλιο είναι κάτι που χρειάζεται στη ζωή μας.

Tέλος σε ό,τι αφορά το θέμα των μεταλλαγμένων τροφών, η προσωπική μου άποψη δεν εμφορείται από συνωμοσιολογίες και μπουρδολογίες. Nομίζω ότι πρόκειται για την απληστία κάποιων εμπόρων τροφίμων να υπερπλουτίσουν και όχι για κάποιο ...σχέδιο εξόντωσης της αρίας ή άλλης φυλής. Στο χέρι μας είναι να αγοράζουμε ή όχι τέτοιου είδους προιόντα. Aλλωστε οι ετικέττες όλο και κάτι γράφουν.

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
skepticΜέλος
17/01/2005, 21:43:16
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είσαι μασόνος, δικό σου πρόβλημα ... αλλά η μασονία ως σύστημα που χρησιμοποιείται εναντίον των ελευθεριών μας είναι δικό μας πρόβλημα...

Δεν σου αρέσει ο ιστός “E”;
κανένα πρόβλημα, δες εδώ από άλλη πηγή:

Ο φόρος τροφίμων Kosher

Η υπηρεσία φαρμάκων και τροφίμων των ΗΠΑ δεν είναι αρκετά καλή για τους Εβραίους!

Ο φόρος τροφίμων Kosher είναι μια απάτη εναντίον του Αμερικανού καταναλωτή. Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα σας(αναφέρεται στους Αμερικάνους) και θα βρείτε είτε ένα σύμβολο (U) ή (K) στις ετικέτες σε σχεδόν κάθε ένα από αυτά. Αυτά τα σύμβολα αντιπροσωπεύουν μια εβραϊκή «ευλογία» (και καλά) , η οποία σημαίνει ότι χωρίς την θέλησή σας πληρώσατε ένα φόρο στην θρησκευτική ομάδα των εβραίων (τα χρήματα πάνε στους σιωνιστές και στα γεράκια της Νέας Τάξης θα διόρθωνα). Αυτά τα σύμβολα μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε στην συσκευασία γι’ αυτό ψάξτε προσεχτικά.
Το “U” σε κύκλο, μερικές φορές με τη λέξη “Parve” σημαίνει: Η ένωση των Ορθόδοξων Εβραίων (UOJCA), το “K” σημαίνει Kosher (KOV K). Αυτά τα σύμβολα σημαίνουν ότι ο παραγωγός του προϊόντος πλήρωσε στους εβραίους ένα είδος «φόρου» (αυτό οι πολυεθνικές το ονομάζουν: KOSHER CERTIFICATION, κάτι σαν ISO-cert από τους Σιωνιστές δηλαδή) , ώστε να βάλουν κάποιο ραβίνο να το «ευλογήσει» (και καλά!.... Ευλόγησον δηλαδή τα ισραηλινά άρματα και τους πυραύλους που θα γεννηθούν από το K ). Προσοχή μην μπερδέψετε αυτά τα σύμβολα με το γράμμα R που σημαίνει Registered Trade Mark (σήμα κατατεθέν) ή το γράμμα C που σημαίνει copyright.
To 1959, η Wall Street Journal υπολόγισε αυτό τον φόρο στο ύψος των $20 εκατομμυρίων δολαρίων(!!!) και υπολογίζετε σήμερα ότι έχει ξεπεράσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια!
Η εφημερίδα Jewish Post, με ημερομηνία 30 Ιουλίου, 1976 ανέφερε ότι ο Ραβίνος Harvey Sentor παραδέχτηκε ότι το Kov K (Kosher K letter certification) ήταν μια κερδοσκοπική κυρίως ιδέα. Η UOJCA (το γράμμα U) πράττει παρομοίως με το Kov K.

Αυτός ο φόρος δεν είναι μία επιλογή για τους υπόλοιπους ανθρώπους (τους αποκαλούμενους από τους απλούς εβραίους ως Gentile=αλλόθρησκους, η Goim=ζώα αποκαλούμενους από τους φανατικούς σιωνοταλμουδιστές που υποστηρίζουν επίσης και την ναζιστικού τύπου-σιωνιστική ιδεολογία της υπέρτερης ιουδαϊκής φυλής). Οι Gentile θα πρέπει να πληρώσουν (τους αρέσει δεν τους αρέσει) αυτό τον έμμεσο αόρατο φόρο. Εάν αυτό ήταν τίποτα παραπάνω από μια θρησκευτική τελετουργία, δίνοντας ραβινική έγκριση στα τρόφιμα και στα παράγωγα τροφίμων που παράγονται με συγκεκριμένο τρόπο, τότε γιατί το ατσάλινο νήμα και τα σκεύη κουζίνας συμπεριλαμβάνονται!!!;;; (επίσης η Coca-Cola , Pepsi Cola κλπ που δεν έχει καμία σχέση με κρέας έχει φόρο Kosher!!!)

Δείτε πως ακριβώς δουλεύουν: Ένας ορθόδοξος ραβίνος (και καλά..) προειδοποιεί (εκβιάζει) την εταιρία ότι εάν τα προϊόντα της δεν λάβουν την πιστοποίηση KOSHER, τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καταστροφικό μποϊκοτάζ από κάθε εβραίο της Αμερικής (ορθόδοξο και μη!!!). Από την στιγμή που η εταιρεία υποκύψει στον εκβιασμό (βέβαια εδώ αναφέρετε σε μη ελεγχόμενες από τους σιωνιστές εταιρείες), τότε η εταιρεία αυτή είναι υποχρεωμένη να κρατήσει το ποσοστό του φόρου Kosher αυστηρά μυστικό! (δημοσίως και αφού ερωτηθούν οι εταιρίες ισχυρίζονται ότι είναι ένα ασήμαντο κοστολογιακά ποσό, και καλά...)
Αυτό το μποϊκοτάζ το οργανώνει η κατασκευασμένη από την μασονική υπερστοά των σιωνοταλμουδιστών B’nai B’rith, δεν είναι άλλη από την σιωνιστική οργάνωση δίωξης μέχρι τελικής πτώσεως δικαίων και αδίκων ADL (www.adl.org), η οποία ταμπελοποιεί αυτομάτως την εταιρεία και τα στελέχη της που δεν δέχονται το KOSHER CERT, ως αντισημίτες(!!!), με αποτέλεσμα φυσικά οι τελευταίοι να καταστραφούν...)

Το 1960, 225 προϊόντα τροφίμων πλήρωσαν τον φόρο Kosher, 476 το 1966, 1000 το 1974, και σήμερα 17.500 (!!! Πολλά τα φράγκα φίλοι μου και έσπευσαν όλοι!!!) εταιρείες πληρώνουν αυτό τον φόρο σε πολλαπλά επίπεδα! (και φυσικά και οι καταναλωτές που τα αγοράζουν – Gentile και μη).
Παρακάτω παρουσιάζονται οι εθνικές υπηρεσίες Kosher και τα σύμβολα τους, όσοι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους!

Kof-K Kosher Supervision
1444 Queen Anne Road
Teaneck, NJ 07666
201-837-0500
Fax: 201-837-0126
Rabbi Aharon Felder, Director of Kosher Standards
Rabbi Ari Moshe Senter, Halachic Research
Rabbi Dovid Senter, Rabbi Yehuda Rosenbaum,
Rabbi Daniel Senter, Administration
Rabbi Dr. H. Zecharia Senter, Executive Administrator
Publication: Kosher Outlook Supplement

The Organized Kashruth Laboratories
1372 Carroll Street
Brooklyn, NY 11213
718-756-7500
Fax: 718-756-7500
Rabbi Don Yoel Levy, Kashruth Administrator
Rabbi Leizer Teitelbaum, Rabbi Dovid Steigman,
Rabbi Chaim Fogelman, Rabbi Levi Garelik,
Rabbi Avraham Juravel, Rabbi Mendel Raitzes, Rabbinical Coordinators
Publication: The Jewish Homemaker

Star-K Kosher Certification
11 Warren Road
Baltimore, MD 21208-5234
410-484-4110
Fax: 410-653-9294
Rabbi Moshe Heinemann, Rabbinic Administrator
Dr. Avrom Pollak, President
Rabbi Eliyahu Shuman, Director of Supervision
Publication: Kashrus Kurrents

The Union of Orthodox Jewish Congregations
333 Seventh Avenue
New York, NY 10001
212-563-4000
Fax: 212-564-9058
Rabbi Menachem Genack, Rabbinic Administrator
Publications: the "OU" Kashrus Directory, Jewish Action, Mesorah Journal of Halacha, Daf Hakashrus

Σημ:
Ενημερωτικά οι ορθόδοξοι εβραίοι που υποτίθεται ότι γι’ αυτούς γίνεται όλη η φασαρία περί KOSHER (στην πραγματικότητα τα λεφτά πάνε κυρίως στους Σιωνιστές και στο κράτος του Ισραήλ) είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό του συνολικού εβραϊκού πληθυσμού και το ωραίο είναι ότι τώρα τελευταία αυτοί (οι ορθόδοξοι εβραίοι των ΗΠΑ κυρίως) έχουν στραφεί εντυπωσιακά εναντίον του Σιωνισμού και ότι αυτός εκπροσωπεί!!!

Δείτε:
http://www.jewsagainstzionism.com/

Rabbi Avraham Yoshe Freund of Nasoder Rebbe
Once before the Neila prayer on Yom Kippur Rabbi Avraham Yoshe Freund of Nasod said:
"It is not because they are Zionists that they are evildoers. It is because they are evildoers that they are Zionists."

David Ben-Gurion
"There was this guy named Hitler, in Germany. Hitler appeared and the Jews began to come. [to Palestine]"
...David Ben-Gurion in Kfar Yedidya, 6 Nov. 1948, Labor Party Archives, Bet Berl, Tsofit

Edited by - skeptic on 17/01/2005 21:49:47

Edited by - skeptic on 17/01/2005 22:11:04

17/01/2005, 22:09:05
Φίλε μου ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύ χρησιμες πληροφορίες που έδωσες... Πραγματικά ήταν πολύ ενδιαφέρουσες... Να είσαι καλά...

24/05/2003, 03:19:42
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (ΜΕ ΚΑΛΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΒΑΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΧΑΖΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ, ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ, Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΑΤΜΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΒΡΟΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ AVATAR ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ AΠΑΝΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ.

ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ

ARCHON

24/05/2003, 03:36:48
Φίλε, εκεί που θα πας δε σου εύχομαι καλά να περάσεις γιατί... (i've been there) . Σου εύχομαι να επιστρέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα στον αληθινό κόσμο
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

ananasssΜέλος
24/05/2003, 13:02:50
...Θα περάσει γρήγορα ο καιρός... Μια ιδέα είναι όλα...
Αν (και όταν) έρθεις προς τα σύνορα, επικοινώνησε μαζί μου, να πάμε για κανέναν... φυσικό χυμό... Ανανά, τι άλλο!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

drumx13Μέλος
24/05/2003, 13:50:15
Ειμαι εκει που ερχεσε και πιστεψε με εχει πολλα να μαθεις...
Ξεπερασε μονο το πρωτο πραγμα που σου ερχετε στο μυαλο .... και εχεις να δεις πολλα
Αλωστε ενα συστημα που ισχιει απο παντα δεν μπορει παρα να ειναι σοφο...
Καλος πολιτης

love for what is comming and forgivness for the past...

ΚάθυΜέλος
24/05/2003, 13:51:45
Αγαπητέ ARCHON,

Σου εύχομαι μια καλή θητεία και μια πλούσια εμπειρία.

LoucasΜέλος
24/05/2003, 15:23:34
ΦΙΛΕ ΑΡΧΩΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ 26 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΗΜΕΝΟΣ.ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

24/05/2003, 15:49:19
ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ, ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ, Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΑΤΜΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΒΡΟΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ AVATAR ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ AΠΑΝΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ.

ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ

σου εύχομαι καλή θητεία με τρέλα και κορδέλλα καλέ μου Άρχοντα,
αν και δεν με συμπεριέλαβες στην μικρή σου λίστα...

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

SecondbornΜέλος
24/05/2003, 18:40:56
Καλή θητεία φίλε μου και να θυμάσαι: Εκεί που αρχίζει ο στρατός σταματά η λογική!
Φιλικά

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
AlastisΜέλος
24/05/2003, 23:28:22
Σε 3εις μηνες σου ερχομαι και εγω αδερφε...
Κανε λιγη υπομονη...

Που παρουσιαζεσαι??? (...αν εισαι ακομα εδω!!!)

...open minds are better minds!