ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Iron Man 2 - - Κινηματογράφος -

- Iron Man 2 - - Κινηματογράφος -

crucifire20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
14/05/2009, 20:28:41
Θα γίνουν γυρίσματα για την ταινία στο Μονακό, κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Formula 1!

Αν δεν ήταν κυρίως 2nd Unit ανούσια πράγματα, άνετα θα σκεφτόμουν να κάνω το ταξίδι που έχω βάλει στο μάτι για το grand prix... Θα σκεφτόμουν είπα, γιατί είναι πολλά τα ευρά!

18/05/2009, 15:12:44
Silme Silme είσαι εδώ;

Σε ενδιαφέρει καθόλου ο Θωρ; (της Μάρβελ, όχι ο πατέρας κι αδερφός μας)

Γιατί ο Chris Hemsworth είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις για το ρόλο.

Ο πατέρας του Κερκ, αν είδες το τελευταίο Star Trek.

Lady_SilmeΜέλος
18/05/2009, 17:27:00
Σου κάνω μουτράκια που δε μου έδινες σημασία χαχα

Πλάκα πλάκα έχω καιρό να μπώ σ αυτό τόπικ.

Ιφιγένεια λες ε; καλά θα το βάλω για όνομα στο msn και δίπλα "O Crucy μου είπε."

Η αλήθεια είναι πως η ιδέα του grand prix δε μ ενθουσιαζει αν ήταν για moto gp θα πηγαινα τρέχοντας και θα σε παιρνα μαζί (απλά δε θα χα παρέα μην νομιζεις οτι σε συμπαθώ κιόλας. )

Silme Silme? οπως λέμε λύκε λύκε; Χαχα "παίρνω τη μαγκούρα μου και σε κυνηγώωωωωω"

Όχι για τον Θωρ δεν πολυκαίγομαι αλλα άμα βγεί θα πάω να το δώ. Οσο για το Σταρ Τρεκ, ποτέ δε μου άρεσε. (ξενέρωσε ο Crucy)...

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
18/05/2009, 21:09:08
Πάμε απ'το τέλος.

O Crucy ενδιαφέρεται μόνο για το θεό Θωρ, και βάζει το κράνος του Νταρθ Βέιντερ, και δέρνει Trekkies. Κανείς δε λέει το Χαν Σόλο "σκύλα".

quote:
απλά δε θα χα παρέα μην νομιζεις οτι σε συμπαθώ κιόλας.

Αλίμονο...

quote:
Ιφιγένεια λες ε; καλά θα το βάλω για όνομα στο msn και δίπλα "O Crucy μου είπε."

Θα σε κάνω add στο msn και θα σε βρίσω από κει...

quote:
Σου κάνω μουτράκια που δε μου έδινες σημασία

Παράληψίς μου

21/05/2009, 10:09:18
quote:

Θα γίνουν γυρίσματα για την ταινία στο Μονακό, κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Formula 1!

Αν δεν ήταν κυρίως 2nd Unit ανούσια πράγματα, άνετα θα σκεφτόμουν να κάνω το ταξίδι που έχω βάλει στο μάτι για το grand prix... Θα σκεφτόμουν είπα, γιατί είναι πολλά τα ευρά!

αν ηξερες!!! μονο για το συγκεκριμενο 3ημερο, σε ξενοδοχειο με "οχι και τοσο καλη θεα" στη πιστα πανω, πληρωνεις 800 ευρω (το δωματιο, την μερα)...

αν θες σε ξενοδοχειο, πανω στα σημαντικοτερα κομματια-στροφες, παμε στα 1.500...

αμα θες ορθιος, η γενκη εισοδος (και για μια μερα μονο - ημερα αγωνα - ειναι 200 Ευρω και αναλογα τη θεση, ανεβαινει σημαντικα)

αμα, ομως θες να το παιξεις κυριλα, μπορεις να "επιβιβαστεις" σε ενα απο τα κοτερα που ειναι στη προβλητα, που ειναι 4.000 ευρω η ωρα (3 ωρες τουλαχιστο θα πρεπει να εισαι "διαθεσιμος" για το grand prix)

υπαρχουν και τα καφε βεβαια, τργιρω, αλλα αμα παρεις κατι να πιεις, η τιμη ειναι πανω απο 15 ευρω! (ευρω και ρουφιξια που λενε)...

α! ξεχασα τα μεταφορικα... ε, υπολογισε και εσυ κατι

αν

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
21/05/2009, 16:21:05
Άσε ρε, θα πάρω το ελικόπτερό μου και θα κόβω βόλτες από πάνω, ποου θα 'χει κι ωραία θέα!!!

http://i14.photobucket.com/albums/a308/crucifire/Set_Photos_16.jpg/IMG" border=0>

Kάποιος εκπαιδεύεται για ξύλο!

23/05/2009, 10:30:25
η φωτο πηγε για βρουβες!!!

25/05/2009, 00:59:39

http://www.superherohype.com/imageGallery/Iron_Man/Iron_Man_2/Set_Photos

27/05/2009, 19:31:25

πλήρες μέγεθος εικόνας:

http://www.edwards.af.mil/shared/media/photodb/photos/090518-F-6680C-108.jpg

και η ιστορία:http://www.edwards.af.mil/news/story_print.asp?id=123150149

Lady_SilmeΜέλος
07/06/2009, 16:45:43
Thanks Crucy για το υλικό!

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
08/06/2009, 11:36:25
Νωρίς τις είδες

καθώς και...

Κλικάρετε για ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ανάλυση.

Από την Licensing International Expo στο Las Vegas...

(εξ ου και το ότι είναι θεόστραβες οι φωτογραφίες)

~~Aν τα λινκς δε δουλεύουν, τσεκάρετε εδώ. Η αφίση του Spider-Man 4 είναι ΨΕΥΤΙΚΗ.

http://www.aintitcool.com/node/41283
http://www.aintitcool.com/node/41287

Edited by - crucifire on 08/06/2009 12:06:07

10/06/2009, 18:39:55

H πρώτη φωτογραφία του Μίκυ Ρουρκ ως Whiplash...

Η καρδιά είναι ίδια με αυτή του Iron Man, και δίνει ενέργεια στα μαστίγια, στα χέρια τις στολής του Ρώσου Ivan Vanko.

Δε μου αρέσει. Η ιστορία με τους κακούς και την τεχνολογία της πανοπλίας μου θυμίζει τις πρώτες σαιζόν του Smallville, που όλοι οι κακοί ήταν meteor freaks, απλά ο καθένας μεταλαγμένος με διαφορετικό τρόπο. Εδώ μάλιστα, θέλω να δω πως θα με πείσουν ότι κάποιος δε θα έφτιαχνε έναν καλύτερο War Monger. Low budgetιές; Ας πούλαγε τις υπηρεσίες του σε κάποιον πλούσιο, που θα του έφτιαχνε μια πανοπλία της προκοπής. Ηλεκτροφόρα μαστίγια. Καλή επιλογή ενάντια στον Iron Man... NOT!

Aξίζει να σημειωθεί ότι απ' ό,τι φαίνεται η φωτο είναι τραβηγμένη σε ένα σετ που φτιάξανε πρόσφατα, στα Downey Studios, το οποίο είναι ομοίωμα μέρους της πίστας formula 1 που λέγαμε.

Edited by - crucifire on 10/06/2009 18:42:59

15/06/2009, 05:34:44
Από τις μεγαλύτερες απάτες στον φανταστικό, χάρτινο κόσμο των super ηρώων ήταν φυσικά ο τενεκές που αποκαλούμε Iron Man. Δεν ξέρω, αλλά αυτοί που τον εμπνεύστηκαν πρέπει να είχαν πάρει πολλά ναρκωτικά πριν την δημιουργία του. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ευτράπελα, δηλαδή κυρίως χτυπητές discrepancies, από τις περιπέτειές του στα ασπρόμαυρα-πορτοκαλί κόμικς της marvel που οι παλαιότεροι σίγουρα θα έχετε προλάβει και ακόμα μπορείτε να προμηθευτείτε από παλαιοβιβλιοπωλεία.

Ε λοιπόν σαν τώρα θυμάμαι τα περίφημα δισκάκια που είχε αριστερά και δεξιά στους γοφούς του που τη μία ήταν θήκες εργαλείων (π.χ. για κατσαβίδια), την άλλη βόμβες και άλλες φορές χρησιμοπούνταν για να χτυπάει με ηλεκτρικό ρεύμα τους εχθρούς! Θυμάμαι μια φάση που είχε ακουμπήσει τα δισκάκια στα μάγουλα ενός εχθρού και τον ηλέκτριζε! Άλλη κλασική γελοιότητα ήταν τα τζετ κάτω από τις μπότες του που όποτε γούσταρε ο σεναριογράφος έβγαζαν και...πατίνια (έλεος) ! Απίστευτο γέλιο είχε και η τοποθέτηση της μεταλλικής φορεσιάς του σε βαλίτσα με τόσο χαρακτηριστική ευκολία...σα να διπλώνεις πουκάμισο ρε παιδί μου. Εδώ τρομάζουμε να βάλουμε 3 μπλούζες, 2 σορτσάκια, 6 κάλτσες, 6 σώβρακα και τα ξυριστικά μας σε μια μέτριου μεγέθους βαλίτσα διακοπών και ο Τόνυ Σταρκ έβαζε την αρματωσιά σε μικρή σχετικά βαλίτσα, εύκολα και γρήγορα πηγαίνοντας για meeting! Φυσικά η αρματωσιά είχε σχεδιασμένους τους άψογους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του Τόνυ καθώς και τη συνολική του γράμμωση! Δηλαδή όταν αρχίσει να γερνάει και να κρεμάει θα έχουμε την κατάλληή προσαρμογή σε ακανόνιστη σιδηρόμπαλα? Και το αποκορύφωμα της γελοιότητας το άφησα για το τέλος: οι εκφράσεις του προσώπου! Ναι, ναι κι όμως αυτό το σούργελο που λέγεται Iron Man μπορούσε να κάνει χαρακτηριστικές γκριμάτσες ανάλογα με την περίσταση. Αν πονούσε από επιθέσεις εχθρών, έβλεπες τα ματάκια και το στόμα να λυγίζουν προς τα κάτω. Αν χαιρόταν (π.χ. όταν θα αγκάλιαζε μια γκόμενα) εμφανιζόταν στη μεταλλική μουτσούνα του χαμόγελο και φυσικά άλλαζε και το σχήμα των οφθαλμικών εγκοπών προσαρμοζόμενο στη νέα ψυχική κατάσταση (άχου το καλέ)! Ανάλογο μορφασμό αποκτούσε όταν θύμωνε εννοείται (όχι παίζουμε!). Κωμικοτραγική κατάσταση. Μακράν από τους πιο αντιπαθητικούς και απατηλούς ήρωες της marvel!

Τρισάθλια ήταν και η αρχική του αρματωσιά, αλλά για να αποφευχθεί η ξεφτίλα εξελίχτηκε δαρβινικά ο ήρωάς μας!

Από τον Homo Erectus...

Στον Homo Sapiens

(προσέξτε πώς αγριεύουν τα μάτια!)

Αν και μεγαλύτερες απάτες είναι οι ήρωες της DC, δυστυχώς ο τενεκεδένιος φίλος μας που έγινε ταινία αποτελούσε κατ'εμέ παραφωνία ανάμεσα σε τόσους εντυπωσιακούς ήρωες της marvel.

Πάντως, πέρα από τα μπινελίκια μου, αν κρίνω την πρώτη ταινία αυστηρά σαν ένα 2ωρο κινηματογραφικής δράσης, ήταν αρκετά καλή και διασκεδαστική με συμπαθητικές ερμηνείες (τηρουμένων των αναλογιών). Μάλλον θα δω και το δεύτερο μέρος όταν βγει...κι ας μην συμπάθησα ποτέ τον σιδηρόφρακτο φίλο μας

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 15/06/2009 05:46:58

15/06/2009, 11:57:37
Κοίτα φίλε Agnostic, γενικά οι περισσότεροι ήρωες της Μάρβελ, είναι "μπαρμπαλήθειες" πράγματι. Δε στηρίζονται πουθενά επιστημονικά. Απλά στα 40s ο Stan Lee και το λοιπό dream team, μέσα στην αφέλεια της εποχής σκέφτονταν τι θα ήταν "κουλ" να μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, και το πέταγαν, είτε με μια παλαβή εξήγηση, είτε χύμα. Δε μπορείς πάντως να περιμένεις ρεαλισμό σε εκείνες τις εποχές.

Ακόμα και σήμερα βλέπεις εκρήξεις στο διάστημα, και ακούς κρότο. Και σε μεγάλες ταινίες, όπως Star Wars και Star Trek, που οι εφφετζίδες υποτείθεται ότι νιώθουν λίγο.

quote:
σαν τώρα θυμάμαι τα περίφημα δισκάκια που είχε αριστερά και δεξιά στους γοφούς του

Υπάρχουν και στην ταινία!

quote:
Αν και μεγαλύτερες απάτες είναι οι ήρωες της DC

Παρ' το πίσω αυτό, όπως είσαι. Εμείς δεν έχουμε τσιμπημένους από "ραδιενεργές αράχνες", ραδιενεργά καβούρια, ραδιενεργές κοσμικές ακτίνες, και οτιδήποτε περίσεψε απ' το Τσέρνομπιλ.
Μόνο ο Flash είναι λίγο παράδοξος...

04/07/2009, 13:22:46
Μην ξεχνας!!! η "ραδιενεργεια" ειναι καταλλειπα του Ψυχρου Πολεμου ! ...

εκεινη την περιοδο δεν δημιουργηθηκαν οι περισσοτεροι??

24/12/2010, 01:25:46
To είδα πρόσφατα το δεύτερο μέρος του Iron Man και πιστεύω ότι είναι φανερά χειρότερο από το πρώτο. Επιασα τον εαυτό μου να βαριέται σε αρκετά σημεία της ταινίας ενώ παραήταν φανταχτερό. Ωραίες οι ταινίες με super ήρωες ρε παιδί μου, είμαι υπέρ της δημιουργίας τους, αλλά πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση στις χολυγουντιανές χαζοατάκες, στο φτηνό χιούμορ, στα μη ρεαλιστικά ερωτικά παιχνίδια και στις λοιπές φανφάρες που συχνά περιέχουν. Πρέπει τέτοιες ταινίες να φτιάχνονται πιο σκοτεινές και ατμοσφαιρικές αλλιώς δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο να σου πουν.

Ούτε ο Μίκι Ρουρκ σώζει την κατάσταση.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

24/12/2010, 19:23:02
Οντως, απελπιστικα χειροτερη απο τη πρωτη ταινια. Βαρετη στο 70 τοις εκατο της διαρκειας, χωρις ιδιαιτερη πλοκη. Οποτε και αυτη η ταινια υπερηρωων απετυχε στο σικουελ. Δεν ακολουθησε την επιτυχια του Σπα'ι'ντερμαν ή των Χ-ΜΕΝ

GWGWΜέλος
08/12/2006, 12:34:57
Εγκύκλιος για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία

ΕRΤ3.GR χτές | 13:01, ανανέωση: χτές | 16:37

Υπογράφτηκε την Πέμπτη και ήδη εστάλη στις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης για να διανεμηθεί στα σχολεία, εγκύκλιος της υπουργού Παιδείας, με την οποία απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων απο τους μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς στους σχολικούς χώρους.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο: "Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα εντός του σχολικού χώρου. Στην εξαιρετική περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του. Κάθε παρέκκλιση απο τα προαναφερόμενα αποτελεί αντικείμενο παιδαγωγικού ελέγχου και αντιμετωπίζεται :

Α) για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 8 του άρθρου 13 του Π.Δ. 201/1998". (σ.σ. προβλέπεται δηλαδή σύσταση στο μαθητή και ενημέρωση των κηδεμόνων του).
Β) Για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δηλ. γυμνασίων και λυκείων, γίνεται αρχικά σύσταση στον μαθητή, ή επίπληξη ή, τέλος αποβολή.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο "οι εκπαιδευτικοί οφείλουν κατά την ώρα της διδασκαλίας να έχουν θέσει εκτός λειτουργίας τα κινητά τους τηλέφωνα. Παράλειψη του ανωτέρω καθήκοντος αποτελεί πειθαρχικό αδίκημα"

Φραγμό στη χρήση των κινητών στα σχολεία

Βάζει το Υπουργείο Παιδείας ΕRΤ.GR χτές | 21:56

Απαγορεύεται η κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία από τους μαθητές, σύμφωνα με εγκύκλιο της Υπουργού Παιδείας. Περιορισμοί ισχύουν και για τους καθηγητές
Απαγορεύεται η κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία από τους μαθητές, σύμφωνα με εγκύκλιο της υπουργού Παιδείας Μαριέτας Γιαννάκου, που εστάλη την Πέμπτη όλα τα σχολεία της χώρας. Συγκεκριμένα, η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας προβλέπει κυρώσεις για τους μαθητές εκείνους που θα συλληφθούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα στην τάξη, το προαύλιο ή τις τουαλέτες του σχολείου, ενώ οι εκπαιδευτικοί υποχρεούνται να τα έχουν κλειστά την ώρα της διδασκαλίας. Για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρέκκλιση από τα προβλεπόμενα επισείει μέχρι και την ποινή της αποβολής, ενώ για τους εκπαιδευτικούς αποτελεί πειθαρχικό αδίκημα. Σε περίπτωση που ο μαθητής έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του΄. Ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί εμφανίζονται θετικοί για τη λήψη μέτρων εκ μέρους της ηγεσίας του Υπουργείου, μετά και τα περιστατικά με βιντεοσκοπήσεις που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες. Πολλοί μαθητές θεωρούν ότι η λήψη μέτρων θα δημιουργήσει αντιδράσεις.

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
18/12/2006, 01:58:12
Θετικό, κατά τη γνώμη μου, το μέτρο, μόνο που με νόμους και διατάγματα δεν ρυθμίζονται θέματα που άπτονται της Νεοελληνικής βλακείας και (εσφαλμένης) νοοτροπίας.

Είναι γνωστό ότι

αφενός οι περισσότεροι εξ ημών (όσοι είμαστε από μια "α" ηλικία και πάνω) δεν είχαμε κινητά στη σχολική μας ηλικία
και ουδόλως αυτό επηρέασε περισσότερο ή λιγότερο αρνητικά την έκθεσή μας σε κίνδυνο ή την επαφή μας με τους γονείς/φίλους/συγγενείς μας

και αφετέρου, τουλάχιστον το 80 με 90 τοις εκατό της χρήσης του κινητού πλέον από τους πιτσιρικάδες δεν γίνεται για τη λειτουργία του ως απλό "τηλέφωνο" αλλά για φωτογραφίες, βιντεοσκοπήσεις, παιχνίδια α λα gameboy, τσοντο-ΜΜS και clipάκια που κυκλοφορούν ευρέως, ανέκδοτα,φάρσες, ringtones, και όλα τα λοιπά συναφή συμπαρομαρτούντα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

ratataplanΝέο Μέλος
18/12/2006, 08:34:56
PY8AGORA συμφωνώ μαζι σου απολυτα.
Δυστυχώς οι πιτσιρικάδες το χρησιμοποίησαν λάθος. Πλέον είναι άχρηστο ως εργαλείο «επικοινωνίας» το κινητό τους.

Να μη λες με πολλά λόγια λίγα πράγματα, αλλά με λίγα λόγια πολλά.