ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΜΕ - ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΜΜΕ - ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Anounakis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/07/2010, 01:03:12
Μα τώρα ρε Πάντι τι μου λες... Μου συγκρίνεις την Ελλάδα με τον πολιτισμένο κόσμο; Εννοείται ότι εκεί τους κυνηγάνε ΠΟΛΥ περισσότερο και είναι υποχρεωμένοι να συντηρούν τα οχήματά τους...

Γερμανία, Γαλλία...σοβαρά κράτη...Πού να πας και πιο πάνω...Φιλανδία, Σουηδία...πολιτισμένος κόσμος...

quote:
ακομη σαν οδηγος ΙΧ αν δεν δωσης προτερεωτητα σε μεγαλο οχημα την πατας δεν πεζωντε σ'αυτα

αυτό δεν ήξερα ότι ισχύει...Αν και μου φαίνεται λογικότατο λόγω μάζας το μεγάλο όχημα να προηγείται...

11/07/2010, 02:08:23
quote:
αυτό δεν ήξερα ότι ισχύει...Αν και μου φαίνεται λογικότατο λόγω μάζας το μεγάλο όχημα να προηγείται...

πολη σωστα το καταλαβες ,οταν μεγαλο οχημα και ιδικα φορτηγο επιδει οριοτου εινε 89 χιλ (κοφτης ταχυτητος) βγαζωντας φλας εισαι υποχρεωμενος να δωσης προτεραιοτητα για να μην του κοψης την φόρα ,ενα ΙΧ αυξανη και μιωνη ποιο ευκολα απο Δ.Χ.Φ. ιδιος οταν ειναι φορτωμενο ,προστημο σε βαζουν κι'οταν πας λιγοτερο απο το οριο που δειχνει το σημα γιατι λεει παρεμποδιζης την κυκλοφορια ,ακομη και αν αχεις ομιχλης για εφε ,τη καλα τα σβηνης και λες και ευχαριστω.

11/07/2010, 02:37:14
quote:
Εννοείται ότι εκεί τους κυνηγάνε ΠΟΛΥ περισσότερο και είναι υποχρεωμένοι να συντηρούν τα οχήματά τους...
κυνηγαν περισσότερο για το κοινο καλό ,αν και τελευταια τα ταμεια τους γεμιζουν ,μην ξεχνας κατι σοβαρο ο ιδιοκτητης οδηγος που βγενει εξω δεν το αφηνει ασυντηριτο εχει οικογενεια και ζη απο αυτο ,ελαχιστες ειναι οι περιπτωσεις και κοινες οχι για καιρο ,εχω μαθει πολα απο ΦΙΛΟΥς ταριφες,Δ.Χ.Λ.και Δ.Χ.Φ. τελευταια γινονται πολυ ελενχοι Μακεδονια καλο αυτο.

Edited by - pandi on 11/07/2010 02:42:18

28/08/2010, 02:52:14
ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ '' ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ'' ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ,ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕΤΑ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ,ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΒΑΣΙΛΗ ΠΑ........ΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Edited by - pandi on 28/08/2010 03:57:30

23/09/2010, 02:31:20
quote:
Ελευθεροτυπία - Κάθε χρόνο μια τραγωδία30 Μαρ. 2009 ... Κάθε χρόνο μια τραγωδία ... 20/2/2000: Μια νταλίκα σκόρπισε το θάνατο στο 204 χιλιόμετρο της εθνικής οδού ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 29/09/2004 ...

βρηκα το παραπανω θεμα σας και το προσθετω εδω ρωτωντας ,γιατι ''κυρια'' ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ δεν δεχεσται δημοσιο διαλογο ??????? εχω καποια ερωτηματα, σας ειναι δυσκολο να μου τα απαντησετε ?? προσκληση 2η φορα, για την κυρια Α.....Κ. Μω..... για δημοσια συζητηση.

Αντιδράσεις δημοσιογράφων (και άρα διαμόρφωση κοινής γνώμης) για τα υπομνήματα:

Με υπόμνημα θα απαντήσει ο Καραμανλής
«Θα προτιμούσαμε να έρθει αυτοπροσώπως»

VS

"Απαράδεκτο" το υπόμνημα Εφραίμ στην Εξεταστική
Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις - ανακοίνωση "φωτιά" από τη Βουλή

Μα ποιος κυβερνάει τέλος πάντων, αυτόν τον τόπο

Ubi Dubium, Ibi Libertas
24/09/2010, 19:55:08
για τον Σημιτη τι γινεται???

Ποιός ξέρει

Τα ίδια φαντάζομαι...

και ο Ρουσόπουλος, υπόμνημα

Ubi Dubium, Ibi Libertas

Edited by - libero diegrammenos logariasmos on 24/09/2010 20:05:45

01/11/2010, 01:01:58
απλή ενοιμέρωση : το θέμα αυτό διαβάστηκε μέχρη σήμερα από 1669 συμπολίτες .
quote:

ΜΜΕ - ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Anounakis 27 1669 24/09/2010 20:05:45
by: libero diegrammenos logariasmos

42NAΜέλος
02/11/2010, 21:29:55

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ....

22/11/2010, 17:37:33
Παραδικαστικό κύκλωμα. Κατέθεσε ο δημοσιογράφος Στ. Βορίνας
Στην κατηγορία: Ρεπορτάζ
Ημερομηνία: 23/10/2007 Διάδωσέ το Με αφετηρία τις έρευνες για τη φυγόδικη πρώην ανακρίτρια Αντ. Ηλία, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι βρέθηκε "ενώπιον ενός κυκλώματος δικαστών και δικηγόρων που έναντι υψηλών αμοιβών 'καθάριζαν' υποθέσεις".
http://www.makthes.gr/news/reportage/7898/