- Άλυτα μυστήρια στον Ουρανό της Βόρειας Ελλάδας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΤΑΤΟΥΤΗ ΠΙΑ-ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!!!
quote:quote:
SKEFTITE OTI EINAI SHMEIA STON OLYMPO POU DEN MPOUN OUTE ME DORYFORO NA DOUN.
Για διευκρίνησε λίγο τι θες να πείς ΑΚΡΙΒΩΣ με αυτό.Πράγματι υπάρχουν σημεία που δεν μπορούν να ειδωθούν από ψηλά, διότι είναι ... σκεπασμένα. Δεν πιστεύω να εννοείς αυτό.
Οπότε, ισχυρίζεσαι οτι υπάρχουν σημεία, που ενώ είναι "ασκεπή", και αναμενόμενο θα ήταν να πρέπει να φαίνονται σε δορυφορικές φωτογραφίες, εντουτοις όλως περιέργως δεν φαίνονται...
Αυτό δεν θές να πείς ?
Ωραία. Ποιά είναι λοιπόν αυτά τα σημεία και αφού όπως ισχυρίζεσαι δεν φαίνονται από δορυφόρο, τότε πώς φαίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ στις δορυφορικές φωτογραφίες και κατ΄ επέκταση σε δορυφορικούς χάρτες, GPS, κλπ.
Μάλλον δεν ξέρουν που πουλιούνται χάρτες της Ανάβασης: ως καλός τσανακογλύφτης των αμερικάνων λοιπόν "δίνω" την απόρρητη της διεύθυνση!
ΑΝΑΒΑΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
Στοά Αρσακείου 6Α, 10564 Αθήνα
τηλ. / fax: 210.3218104
www.mountains.gr
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
KAI DEYTERON ELA NA DEIS THN SYNENTEYKSH KAI TIS THLEFONIKES EPAFES POU EXEI TO ASANA ME TON NOMARXH FOKIDOS THN TOPIKH ASTYNOMIA OPOS EPISHS NA DEIS SE VIDEO TRAVIGMENA APO TO ASANA KAPOIA PRAGMATA STO NOMO FOKIDOS GENIKOTERA KAI META THA DOUME PIOS MPOURDOLOGEI.
AKOUSEN ME PATAKSON DE
ΑΣΑΝΑ
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
quote:
Μάλλον δεν ξέρουν που πουλιούνται χάρτες της Ανάβασης: ως καλός τσανακογλύφτης των αμερικάνων λοιπόν "δίνω" την απόρρητη της διεύθυνση!ΑΝΑΒΑΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
Στοά Αρσακείου 6Α, 10564 Αθήνα
τηλ. / fax: 210.3218104
www.mountains.grΔ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Και σύ πάλι τι τόθελες να τους το πείς ????
Βάλτους τώρα να σου εξηγήσουν, ΠΩΣ έφτιαξε και πουλάει η "Αναβαση" χάρτες, με λεπτομέρεις 1:25.000, και πώς γίνεται να μένει ο άλλος παρδίπλα, να είναι "γνώστης" όλών των "μυστικών" και να μήν ξέρει που 'πέφτει" το τάδε ρέμμα...
Α, και κάτι άλλο.
Διάβασα, κάποιος ισχυρίστηκε εδώ, οτι δεν μπορούσαν να το φωτογραφίσουν.
Λοιπόν, αποδείξεις.
Όταν λέει κάποιος οτι "ΞΕΡΩ οτι ήρθαν, αλλά δεν μπόρεσαν να το φωτογραφίσουν" ΠΡΕΠΕΙ να αποδείξει τι λέει.
Αλλιώς θα εισηγηθώ στον Admin να διαγράψει το μέλος που τα λέει αυτά, με την κατηγορία της "διαδοσης ψευδών στοιχείων κατά συρροή και εξακολούθηση".
Λοιπόν, ή βλέπουμε αποδείξεις ή γελάει και ο κάθε πικραμένος !
Υ.Γ. Ο χάρτης της Ανάβασης λέγεται
6.11 Όλυμπος
Σειρά Τόπο 25
Ανάλυση 1:25.000
και αναφέρεται σε συντεταγμένες GPS συμβατές με WGS84
Αυτά όλα πώς τα εξηγείτε ???
Edited by - Vril on 22/07/2005 12:04:23
Edited by - Vril on 22/07/2005 12:05:29

Ηλιοβασίλεμα στον Όλυμπο, 4 Ιουλίου 1999. Μέρα ανεξαρτησίας (πραγματικά)…
Και όποιος γουστάρει: λέω να ανηφορίσω για Όλυμπο αρχές Αυγούστου... Σας παρακαλώ πολύ να μου υποδείξετε τα σημεία που συμβαίνουν διάφορα "μυστήρια". Αλλά επειδή δεν θα μου υποδείξετε τίποτε λέω να κάνω τα κλασσικά: οροπέδιο Μουσών, Μύτικας, Σκολιό, Προφ. Ηλίας, Ενιπέας... Όποιος θέλει (και μπορεί)...
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Φαντάζεστε τον αγαπητό Κύριο (με κεφαλαίο Κ) Πάλμο να ανεβαίνει το λούκι του Μύτικα; Αλί σε όποιον είναι από πίσω! (εγώ πάντως δεν θα είμαι!)
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Edited by - Vril on 22/07/2005 20:32:52
quote:
Ο χάρτης της Ανάβασης λέγεται6.11 Όλυμπος
Σειρά Τόπο 25
Ανάλυση 1:25.000
και αναφέρεται σε συντεταγμένες GPS συμβατές με WGS84
Άτιμε Vril! Προδότη των καλύτερα κρυμμένων μυστικών της Ελλάδας! Αλλά: Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ!!! (από 9αρι στατικό σκοινί)
(Εγώ δεν πρόδοσα: μου έδωσε εντολή το Ίδρυμα "Χωρίς Ανάσα" να αποκαλύψω την μυστική διεύθυνση της Ανάβασης ώστε να αποοκαλυφθούν - μετά από παρακολούθηση - οι ρουφιάνοι του κράτους / παρακράτους...
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
συνηθως πολυ πανω απο 50 μετρα.
Δεν νομιζω οτι εχει πλακα να αλλαζεις σχοινα
στον αναβατηρα καθε 50 μετρα σε σπηλαιοβαραθρα
200+ μετρων.
Χωρις πλακα, αντι να κανετε φιγουρα, δεν ανοιγετε κανενα θεμα
με τεχνικες συμβουλες για επιδοξους εξερευνητες ?
Ξερω οτι οι πληροφοριες υπαρχουν και αλλου, και ξερω
οτι για να μαθεις, πρεπει να ασχοληθεις πρακτικα,
αλλα νομιζω οτι ενα τετοιο θεμα θα αρεσε σε πολλους.
(Και ισως εσωζε και κανεναν επιδοξο εξερευνητη απο καμια
χοντρη λαλακια που θα του κοστιζε τοκεφαλι του).
Αγγελος.
quote:
δεν ανοιγετε κανενα θεμα
με τεχνικες συμβουλες για επιδοξους εξερευνητες ?
...(Και ισως εσωζε και κανεναν επιδοξο εξερευνητη απο καμια
Α-πα-πα-πα-πα
Ειδικά σε τέτοιους θα λέμε
"ξέρω, αλλά δεν μπορώ να πώ"
"είναι απόρρητη τεχνολογία"
"πρέπει να πάρω άδεια να σου τα πώ"
κλπ. κλπ.
quote:
Stin pragmatikotita iparhoun polla mistiria pou prepei na erevnithoun. Simfona me tous katoikous ehos horiou tis pierias konta ston olimpo to vradi o ouranos gemizei apo diafora iptamena antikeimena ATIA logika.Ektos apo auto akougontai diaforoi thorivi mesa sto vouno. Legete oti o Olimpos eine skamenos olos apo mesa.Oti eine koufios.Alla giati???Iparhi ontos mistiki vasi ekei pera.Iparhi ontos pesmeno ATIA messa stin haradra ton mouson opos legete.Kai kati akoma prin 2hronia ihan erthei amerikanika strateumata sto Litohoro pierias.Eipane oti erhontai gia askiseis??Psemata ti douleia eihane pano ston olimpo pezoporia nihta kiolas??Ti psahnane ti kseroune parapano apo emas?? Akougete oti psahnane na vroune to Pesmeno Atia
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΛΕΣ "ΛΕΓΕΤΑΙ" ΚΙ "ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ" , ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΑ?
Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ" , ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΔΗΛΑΔΗ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΙΟΛΑΣ),ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΛ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ","ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ" ΚΤΛ ΚΤΛ,Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΚΙ ΥΠΕΡΑΝΩ, "ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ","ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΑΚΗ"Η "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ" Η' "ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ". ![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ! (ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).
Αγαπητέ Άγγελε γράφεις:
quote:
Χωρις πλακα, αντι να κανετε φιγουρα, δεν ανοιγετε κανενα θεμα
με τεχνικες συμβουλες για επιδοξους εξερευνητες ?Ξερω οτι οι πληροφοριες υπαρχουν και αλλου, και ξερω
οτι για να μαθεις, πρεπει να ασχοληθεις πρακτικα,
αλλα νομιζω οτι ενα τετοιο θεμα θα αρεσε σε πολλους.
(Και ισως εσωζε και κανεναν επιδοξο εξερευνητη απο καμια
Η απλή παράθεση τεχνικών είναι πιο επικίνδυνη από την πλήρη άγνοια! Η ανάγνωση πληροφοριών από βιβλία, περιοδικά, διαδίκτυο χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση από έμπειρα πιστοποιημένα άτομα είναι ΠΟΛΥ πιο επικίνδυνη από την μισή εκπαίδευση. Ξέρεις πολύ καλά ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...
Για τον λόγο αυτό όποιος τυχόν ποτέ θελήσει να κάνει μαθήματα για ασφαλή κάθοδο σε σπηλιές (τον προειδοποιώ όμως: γρήγορα - αν δεν είναι βλάκας ή δεν τα παίρνει - θα καταλάβει πως όλα αυτά που πίστευε ήταν λαλακίες (μου άρεσε αυτή η έκφραση) ας έρθει σε επαφή με την σπηλαιολογική ομοσπονδία ή κάποιον σπηλαιολογικό σύλλογο.
Για του λόγου το αληθές αναφέρω:
Ομοσπονδία: www.fhs.gr
ΣΕΛΑΣ: www.selas.org
ΣΠΕΛΕΟ: www.speleo.gr
EΣΕ: www.speleologicalsociety.gr
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι στην επαρχία...
Ο δικός μου σύλλογος (ΦΟΣ) στήνει τώρα την ιστοσελίδα του, οπότε διεύθυνση δεν έχω να δώσω. Λλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος, σεμινάρια θα κάνουμε Νοέμβριο (φθινόπωρο, όλοι οι άλλοι κάνουν την άνοιξη...)
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
EPREPE NA SOU EIXA PEI PERISSOTERA KIOLAS. KOITA ME TI TROPO MILAS!!
AYTO DIXNEI KAI TO ANALOGO EPIPEDO VRIL.
ASANA
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ