ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πως ενεργοποιείται το ΘΕΟΝΙΟ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πως ενεργοποιείται το ΘΕΟΝΙΟ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

IndustrialAngel64 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
03/06/2010, 09:40:58
Καλά ρε δικέ μου, ακόμη δεν κατάλαβες, ότι εγώ λεω, ότι δεν πήγε κανένα κράτος με επανδρωμένη πτήση στη Σελήνη;Αρε, ντίπ είσαι....
Εδώ και τόσες σελιδες, λέμε τα ίδια....
Ξεκόλλα...
03/06/2010, 11:23:54
Και σε ρωτάω, αν κατάφεραν ΜΗ επανδρωμένη πτήση, γιατί να μην μπορούν να καταφέρουν επανδρωμένη πτήση, με μοναδική διαφορά το αυξημένο κόστος;
03/06/2010, 12:03:45
Ούτε ζώο δεν μπορούν να βγάλουν απο την ατμόσφαιρα...Γιατί;
Ρωτα τη ΝΑΣΑ..Ακόμη σχεδιάζει το ταξίδι στον Άρη, το 2035....
Τοση πρόγνωση....
Εμένα, όμως, με ενδιαφέρει και το ψέμα...Ότι πήγαν στο φεγγάρι..Ότι θα γίνουν αποικίες στο φεγγάρι, στον Άρη, τεχνητη ατμόσφαιρα στην Αφροδίτη, για να ζήσουμε εκεί, εξωγήινοι, που έρχοντια απο άλλους πλανήτες....Η τεχνητά κατευθυνόμενη προς τα άστρα ελπίδα, που δεν μπορεί να γίνει..Όχι απο τον σημερινό άνθρωπο....Δεν είναι απλα, στις δυνατότητες του....Έχει περιορισμούς...
Απο ένα άλλο όν, πιο πνευματικό, με άλλο σώμα, ακόμη, ναι, αλλά, απο τον σημερινό άνθρωπο, μην περιμένεις, ότι δεν μπορεί η ύλη του....
03/06/2010, 17:51:38
ώπα κάτσε
Το γιατί πρέπει να το εξηγήσεις εσύ. Εγώ λέω ότι μπορούν. Ποιοι οι περιορισμοί; Για να ξέρεις αυτοί που διαδίδουν τη φημολογία περί μη προσγείωσης στη Σελήνη λένε ότι απλώς το απαγορεύουν οι εξωγήινοι ή ότι πήγαν στο φεγγάρι βρήκαν τους εξωγήινους και αυτοί απαγόρεψαν να ξαναπάνε...

Ποιοι είναι οι περισσότεροι περιορισμοί πέραν του κόστους και του εξοπλισμού μεταξύ του στέλνω ένα ρομπότ στο φεγγάρι και στέλνω αστροναύτες στο φεγγάρι

03/06/2010, 20:24:56
Αγαπητέ μου Βιομηχανικέ, εγώ μίλησα, για τη μη δυνατότητα του
γήινου υλικού ιστού, να βγει απο την ατμόσφαιρα του πλανήτη....
Τόσο απλά..Που χάθηκες πάλι;Δεν υπάρχουν εξωγήινοι,ούτε άλλοι πλανήτες με ζωή, όποιας φύσης....Η απιθανότητα της γης, είναι πολύ περισσότερη απο ότι η επιστήμη βλέπει..
Γι αυτό και δεν βλέπουμε εξωγήινους,επειδή, αν υπήρχαν, θα ήταν επίσης περιορισμένοιστον πλανήτη τους, λόγω του δικού τους δεσμού με τον πλανήτη τους...
Κάθε όν, εξελίσσεται μόνο του και ο άνθρωπος,ειδικότερα, είναι μοναδικός και ασύγκριτος...Με τη χρήση, μιας ρηχής ιεροεξεταστικής λογικής, ότι μόνο ότι ξέρουμε αναγνωρίζουμε,δεν μπορούμε να περικλείσουμε τον ανθρωπο...Δεν μπορείς να κάνεις τον άνθρωπο πακέτο και να τον στείλεις κάπου που δεν ήταν να ειναι, δεν μπορεί να υπάρχει εκεί....
Δεν μπορούμε να πάμε όχι στο φεγγάρι, αλλά πουθενά, σε άλλο πλανήτη, ή δορυφόρο, ή μετεωρίτη, κάν...
Αυτή την αλήθεια, περιμένω να δεις, απο τις δυνατότητες του ανθρώπου....Τόσα χρήματα και όμως, ποτέ δεν προκειται να δούμε τίποτε περισσότερο, απο ότι ξέρουμε, με αυτή τη μορφή, που έχουμε..
03/06/2010, 20:29:15
quote:
Αγαπητέ μου Βιομηχανικέ, εγώ μίλησα, για τη μη δυνατότητα του
γήινου υλικού ιστού, να βγει απο την ατμόσφαιρα του πλανήτη....

Ωπα κάτσε! τότε αυτό σημαίνει ότι ούτε ο Γκλεν ούτε ο Γκαγκάριν πήγανε στα αλήθεια έξω... Ούτε οι διαστημικοί περίπατοι που γίνονται σε διαστημικούς σταθμούς και τηλεσκόπια για επισκευές είναι αληθινοί. Αυτό σημαίνει ότι λένε ψέμματα και οι Σοβιετικοί...

Ξέρεις σε τι ύψος ΕΞΩ από την ατμόσφαιρα βρίσκεται ένας δορυφόρος;

03/06/2010, 21:48:38
Βρε αν πήγανε σε άλλη γη, σε άλλη ατμόσφαιρα, λεμε, ή πλανήτη διχως ατμοσφαιρα, με εντελώς άλλα δεδομένα ζωής...
Αν πήγανε στο φεγγάρι,συζητάμε...Και όλοι πλέον, που ασχολήθηκαν λίγο σοβαρά με το θέμα, ξέρουν, ότι το φίλμ γυρίσθηκε στη Νεβάδα,
γι αυτο και έχει αέρα για τη σημαία και ολα τα άλλα....
Στο διάστημα, εισαι ακόμη ένας γήινος...Μόλις πατήσεις σε άλλο πλανήτη, τοτε λές, ότι πήγες εκεί....
Κι αυτο δεεν έγινε και η μεγαλύτερη αποδειξη,είναι ότι δεν ξαναέγινε....Και σ αυτό,δεν μπορείς να πεις τιποτε...
03/06/2010, 22:32:36
quote:
Στο διάστημα, εισαι ακόμη ένας γήινος...Μόλις πατήσεις σε άλλο πλανήτη, τοτε λές, ότι πήγες εκεί....

Καινούριος ορισμός του γήινου. Αν βρίσκεσαι 6000000000000000000000 έτη φωτός μακρυά από τη γη στην άλλη άκρη του σύμπαντος είσαι γήινος... ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

Edited by - IndustrialAngel on 03/06/2010 22:40:40

03/06/2010, 23:06:58
Δεν προκειται κανεις να φτάσει τέτοια αποσταση....Με ποσους τρόπους
πρέπει να το γράψω;
03/06/2010, 23:11:55
Τι πάχος έχει η γήινη ατμόσφαιρα και σε τι ύψος βρέθηκε ο Γκλεν και ο Γκαγκάριν ρε φίλε; Από τη στιγμή που βγήκαν από την ατμόσφαιρα καμία προστασία της ατμόσφαιρας δεν ισχύει... είτε είσαι λίγο έξω είτε πολλά έτη φωτός έξω...
Μίνωας2112Νέο Μέλος
03/11/2008, 12:41:42
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους,

Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το πόσα γράμματα περιλαμβάνει η αρχαία ελληνική αλφάβητος.
Επι του θέματος, έχω πραγματώσει έρευνα που συγκλίνει στην άποψη:
- 27 γράμματα

03/11/2008, 13:33:23
σωστος...

απο οτι θυμαμαι υπηρχε και το "στ" (δηλαδη "στιγμα")... τα αλλα 2 δεν θυμαμαι

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
03/11/2008, 16:06:08
Όχι...
Είναι πολύ περισσότερα - πάνω από 45...
Βλέπεις κάθε πόλη είχε το δικό της αλφάβητο και τα δικά της γράμματα.
Προφανώς εννοείς το αττικό...
04/11/2008, 09:47:11
Αγαπητέ Μίνωας2112, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι να έχεις καλούς κι εποικοδομητικούς διαλόγους.

Απ' όσο θυμάμαι, η ελληνική αλφάβητος στην πρώιμη μορφή της είχε όντως 3 γράμματα περισσότερα απ' ό,τι έχει σήμερα.
Αυτά ήταν το στ, το κόππα και το δίγαμμα.

Θα μπορούσες φυσικά να βρεις κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ζήτημα σε αρκετά σχετικά θέματα στα Forums.
Εάν βάλεις στην Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη) κάποιες λέξεις - κλειδιά και κλικάρεις στην επιλογή Αναζήτησε!, θα βρεις όλες τις παλιότερες συζητήσεις.

Ενδεικτικά σου αναφέρω κάποια θέματα (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν) αλλά φυσικά μπορεί να βρεις κι αρκετά άλλα με τον τρόπο που σου υπέδειξα.

Τα θέματα είναι τα εξής:

Πότε πρωτοεμφανίσθηκε η Ελληνική γραφή;

Γλωσσολογία η διατήρηση της Ελληνικής Γλώσσας

====================================================

Το θέμα θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία .-= Η ΓΝΩΣΗ =-. από την Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...

10/08/2006, 13:06:13
Είδα και εγώ πρόσφατα το HOSTEL.
Αν δεν το έχεις ακούσει, το ψιλιάζεσαι ότι το πιθανότερο είναι να έχει βάλει το χεράκι του ο Ταραντίνο.
(που παρεπιπτώντος θεωρώ ότι η καλύτερη ταινία του είναι το RESERVOIR DOGS, αν σκεφτούμε και το πότε βγήκε).

Προσωπικά μου άρεσε αρκετά η ταινία, αν και καθυστερεί να μπει στο “ζουμί”.
Στο πρώτο μισό έψαχνα να βρω το χωριό στη Σλοβακία και στο δεύτερο πως θα διακτινιστώ από ‘κει.

Δεν θα την χαρακτήριζα θρίλερ αλλά ούτε και splatter. Αλλά σοκαριστική όσο αφορά το story της, γιατί με την ανωμαλία που χτυπάει τον εγκέφαλο μας σήμερα, όλα είναι πιθανά και αυτό πιστεύω είναι που σε τρομάζει περισσότερο στην ταινία… ότι τελικά μπορεί να συμβεί. Και σε κάποιες σκηνές αρκετά “ωμή”.

Συμφωνώ κι’ εγώ ότι τα SAW ήταν πολύ πιο σκληρά και ωμά. Ειδικά το πρώτο, το οποίο είχε ένα από τα πιο έξυπνα και αρρωστημένα σενάρια ταινίας που έχω δει.

Όπως και να ‘χει πάντως αξίζει να τη δει κανείς γιατί είναι κάτι το διαφορετικό.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

GWGWΜέλος
10/08/2006, 15:45:26
προχτες την ειδα και γω..

αρκετα καλη ειδικα η σκηνη με την κινεζουλα και το ματι!!! κορυφη..!!!

αλλα ωχ αγαπημενο μου παραμενει το saw το οποιο θεωρω τοσο παρανοικο που θα μπορουσε να φτασει σε ευφυια..

CupidΜέλος
23/08/2006, 16:02:01
"Μου άρεσε", "δεν μου άρεσε". Αληθινά με φρίκη βλέπω απαντήσεις τύπου
"Μου άρεσε πιο πολύ το Saw γιατί ήταν πιο άρρωστο." Αναρωτιέμαι, αυτές οι ταινίες γιατί σας αρέσουν; Σας αντιπροσωπεύουν; Και εμένα μου αρέσουν τα θρίλερ και τα σπλάτερ, όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με απόλυτα σαδομαζοxιστικές ή μάλλον σαδιστικές ταινίες, που ως κύριο θέμα τους έχουν τον απάνθρωπο βασανισμό αθώων θυμάτων. Τα σενάρια είναι υποτυπώδη και δεν προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό. Και ο Παζολίνι έχει κάνει μια από τις πιο σαδιστικές ταινίες όλων των εποχών, το "Σαλό", όμως εκεί ήθελε να καταλήξει κάπου. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα λούνα παρκ απανθρωπιάς και όμως αντιδράτε με ένα "Wow, τέλειο, τέλειο!" Παιδιά, ειλικρινά με τρομάζετε. Κάποτε ένα παράνομο ζευγάρι είχε βγάλει στο νετ φωτογραφίες της δολοφονίας και του ακρωτηριασμού του συζύγου της κυρίας.
Οι δύο εραστές φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί κρατώντας τα μέλη του συζύγου. Ο πήχης όσο πάει ανεβαίνει. Πού θα καταλήξουμε; Στο να μην μας κάνει πια τίποτα ιδιαίτερη εντύπωση και να το προσπερνάμε με ένα "Wow, τέλειο"; Φαντάζομαι ότι με τέτοιο ρυθμό, μια κάποια εντύπωση θα μας κάνουν pia ταινίες από αληθινά πλάνα μωρών που τα βάζουν μέσα σε φούρνους μικροκυμάτων. 'Οχι, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό ούτε σαν στιλάκι, ούτε σαν παιχνίδι, ούτε σαν διασκέδαση, ούτε καν σαν παρεϊστικο κανιβαλισμό. Το βλέπω απλά σαν ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο και από την πλευρά των δημιουργών, αλλά και των θεατών.
lord of greenΜέλος
23/08/2006, 18:32:53
Αν θέλετε αρρωστημένη ταινία
Η σφαγή στο στρατόπεδο των κολασμένων από τη σειρά Dark Side
Ναστε σύγουροι πως θα ικανοποιήσει και τις πιο σαδιστικές ορέξεις
Πάντως έχει ελεεινή μουσική

silverwhisperΜέλος
25/08/2006, 13:54:09
πρεπει ν ΄πω οτι το χοστελ ηταν μια απο τις μεγαλυτερες μ*****ς ποθ εχω δει ποτε μ.αυτη φυσικα ειναι η αποψη μ δν ζητω απο κανενα ν συμφωνησει.οσον αφορα το σε βλεπω μ αρεσε πραγματικα γιατι ηταν εξυπνο κ ειχε κ υποθεση.

Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.

elizabetta20Νέο Μέλος
01/09/2006, 19:06:39
το ειδα προχτες!!!δεν το πιστευω οτι σας άρεσε αυτο το "πράγμα"!η ανωμαλία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο!!!είναι απο τις ταινίες πάντως που δεν θα έβλεπα για δευτερη φορά..