- ADSL στην Ελλάδα - tellas zisto, μια σκέτη οδύσσεια! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Λοιπόν κόβουμε και την καλημέρα από εδώ και πέρα.!!!!
Μπου χουυυυυ
Σε ειχα ξαναρωτησει και στην αρχη του θεματος, ποιος ειναι ο σκοπος για ολα αυτα τελικα.
Θελω να πω ωραια εισαι σε ενα δημοσιο forum εχεις αναφερει καποια περιστατικα και υπαρχουν διαφοροι (οπως και εγω) που σχολιαζουν τα λεγομενα σου...και λοιπον????
Τι περιμενεις να ακουσεις και να μαθεις απο ολους εμας, εαν ολοι σε πιστεψουν ξαφνικα τι θα συμβει???
Η αν παλι ολοι αρχιζουν και σε χλευαζουν τι θα γινει???
Δεν θελω να καταληξω μονοτονος απλα καποια πραγματα ειναι αδυνατο να μην μπορουν να εξηγηθουν, και ειμαι σιγουρος οτι ακομη και "εκεινοι" οπως τους ονομαζεις δεν μπορει απλα να υπαρχουν η να περιφερονται χωρις κανενα απολυτως σκοπο.
Φιλικα.
quote:
οσο για το ερωτημα που εθεσες ,στο ανταποδιδω και περιμενω μια απαντηση.
Αν και δεν είναι το πιο ευγενές να απαντάς σε ερώτηση με ερώτηση (και να τονίζεις το πόσο περιμένεις να απαντηθεί, λες και σου οφείλεται!), θα σου κάνω τη χάρη.
Λίγα, ελάχιστα, σχεδόν ανύπαρκτα αρκούν για να συντηρεί κανείς την προσωπική του ανάγκη να πιστέψει μια ιστορία. Λιγότερα και από όσα υπόσχεται ο τίτλος του θέματος: δε μας είπες ούτε την αλήθεια που δεν φανταζόμαστε, ούτε το με ποιά γεγονότα την γνώρισες. Μόνο γράφεις "σαν να πρόκειται να" την πεις από μήνημα σε μήνημα. Δεν είναι καν σαφές το γιατί ξεκίνησες αυτό το θέμα αν δε θες να μπεις σε λεπτομέρειες.
Άρα την απάντηση, φίλε, την περιμένουμε εμείς. Ακόμα. Πάνω από μήνα.
Και, εδώ που τα λέμε, δεν πρόκειται να έρθει, όπως ξέρουμε και οι δύο.
No Method, No Guru, No Teacher

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Αγαπητη Afrodity
η διακριτικοτητα ειναι ενα πραγμα πολυτιμο για <<εκεινους>>
ειναι απλα ενας απο τους λογους που δεν εχουν <<μπουκαρει>> στο σπιτι μου.
Σ'ευχαριστώ για την ευγενική σου απάντηση.Προφανώς απλά είπα μια άπψη που έχω ακούσει χωρίς να δηλώνω οτι την υιοθετώ, πράγμα που χαίρομαι ότι αντιλήφθηκες και με διόρθωσες. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε είρωνες και πικρόχολοι.
Από τα λόγια σου συμπεραίνω οτι γνωρίζεις κάποια στοιχεία για το πως λειτουργούν. Είναι διακριτικοί. Γνωρίζεις γιατί φερονται έτσι; κάποια άλλα στοιχεία παρόμοια για την συμπεριφορά τους;
Ο ΦΙΛΟΣ ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ.
απλα σου λεω οτι στις κινησεις τους υπαρχει μεθοδικοτητα και αυτοσυγκρατηση.θα πρεπει να πω σε ολους οτι τα πιο πολλα που γνωριζετε
απο ταινιες δεν ισχυουν.
δεν ζουν σε σπηλιες.δεν καιγονται απο τον ηλιο.δεν φορουν κουρελια.δεν κοιμουνται σε φερετρα.κ.α
φιλε wendigo
εχεις θεσει σαν ορο για να μιλαμε μαζι σου, να μην σου κανουμε καμια ερωτηση?
εσυ γιατι θεωρεις οτι σου οφειλω μια απαντηση? δεν εχεις καταλαβει οτι στην τελικη ΕΓΩ σου κανω χαρη με το να σου απαντω?
οσο για την απαντηση που τοσο θελεις να μαθεις, δεν θα την εχεις.
και ξερεις το γιατι?
γιατι η υπομονη ειναι μια αρετη που μαλλον δεν διαθετεις.
αν δεν βρηκες γεγονοτα στα προηγουμενα ποστ μου τοτε χρειαζεσαι οφθαλμιατρο, για να μην σου πω στην χειροτερη φιλολογο.
gretel
απο το στομα μου το πηρες.
Divo_Velvet
μπλα μπλα μπλα μπλα ........... πηραμε πηραμε
ΜΑΧ-Χ5
γιατι πρεπει να υπαρχει λογος που γραφω την ιστορια μου? (μηπως εσυ θελεις να υπαρξει καποιος λογος?) θα σου δωσω λοιπον εναν λογο.(ετσι για να εχεις να παιζεις) το κανω γιατι θελω να τα πω σε καποιον ,απλα θελω να γινει πιο ελαφρυ το <<βαρος>>.
θα σου κανω μια ερωτηση.
ειπες << καποια πραγματα απλα ειναι αδυνατο να μην μπορουν να εξηγηθουν>>
εσυ που ξερεις οτι τα λεγομενα μου ανηκουν σε αυτη την κατηγορια?
εκτος κι αν ξερεις πιο πολλα απο μενα . αν ναι, τοτε γιατι δεν μιλας?
πιασε τα πλαινα των ματιων σου. νιωθεις να εξωγκοματα ?ειναι οι παρωπιδες που φορας.
GDS1
μπες στο κοπο σε παρακαλω και διαβασε τα προηγουμενα ποστ μου.
δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι.
έχεις δεί απο τις λίγες φορές που έχω γράψει ,πως σέβομαι την κάθε αναφορά....όμως θέλω απο την μεριά σου να κάνεις το ίδιο...
εσύ άνοιξες υποτίθεται ενα τόπικ με μιά σοβαρή κατ'εσέ αναφορά,πρώτος εσύ οφείλεις να το σεβαστείς,κάτι το οποίο και με το τελευταίο σου μήνυμα δείχνεις το αντίθετο....
στο επόμενο θα χαρώ να δώ την συγνώμη σου....αλλά να την (εν)νοείς...
σε ευχαριστώ εκ των πρωτέρον
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
να ζητησω συγνωμη μου λες.
για πιο λογο? μου αφαιρεις το δικαιωμα της εκφρασης ενω γνωριζεις οτι εχω δεχτει προσβολες και μαλιστα ασχημες .και δεν σε ειδα ιδιαιτερα ενοχλημενο σε εκεινες τις περιπτωσεις.
σε ενα προηγουμενο ποστ εχω γραψει οτι καποιες φορες θα γινομαι σκληρος, χωρις αυτο να δικαιολογει τιποτα.απλα ορισμενοι δεν καταλαβαινουν απο απλα λογια.
μπες στον κοπο να το διαβασεις σε παρακαλω.
για εμενα το τοπικ μου ειναι σοβαρο, πολυ σοβαρο για το υπερασπιζομαι.για αλλους ειναι απλα ενα παιχνιδι.
για σενα φιλε μου υποτιθεται οτι ειναι σοβαρο.
για πιο λογο? μου αφαιρεις το δικαιωμα της εκφρασης ενω γνωριζεις οτι εχω δεχτει προσβολες και μαλιστα ασχημες .και δεν σε ειδα ιδιαιτερα ενοχλημενο σε εκεινες τις περιπτωσεις.
σε ενα προηγουμενο ποστ εχω γραψει οτι καποιες φορες θα γινομαι σκληρος, χωρις αυτο να δικαιολογει τιποτα.απλα ορισμενοι δεν καταλαβαινουν απο απλα λογια.
μπες στον κοπο να το διαβασεις σε παρακαλω.
για εμενα το τοπικ μου ειναι σοβαρο, πολυ σοβαρο για το υπερασπιζομαι.για αλλους ειναι απλα ενα παιχνιδι.
το ότι έχεις γράψει πως θα είσαι σκληρός ,σου αφαιρεί το δικαίωμα απο μόνο του για οτιδήποτε ,έχω διαβάσει απο την αρχή δυστυχώς ή ευτυχώς το τόπικ σου....
για'μένα αν δεν θεωρούσα σοβαρά κάποια στοιχεία /μέρος κάποιων στοιχείων δεν θα έγραφα κάν......
οπότε σε παρακαλώ μην βγάζεις λάθος ερμηνείες.
αν θές να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου πρώτα οφείλεις μιαν συγνώμη....
απο όσους διαβάζουν προσπαθώντας να σου βρούν βοήθεια....
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 26/05/2005 02:51:57
quote:
οσο για την απαντηση που τοσο θελεις να μαθεις, δεν θα την εχεις.
και ξερεις το γιατι?
Το ξέρω το γιατί, φίλε μου. Πολύ καλά.
quote:
δεν εχεις καταλαβει οτι στην τελικη ΕΓΩ σου κανω χαρη με το να σου απαντω?
Ανατρίχιασα από συγκίνηση. Ευχαριστώ πολύ! (Ε..., σε τι έχεις απαντήσει δηλαδή μέχρι τώρα;)
quote:
ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ.
Παρεξήγηση CPO! Το θέμα έχει ενδιαφέρον για μένα. Ίσως όχι ακριβώς το ενδιαφέρον που βρίσκεις εσύ και ίσως για διαφορετικούς λόγους. Αλλά ο καθένας με τα γούστα του.
Α, κάτι ακόμα. Εδώ δεν γίνεται ιδιωτική συζήτηση, δεν κρυφακούμε. Το θέμα τέθηκε σε ένα φόρουμ με χιλιάδες μέλη και είναι, εξ ορισμού, ανοιχτό σε κριτική. Όποιος ενδιαφέρεται για το esoterica, ενδιαφέρεται για τα θέματα που μπορεί να του κάνουν καλή ή κακή εντύπωση. Χαίρεται να πληθαίνουν τα πρώτα και να ελλατώνονται τα δεύτερα. Και συνεισφέρει σ'αυτό. Αν έχεις άλλη άποψη από τη δική μου, δικαίωμά σου.
Το να μας λες με τι να ασχοληθούμε και τι όχι, δεν είναι δικαίωμά σου.
Δεκτή η συγνώμη.
Πάω τώρα να παίξω με τις παρωπίδες του AVATARGR, αυτές που περιέγραψε ο πάντα υπομονετικός και ευγενής ΑΡΗΣ.
No Method, No Guru, No Teacher
"GDS1 μπες στο κοπο σε παρακαλω και διαβασε τα προηγουμενα ποστ μου."
Αφού με παρακαλάς θα ξαναψάξω να βρω αν απάντησες σε αυτήν την ερώτηση. Αλλά δεν νομίζω...
ΑΡΗΣ
"δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι."
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά δεν έχει καμία ούσια μια και δεν σε ρώτησα.
quote:
gretel
απο το στομα μου το πηρες.
TI ΠΗΡΑ???? ΔΕΝ ΤΟ'ΠΙΑΣΑ...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Άρη, μπορεί να σε ενδιαφέρει (κι αν όχι εσένα, ….εκείνους, μπρρρρ):
http://www.zenas.gr/site/home/detail.asp?iData=1766&iCat=251&iChannel=1&nChannel=News

Έχει: α. σκοτάδι, β. νυχτερίδες και γ. αίμα, πολύ αίμα…
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Edited by - dim.kar on 26/05/2005 22:15:15