ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ADSL στην Ελλάδα - tellas zisto, μια σκέτη οδύσσεια! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ADSL στην Ελλάδα - tellas zisto, μια σκέτη οδύσσεια! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

amalia56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
05/06/2007, 23:57:29
Έχω κάνει αίτηση σε άλλο πάροχο εδώ και 2 μήνες.
Από μέρα σε μέρα περιμένω να με συνδέσουν.
Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ δε συγχρόνιζε ούτε καν το modem μου.
Λέω, πάει αυτό ήταν, τη χάσαμε τελείως τη μπάλλα.
Το πρωί κοιτάζω το εικονίδιο της adsl και τι βλέπω;
4 Mbps!
Μα εγώ έχω κάνει αίτηση διακοπής των διαδικασιών για το zisto, εδώ και δυόμιση μήνες!!!
Παίρνω το 134 και διαπιστώνω ότι εξακολουθώ να είμαι στον ΟΤΕ. Αλλά απ' ότι μου είπανε, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα της γραμμής μου, υπάρχουν προβλήματα επειδή είχα adsl στην tellas.
Και επιπλέον, υπάρχει λένε ένας όρος που λέει, ότι θα πρέπει να έχεις ξεμπερδέψει και ξεχρεώσει με την προηγούμενη εταιρία που ήσουν, για να μπορέσεις να μεταβείς στην καινούργια. Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα, η tellas να μου ζητήσει να της πληρώσω για ένα μήνα zisto, αλλιώς δε θα αφήνει τη σύνδεσή μου ελεύθερη. Ούτως ή άλλως, σκεφτόμουν να κάνω αμφισβήτηση λογαριασμού για την ταλαιπωρία που έχω εδώ και ενάμιση μήνα, που μια έχω και μια δεν έχω internet.
Αλλά τελικά όπως φαίνεται, με το adsl στην Ελλάδα του 2007, βγαίνεις "και κερατάς και δαρμένος"...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

DrillgrΜέλος
06/06/2007, 22:41:08
Ετσι ειναι...Ενω κερδιζεις σε "χρημα" χανεις σε ψυχικη υγεια..Εγω παραμενω σε οτε μεχρι να στρωσει η κατασταση. Ουτως η αλλως εδω που ειμαι δεν με καλυπτει και κανεις εκτος απο τελας Με το οτι εχεις περασει ουτε λογος φυσικα να κανω κινηση ακομα και αν με πληρωσουν!

.::Greek Motorola Community::.

09/06/2007, 08:52:25
Tωρα, να δουμε με την Forthnet, που εβγαλε το ADSL2+... με ταχυτητες εως 24 Μbps... σε τιμες απλου ADSL... και με δικο της συστημα οπτικων ινων!

Να δουμε τι θα γινει...Απο 2 Ιουλιου, για Αθηνα και Θεσσαλονικη αρχικα, και απο Αυγουστο σιγα σιγα στην υπολοιπη Ελλαδα.

Αραγε θα ειναι οντως "τοσο γρηγορο" οσο υποσχονται?

09/06/2007, 08:55:14
Η ΤΕLLAS (αν δεν κανω λαθος, αν δεν διαβασα λαθος) ανηκει πια στον Ομιλο της WIND... καλο ε?

Ισως, στο πολυ βραχυπροθεσμο μελλον, να εχουμε και κανενα δορυφορικο ιντερνετ ("ονειρα... πουλια μου ταξιδιαρικα")

11/06/2007, 15:12:30
Με ρυθμούς χελώνας
Με πρόστιμα απειλεί η ΕΕΤΤ τον ΟΤΕ για τις καθυστερήσεις στις συνδέσεις DSL

Αθήνα

Χιλιάδες Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου βομβαρδίζουν καθημερινά την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με καταγγελίες για τις καθυστερήσεις στις ευρυζωνικές συνδέσεις DSL του OΤΕ και των εναλλακτικών παρόχων και πλέον οι αρμόδιες αρχές απειλούν με πρόστιμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν «Τα Νέα», η ΕΕΤΤ έχει διαπιστώνει ότι για το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες ευθύνεται ο OΤΕ.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έστειλε τελεσίγραφο στη διοίκηση του OΤΕ, σύμφωνα με το οποίο εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση και μετά τις 15 Ιουνίου θα προχωρεί πλέον στην επιβολή ημερησίων προστίμων.

Η ΕΕΤΤ ζητεί από τον OΤΕ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς τους εναλλακτικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, οι οποίες σχετίζονται κυρίως με εκκρεμή αιτήματα καταναλωτών που θέλουν να αποδεσμευτούν από το πάγιο του OΤΕ και να μεταπηδήσουν σε άλλη εταιρεία.

Η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών, απαντώντας σε καταγγελίες των Tellas, Teledome, Vivodi και Forthnet, αναφέρει ότι ο OΤΕ υποχρεώνεται πλέον να αποκαταστήσει άμεσα και ουσιαστικά τις βλάβες συνδρομητών της Vivodi ως τις 15 Ιουνίου.

Επίσης, ο OΤΕ καλείται να ενεργοποιήσει ώς τις 15 Ιουνίου συνδέσεις που έχουν ζητήσει συνδρομητές μέσω της Vivodi (συνδέσεις χωρίς την πληρωμή μηνιαίου παγίου στον OΤΕ), καθώς οι αιτήσεις τους εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακόμα, η ΕΕΤΤ ζητεί από τον OΤΕ να παραδώσει στις Tellas, Teledome, Vivodi και Forthnet, περίπου 42.600 πρόσθετα ζεύγη συνδετικού καλωδίου, για την εξυπηρέτηση αιτημάτων τοπικού βρόχου των καταναλωτών έως το τέλος Ιουνίου.

Η ΕΕΤΤ ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρω υποχρεώσεων, θα επιβάλλει στον OΤΕ χρηματικές κυρώσεις ανά ημέρα καθυστέρησης.

Newsroom ΔΟΛ

18/06/2007, 18:55:44
2 Gbps για το «Δίοδος»
Ο ΟΤΕ προσφέρει εύρος ζώνης για το φθηνό φοιτητικό Διαδίκτυο

Αθήνα

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, ο ΟΤΕ παραχωρεί εύρος ζώνης 2 Gbps του δικτύου του για τις ανάγκες του προγράμματος «Δίοδος» που προσφέρει στους φοιτητές φθηνή πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Τα κυκλώματα του ΟΤΕ συνδέθηκαν με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), με τελικό αποδέκτη τους φοιτητές και την Ακαδημαϊκή Κοινότητα γενικότερα. Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, το όφελος για το ΕΔΕΤ υπολογίζεται σε περίπου μισό εκατ. ευρώ για έξι μήνες.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Οργανισμού, η χορηγία προς το ΕΔΕΤ έρχεται να συμπληρώσει τις διαρκείς προσπάθειες του Οργανισμού για διάδοση της ευρυζωνικότητας στη νέα γενιά, όπως η προσφορά δωρεάν συνδέσεων Conn-X σε 4.500 αριστούχους φοιτητές και οι αναβαθμίσεις των ταχυτήτων πρόσβασης.

Στο πρόγραμμα Δίοδος έχουν δηλώσει συμμετοχή 25.000 φοιτητές και οι εγγραφές συνεχώς αυξάνονται.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

liviaΜέλος
19/05/2005, 10:20:42
Φίλε AVATARGR,
Πώς είσαι σίγουρος για τον τρόπο που λειτουργούν αυτοί????

Μήπως είσαι και εσύ και μας το κρύβεις???

Εγώ πάντως δεν είμαι σίγουρη οτι ότι θέλουν το παίρνουν χωρίς να ρωτούν.........
Πολές οντότητες χρειάζονται κάποιο είδος πρόσκλησης,προκειμενου να θέσουν υπο την κατωχή τους πρόσωπα............

και όσο για το κρυφτούλι...νομίζω οτι ο Αρης περιγράφει πως τον παρακολουθούν όχι οτι του κρύβονται.
Αυτά.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

GDS1Μέλος
19/05/2005, 11:07:15
Όσο κουφώ και αν ακουστεί μου έχει δημιουργηθεί ένα ερώτημα

Μετά από τόσα χρόνια παρακολούθησης πως και δεν έτυχε να βγάλεις μια φωτογραφία (ακόμα και από το κινητό σου) ενώς από αυτούς ή δεν τους έπιασες να τους μιλήσεις ή κάτι ;

19/05/2005, 17:28:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ livia ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...

ΠΑΝΤΟΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ (ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??

ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ TOY ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

astral-projectΜέλος
19/05/2005, 20:04:15
quote:

Όσο κουφώ και αν ακουστεί μου έχει δημιουργηθεί ένα ερώτημα

Μετά από τόσα χρόνια παρακολούθησης πως και δεν έτυχε να βγάλεις μια φωτογραφία (ακόμα και από το κινητό σου) ενώς από αυτούς ή δεν τους έπιασες να τους μιλήσεις ή κάτι ;

την ιδια απορια εχουμε και εμεις.

επισης, οταν καποιος σε παρακολουθει πας και του ζητας τον λογο.
ειδικα εαν εισαι δυο μετρα μαντραχαλος.

3ADAΜέλος
20/05/2005, 09:59:08
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ "ΤΟΥΣ". ΤΙ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΟ
INTERNET???

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.... ΕΚΤΟΣ ΑΝ.... ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ "ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ"...!!!

liviaΜέλος
20/05/2005, 11:18:13
quote:

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ "ΤΟΥΣ". ΤΙ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΟ
INTERNET???

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.... ΕΚΤΟΣ ΑΝ.... ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ "ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ"...!!!

Δεν ξέρω πολλά πράγματα για σκιές και αερικά και άλλα συναφή αλλά γράφω με οδηγό μόνο την λογική μου .Σε λαικές παραδόσεις και ιστορίες υπάρχει ένας κοινός παράγοντας όταν αναφέρωνται σε παρακολουθήσεις απο αερικά.Πρέπει να μιλήσεις,να χρησιμοποιήσεις δηλαδή τον λόγο για να μπορέσουν να σου κάνουν κακό.Ισως γι αυτό δεν τον κατάλαβαν τον φίλο μας,γιατί τα γράφει.
Προς θεού φίλε Αρη μην τολμήσεις να με πάρεις τηλέφωνο......

αστειεύομαι....

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

20/05/2005, 19:31:40
Aγαπητέ Αρη αρχικά να τονίσω ότι ΔΕΝ είπα ότι έχεις όγκους στο κεφάλι.
Πάντως έχεις κάτι που υπάρχει στο κεφάλι σου και μάλιστα οι γιατροί δεν κάνανε και πολλά. Οπότε πώς είσαι σίγουρος ότι δεν επηρεάζει άγνωστες περιοχές του εγκεφάλου. Εδώ οι ειδικοί γιατροί και δεν γνωριζουν τα πάντα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Κράτα και μια πισινή μην είσαι τόσο απόλυτος.

Πώς είσαι σίγουρος ότι το αστρικό σου είναι στην θέση του?

Την ιστορία την είπα γιατί και ο φίλος ήτανε 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.

Στο κάτω κάτω γιατί δεν έρχεσαι στην 1η Ενημερωτική Συνάντηση για το "Εργαστήρι Φιλοσοφικού-Μεταφυσικού Διαλόγου" του ESOTERICA

Κυριακή, 22 Μαΐου, ώρα 7 μ.μ.,

στον Χώρο "Studio IDEA",
Ιπποκράτους 156 & Βελισσαρίου, Αθήνα.
τηλ.: 210 6466466
κιν. τηλ.: 6973 569610

να συναντήσεις άτομα που έχουν χρόνια στην μεταφυσική αναζήτηση έχουν εμπειρία σε ανεξήγητα φαινόμενα και θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
wendigoΜέλος
20/05/2005, 22:25:37
Έχει ενδιαφέρον το πόσο λίγα μάθαμε σε 6 σελίδες μηνημάτων!
Δεν ξέρουμε καν γιατί οι τύποι που περιγράφει ο ΑΡΗΣ είναι βρυκόλακες και όχι κάτι άλλο! Δε μας είπε τι ξέρει γι "αυτούς", και κυρίως με ποιόν τρόπο πήρε αυτές τις -γενικόλογες- πληροφορίες που έχει δώσει. Αφού μας λέει, μάλιστα, πως τους βλέπει μόνο αν κάνουν λάθος και φευγαλέα.

quote:
θα μπορουσα να γραφω ολοκληρα κεφαλαια,(καποια στιγμη θελω να σας παρουσιασω την γενικη μου εικονα για το θεμα) αλλα προς το παρον για να αποφυγουμε τις συγχυσεις θα ηθελα απο εσας να κατευθυνετε την συζητηση, να αναφερετε τι ακριβως γνωριζετε ή νομιζετε οτι γνωριζετε,

Δεν πήραμε, ασφαλώς, καμιά "γενική εικόνα για το θέμα".
Τι πήραμε:
Κάποιες ακαθόριστες ιστορίες παιδικών και εφηβικών χρόνων γεμάτες υπονοούμενα.
Κάποιες "σκοτεινές" παρεμβάσεις "αυτών" (χωρίς διαφαινόμενο κίνητρο).
Μια ευαισθησία στον ήλιο.
Μια "άτυπη εγκεφαλοπάθεια" που μπερδεύει τους γιατρούς.
Το ότι ο ΑΡΗΣ έχει τρόπους να ελέγξει πως το "αιθερικό του είναι στη θέση του" και πως δεν έχει παραισθήσεις.
Απόψεις για βιβλία και κινηματογράφο.
Α, και μια μικρή λεπτομέρεια: όταν το μέλος Τυχερούλης ρώτησε για τον Ιάσονα Δούκα, για τον οποίο σχολίασε:

quote:
Ο Ιάσονας Δούκας είναι ο ήρωας ιδιωτικός αστυνομικός του Θωμά Μαστακουρη σε ένα διηγημα του που περιγράφει την συνάντηση του με έναν βρικόλακα.
Μου κάνει εντύπωση η ομοιότητα με το όνομα του ήρωα (Δούκας-Βαρόνος).
Καθώς και μερικά άλλα στοιχεία της ιστορίας σου.
Τοσο μεγαλη συμπτωση??

Ο ΑΡΗΣ μας είπε (αστειευόμενος ή κυριολεκτώντας;)
quote:
τυχερουλη εισαι τυχερος. τον εχω πατερα.

Και η μητέρα;

quote:
η αληθεια ειναι οτι εχω ρωτησει την μητερα μου τα σχετικα.αλλα δεν μπορει να θυμαται μια εγκυμοσυνη η οποια ηταν πριν 25 χρονια.βασικα δεν θυμαται τιποτα απο την εγκυμοσυνη.

Από τα παράξενα που βρίσκονται στην ενότητα "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" αυτό είναι το πιο αναληθοφανές κατά πολύ. Σχεδόν τόσο αναληθοφανές όσο και τα διηγήματα του Μαστακούρη.
Πόσα λίγα μας αρκούν για να ήμαστε ικανοποιημένοι, χαρούμενοι και γεμάτοι ενδιαφέρον για αυτή την ιστορία;

No Method, No Guru, No Teacher

AphrodityΜέλος
21/05/2005, 11:32:32
quote:
INTERNET???

Από ότι ξέρω τέτοιου είδους πλάσματα δεν μπορούν να περάσουν το κατώφλι του σπιτιού σου αν δεν τα καλέσεις μέσα οπότε ο Άρης θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει στο σπίτι του μέσα αρκεί να μην το σκέφτεται όταν είναι κοντά τους.
ΕρεβοςΜέλος
21/05/2005, 14:05:29
quote:

quote:
INTERNET???

Από ότι ξέρω τέτοιου είδους πλάσματα δεν μπορούν να περάσουν το κατώφλι του σπιτιού σου αν δεν τα καλέσεις μέσα οπότε ο Άρης θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει στο σπίτι του μέσα αρκεί να μην το σκέφτεται όταν είναι κοντά τους.

Επισης ,τα βαμπιρ δεν εχουν αντανακλαση σε καθρεπτες,δεν μπορουν να διασχισουν τρεχουμενο νερο και ειναι υποχρεωμενα να ...μετρησουν ο,τι βρουν (πχ αν τους πεταξεις σπιρτα η σπορους κλπ δεν σε πειραζουν ,καθονται και τα μαζευουν πρωτα! :P ) φυσικα τα σκορδα ,οι σταυροι και οι αγιασμοι ειναι σιγουρα μεσα προστασιας!!!
Δεν λεω,οι λαικοι μυθοι και θρυλλοι μαρεσουν και μενα αλλα ας ειμαστε και λιγακι ρεαλιστες...

ΑΡΗΣΜέλος
22/05/2005, 15:52:49
κατ'αρχας καλησπερα σας.
απευθυνομαι σε ολους λεγοντας οτι ενας απο τους τροπους προστασιας μου ειναι το να μην αναφερομαι σε συγκεκριμενες ημερομηνιες/προσωπα/τοποθεσιες/ονομασιες.

οσο παραξενο κι'αν ακουγεται .εσεις οι ιδιοι με προστατευετε με το να μην με πιστευετε.εκει <<πατουν>> και <<εκεινοι>>

ΑΡΗΣΜέλος
22/05/2005, 16:14:38
φιλε wendigo
οπως εχω πει ,δεν μπορω να αναφερθω σε συγκεκριμενα πραγματα.
αλλα θα ηθελα να σου πω οτι δεν γνωριζω τον θωμα Μαστακουρη ή καποιο απο τα βιβλια του.οποτε μιλαμε για συμπτωση. (λυπαμαι αν νομιζες οτι ειμαι γιος του).
οσο για το ερωτημα που εθεσες ,στο ανταποδιδω και περιμενω μια απαντηση.

φιλε Ερεβος
οπως ειπες και εσυ ,ειναι απλα θρυλλοι (τα συγκεκριμενα).

Αγαπητη Afrodity
η διακριτικοτητα ειναι ενα πραγμα πολυτιμο για <<εκεινους>>
ειναι απλα ενας απο τους λογους που δεν εχουν <<μπουκαρει>> στο σπιτι μου.

φιλη 3ADA οι απαντησεις σου βρισκονται στα παραπανω που εχω γραψει.

gretel
εσυ πως εισαι σιγουρη οτι εισαι με τα σωστα σου? (κρατα και μια πισινη μην εισαι απολυτη)
σε ευχαριστω για την προσκληση, μηπως να κολλησω και ενα στοχο στην πλατη μου?

22/05/2005, 18:22:41
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

23/05/2005, 15:01:26
quote:

gretel
εσυ πως εισαι σιγουρη οτι εισαι με τα σωστα σου? (κρατα και μια πισινη μην εισαι απολυτη)
σε ευχαριστω για την προσκληση, μηπως να κολλησω και ενα στοχο στην πλατη μου?

MA ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ... Χα...χα

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"