- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Προφανώς αναφέρεσαι στον 3ο γιο του Αδάμ.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:
PY8AGORAS
εκτός από το 'βούλγαρος' και τον .... ανιστόρητο χαμουτζή Μπαμπινιώτη
Κι όμως. Έχω πολλές διαφωνίες με τον τρόπο που κινείται ως άνθρωπος, αλλά δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω το έργο. Θεωρώ πως έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια, και πάντως, καλά θα κάνανε κάτι ντουγάνια εδώ μέσα, να ξεστραβωθούν πριν γράψουν τις παπαριές που γράφουν.
Υ.Γ. Νομίζω πως το έχω ξαναγράψει κάποτε, αλλά έχει γούστο. Στα παλιά τα χρόνια, που ήμουν φοιτητής στο Πολυτεχνείο, την κοπάναγα από την πολυτεχνειούπολη, και πήγαινα δίπλα στο Πανεπιστήμιο. Όχι για γκόμενες, γιατί τότε τις γκόμενες τις ψάχναμε στα μπαράκια των Εξαρχείων, αλλά για να παρακολουθώ Μπαμπινιώτη. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως ήταν οι αποδοτικότερες φοιτητικές μου παρακολουθήσεις.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ίσως κι αυτός είναι ένας τρόπος να δικαιώνεται ο λεβαντίνος, όταν επισημαίνει που είναι καλλίτερο να κάνεις τον όποιο διάλογο, παρά κανέναν.
Από τη μία η επισήμανση του ανεδαφικού, ως προς το περιεχόμενο, κι από την άλλη οι ευκαιρίες κατάδειξης του τρόπου, του ύφους και της τεχνικής με την οποία θα έπρεπε να εξετάζεται ένα θέμα.
Εν τοις πράγμασι, σε κάποιο πολύ κοντινό χρονικά -ίσως κι απόψε- σχόλιο, ένας κάφρος θα αγνοήσει επιδεικτικά όλα τα παραπάνω και θα συνεχίσει στην πορεία του αέναου αποχαυνωτικού αυνανισμού του.
Life is a bitch. Ain't it?
quote:
Κι αν είναι ο ίδιος;
Προφανώς αναφέρεσαι στον 3ο γιο του Αδάμ.Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Ιταλε
Στον Σηθ αναφέρομαι, τον τρίτο γιό του Αδάμ.
Αναφέρομαι όμως και σου το επισήμανα, στον Ειρηναίο και στο "Κατά αιρέσεων" 4τομο βιβλίο του.Και σε καλώ να αναλογισθείς, τι σκατά χριστιανισμό θα είχατε σήμερα, αν δεν επικρατούσαν οι απόψεις του τραγόπαπα της Λυών.
Σου τα λέω έτσι χύμα, επειδή ίσως είσαι ο μόνος που μπορεί να καταλάβεις τι μαλακίες είναι όλα αυτά τα παλαβά περί θρησκειών, θεών, αγγέλων και των συναφών διαβόλων.Ολων των θρησκειών, μηδεμίας εξαιρουμένης.
Φραγκολεβαντίνε, μόνο μιά απλή ερώτηση.Που στο διάολο είναι ο κάθε θεός, της κάθε θρησκείας και δεν εμφανίζεται να υποστηρίξει την αυθεντικότητά του και την ύπαρξή του?
Απλά πράγματα.
Τα υπόλοιπα όλα, είναι ανθρώπινες κατασκευές, συμφέροντα, πολιτικές ελέγχου κ.λ.π.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Που στο διάολο είναι ο κάθε θεός, της κάθε θρησκείας και δεν εμφανίζεται να υποστηρίξει την αυθεντικότητά του και την ύπαρξή του?
Ευκολάκι.
Σε πρώτη δόση, στα κομποσχοίνια, τις εικόνες, την Άκαμπα, τις ψωλοκόψεις, τα δέντρα, τη φούντα, το πεγιότ, την αναισθησία.
Σε δεύτερη δόση, στην ανάγκη, στη βεβαιότητα, την απελπισία, τον πόνο, την αδικία, την κατάπτωση, την ασθένεια, την έλλειψη, τον φόβο, την απόρριψη, την άγνοια, το βόλεμα.
Σε τρίτη δόση, στον έλεγχο, την υποταγή, την εξουσία, την αποδοχή, τον προγραμματισμό, την επιβράβευση, την παράδοση.
Στην πράξη, παντού.
Ο άνθρωπος δεν είναι εικόνα κανενός, αλλά μάλλον μια διεστραμμένη απεικόνιση των επιθυμιών του.
quote:
DSMΥ.Γ. Στα παλιά τα χρόνια, που ήμουν φοιτητής στο Πολυτεχνείο, την κοπάναγα από την πολυτεχνειούπολη, και πήγαινα δίπλα στο Πανεπιστήμιο. Όχι για γκόμενες, γιατί τότε τις γκόμενες τις ψάχναμε στα μπαράκια των Εξαρχείων, αλλά για να παρακολουθώ Μπαμπινιώτη. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως ήταν οι αποδοτικότερες φοιτητικές μου παρακολουθήσεις.
Για αυτο και πηγε η μαλακια συννεφο.
Ανοιξα τα σοβαρα ελληνικα βιβλια που λες.
Εγώ είμαι ο προφήτης:
"Εν τοις πράγμασι, σε κάποιο πολύ κοντινό χρονικά -ίσως κι απόψε- σχόλιο, ένας κάφρος θα αγνοήσει επιδεικτικά όλα τα παραπάνω και θα συνεχίσει στην πορεία του αέναου αποχαυνωτικού αυνανισμού του."
Και να που εμφανίστηκε.
αφου ξερω οτι,οτιδηποτε αρνητικο και επικριτικο ειναι
ψεμμα και απατη και ποτε ο προορισμος..
ισα ισα με τοση κριτικη που εχω φαει απο σενα,τοσο πιο πολυ
ψαχνομαι σε αυτα που με επικρινεις.