ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μπορείτε να νιώσετε αληθινή φιλία για το άλλο φύλο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μπορείτε να νιώσετε αληθινή φιλία για το άλλο φύλο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Laryp31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TsourekiΜέλος
16/06/2005, 02:38:40
Εγω παντος πηστευω πως μπορει να υπαρξει φιλικη σχεση αναμεσα στα 2 φυλα.
Εγω εχω πανω απο 15 χρονια τετοια φιλια και ποτε δεν εχει γινει κατι.
Το οτι μπορει να υποθεσεις πως θα ηταν μια κατασταση ειναι πολυ λογικο αλα αυτο δε σημαινει οτι τον βλεπεις και ερωτικα τον αλον.

Cheer up..worst is yet to come

TsourekiΜέλος
16/06/2005, 02:48:40
Επισης πιο πανω καπιοις λεει οτι

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Δηλαδη το λεγωμενο ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ σημαινει οτι της κοιτας και στο βαθος θες να κανεις σεξ μαζι τους?Η απλα οτι της επελεργαζεσαι εξωτερικα κλπ και κοιτας τι σαρεσει τι εχουν ωραιο και τι οχι?

Γιατι αυτο εχω την εντυπωση οτι το κανουν ολλοι για ολους ανεξερετος..

16/06/2005, 19:29:15
quote:
Δηλαδη το λεγωμενο ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ σημαινει οτι της κοιτας και στο βαθος θες να κανεις σεξ μαζι τους?Η απλα οτι της επελεργαζεσαι εξωτερικα κλπ και κοιτας τι σαρεσει τι εχουν ωραιο και τι οχι?

Πειρασμός φίλη μου .. πειρασμός.. όταν η φίλη είναι καλοφτιαγμένη και όταν ο φίλος είναι πεινασμένος.. εε.. τι να σου κάνει

Να τώρα οπως εσύ.. μόλις είδα το ονομά σου με έπιασαν κάτι πείνες..

TsourekiΜέλος
16/06/2005, 21:20:55
Μα δεν μηλαμε για απλες γνωριμιες..αλλα φιλια ετων η μηπως οχι?

Λες δηλαδη φιλε μου allzzaro να παραπεμπω μονο και μονο λογο nickname?

VELISSARIOSΜέλος
17/06/2005, 11:15:19
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΕΜΝΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ .ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΣΧΕΣΗ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.
17/06/2005, 12:18:36
ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΑ. ΤΟ ΖΩ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

17/06/2005, 15:51:37
quote:
Λες δηλαδη φιλε μου allzzaro να παραπεμπω μονο και μονο λογο nickname?

17/06/2005, 15:55:13
quote:
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ.

φίλε μου.. και οι δύο σκέφτονται ερωτικά. Το θέμα είναι το κατά πόσο είναι εγκρατής ο άνδρας. Ως γνωστόν η γυναίκα είναι περισσότερο ευαίσθητη. Σε κάποια στιγμή αδυναμίας θα κρεμαστεί απο το φίλο.. εκεί πρέπει να αισθανθείς βράχος.. οσο και οτι και να νοιώθεις πρέπει να γίνεις βράχος...

17/06/2005, 16:03:02
quote:
Μα δεν μηλαμε για απλες γνωριμιες..αλλα φιλια ετων η μηπως οχι?

Ναί .. ο χρόνος δένει τη φιλία.. λογικό είναι..
Βέβαια για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους .. και να μην λέμε οτι θέλουμε δύο αντιθέτου φύλου φίλοι.. γίνονται φίλοι γιατί κάποιος λόγος υπάρχει και δεν μπορούν να γίνουν ζευγάρι τώρα ο λόγος αυτός ποικίλοι... απο διαφορά ηλικίας , μέχρι διαφορά χρώματος αλλά και αλλους πολλούς λόγος. Πάντως κάποιος λόγος υπάρχει που τους εμποδίζει..

KrisnnaΜέλος
17/06/2005, 16:47:46
quote:
και να μην λέμε οτι θέλουμε δύο αντιθέτου φύλου φίλοι.. γίνονται φίλοι γιατί κάποιος λόγος υπάρχει και δεν μπορούν να γίνουν ζευγάρι

Kαι είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που είναι δυνατόν να μήν μπορούν να γίνουν ζευγάρι. Στην περίπτωση αυτή είναι δυνατόν να αναπτυχθεί αληθινή φιλία μεταξύ τους με όλες τις προυποθέσεις. Με τον όρο βέβαια να μήν αλληλοσκανδαλιστούν ερωτικά γιατί τότε η φιλία αναπόφευκτα θα διαλυθεί.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

17/06/2005, 17:05:54
quote:
Kαι είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που είναι δυνατόν να μήν μπορούν να γίνουν ζευγάρι.

Nαί όντως είναι πάρα πολλοί οι λόγοι ...

quote:
Με τον όρο βέβαια να μήν αλληλοσκανδαλιστούν ερωτικά γιατί τότε η φιλία αναπόφευκτα θα διαλυθεί.

Εγώ θα ρίξω σχεδόν όλη την ευθύνη στο ανδρικό φύλο. Αυτός είναι που θα πρέπει να μετρήσει τις αποστάσεις και μάλιστα στις επικίνδυνες στιγμές. πχ μετά απο μία απογοητευση οπου η φίλη αναζητά κάπου να ακουμπήσει.. οι σε στιγμές ευθυμίας...

Εγώ προσωπικά φίλοι μου τι νομίζω.. νομίζω οτι για να είναι φίλοι δύο άνθρωποι διαφορετικού φύλου .. δεν χρειάζεται να είναι κολλητοί.. απλά στις δύσκολες στιγμές ο φίλος πρέπει να φανεί φίλος.. οσο και να κοστίζει αυτό..