ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stanfromgreece30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/10/2006, 22:09:42
Φίλη ΖΤΗ,
νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό αλλά και ενδιαφέρον να ακούσουμε-δούμε την κασέτα ή κάποια αποσπάσματα.

Αν την κάνεις mpeg μπορείς μετά να την ανεβάσεις στο rapidshare η στο megaupload και ετσι θα την δούμε και εμείς. Είναι όντως αρκετά εύκολο. Αν χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με την μετατροπή από την κάμερα σε mpeg μπορώ να σου συστήσω κάποια προγράμματα. Αλήθεια περί τίνος είδους κάμερα πρόκειται;

Θα μπορούσα εύκολα να το κάνω εγώ αλλά εδώ που είμαι δεν θα είναι εύκολο να μου στείλεις την κασέτα.

ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ESOTERICA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ MPEG ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ FILE ΣΤΟ RAPIDSHARE;

Δεν θέλω τεμπελιές! Εμένα μου έχει καρφωθεί να δω το βιντεο. Άντε κιαν όντως είναι στοιχειωμένο το σπίτι θα σας κάνω κονέ με hollywood!

Edited by - A. Kircher on 28/10/2006 22:16:07

29/10/2006, 02:06:47

quote:

A. Kircher

Φίλη ΖΤΗ,
νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό αλλά και ενδιαφέρον να ακούσουμε-δούμε την κασέτα ή κάποια αποσπάσματα.

Δεν θέλω τεμπελιές! Εμένα μου έχει καρφωθεί να δω το βιντεο. Άντε κιαν όντως είναι στοιχειωμένο το σπίτι θα σας κάνω κονέ με hollywood!

φιλε A. Kircher, τι αποδεικνυει η βιντεοκασετα?

απο ο,τι καταλαβα την αφησε να γραφει και εφυγε

η εικονα λοιπον ειναι σταθερη και δεν κατεγραψε τιποτα

μονο θορυβοι ακουγονται

ποιος μας εγγυαται οτι δεν ειναι καποιος ανθρωπος που κανει τους θορυβους?

δηλωνω και εγω εθελοντης στην ομαδα ερευνας-διασωσης

αν ειναι στοιχειωμενο το σπιτι θα αφησω μουστακι...

quote:

ellovos

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

εγω αλλο ειπα καλε μου ελλοβε - ενω ειναι φοβισμενη με το δικο της προβλημα και ζηταει βοηθεια, προσφερθηκε να σε βοηθησει...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

29/10/2006, 02:30:11
quote:

εγω αλλο ειπα καλε μου ελλοβε - ενω ειναι φοβισμενη με το δικο της προβλημα και ζηταει βοηθεια, προσφερθηκε να σε βοηθησει..

Nausika317Μέλος
29/10/2006, 09:55:38
Αγαπητή ZTH,μεγάλο το πρόβλημα σου...

Αφου διάβασα τα προηγούμενα, σκέφτηκα και μια άλλη -πιθανή-εκδοχή...

- Είπες ότι, όταν ξεκίνησαν τα φαινόμενα, " ο αντρας σου, πρώτα σε έβρισε, και μετά άρπαξε την καραμπίνα, να δεί τι γίνεται.."
Και έγραψες επίσης ότι μετά από -ελάχιστες, ίσως 13 μέρες αν θυμάμαι καλά - χωρίσατε "χωρίς λόγο και αιτία"...

- Μήπως λοιπόν , η σχέση σου με τον άντρα σου , και ο , αμέσως μετά χωρισμός, σχετίζεται με το θέμα? Μήπως θα είχε κάποιο τρόπο να τα δημιουργεί αυτά, η και κάποιο κίνητρο?Ποιός άλλος είχε, η ΄ςεχει, κλειδιά του σπιτιού και ξέρει τα κατατόπια?

- Βάζω τα ερωτήματα, λοιπόν:

Ποιός ξέρει τις ώρες και μέρες που εσύ πηγαίνεις στο σπίτι αυτό?
Η, ποιός σε βλέπει να πηγαίνεις εκεί - ίσως γείτονας? Θα μπορουσε κάποιος να ξέρει αν πας μόνη , η με παρέα ?( αφού τα φαινόμενα δεν παρουσιάζονται όταν υπάρχει παρέα?)

Θα είχε ενδιαφέρον να πάς εκεί χωρίς να σε δεί κανεις,να μην το ξέρει κανείς, ούτε και να υπάρχει τρόπος να το δεί - π.χ. αυτοκίνητο έξω από το σπίτι , φώς κτλ.

-Και κάτι άλλο: Αν είναι "αρνητική" οντότητα μέσα στο σπίτι, αναρωτιέμαι γιατί το χέρι του αγίου δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα !!

Εδώ , κατά την επιθυμία σου, δεν πρέπει να αποκαλυφθεί το όνομα του νησιού που είσαι, αλλά εγώ το βρήκα, και σίγουρα, κάποια από τα παλληκάρια που γράφουν εδώ μέσα που, μάλιστα, έχουν και καταγωγή από το νησί, δεν θα είχαν καμμιά αντιρρηση να κάνουν μία GHOST-BUSTING εκστρατεία για την διαλεύκανση του μυστηρίου!!( Και παράλληλα, και επίσκεψη στους συγγενείς τους!! Πρόσεξε μόνον, γιατί μπορεί τα κουτσομπολιά από τους ντόπιους, να διαδωθούν...και έχω ακούσει ότι οι κάτοικοι του νησιού αυτού, έχουν ενδιαφέρον για την λογοτεχνία, τις τέχνες, την ποίηση, αλλά στην αρνητική του πλευρά αυτό μπορεί να γίνεται κουτσομπολιό και παραμύθιασμα...)

-Πάντως, δές και την πιθανότητα που ανάφερα παραπάνω, δηλαδή το θέμα με τον άντρα σου.Η, μήπως είναι καποιοι που θέλουν να σε κάνουν να πουλήσεις το σπίτι κοψοχρονιά, λόγω φόβου...

Καλό κουράγιο!

30/10/2006, 01:52:44
quote:
φιλε A. Kircher, τι αποδεικνυει η βιντεοκασετα?

Όντως μάλλον τίποτα αλλά καλό θα ήταν άμα μπορούσαμε και να την ακούγαμε.

quote:
δηλωνω και εγω εθελοντης στην ομαδα ερευνας-διασωσης

αν ειναι στοιχειωμενο το σπιτι θα αφησω μουστακι...

30/10/2006, 07:51:06
Αν και δεν έχω απάντηση εάν θα ήθελε η ΖΤΗ να αναλάβει κάποιος που ξέρει περισσότερα την περίπτωση της, εντούτοις...
Α) Θα συμφωνήσω με τις προγράψαντες Ostria & Nausika. Δεν μου φαίνονται λογικά όλα αυτά. Κάποιο ανθρώπινο χέρι υπάρχει στην μέση...
Β) Όλη αυτή η υπόθεση κάτι μου θυμίζει αλλά ενώ σπάω το κεφάλι μου δεν μπορώ να θυμηθώ - ιδιαίτερα το σημείο "άκουγα να αωοίωει κάποιος με κλειδιά την πόρτα"... Μπας και σας έρχεται στο μυαλό κάτι;
30/10/2006, 09:43:00
Συμφωνώ OANNHSEA, δεν φαίνονται λογικά, είναι σαν να έχει μπει ανθρώπινο χέρι.

Μιλάμε για προσκόλληση, για χ λόγους, πνεύματος στο φυσικό πεδίο. Το πνεύμα παραμένει στον οικείο του χώρο, δηλαδή στο σπίτι του. Δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχει πλέον υλικό σώμα και έτσι ξεκλειδώνει την πόρτα για να μπει μέσα στο σπίτι.
Το σπίτι όμως είναι καινούργιο, κτίστηκε από την τωρινή ιδιοκτήτρια και πριν την ανέγερση στο χώρο υπήρχαν ελαιόδεντρα.
Ακόμα και τα υλικά να μην ήταν καινούργια αλλά να μεταφέρθηκαν από σπίτι που υπήρχε πρόβλημα πάλι δεν θα ξεκλείδωνε την πόρτα.
Αυτό είναι το ένα point.

Το δεύτερο είναι ότι τα πνεύματα δεν φοβούνται μήπως γίνουν αντιληπτά από περισσότερους ανθρώπους εκτός του ιδιοκτήτη άρα τα ακουστικά φαινόμενα θα υπήρχαν και παρουσία τρίτων.

Και το τρίτο είναι τα μαλλιά στην γλάστρα με το χώμα που μύριζε έντονα. Το πνεύμα δεν παραμένει σε ένα χώρο λόγω φτηνών μαγγανειών.

30/10/2006, 18:21:24

quote:

-Πάντως, δές και την πιθανότητα που ανάφερα παραπάνω, δηλαδή το θέμα με τον άντρα σου.Η, μήπως είναι καποιοι που θέλουν να σε κάνουν να πουλήσεις το σπίτι κοψοχρονιά, λόγω φόβου...

Καλό κουράγιο!

ΠΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΥΠΕΡΣΕΝΑΡΙΟ !!!!!!!!!!!

30/10/2006, 18:22:09

quote:

Καλό κουράγιο!

ΠΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΥΠΕΡΣΕΝΑΡΙΟ !!!!!!!!!!!

ZTHΝέο Μέλος
30/10/2006, 20:29:37
Παιδιά καλησπέρα σε όλους σας.
Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μου τον ELLOVO διότι μου εδωσε τοσο πολυ κουραγιο που δεν μπορειτε να καλαβαβετε.
Πήγα στο σπίτι μου και ότι και να άκουγα ελεγα δεν φοβάμαι.
Χτύπαγε δυνατα η μπαλκονοπορτα μου και εγω πήγαινα να δω τι είναι και 80% δεν φοβόμουν. Πιστευω να συνεχείσω έτσι.
Επίσης μπράβο στην φίλη μου την NAYSIKA 317 που καταλαβε από που είμαι και γιατί δεν ήθελα εξ αρχής να το πω.
Λοιπόν το έχω ξαναπει αυτό....... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.