- ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γιατί αυτό αποφεύγεις να μας το πείς?
Μία απορία που μου δημιουργήθηκε... ένα πνεύμα χρειάζεται να ξεκλειδώσει μια πόρτα? Δεν μπορεί να περάσει από μέσα? Αυλο δεν είναι?Εσύ την πόρτα μετά την βρήκες ξεκλείδωτη?
Εχεις δει τίποτα άλλο παράξενο? Να σου λείπει κάποιο αντικείμενο ή να έχει μετακινηθεί κάποιο σε άλλη θέση?
Στον ύπνο σου έχεις διαταραχές? (εφιάλτες κτλ?)
Αν δεν σου έχει επιτεθεί μέχρι τώρα, γιατί να το κάνει στην συνέχεια?
Εχεις απευθυνθεί σε κάποιον "ειδικό"?
Και αν τελικά είναι αυτό το κάτι άλλο που φοβάσαι, τότε μία εικόνα στο σπίτι και ένα ευχέλαιο δεν θα κάνει τίποτα όπως βλέπεις και συ. Γιατί καλό είναι να έχουμε ένα όργανο γυμναστικής αλλά να το χρησιμοποιούμε κιόλας γιατί αλλιώς τι να κάνουμε.
Από τη στιγμή που είσαι Χριστιανή, βρες έναν παπά που να ασχολείται ίσως και με εξορκισμούς , ή έναν που να γνωρίζει πολύ καλά από αυτά, και άσε τα χέρια και τα πόδια των αγίων ήσυχα. Πρέπει να διαβάσει κάτι γερό, κάτι που να τα σπάσει αν υπάρχουν πραγματούδια σπίτι σου. Ίσως να σου βγούν και σε σένα μυρωδιές ή ακόμα και σκιές (σπάνιο αλλά ίσως να συμβεί), αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό εκείνη τη στιγμή του καθαρισμού, γιατί μπορεί απλά να εκτονώνεται. Κάτι σαν το μπαλόνι που πρέπει να φουσκώσει πολύ για να σκάσει. Και μετά από κει να μπορέσει αυτός που θα το κάνει να κρατήσει αυτό το καθαρισμό και να κρατήσεις σαν ασπίδα στο σπίτι σου για να μη σου ξανατύχει.
Όσο για το φόβο σου έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες. Τα αχ μας και τα βαχ μας που έλεγε και ένας φίλος τα ταΐζουν, οπότε εσύ όχι μόνο δεν τα διώχνεις έτσι αλλά τα ταΐζεις κιόλας. Άντε βρε, μόλις απέκτησες κατοικίδια.
Όσο για το αρχείο με τον ήχο, κάνε το κόπο και ανέβασέ το να το ακούσουμε και μεις που είμαστε περίεργα παιδάκια..
quote:
ZTH
¨οσον αφορά το χέρι του πολυούχου αγίου...... Στο νησί που μένω υπάρχει ο προστάτης άγιος μας που το λείψανο του όποιος θέλει το πάει και αγιάζει το σπίτι του.
Αν είναι δυνατόν !!! ![]()
![]()
![]()
ZTH συγνώμη για το άσχετο και δεν έχει να κάνει με 'σένα...αλλά κουφάθηκα.
Δεν πιστεύω να πληρώνετε κιόλας ![]()
![]()
Στράτος

ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ .
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ stanfromgreece ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
quote:Αγαπητέ ellovos, σχετικά με την άσχημη μυρωδιά που κατακλύζει τον εσωτερικό διάδρομο του σπιτιού σου κάποιες φορές, μήπως έχεις ακούσει που παραπέμπει αυτό?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ , ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ.
quote:Αλήθεια, εσύ τι πιθανές εξηγήσεις δίνεις για αυτό το φαινόμενο?
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
quote:Μαλλον ειχε χαλασει ο Βοθρος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν κοτζαμαν χερι αγιου δεν εκανε τιποτα, τι να πουμε εμεις?
θα πιθανολογουσα να προκειται για φαινομενο πολτεργκαϊστ, αλλά μετα το χερι, λεω μονο οτι η πιστη σε τετοια "πραγματα" σε κανει επιρεπη σε τετοια "πραγματα"
ΥΓ. να προσθεσω οτι η αδρεναλινη του φοβου προκαλει αντιληπτικες διαταραχες?

quote:Τώρα να πω και στον φίλο μου τον ELLONOS, ξέρω ότι καταλαβαίνεις την τρομάρα μου όμως παρ όλα αυτά έχω προσπαθήσει και προσπαθώ να τον καταπολεμήσω. Φοβάμαι μη μου επιτεθεί και πεθάνω αρχικά και μετά φοβάμαι αυτό το κάτι που δεν ξέρω τι είναι.
Επίσης θέλω να σε ρωτήσω μήπως αυτή η μυρωδιά που είχες στο σπίτι σου έμοιαζε σαν βόθρος και σαν κάτι ψόφιο???????
ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΑΤΥΧΗΜΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΑ Κ.Α.) ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΟ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΕΞΟΙΚΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.
ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΒΟΘΡΟΣ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΨΟΦΙΟ.
στα πλαίσια του δυνατού βέβαια, γιατί αν ήθελε κάτι τέτοιο θα το είχε ήδη κάνει.
Είμαι σίγουρος και καταλαβαίνω ότι δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο να έχεις μια "παρέα" μέσα στο σπίτι σου που δεν την βλέπεις και που κάνει διάφορους θορύβους και ήχους στα ξαφνικά αλλά..
Τι να πω...δεν ξέρω...
Ο σύζυγος σου, τι λέει ή τι πιστεύει για όλα αυτά ;
Στράτος

quote:
ellovos
ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΑΤΥΧΗΜΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΑ Κ.Α.) ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΟ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΕΞΟΙΚΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.
Αυτό είναι φίλε μου ![]()
Ένα μήνυμα γεμάτο ζωή ! ![]()
![]()
![]()
![]()
Στράτος

λοιπόν
1) ΄θέλω να γράψω για πολλοστη φορά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ.
2)Φίλε μου που θελεις να μαθεις απο που ειμαι δωσε μου το μαιλ σου να σου πω. Δεν θελω να το πω εδω για ευνοητους λογους που μπορω να σου τους εξηγησω.
3) Προσπαθησα να περιγραψω αυτο που ακουγα στην καμερα. Δεν βρηκα καμια πορτα ξεκλειδωμενη ουτε ούτε κοιμαμαι τα τελευταια 2 χρονια στο σπιτι αυτο. Απλώς πάω καθε Κυριακή για κάποιες εργασιες προσποιούμενη στον ευατο μου οτι δεν τρεχει τιποτα και οτι δεν φοβαμαι.
4) Ειναι κατι αγνωστο οτι και αν ειναι και δεν ξερω τι ζηταει. Δεν μου έχει επιτεθει ποτε και δεν εχω απευθυνση σε καποιον ειδικο διοτι δεν γνωριζω κανεναν. Αν ομως ξερεις να βοηθησεις πολυ ευχαριστως κανε το. Δεν εχω προβλημα θελω βοηθεια.
5) Δεν ειναι κατι φυσικο παιδια δυστυχως γι αυτο που λεω διοτι εχω φτασει να θελω να πουλησω το σπιτι μου μονο και μονο γι αυτο το λογο.
6)Και τελευταιο..... Μετά από 3 ημέρες από το μεγάλο σκηνικο (που μπορείται να το διαβάσετε σε προηγούμενες συζητήσεις) χώρισα χωρίς λόγο και αιτία και ήμουν παντρεμένη 13 ημέρες.
Όποιος θελει το πιστεύει όποιος δεν θέλει δεχτή κάθε άποψη - απορια.
ΖΤΗ θεωρείς ότι υπάρχει κάποιος (ζωντανός άνθρωπος) που σε ζηλεύει ή θέλει να κάνει κακό σε εσένα προσωπικά ή στην οικογένεια σου; Αν ισχύει αυτό, μήπως τελικά φοβάσαι ότι αυτός ο κάποιος μπορεί να σου έχει κάνει μάγια; Αν θες απαντάς σε αυτό.
Πάντως εμένα αυτή η αφήγηση μου θύμισε ψυχολογικό θρίλλερ, όπου κάποιος πάει να τρελάνει κάποιον άλλο (συνήθως γυναίκα με κάποια περιουσία για προφανείς λόγους
).
Αν οι θόρυβοι είναι πραγματικοί και όχι στην φαντασία σου, μήπως πρέπει να καλέσεις κανέναν μηχανικό στο σπίτι; ..ή έστω να του δείξεις το βίντεο που λες ότι τράβηξες; Πολλοί θόρυβοι μπορεί να προκαλούνται από κακή κατασκευή του κτιρίου και ίσως ένας μηχανικός να σου πει κατευθείαν τι είναι αυτό που τους προκαλεί.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Αν κάτσω σπίτι για 12 ημέρες (πραγμα που το έχω κάνει) θα ακούω διάφορους ήχους. δηλαδη... Σαν χτυπήματα, σαν βήματα σαν να υπάρχει κάποιος μέσα και αισθάνομαι οτι κάποια παρουσια είναι πολύ κοντά μου. Αυτά θα τα ακούω όση ώρα βρίσκομαι μόνη μου περίπου 10 - 15 φορές κάθε 1 ώρα. Μετά μπορεί να σταματήσει για 1 ώρα και μετά πάλι τα ίδια. ¨οταν έρθει κάποιος εκεί δεν ακούω τίποτε απολύτως.
Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο αυτό που λες.Η συχνότητα εκδήλωσης του φαινομένου είναι εξαιρετικά μεγάλη και η παρουσία κάποιου είδους νοημοσύνης και βούλησης είναι εμφανέστατη (αν τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα περιγράφεις)
Ο φίλος ΟΑΝΝΗΣΕΑ ο οποίος είναι ένα πολύ σοβαρό άτομο με εξαιρετικές τεχνικές γνώσεις σου έκανε μια πρόταση για επιτόπια έρευνα, με τη συνδρομή μάλιστα και κάποιου ειδικού σε τέτοια ζητήματα.Πρόταση την οποία αποδέχτηκες με χαρά από ότι είδα...Αυτό πιστευώ είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει...
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Ελπίζω ο φίλος ΟΑΝΝΗΣΕΑ να προσφέρει τη βοήθεια που υποσχέθηκε και να βρεί τη λύση στο θέμα που σε βασανίζει...Μακάρι να ήμουν Ελλάδα να ερχόμουν και εγώ...Ελπίζω να μας κρατήσετε ενήμερους για τις εξελίξεις.

It is the source of all true art and all science.
Άυριο το πρωί θα πάω στο σπίτι και θα καθήσω σχεδόν όλη μερά οπότε θα σας πω νεότερα.
Ο φίλος μου που γνωρίζει κάποιον ειδικό θα μας ενημερώσει και απο εκεί και πέρα προχωράμε.
Όσον αφορά για μάγεια. Βρήκα στις γλάστρες μου τα μαλλιά μου χώμα που μύριζε πολύ έντονα και διοάφορα τέτοια.
Τα πήγα στην εκκλησία και από εκεί και πέρα δεν ξανασχολήθηκα διότι τα θεωρώ άψυχα.
Δεν είμαι και πολύ γνώστης για να πω περισσότερα.
Αν κάποιος θέλει να του στείλω την κασσέτα να μου πεί. μπορώ να την κάνω σε όσα αντιτυπα χρειαστεί.
Προτείνω βέβαια αυτο που ανέφεραν οι προλαλήσαντες φίλοι σχετικά με ένα υγιές σκεπτικιστικό ψάξιμο αρχικά. Η ιδέα του ευχελαίου επίσης είναι πολύ καλή και καλό θα ήταν να γίνονταν άμεσα.
Εάν δεν βρεθεί κάτι ως φαινόμενο έχω μία ιδέα. Εάν ανοίξεις ένα λογαριασμό και τοποθετήσεις το video στο http://www.youtube.com αφού το κάνεις upload θα μπορούμε να δούμε τι γίνεται και να πάρουμε μία άποψη. Επίσης εάν βγάλεις καθαρές φωτογραφίες τους χώρους και τις στείλεις σε κάποιο απο τα email μας , παρακαλώ όλους τους φίλους που έχουν την δυνατότητα αστρικής προβολής να συννενοηθούμε και να προβληθούμε εντός των φωτογραφιών (αφού σκανάρουμε αρχικά το θέμα)και να δούμε τι γίνεται για να βοηθήσουμε.
Εάν η φυσική σκεπτικιστική προσέγγιση δεν δείχνει τίποτα τότε το πιό πιθανό είναι να είναι κάποια οντότητα η οποία να μην είναι και του καλύτερου ήθους. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες αφού εξαντληθεί το φυσικό ψάξιμο.

Βασικά αν είναι κάτι άλλο από οτιδήποτε λέμε στη καθημερινή μας ζωή φυσιολογικό, πρέπει να εντοπιστεί το τι είναι. Δηλαδή είναι κάτι σαν αρρώστια, αν δεν ξέρεις τι είναι, πως θα ξέρεις τι φάρμακο θα πάρεις. Πρέπει να εντοπιστεί τι είναι και αναλογως να το πολεμήσεις και να καθαρίσεις το χώρο. Αυτό θα μπορέσεις να το καταφέρεις με τη βοήθεια κάποιου ή κάποιων ατόμων που ασχολείται χρόνια με αυτά, για να μπορέσει να δει τι είναι. Ότι δεν είναι πάντως κάτι καλό αυτό είναι το μόνο σίγουρο, απ' ότι μας λες.
ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΥ΄,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ YNGWIE,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΗ
quote:theosoficus
ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΥ΄,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ YNGWIE,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΗ
να υπενθυμησω οτι η φιλτατη ZTH προσφερθηκε να βοηθησει τον ellovos ενω υποτιθεται οτι η ιδια ζηταει βοηθεια, ή θα ακουστω ειρων?
ZTH
Νέο Μέλος
9 Μηνύματα Απεστάλη: 26/10/2006, 18:44:51
--------------------------------------------------------------------------------
Νασε ρωτήσω κάτι ellovos αυτά που σύμβηκαν σε σένα θέλεις να μας πεις πιο αναλυτικά για να βοηθήσουμε αν μπορούμε???

quote:Νασε ρωτήσω κάτι ellovos αυτά που σύμβηκαν σε σένα θέλεις να μας πεις πιο αναλυτικά για να βοηθήσουμε αν μπορούμε??
Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ:
ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΞΗΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΖ ΕΚΑΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ.
ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΠΙΤΙ ΕΚΑΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΣΟΦΙΤΑ.
ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ:
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (ΞΥΛΙΝΗ) ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ) ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ.
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ.
ΔΥΝΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΠΡΟΚΑ ΣΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΣΟΥΡΣΙΜΟ ΒΑΡΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΑ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΙΑ ΕΙΤΕ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΑ.
ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ.
ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ, ΣΟΦΙΤΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΩΣ 2005.
ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΩΣ ΤΟ 2000.
ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΦΕΣΗ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΗΧΟ ΣΑΝ ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΟΡΤΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.
ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ 1996 ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΠΑΙΝΑΜΕ (ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ), ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ.
ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.