- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Edited by - Heretic on 06/12/2015 17:22:27
*
quote:
ή είναι παλαιοημερολογίτης
Βάλτου ιδέες τώρα εσυ...
quote:
Ε,κοιτα, είναι τελειωμενη ιστορία,επειδή δεν έχουμε μέχρι αυτή την ώρα σκηνικό Αρμαγεδδώνα στην Μέση Ανατολή.Ωστόσο, θα κρατήσω το τυπικό του θέματος και θα τοποθετήθηκε αύριο το πρωί για ποιον λογο δεν εμφανίστηκε σήμερα.
Περίμενε.
Θα τον εμφανίσει απόψε ο Ομπάμα στο διάγγελμά του.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ’, ακουσθεί
αόρατος θίασος να περνά
με μουσικές εξαίσιες, με φωνές—
την τύχη σου που ενδίδει πια, τα έργα σου
που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου
που βγήκαν όλα πλάνες, μη ανωφέλετα θρηνήσεις.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
αποχαιρέτα τον, τον Aντίχριστο που φεύγει.
Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·
μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πίστη,
πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
κι αποχαιρέτα τον, τον Aντίχριστο που χάνεις.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Δεν μπορείς να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς, αν δεν έχεις το κουράγιο να πάψεις να βλέπεις την στεριά.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αγαπητέ Γιάννη ετσι για να σε προετοιμασω λιγο πριν "την μοιράια συνάντησή μας" :) εγω κυρίως το βράδυ προσπαθώ να "χαλαρώσω" με αναπνοές και αυτο συγκέντρωση ταυτόχρονα,κάνοντας θετικές σκέψεις ακόμη και για άτομα που με έχουν πικράνει κι έχω συνειδητοποιήσει ότι "ζω"καταστάσεις που σίγυρα δεν είναι όΝειρα γιατι είμαι ξύπνια αλλά σίγουρα δεν βρίσκομαι σε κατάσταση έχοντας πληρως τις αισθησεις μου,κάτι ενδιάμεσι θα έλεγα.Τα νοιώθω τόσο έντονα που νομίζω πως είναι πραγματικότητα,πως είναι κάτι που ΤΩΡΑ ΖΩ.Τι μορει να συμβαίνει.....
Οσο για το ασπροκίτρινο φως,κάθε φορά που κάνω μια προσπαθεια να δω με το τρίτο μάτι και να πάω λιγο παραπερα....τότε έντονα βλεπω ένα ασπροκίτρινο φως....αλλά είμαισίγουρη ότι υπα΄ρχει κάτι ακόμη κάτι πολυ περα.........Ευχαριστω πολυ Γιάννη!Ευχαριστω πολυ όλους σας.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Απαντησα στο e mail σου χωρις να δω κια εδω...
Η χαλαρωση ...και οχι υπνος ...ειναι θεμα εξασκησεως...
Μην στεναχωριεσαι !!!! και εγω το παθαινω ειδικα αμα ειμαι κουρασμενος...
Για δικα μου πειραματα προτιμω να < χρησιμοποιω > αλλα ατομα....και βαζω την λεξη σε παρενθεση γιατι δεν την εννοω...οτι"χρησιμοποιω"...!!
Την αυρα αν εξασκηθεις μπορεις να την βλεπεις...!!!!αλλα και μεσα απο την χαλαρωση και το αστρικο ταξειδι !!! ειναι ευκολοτερο....
Χθες το βραδυ μου λεει μια γνωστη μου,,,εγω τι αυρα εχω???
Φοναζω τον μικρο μου...και του λεω...τι χρωμε εχει?????
Με ρωταει ...τωρα μπαμπα εδω ορθια...???? ναι του λεω επιτακτικα...τωρα...κλεινει τα ματια και δεν περασαν 5-10 δευτερολεπτα ...και λεει...μωβ.....
Τι θελω να πω...οτι η πιστη ... εκανε το μικρο να το πετυχει...δεν του αφινω περιθωρια αμφιβολιας...κατι που σε εμας τους μεγαλους μεσα απο τα τοσα ...ειματε χάλια...!!!
Αν θελεις να εξασκηθεις με την ανιχνευση ...με το χερι... μπορεις να κοψεις χαρτονακια με διαφορετικο χρωμα...και να διαλεγεις στην τυχη <κλειστα ματια> και να προσπαθεις να "δεις" να νοιωσεις το χρωμα...
Αυτο που σου λεω δεν ειναι θεωρια...γινεται....
Ετσι λοιπον αν "μαθει¨ς" τα χρωματα θα μπορεις να τα "διακρινεις"
Και οσο περισσοτερα χρωματα "μαθεις" τοσο πιο ακριβης θα εισαι...
Για τον γνωστο σου δεν μπορω οπως καταλαβαινεις να ξερω εσυ θα "δεις" καλυτερα...
Εγω που ανεφερα το χρωμα μου δεν το εκανα για επιδειξη αλλα πραγματι εντυπωσιαστηκα και χαρηκα ταυτοχρονα ...αλλα δεν σταματω εδω...
Κατι που γραφεις και δεν με βρισκει συμφωνο...ειναι λες με την λογικη...οχι αμα πας με την λογικη..δεν πας πουθενα...γιαυτο λεγεται και "μεταφυσικη".........!!!!< οχι βεβαια μονο γιαυτο...!!!για να μην παρεξηγηθω..>
Με την διαισθηση ΝΑΙ >>>ΝΑΙ....
ΤΟ φως < ενεργειακο > ειναι μια τεχνικη δικια μου ετσι την εμπνευστικα...αλλα δεν μπορω να στην περιγραψω
απο εδω...
Βιβλια δεν εχω να σου προτεινω αυτα δεν μαθαινονται ετσι ..καποιες πληροφοριες μπορεις βεβαι να παρεις...
Αν σε βοηθουσε...πολυ καλα πραμματα λεει ο Ραμπα...που ειχα διαβασει ολα τα βιβλια του.. πριν απο πολλα χρονια ...
Βεβαια δεν ειναι ολα καλα ..αλλα λεει τεχνικες που ειναι πολυ καλες...και για το αστρικο ταξιδι και ααλα πολλα ..για αυρα...
Διαβαζεις περνεις σκεψεις ...μαζευεις πληροφοριες και μετα σιγα σιγα...ερχονται και αλλα ...
Αυτα nst προς το παρον....
Galazia sfaira... δεν θα σου απαντησω...θα τα πουμε σε δυο μερες ..απο κοντα... ΟΚ?
ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ????
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ? ΤΙΠΟΤΑ?
Τί κάνετε αληθεια?
Που βρίσκεστε όλοι καλε..........
Γιάννη με τα χαρτάκια δεν τα πήγα καλά, προς το παρόν.Δεν είχα και πολύ χρόνο.
Ομως θά ήθελα μία άποψη.Οταν συναντάμε ενα άτομο,πρίν μιλήσει νιώθουμε πράγματα.πχ αλλοτε κάτι σαν άνοιγμα, αλλοτε κάτι σκοτεινό,ή ενα σφίξιμο στό στομάχι, διάφορα που ειδοποιούν.
Αυτό εγώ το λέω διαίσθηση.
Αναρρωτιέμαι το εξής:Είναι η διάθεση τού άλλου που νιώθουμε ή η δική μας προκατάληψη πιθανώς απο την εμφάνιση του άλλου?
Τι άλλο μπορεί να είναι?
Η αίσθηση αυτή θα μπορούσε να παρομοιασθεί με την αίσθηση που εκπέμπει ενα χρώμα, αλλά δεν φαίνεται με τα μάτια.
Δηλαγή το '' σφίξιμο'' που περιγράφω συνήθως συνοδεύεται με κόκκινο ή καφέ χρώμα ή κάτι ανάμεσα.Επείσης καμμία φορά ''βλέπω '' μια διαταραχή σε κάποιον, κάτι που μοιάζει σαν ''μουτζούρα'' στο μυαλό μου. Τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται σωστό.
Τώρα δεν είμαι σίγουρη αν αυτά είναι παιγνίδια της φαντασίας μου, γι' αυτό τα μοιράζομαι μαζί σας, μήπως και ξέρει κανείς κάτι...
Πάλι πολυλογία με έπιασε...![]()
Πάλι πολυλογία με έπιασε.
---------------------------------------
Ελα γεια σου….. πολυλογου……..σε πειραζω….!!!!!!!!!!
Δεν προκειται ποτε να σε παρεξηγησει κανενας !!!!!!!! τουλαχιστον από τα παιδια που γραφουν εδώ…και ετσι μην ανησυχεις….!!!! Χαλαρωσε…αλλα όχι να κοιμηθεις,,,< σε πειραζω παλι >
Ναι …όπως σου ειχα πει δεν εινα αγνωστο σε ολους μας ότι στα πρωτα σταδια όταν κανεις χαλαρωση …κοιμασαι…..
Συνεχισε την προσπαθεια…και θα το καταφερεις…μην ανησυχεις …να εισαι σιγουρη ότι πας καλα .
Με τα χρωματιστα χαρτακια …δεν είναι τοσο απλο !!!!!! αλλα και όχι δυσκολο…!!!! συνεχισε … συνεχισε….όλα θα γινουν…
Αυτό που ονομαζεις διαισθηση…ναι …!!!! καπως ετσι μπορει να είναι αλλα πρεπει να ξερεις ότι η αυρα ή η ενεργεια είναι αυτά που σου “μαρτυρουν” τι ανθρωπος είναι αυτος που σε πλησιαζει !!!!…
Αν εξοικιωθεις με τα χρωματα ..< με τα χαρτακια> θα εισαι σε καλυτερη θεση να γνωριζεις περισσοτερα….
Αυτή η “ μουτζουρα “ που λες.. ναι ετσι φαινεται πολλες φορες…και μαλιστα να σε διευκολυνω….όταν καποιος ανθρωπος εχει προβλημα ειδικα στο κεφαλι η καποιο “μπλεξιμο” εμφανιζεται με σκοτεινο σαν μουτζουρα” στο πισω μερος του κεφαλιου του στον σβερκο…και λιγο παραπανω…
Και παιχνιδι της φαντασιας σου να είναι ….<<<<< που δεν είναι >>>>>……εσυ πιστευε και προχωρα….δεν θα χασεις…
Καλλιοπη… ο μικρος είναι καλα τωρα? Ειδικα μετα τις 11,30 το πρωι ????? ΠΕΣ ΜΟΥ !!!
ΑΥΤΆ…..σας χαιρετω…
Sunrise zero
Προσπάθησα να παρακολουθήσω το θέμα αλλά σε κάποια σημεία χάθηκα λίγο (για να πω την αλήθεια επειδή είναι μεγάλο το διάβασα βιαστηκά...)
Οι ερωτήσεις φαντάζομαι ότι έχουν ξαναειπωθεί και ζητώ συγνώμη.
Πρώτον Aries αναφέρεις ότι ήρθες σε επαφή με τον Φ. άγγελό σου. Αυτό έγινε μέσω υπνοτισμού? ζήτησες να σου παρουσιαστεί ο καθοδηγητής σου?
Δεύτερον, η θεραπεία με βιοενέργεια παρουσιάζεται ως κάτι εύκολο, από αυτά όμως που γνωρίζω, για να μπορέσεις να θεραπεύσεις κάποιον πρέπει και εσύ να έχεις τα ενεργειακά σου κέντρα αμπλοκάριστα ώστε να διαρεύσει η ενέργεια πρώτα μέσα σου και μετά στους άλλους. Αν ισχύει αυτό υπάρχει περίπτωση η θεραπεία να είναι αποτέλεσμα αυθηποβολής και ισχυρής θέλησης? Αυτά για την ώρα και συγνώμη αν σας αναγκάζω να επαναλαμβάνεται ότι είπατε...
Έρρωσθε!
Καλώς σας βρίσκω. Επέστρεψα την Δευτέρα. Τελικά πήγα στο εξωτερικό και για αυτό δυστυχώς δεν μπορούσα να απαντήσω. Ουφ... βλέπω έχω χάσει πολλά.
Φίλε Αριες και Αγαπημένη μου γαλάζια σφαίρα, Πυραμιντ τι κάνετε? Είστε καλά; Αριες κάνεις μπάνια στην Μυτηλίνη; Ευχαριστώ για όλα Να είστε καλά. Εγώ πάντως τις χρειαζόμουν αυτές τις διακοπές, επαναφόρτισα τις μπαταρίες μου.
Πολύ χαίρομαι που ξαναήρθα!
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Edited by - Μορφέας on 24/08/2005 23:45:02
Edited by - Μορφέας on 24/08/2005 23:56:40