- Εμείς κι ο κόσμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΛΥ...
Να με συγχωρέσετε , φίλοι μου , αλλά θα διαφωνήσω με τα προ-γραφώμενα , σε αρκετούς τομείς .
Πρώτ' απ' όλα , Ε.μ.Α
quote:
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΣ.
τα σημερινά "μηχανήματα" είναι προϊόντα εξέλιξης πολλών χρόνων , πειραμάτων , εξέλιξης κι εφαρμογής φυσικών θεωριών και και και ...
και κατ' επέκταση δε νομίζω να έχουν σα σκοπό την αχριστία του μυαλού μας , αλλά την ... εξέλιξή του.
Σε μια συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη μου έκανε εντύπωση μια φράση του για τις σημερινές μηχανές οι οποίες ,είπε, "οτι μπορούν να παίξουν το ρόλο των "δούλων" μας".
... και όχι όπως πιστεύουν κάποιοι τεχνοφοβικοί οτι μπορούμε να γίνουμε δούλοι των μηχανών.
Κάθε "μηχανή" μπορεί να γίνει επικίνδυνη όταν δε χρησιμοποιείται σωστά. Με ένα μαχαίρι , για παράδειγμα , μπορείς να κόψεις μια φέτα ψωμί , αλλά μπορείς και να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ .![]()
Επανέρχομαι...
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
Αν παρακολουθείς ειδήσεις αυτές τις μέρες γίνονται στις ΗΠΑ ανακρίσεις σχετικά με τα γεγονότα της 11/9ου για να δουν αν υπήρξαν παραλήψεις κλπ.
Το FBI έδωσε στοιχεία από τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων κλπ από τα οποία φαινόταν καθαρά ότι κάτι ετοίμαζαν οι τρομοκράτες (ακόμα και συζητήσεις για αεροπειρατείες) αλλά ο μίστερ Μπους κατάθεσε ότι δεν μπορούσε να αποτρέψει τα γεγονότα, επειδή δεν υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχεία.
Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αυξήσεις τα μέτρα προστασίας στους δημόσιους χώρους και να προσπαθήσεις να μάθεις την ταυτότητα των πιθανών τρομοκρατών, αλλά υπάρχει πάντα η περίπτωση να πρόκειται για προβοκατόρικες πληροφορίες που διοχετεύονται για να σε παραπλανήσουν όσο ετοιμάζουν ένα διαφορετικό χτύπημα.
Πάντως πίσω στο θέμα, τα παιχνίδια στυλ "big brother" που κατακλίζουν τις τηλεοράσεις παγκοσμίως, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι πειράματα (κυρίως ψυχολογικά), όπου οι ειδικοί (και πιθανόν εμπνευστές τους) μελετούν όχι μόνο όσους συμμετέχουν σε αυτά αλλά και τις αντιδρασεις των θεατών. Είμαι σίγουρη ότι βγάζουν σημαντικά συμπεράσματα.
Οταν το έψαξα παλιότερα βρήκα ότι η έμπνευση για το "big brother" βασίστηκε πάνω στο επιστημονικό πείραμα "βιόσφαιρα 2".
Βέβαια δεν τα ταυτίζω με τίποτα. Ο σκοπός είναι διαφορετικός. Αλλά νομίζω ότι βρήκαν την ευκαιρία να μας περάσουν με εύπεπτο τρόπο την αναγκαιότητα του ελέγχου στην προσωπική μας ζωή (και όχι μόνο αυτή) σαν ένα φαινόμενο απλό, ακίνδυνο που θα πρέπει σιγά-σιγά να συνηθίσουμε.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
"ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ"
ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ... ΤΙ ΘΑ ΓΕΙΝΕΙ??
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ
ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ...???
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΙΜΟΣΗΝΗ?
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ...
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ?
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ???
ΦΙΛΗ ΟΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΝΑΜΕ
"ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΝ"
ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!![]()
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ Τ.Ε.Ι. ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ(ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ) ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ.ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΝ ΕΛΕΝΓΧΟ(MATRIX) ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ???
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ,ΗΑCKER NEO.
Σε κάποιο τεύχος του STRANGE πριν την κυκλοφόρια του ευρώ είχε ένα άρθρο όπου έλεγε ότι για να κατάπολεμήσουν τους παραχαρέκτες, οι υπέυθυνοι για την κυκλοφορία του ευρώ, το 2000 έκαναν μια παραγγελία στην ERICSSON και σε κάποια άλλη εταιρία που δεν θυμάμαι τώρα για την κατασκεύη ενός μικροτσίπ όπου θα το έβαζαν στα χαρτονομίσματα και θα ήταν αδιάβροχο και δεν θα έσπαγε όσο και αν τσαλακώνονται τα χαρτονομίσματα. Αυτό το τσιπ θα μπόρουν να το παρακολουθούν και φυσικά θα γνωρίζουν την θέση μας και πόσα χρήματα κουβαλάμε. Στο άρθρο έλεγε ότι τα τσίπ θα ήταν έτοιμα το 2003 και το 2005 θα κυκλοφορήσουν.
Όσον αφορά για τα τσιπ που έχουν σκοπό να μας εμφυτεύσουν μπορείτε να πάρετε μια γεύση στην WWW.DigitalAngels.κάτι (sory αλλά δεν θυμάμαι την κατάληξη). Η συγκεκρίμενη εταιρία προωθεί τα τσιπ για ιατρικούς σκοπούς πχ σε άτομα με αλτσχάιμερ, για να τα βρίσκουν εαν χάνονται και για σκοπούς ασφάλειας πχ σε περίπτωση απαγωγής θα μπορούν να σε εντοπίσουν. Ήδη έχουν γίνει εμφυτεύσεις σε 5000 άτομα στην Αμερική και υπάρχει μια λίστα για 40000 ακόμα όπου το ζητούν εθελοντίκα.
Τώρα για το πόσο μας παρακολουθούν εκτός από τα όσα λέγονται για Έσσελον, κινητά, δορυφόρους κ.α. κάντε μια βόλτα στούς δρόμους της Αθήνας και προσέχτε πόσες κάμερες υπάρχουν, εκτός από τις τράπεζες και τις ιδιώτικες εταίριες, υπάρχουν οι κάμερες της τροχαίας για τους <<παραβάτες>> και ένα σωρό ακόμα που εγκατέστησαν σε αρκετούς δρόμους πχ Πειραιώς, Πατησίων, Κηφησίας, Σταδίου, Πανεπιστημίου και άλλες πολλές.
Δυστυχώς όσο αναπτύσεται η τεχνόλογια τόσο περισσότερο καταπατάται η προσωπίκη ζωή του καθενός μας στο όνομα της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας για την προστασία μας.
Με λίγα λόγια τους βολεύει να υπάρχουν <<κακοί>> για να μας παρακολουθούν για το <<καλό>> μας!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....τωρα κατι αλλο...διαβασα σε ενα βιβλιο οτι σκοπευουν να περνουν εγκεφαλους απο "ελατοματικα" εμβρυα δηλαδη που δεν μπορουν να γενιθουν και θα τα συνδεουν με μηχανες που θα κανουν εξερευνησης σε αλλλους πλανητες...
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
τοσο απιθανο σας φαινεται το 1984?
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
"Θα ρθει ο καιρος που ο μονος μυς που δε θα'χει ατροφήσει θα ειναι αυτος που κινεί το δαχτυλο για το πατημα των κουμπιών"
Αν και ίσως να μη χρειάζεται ούτε αυτο το δαχτυλο!...

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
ΛΙΠΟΝ
ΦΙΛΕ ΗΑΚΕΡ ΝΕΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΣΕ ΤΕΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΝΩ ΑΝΕΡΓΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ![]()
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΙΧΕ 40 ΠΑΙΔΙΑ !!!![]()
ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΠΙ ΣΙ!!!
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΙΔΗ...ΠΧ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ "ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ"??????
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ 3 Η 4 ΑΤΟΜΑ!!!!!!!
ΕΠΙΣΙΣ
ΣΤΡΕΜ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ????
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....
ΦΙΛΕ ΥΠΟΚΙΝΙΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΗΚΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΡΟΥΡΙΟ
ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ....ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ....
ΦΙΛΕ ΑΣΤΡΑΛ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΥΕΛ???![]()
ΛΟΝΕ ΤΗΙΝΚΕΡ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ...
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ Η ΕΝΑ PC ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ???
ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ...
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ???
ΟΛΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΕ...
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ???
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...![]()
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
Πρώτον θα συμφωνήσω με τον astral-project, ότι οι μισοι είναι επηρεασμένοι από το Matrix και οι άλλοι μισοί από το Big Brother. Έπειτα πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικό να λέμε ότι μας ακούν μέσα από τα κινητά ακόμη κι αν δε μιλάμε σ' άυτα. Γι' αυτό λοιπόν υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για όλα αυτά ή φρικάρουμε τζάμπα?
Περιμένω απαντήσεις...
The only certain thing about the future is uncertainty.
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
Γνωρίζω πολύ καλά οτι τα θέματα παρακολούθησης , συνωμοσιών , κατασκοπίας , γαργαλούν πολύ όμορφα τα αυτιά μας , αλλά το τόπικ (νομίζω
Λοιπόν , πείτε μου αν συνεχίσετε στο ίδιο κλίμα , διαφορετικά να κάνω unsuscribe...
Φιλικά
BAJANACKER
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΧΑΡΗΣ ΣΑΥΤΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΓ ΜΠΡΟΤΗΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ" ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΒΙΓ ΜΠΡΟΤΗΕΡ...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ....
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΟΣ....
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ Ο GEORGE ORWWEL HTAN ΠΡΟΦΗΤΗΣ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ...
ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΑΝ Η ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΜΕΙΣ???
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ...
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α....![]()
The only certain thing about the future is uncertainty.