- Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... (σχετικά με παράξενες εμπειρίες) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
eimai kainourios edw...(sorry gia ta greekglish)
arxika prepei na sas pw duo logia gia mena kai epeita na sas pw kapoia pragmata pou exw zisei...eimai 24 etwn...apo polu mikros exw polles fores tin entupwsi oti enw eimai monos uparxei kai kapoios/kati allo gurw mou...exw polu entoni diaisthisi....niwthw oti kati tha ginei polles fores eite vlepontas kapoio oneiro eite me diafora proaisthimata...ftanoun auta nomizw :)))
tha ksekinisw me tin pio entoni empeiria pou eixa pote....stin athina menw ap to 2005 monos...ta teleutaia 2misi xronia menw sto idio spiti... gia kapoio logo pou pote den katalava kati de m arese.. alla ok...eopa i idea mou epeidi ksafnika apo ti fasaria itan polu isixa kai den exw sinithisei...kai thewrisa oti etsi einai
prin kapoious mines imoun ksaplwmenos ston kanape sto saloni....
ekei metaksi upnou kai ksupniou kai enw eixa epikoinwnia me to perivallon(diastavrwmeno logw tou oti thimamai kai ti epaize i tileorasi) niwthw oti kapoios kathetai stin poluthrona pou vrisketai dipla ston kanape dipla kai elaxista pio pisw ap to simeio pou einai to kefali mou...auti i aisthisi kratise arketa... mexri pou kapoia stigmi prepei na koimithika elaxista...
niwthw loipon oti auto pou kathetai ekei sunexizei na einai ekei me ti diafora oti mou krataei to xeri...gurnaw kai vlepw mia gunaika negra(mavri) na kathetai ekei kai na me koitazei...
tromaksa kai ekei ksipnisa (an koimomoun ontws) kai siniditopoiw oti to xeri mou einai tentwmeno pros tin polithrona alla den me krataei kati....petagomai ap to fovo mou stin alli akri tou kanape kai vlepw ekei akoma ti gunaika pou siga siga arxise na ksethwriazei...
xestika panw mou alla meta apo ligo iremisa apotoma giati eniwtha oti apla tromaksa apeidi ksafniastika kai oxi giati to pira gia kati kako..mou kratouse to xeri me ta dika tis me triferotita opws to kanei kathe mana as poume sto paidi tis...
ti mporei na itan auto??? uparxei ston kosmo twn pneumatwn/fantasmatwn ktl kapoia me ti morfi autis tis gunaikas??? exei na kanei me to spiti?? me mena???
kai erxomai sto epomeno peristatiko...eixa pesei gia upno me tin kopela mou...eixe kserathei ekeini(klassika) ki egw prospathousa na koimithw(ap to lukeio exw thema me ton upno)..
imoun ksaplwmenos sto plai kai me plati stin kopela... paw na gurisw pros ta keini kai mesa sto skotadi vlepw oti kathetai mia morfi sti thesi tis kai krataei kati san efimerida/periodiko kai diavazei... (lew aaaa kala to xase auti apo mesa mou)..
tis lew loipon.... re mwro mou pas kala??? kamia apantisi....ksanamilaw ....tpt....mexri pou tin skountaw...katalavainw oti einai ksapla kai koimatai tou kalou kairou...kai i skia upoxwrise..
auta ta duo tha pw gia twra giati einai kai ta pio paraksena..uparxoun ki alla omws....
kati teleutaio...kserei kaneis an uparxei otidipote se fantasma ktl pou na emfanizetai se fwtos me kapoia sumvola, simadia ktl...(paratirisa kati prin me ena filo kai thelw na mathw)(auto m ekane na psaksw prwiniatika kai prwtoxroniatika kai vrika to forum auto)
euxaristw...elpizw na parw merikes apantiseis...kai suggnwmi an sas kourasa...
Η αιτία αυτών των φαινομένων αν και άγνωστη εντούτοις πολλές φορές αποδίδεται στον χώρο και σε διάφορα περιστατικά που κάποτε μπορεί να διαδραματίσθηκαν σε αυτόν, αν και δεν μπορεί να αποκλεισθούν και άλλες περιπτώσεις. Αν ο χώρος για οποιονδήποτε λόγο σε προδιαθέτει αρνητικά ή έχεις μια συνεχόμενη εντύπωση πως «κάτι δεν πάει καλά» συνετό είναι να τον εγκαταλείψεις. Άλλοι μπορούν να προτείνουν διάφορες λύσεις αλλά καθώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι ιδιόκτητος δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς περισσότερο με αυτόν και τα μυστικά που ενδεχομένως κουβαλάει (μια καλή αρχή πάντως είναι να μάθεις από την γειτονία για τους προηγούμενους κατοίκους του..)
Από εκεί και πέρα, η νέγρα που περιέγραψες δεν μπορεί παρά να μου θυμίσει τους λαογραφικούς θρύλους της χώρας μας για τον περίφημο «Αράπη» δηλαδή οντότητες με χρώμα σκοτεινό (μαύρο) που κατέτρεχαν διάφορους στοιχειωμένους χώρους. Τέτοιου είδους οντότητες (πνεύματα) δεν πρέπει να ταυτίζονται με τα Φαντάσματα (οπτασίες) καθώς από την περιγραφή σου φαίνεται ότι αντιλήφθηκε την παρουσία σου και μάλιστα επέτυχε σωματική επαφή με το χέρι σου κατά την διάρκεια της ύπνωσης σου. Αντίθετα ο «αναγνώστης της εφημερίδας» από τις περιγραφές σου υπόκεινται πιθανότατα στην περίπτωση της οπτασίας καθώς δεν φαίνεται να αντιδρά στην παρουσία σου μέχρι που η εικόνα του εξαλείφεται από τον χώρο της πραγματικότητας. Άραγε αυτό που είδες εσύ θα ήταν ορατό και από την κοπέλα σου αν την είχες ξυπνήσει; ..
Σχετικά με τα σύμβολα σε φωτογραφίες κλπ δεν μπορώ να απαντήσω – κάποιοι λένε ναι κάποιοι άλλοι όχι, άγνωστο και όπως είπα δεν διακρίνω κάποιον λόγο να το ψάξεις περισσότερο.
Καλή τύχη!
Edited by - XD on 01/01/2011 15:30:00
i paliotera pou imoun sto nisi mou kai milousa me mia fili sto dromo eida ksafnika mia entoni lampsi - grammi (den mporw na to perigrapsw) panw apo enan foinika pou itan dipla mas...den itan i idea mou oute kapoia asteri pou pithanon epese... giati itan ksekathara polu konta mas..
den kserw... na rwtisw kai kati allo...prin ligo kairo entelws tuxaia mesa ap tin parea mou gnwrisa ena paidi pou asxoleitai me ola ta metafusika(fulakes aggelous-daimones-pneumata-mageia ktl) kai opws milousame mia fora pige i kouventa pros ta kei kai tou pa kapoia apo auta pou exw zisei.... mou eipe amesws oti kati trexei.... mou edwse na kratisw mia petra/krustallo pou kouvalaei panta mazi tou... auto pou mou eipe itan oti paizei na mou exoun kanei magia me kako skopo omws.... den kserw an prepei na to psaksw i oxi....
mou eipe episis oti oti ki an sumvainei...an exw kati auto tha arxisei na mou parousiazetai ap ta 30 kai meta...isxuei kati tetoio????
thanks kai pali....
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είναι κατανοητά τα μηνύματα σου.
Σ’ ευχαριστώ.

quote:
den kserw... na rwtisw kai kati allo...prin ligo kairo entelws tuxaia mesa ap tin parea mou gnwrisa ena paidi pou asxoleitai me ola ta metafusika(fulakes aggelous-daimones-pneumata-mageia ktl) kai opws milousame mia fora pige i kouventa pros ta kei kai tou pa kapoia apo auta pou exw zisei.... mou eipe amesws oti kati trexei.... mou edwse na kratisw mia petra/krustallo pou kouvalaei panta mazi tou... auto pou mou eipe itan oti paizei na mou exoun kanei magia me kako skopo omws.... den kserw an prepei na to psaksw i oxi....
mou eipe episis oti oti ki an sumvainei...an exw kati auto tha arxisei na mou parousiazetai ap ta 30 kai meta...isxuei kati tetoio????
mih_agg γενικά στη ζωή σου πώς νιώθεις ψυχολογικά; Νιώθεις ποτέ αναίτια κόπωση ή ανεβάζεις εύκολα πυρετό; Μετά τις εμπειρίες σου πώς νιώθεις;
Τα τελευταία χρόνια πολλές φορές ξυπνάω με υποθερμία πράγμα που δεν μου έχει εξηγήσει κάποιος γιατρός....μερικές φορές νιώθω χωρίς λόγο κόπωση...
Όσον αφορά το πως νιώθω μετά από οτιδήποτε μετά τον αρχικό φόβο που αισθάνομαι είμαι οκ... αλλά τις στιγμές που νιώθω ότι υπάρχει κάποια παρουσία στο χώρο περνάει πολύ ώρα μέχρι να ηρεμήσω....
Αν οι παράξενες εμπειρίες σου αρχίζουν και τελειώνουν στη νέγρα γυναίκα που τη μια σε κρατούσε απο το χέρι και την άλλη διάβαζε εφημερίδα ,
τοτε φιλε μου μην το ψάχνεις και πολύ το θέμα ,
οπως μόνος σου είπες αυτα έγιναν κατα τη διάρκεια του ύπνου ή λίγο πριν ο Μορφέας σε πάρει αγκαλίτσα ...
Οι διαδικασίες σε κατάσταση REM* (αποκαλείται και παράδοξος ύπνος) είναι πολύ περίπλοκες για να τις "ερμηνεύσεις" αν ξυπνήσεις μετά από αυτη την κατάσταση .
Τώρα τα άλλα παραδείγματα που ανέφερες , με το φως , και τη λάμψη στον ουρανό ...
ε δε νομίζω οτι είναι ικανά να σε βάλουν σε σκέψεις ούτε βέβαια να τα σχολιάσουμε ...
Θα ακούσεις βέβαια και άλλες απόψεις , και θα κρίνεις ,
απλά μην διαλέξεις την ποιο μυστήρια και "ελκυστική" , μην βάλεις το μυαλό σου σε τέτοιες διαδικασίες , γιατι θα σου κουβαλήσει
(ναι ναι το μυαλό σου)
ολόκληρη τη φυλη της κυριούλας που τυχαία είδες 1-2 φορες , και 8α κάνουν παρτυ κάθε βράδυ στο κρεβάτι σου ![]()
Όπως καλά θα κατάλαβες υπονοώ οτι ολα είναι κατασκευάσματα του μυαλού κατα ή πριν την διάρκεια του ύπνου
*πατα εδώ αν δεν ξέρεις τι είναι ο ύπνος REM

quote:Τι να σου πω φίλε μου.. αν δεν εμφανίζεις κάποιο σοβαρό ψυχοσωματικόενεργειακό σύμπτωμα δεν νομίζω ότι αξίζει να το δεις μεταφυσικά το ζήτημα. Όχι ότι οι εμπειρίες σου δεν είναι μεταφυσικές εφόσον είναι αντικειμενικές. Τώρα, αν ο φίλος σου έχει τη διάθεση και τα μέσα αν το ψάξει ας το ψάξει..
Dr Jekyll Mr Hyde γενικότερα είμαι πολύ χαρούμενος άνθρωπος και φυσιολογικός...Τα τελευταία χρόνια πολλές φορές ξυπνάω με υποθερμία πράγμα που δεν μου έχει εξηγήσει κάποιος γιατρός....μερικές φορές νιώθω χωρίς λόγο κόπωση...
Όσον αφορά το πως νιώθω μετά από οτιδήποτε μετά τον αρχικό φόβο που αισθάνομαι είμαι οκ... αλλά τις στιγμές που νιώθω ότι υπάρχει κάποια παρουσία στο χώρο περνάει πολύ ώρα μέχρι να ηρεμήσω....
"opoios mporei as voithisei..."
σε:
"Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... (σχετικά με παράξενες εμπειρίες)"

Αρχικα να σου πω ότι πολλές τέτοιες εμπειρίες ύπνου και ξύπνιου στο κρεβάτι οπως αυτή που αναφέρεις με την κοπέλα σου...
quote:
imoun ksaplwmenos sto plai kai me plati stin kopela... paw na gurisw pros ta keini kai mesa sto skotadi vlepw oti kathetai mia morfi sti thesi tis kai krataei kati san efimerida/periodiko kai diavazei... (lew aaaa kala to xase auti apo mesa mou)..
tis lew loipon.... re mwro mou pas kala??? kamia apantisi....ksanamilaw ....tpt....mexri pou tin skountaw...katalavainw oti einai ksapla kai koimatai tou kalou kairou...kai i skia upoxwrise..
Υπάρχει συνήθως κάποιο ψυχολογικό-συναισθηματικό υπόβαθρο.
Πολλές φορές όταν έχουμε κάποια ερωτική απογοήτευση, ανησυχία για τον σύντροφό μας, προηγούμενες αρνητικές ερωτικές εμπειρίες κτλ υποσυνείδητα επεξεργάζονται και μπορεί σε έντονες καταστάσεις της ζώης μας ή εξαιτίας κάποιου ερεθίσματος ο εγκέφαλος μας τις προβάλλει πολλές φορές αρκετά έντονα ειδικότερα όταν είμαστε χαλαροί στο κρεββάτι όπου δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο. Πολλές θεάσεις γυναικών πάνω στο ταβάνι, να κάθονται πάνω στο στέρνο του αντρός και να μην μπορεί να αναπνεύσει κτλ έχουν συνήθως ψυχολογικό αίτιο και η παραλησία των μυώνων εξηγείται βιολογικά αλλά και από την τρομάρα που το άτομο έχει εκείνη την στιγμή.
Να ξέρεις ότι οτιδήποτε δεν είναι υλικό στο φως δεν αντέχει και λογικό είναι ότι αν κάτι σε τρομάζει τόσο άναψε εκείνη την στιγμή ένα φως ή έστω να έχεις ένα φωτάκι ανοιχτό δίπλα σου.
Να σου προτείνω κι εγώ να φτιάξεις μόνο σου κάποιο φυλαχτό από λίθο της προτίμησης σου ή να βρείς έτοιμο σε σχήμα συμβόλου από το νετ όπως σταυρός, πεντάκτινο αστέρι( όχι δεν είναι σατανικό) ή όποιο άλλο σύμβολο σου τραβάει την προσοχή και μπορείς να το πιστέψεις.
Εσύ ο ίδιος μπορείς να διώξεις οτιδήποτε αρνητικό έχεις δίπλα σου.
Ο φόβος είναι η τροφή του αρνητικού. Οπότε προσπάθησε να μην φοβάσαι δεν θα σου κάνει τίποτα κακό. Παλιά ένιωθα κι εγώ κάθε φορά που ξάπλωνα ότι κάποιος με κοιτάζει και ένιωθα ότι ερχόταν δίπλα μου και στεκόταν από επάνω, είχα φτάσει σε σημείο να φοβάμαι να γυρίσω πλευρό, να έχω αναμμένα φώτα και τηλεόραση. Αλλά παρατήρησα ότι ο φόβος το μόνο που το έκανε ήταν να το κάνει δυνατότερο και εμένα πιο αδύναμο. Αυτό που έκανα ήταν να σκεφτώ ότι δεν είναι δυνατότερο από εμένα ότι κι αν ήταν, ότι δεν μπορεί να με τρομάξει, έπειτα σκέφτηκα το σύμβολο που πίστευα να με προστατεύει και να είναι σαν ασπίδα για εμένα και ότι λευκό φως με προστατέυει. αρκετές φορές μετά δεν το ξαναένιωσα.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Laris