ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τεκτονισμός - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Zadok61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
steelspringΜέλος
13/10/2003, 01:09:50
quote:
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ"
(ΑΝ ΠΩ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΣΕΙ ΟΛΑΚΕΡΗ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΓΕΛΗ...ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΟΝΤΟΣ...).

ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ /ΓΕΝΝΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΛΕΥΡΟ"
ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ(ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ/ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ!...ΟΥΤΕ "ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΩΣ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" :)
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η "ΠΟΝΗΡΙΑ" ΚΑΙ Ο "ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ" ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ...

'Η ΑΛΛΙΩΣ/Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ...

ΚΑΘΟΤΟΥ ΟΠΥ ΑΝΔΡΑΣ ΑΡΗΣ/ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

Επειδή όμως το νόμισμα έχει και δεύτερη όψη, οφείλω να την καταθέσω.
Η γυναίκα δεν είναι καθόλου πολυπλοκότερος οργανισμός.
Οργανισμός ή οντότητα ,σίγουρα δεν αποτελεί τροφή αρσενικών οντοτήτων .
Αρσενικές αγέλες δεν υπάρχουν.
Η Εύα πλάστηκε απο την πλευρα του Αδάμ. Έτσι λέει η γραφή.
Όμως τον καιρό που γινόταν αυτό ήδη υπήρχαν οι άνθρωποι(άνδρες και γυναίκες).Το λέει ξεκάθαρα η γραφή.
Κάτι άλλο ήθελε να φτειάξει ο Θεός φαίνεται φτειάχνοντας τον Αδάμ και στη συνέχεια την Έύα. Ποτέ οι άνθρωποι δεν ζούσαν στους κήπους της Εδέμ παρα μόνο οΑδάμ και η σύντροφός του , και πιθανότατα να μήν ήταν και "άνθρωποι".
Δεν είναι καθόλου όπου άνδρας Άρης /πόλεμος.
Ο Άρης είναι συνδεδεμένος με την τυφλή μανία το αίμα τις αρρώστιες και τον θάνατο , αλλά και με τις θεραπείες και την ίαση.Επίσης και με την ερωτική πράξη όταν αυτή εμπεριέχει βία , κυριαρχία , και αίμα ενδεχομένως.
Η θεά Αθηνά δίδαξε στούς ανθρώπους (στους Αθηναίους) την τέχνη του πολέμου αλλά και τα μαθηματικά . Παρθένος μεν ,γυναίκα δε.
Η Θεά Αφροδίτη ναι μεν αγαπούσε την ειρήνη,αλλά στον Τρωικό πόλεμο πολέμησε και μάλιστα τραυματίστηκε απο θνητό.Το αποτέλεσμα ήταν να την μαλώσει ο Ζεύς . Άλλα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης ήταν η φιλία μεν αλλά και η ζήλεια .Στον Μύθο του Άδωνη είναι πολύ χαρακτηριστική η ζηλόφθονη διαμάχη της με την Περσεφόνη . Τώρα βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι εραστης της Αφροδίτης ήταν ο Άρης.
Και κάτι τελευταίο με τους Ολύμπιους.
Η Αθηνά γεννήθηκε απο τον εγκέφαλο του Διός και μάλιστα όχι ως βρέφος αλλά σαν τέλεια γυναίκα. Αυτο βέβαια πιθανόν να είναι αλληγορία , υπονοώντας το γεγονός ότι τελικά ήταν προιόν της σκέψης του πατέρα της.

Τελικά δεν φαίνεται καθόλου απλό.

drumx13Μέλος
13/10/2003, 01:23:34
ρε παιδια
γιατι το κανουμε ακομα ποιο δυσκολο απο οτι ειναι μπερδευοντας ορους και ενοιες για κατι τοσο φυσικο οσο ενα πηδηματακι.
Η διαφορες στα δυο φυλα πολλες και πρωτα πρωτα στον τροπο σκεψης αλλα και εκφρασης αναλογα και την κοινωνια.
Σημερα αν πχ μια γυναικα οταν δει ενα ωραιο αρσενικο (ναι αρσενικο θα δει και μετα θα δει τον αντρα) θα τον ποθησει ενδεχομενος αλλα θα κρατησει αυτες τις σκεψεις για το μελλον και θα υπαρχει παντα εκει στο πισω μερος του μυαλου της ως υποψηφιος παρτενερ.
Ενας αντρας οταν δει ενα ωραιο θυληκο το θελει τωρα γιατι οτιδοιποτε αλλου ειναι χασιμο χρονου και εκει χαλαει το παιχνιδι διοτι εκ φυσεως το θυληκο εχει την δυνατοτητα να κανει το πολυ 10 παιδια στην αναπαραγωγικη της ζωη ενω το αρσενικο χιλιαδες οποτε μοιραια για το θυληκο το πηδηματακι αποκτα αλλη σημασια.

Διαφορα νοοτροπιας η οποια δυσκολευει τα πραγματα και μεταφραζεται σε πιεση προς την πλευρα του αρσενικου αλλα και επισεις τοποθετητει την γυναικα σε ρολο θυραματος και μαλιστα σπάνιου.

καποιος μπορει να πει οτι αυτα τα επιβαλει η κοινωνια -η νορμες συμπεριφορας και δεν ισχυουν
αλλα...

Τελος παντων ειναι απλα τα πραγματα πολυ ποιο απλα απο οτι δειχνουν ...απλα αντιγραψτε την φυση και χαλαρωστε...

Αποστολη της γυναικας ειναι να βρει τον καλυτερο δυνατον μπαμπα για τα παιδια της και του αντρα ειναι να γινει ο καλυτερος υποψηφιος μπαμπας.... για καποιες γυναικες.

και οσο για την λεξη "πηδηματακι" να μην την παρεξηγησεται γιατι ολα καπως ετσι ξεκινουν και μετα γινονται σοβαρα (γαμοι, βαφτισια, απιστιες, διαζυγια κλπ κλπ)....

... it is all about sex

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

13/10/2003, 01:29:11

ΓιώργοςΜέλος
13/10/2003, 02:06:01
«Στο τέλος το μόνο που μετράει είναι ποιος έχει το μεγαλύτερο «όπλο»…..»
(κάπου κάποτε..… σε κάποιες αντρικές τουαλέτες..)

Γιώργος
….αχ τι τραβάμε και εμείς…

13/10/2003, 02:46:46
AX ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΠΩΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΤΣΙ!(ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ)
ΠΡΙΝ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΑΠΟΤΟΝ DRUM ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΚΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑΤΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΣ...

ΩΡΑΙΑ! ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ/ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...

...ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΤΙ!
...ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ- ΔΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ- ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥΣ (ΣΤΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ/ΚΟΙΝΩΣ" ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ"...)
ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ "ΟΝΤΑ" ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑΙ...+ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ..

ΕΠ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ!
ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ...ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ...ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ..

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/10/2003 02:59:30

steelspringΜέλος
13/10/2003, 03:06:13
Γιώργο.
Σήμερα ο άνδρας πρέπει να δείχνει ευαίσθητος, αβέβαιος ,και "εύθραυστος" προκειμένου να έχει κάποια τύχη.
Αργότερα όταν έρθει η σειρά του "όπλου" είμαι σίγουρος ότι αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως και ως προς το μέγεθος αλλά και ως προς την "ποιότητα" . Δεν αμφέβαλλα ποτέ για την ευθυκρισία και την αξιοκρατική ικανότητα του έτερου φύλου σε τέτοιου είδους ζητήματα.

ΓιώργοςΜέλος
13/10/2003, 15:39:42
Τσκκ τσκκ…Πονηρούλικα…

Στον (ψυχρό) πόλεμο και στο σεξ οι εντυπώσεις είναι πάντα που μετράνε …. The bigger the better…..
Τώρα το ΑΝ θα το χρησιμοποιήσεις η το ΠΩΣ θα το χρησιμοποιήσεις η αν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι άλλη ιστορία … και δεν έχει να κάνει πάντα με το μέγεθος..

Οι εντυπώσεις είναι όμως που θα σε κάνουν να αποφασίσεις/επιλέξεις αν θες να πατήσεις το κουμπί και να ζεστάνεις (τον πυρήνα - πυρηνικά) την σχέση η θα το «άστο καλύτερα»…

Τώρα όσο για τα «όπλα»…

quote:
Σήμερα ο άνδρας πρέπει να δείχνει ευαίσθητος, αβέβαιος ,και "εύθραυστος" προκειμένου να έχει κάποια τύχη.
...και αυτά όπλα είναι φίλε μου….

.....και γιατί μωρέ…?

Γιατί η «πολεμική» φίλοι μου είναι η κληρονομιά που μας άφησαν οι αρχαίοι έλληνες στον δυτικό πολιτισμό …και βρίσκεται σχεδόν παντού.. από τον χριστιανισμό μέχρι την φιλοσοφία , και από καπιταλισμό, στον μαρξισμό….

Και εμεις οι Ελληνες (όπως και εγω) ξερουμε να κάνουμε και ΠΟΛΕΜΟ αλλα και ΕΡΩΤΑ..

Και να σου πω δεν με χαλαει …. (ουτε με κουράζει ) καθόλου … όπως τα διαφορα Μάντρα...Ταντρα..μαναμουναστοκανο και αναποδαναδειςτοφως ωωωμμμμμ….

Γιώργος
…μάκια.

13/10/2003, 22:16:43
Steelspring στον αντίποδα Masvidal και εγώ κάπου ανάμεσα!
Σαφώς και θα συμφωνήσω για το ότι ο έρωτας είναι ψυχοσωματική πράξη (άλλωστε εγώ η ίδια το έγραψα σε άλλο τόπικ) αλλά εδώ θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός σεξ και έρωτα...

Τι θέλω να πω?
Απλά πραγματάκια, ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν συνταγές... έτσι πρέπει να γίνεται... με τέτοιες προυποθέσεις... με τέτοιο μέγεθος() κλπ. κλπ... και αυτό γιατί μπορούν να υπάρχουν πολλές και όλες να'ναι σωστές!
Θα πρέπει πάνω απ'όλα να διευκρινήσουμε (όσο μπορούμε) ότι άλλο πράγμα σημαίνει "κάνω έρωτα" όπου εδώ έρχεται και κολλάει αυτό περί ψυχοσωματικής πράξης και ένωσης ψυχών και άλλο "κάνω σεξ". Το ένα δεν ανερεί το άλλο αφού μπορούμε με τον ίδιο σύντροφο τη μια φορά να αισθανθούμε έτσι και την άλλη αλλιώς... μάλλον η αιτία, η δόνηση της στιγμής κάνει τη διαφορά και όχι απαραίτητα το πρόσωπο... παρόλ'αυτά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τώρα για το πιο είναι πιο απολαυστικό οι γνώμες των "ειδικών" διχάζονται και βέβαια εδώ παίζει ρόλο και η προσωπικότητα και το πόσο εγκεφαλικός είναι κάποιος. Ξέρω για παράδειγμα άνδρα ο οποίος έμεινε μέχρι τα 22 παρθένος για αυτό ακριβώς το λόγο. Οσοι ξέρανε τη ζωή που έκανε ξενύχτια, διακοπές στην Μύκονο, γνωριμίες με τουρίστριες που του κόλλαγαν κ.α δε θα τον πίστευαν (μη φανταστείτε κανένα άβγαλτο ή ντροπαλό αγοράκι...) και όμως!

Τώρα για το μέγεθος...μμμ... δε μπορώ να πω ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο όπως διατείνονται οι "χαρισματικοί"...
Οσο για πίεση...όσες φορές ασκήθηκε ένα ΟΧΙ ήταν απολύτως καταονητό σε ότι γλώσσα και αν ακούστηκε... Βέβαια δεν είμαι και καμμιά γυναικούλα για να αφήνω περιθώρια... σαφέστατα όμως υπάρχουν γυναίκες που με τη στάση τους δε μπορούν να πουν εύκολα το ΟΧΙ είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί νομίζουν ότι δε θα εισακουσθεί, αυτές δυστυχώς είναι γεννημένες θύματα και σκλάβες του φαλλοκρατικού κατεστημένου.

Εσωτερική άποψη πέραν αυτής του Απόστολου δε βλέπω να με καλύπτει αν και νομίζω ότι περισσότερο εσωτερισμός σε αυτό το θέμα δεν κολλάει

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
14/10/2003, 00:50:16
Τα σχόλια περι "μεγεθών" αποδεικνύουν ότι υπάρχει η σωστή δόση χιούμορ έτσι , για να ελαφρύνουν κάπως κάποια "βαρειά" ζητήματα.
Η Avallon έχω την εντύπωση ότι σωστά εντόπισε τον "Αντίποδα".
Αλλά αφήστε με να γίνω σαφέστερος στις τοποθετήσεις μου.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα είδος πρώτης ανάγκης .Το ψωμί.
Η αξία του είναι ακριβώς το γεγονός ότι είναι ψωμί και όχι κάτι άλλο.
Άντε να του βάλουμε και σουσάμι απο πάνω. Άντε και να το κάνουμε σταφιδόψωμο. Πάλι ψωμί είναι.
Άμα αρχίσουμε όμως να του βάζουμε σαντιγύ, κερασάκια, να το πασπαλίζουμε με χρυσόσκονη, και προχωρώντας να προσθέσουμε κεραία και μερικά μικροκυκλώματα, αυτό που απομένει είναι μια SIM κάρτα της parlaphone ,και έτοιμο το τέρας.
Επακολουθούν ανακατατάξεις στην κεφαλαιαγορά με κύριους πρωταγωνιστές το σωματείο αρτοποιών κεντρικής Ελλάδος και τις τηλεπικοινωνίες. Τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος εκτοξεύεται και τοποθετείται σε τροχιά σαν μια συνεργασία Nokia /Μύλοι Αγίου Γεωργίου.
Κουφά ακούγονται όλα αυτά, αλλά κάτι τέτοιο έγινε και με τον έρωτα και το σέξ,με μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων που ξεκινάει απο την "ένωση ψυχών" και φτάνει στο Cybersex και το Safesex.
Στην δική μας αρχαιότητα βεβαίως δεν υπήρχε sex.
Υπήρχε όμως "Συνουσία" και το ρήμα "Συνουσιάζομαι" και σίγουρα δεν ήταν λέξη που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί υποτιμητικά , όπως οι σύγχρονες.
Σκεφτείτε έναν αρχαίο να λέει: "Είχε πολύ κίνηση στην αγορά σήμερα , Συνουσιάστηκα μέχρι να γυρίσω σπίτι" .Βέβαια όσοι τον άκουγαν θα κουνούσαν το κεφάλι με κατανόηση υποθέτοντας ότι μάλλον θα πέρασε απο το σπίτι με τις εταίρες.

14/10/2003, 01:36:20
XM...AΒΑΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΞ/Η ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΩΝ ΙΝ REAL TIME.
ΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ "ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ"!)
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΔΩ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ/ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΧΜ...
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑΚΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ + ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΤ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ.
-Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΗ...ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-

ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΙΡΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΙΖΕΙ ΥΠΡΑΝΑΛΥΣΗΣ..ΜΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ;
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ(!) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
'Η ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ" ΠΩΣ!
' Η ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ "ΑΣΚΗΣΕΙΣ"!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ....ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ

...ΑΛΛΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΛΛΟ ΔΗΘΕΝ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.

ΕΙΡΗΝΗ!

MasvidalΜέλος
14/10/2003, 12:58:16
ΚΑΝΩ SEX (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΝΩ ΤΥΡΟΠΙΤΑ)= ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ,ΕΡΩΤΑΣ = ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΥΦΡΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ "ΑΝΗΚΕΙ" ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ.
ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ....ΣΙΩΠΑ !
ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ.

14/10/2003, 18:42:40
AΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ

Η

ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ?

Γιατί όσο μιλάμε νομίζω γι'αυτό τόσο απομακρυνόμαστε...
Αποψή μου...

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
14/10/2003, 19:39:53
quote:
Γιατί όσο μιλάμε νομίζω γι'αυτό τόσο απομακρυνόμαστε...

Έτσι λέω και γώ.

Άμα το δούμε λίγο ψύχραιμα , και το που πίνω ένα ποτήρι νερό συμπαντική ενέργεια είναι. Και που πάω στο μπάνιο συμπαντική ενέργεια είναι .Γιατί μόνο το σέξ/έρωτας πρέπει να το βλέπουμε έτσι;
Πολύ φιλολογία έχει πέσει στο θέμα εδώ και αιώνες , και ακόμα πληρώνουμε σπασμένα.
Αν θέλετε τη γνώμη μου τεράστιο μέρος της ευθύνης έχουν συγγραφείς , λογοτέχνες και καλλιτέχνες εν γένει , αφού παρουσίαζαν τα πράγματα απο χρωματισμένα απλώς,μέχρι και τελείως διαστεβλωμένα με αποτέλεσμα η μιά να ψάχνει τον γαλάζιο πρίγκιπα και ο άλλος την πράσινη νεράιδα και στο τέλος να μένουν όλοι ανέραστοι και άκαπνοι.
Τέθηκαν πλαστά κριτήρια για την επιλογή συντρόφου, και φτάνουμε να μας ξυνίζει η μιά, να μας βρωμάει ο άλλος ,να μιλάει το Marie Clair και όχι η καρδιά . Καταλήγουμε με όλα αυτά να επιλέγουμε τον πλέον ακατάλληλο με αποτέλεσμα να τον χωρίζουμε σε 2 μήνες.

microkosmos_antithesisΝέο Μέλος
21/10/2003, 14:05:26

Άμα το δούμε λίγο ψύχραιμα , και το που πίνω ένα ποτήρι νερό συμπαντική ενέργεια είναι. Και που πάω στο μπάνιο συμπαντική ενέργεια είναι .Γιατί μόνο το σέξ/έρωτας πρέπει να το βλέπουμε έτσι;
Πολύ φιλολογία έχει πέσει στο θέμα εδώ και αιώνες , και ακόμα πληρώνουμε σπασμένα.
Αν θέλετε τη γνώμη μου τεράστιο μέρος της ευθύνης έχουν συγγραφείς , λογοτέχνες και καλλιτέχνες εν γένει , αφού παρουσίαζαν τα πράγματα απο χρωματισμένα απλώς,μέχρι και τελείως διαστεβλωμένα με αποτέλεσμα η μιά να ψάχνει τον γαλάζιο πρίγκιπα και ο άλλος την πράσινη νεράιδα και στο τέλος να μένουν όλοι ανέραστοι και άκαπνοι.
Τέθηκαν πλαστά κριτήρια για την επιλογή συντρόφου, και φτάνουμε να μας ξυνίζει η μιά, να μας βρωμάει ο άλλος ,να μιλάει το Marie Clair και όχι η καρδιά . Καταλήγουμε με όλα αυτά να επιλέγουμε τον πλέον ακατάλληλο με αποτέλεσμα να τον χωρίζουμε σε 2 μήνες.

[/quote]
O εξαιρετικά ρεαλιστικός(και σκληρός και ανυπόφορος για κάποιους "ονειροπόλους")συγγραφέας-ποιητής Charles Bukowski έγραψε τα εξής:"Το σέξ είναι απλά ένα παιχνίδι,κουρδίστε το και αφήστε το να παίζει..."Αυτό νομίζω πως απομυθοποιεί τα παραπάνω.
Η γνωστή αντιπαλότητα "φταίει ο άντρας-όχι η γυναίκα" πάντως,καλά κρατεί...Παρατηρήσεις?...

Edited by - microkosmos_antithesis on 21/10/2003 14:06:58

21/10/2003, 14:50:43
quote:
Θα ήθελα τις απόψεις σας.

quote:
[Γιατί όσο μιλάμε νομίζω γι'αυτό τόσο απομακρυνόμαστε...]
------------------------

Έτσι λέω και γώ.

quote:
Η γνωστή αντιπαλότητα "φταίει ο άντρας-όχι η γυναίκα" πάντως,καλά κρατεί...Παρατηρήσεις?...

σε τουτη τη σελιδα παντως αυτο που γινεται προφανες ειναι πως αν μιλω για ταυτιση και ισοτητα ως πλασμα και οχι σαν αντρας 'η γυναικα θα υπαρχει παντα μια αβαλον η ενας steelspring που δε θα δεχονται παρα τη συνεχιση του διπολου.(ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΑΛΛΟ" ΛΟΓΟ.-)

συνεχιστε μονοι σας το θεωρω ματαιο.

ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
"ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ -ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ"
(ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...)
ΝΑΙ ! ΕΝΤΑΞΕΙ...ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ/
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!
Σ'ΕΝΑ "ΠΛΑΝΗΤΗ" ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ(-ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ...)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ -ΧΩΡΙΣ "ΛΟΓΙΑ"- ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ...
(ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ,ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ "ΜΙΛΑΜΕ" ΓΜΤ...)

ΝΑΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΑΡΛΣ...
ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ...ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ...

ΑΡΚΕΤΑ "ΕΙΠΑ"
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ

21/10/2003, 15:18:44
quote:
αφού παρουσίαζαν τα πράγματα απο χρωματισμένα απλώς,μέχρι και τελείως διαστεβλωμένα με αποτέλεσμα η μιά να ψάχνει τον γαλάζιο πρίγκιπα και ο άλλος την πράσινη νεράιδα και στο τέλος να μένουν όλοι ανέραστοι και άκαπνοι.

και ... άτεκνοι

quote:
O εξαιρετικά ρεαλιστικός(και σκληρός και ανυπόφορος για κάποιους "ονειροπόλους")συγγραφέας-ποιητής Charles Bukowski έγραψε τα εξής:"Το σέξ είναι απλά ένα παιχνίδι,κουρδίστε το και αφήστε το να παίζει..."Αυτό νομίζω πως απομυθοποιεί τα παραπάνω.

Φίλε μου ο Μπουκόφσκυ μπορεί να ήταν χυδαίος, κυνικός και φαλλοκράτης στον τρόπο που έγραφε για τις γυναίκες και το σεξ αλλά ανυπόφορος δεν ήταν ποτέ... μάλλον απολαυστικός

"Τάδε έφη Avallon"
steelspringΜέλος
22/10/2003, 03:52:52
Κατά την δική μου αντίληψη ο Μπουκόφσκι έφερε την "μεγαλοπρέπεια" του μηδενισμού (όπως ένας βαρειά αλκοολικός μπορεί να φέρει).
Απολαυστικός ναί.
Άρρωστος ναί.
Ότι απομυθοποίησε το απομυθοποίησε στον εαυτό του.
Νομίζω πως στην περίπτωσή του την πέννα του εκτιμούμε , όχι την υγεία της σκέψης του.Αλοίμονο σε όσους τον πήραν στα σοβαρά.

ΑΤΜΑ καλή μας φίλη.
Όσο μιλάς για ταύτιση και ισότητα σε οτιδήποτε επίπεδο, και όσο μιλάς για κατάργηση του "δίπολου",τόσο θα με βρίσκεις μπροστά σου .Με όλη την αγάπη που εμπεριέχει η αντίθεση και η διαφορετικότητα.

aenaosΜέλος
22/10/2003, 04:46:06
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΟΤΑΝ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΥΧΟΥΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ,ΕΝΟΧΕΣ,ΤΑΜΠΟΥ Κ.Τ.Λ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ.ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΘΑ ''ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ'' ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΝ ΥΠΑΡΞΗ(ΖΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΑΝ ΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) Η ΘΑ ΜΠΟΥΧΤΙΖΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ,ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ;

22/10/2003, 10:00:46
Μμμμ... Ολα άσπρο - μαύρο!

Το γκρι δεν υπάρχει? ή μήπως θεωρείται ημίμετρο?

"Τάδε έφη Avallon"
Tragikos_KloounΝέο Μέλος
22/10/2003, 12:39:10
Βρε παιδιά,ποιος μπορεί να αντιτεθεί στην ίδια του φύση;Ποιος μπορεί ν'αψηφήσει τους νόμους τις;

Το σέξ ή και ο έρωτας είναι απόλυτα συνυφασμένος με την ανθρώπινη,εξελικτική πορεία...(Να διευκρινήσω ότι θεωρώ πως υπάρχει σημαντική ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο λέξεων...)

Εμένα πάντως με θλίβει όταν μια στοιχειώδης,ψυχοσωματική,βιολογική ανάγκη βαφτίζεται ως πρόστυχη ή μεμπτή.

Καλώς ήλθατε πάλι να γελάστε ξανά, από μπροστά σας περνάω με αστεία ματιά!