- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Δεν μπορούμε και να τρολλάρουμε; Εδώ ολόκληρη κυβέρνηση τρολλαρει, και σε πείραξε η δική μου η τρολλιά;
Το δυστύχημα για τους δεξιούς, είναι που κάτι τέτοια τα λένε άνθρωποι σαν εσένα, Πύρινε. Που την απάντηση στην τερατώδη βλακεία που έγραψες, την έκανες γαργάρα...
Άλλο το τρολλάρισμα, άλλο η μαλακία. Αλλά σε ποιόν απευθύνομαι...
quote:
Ξέρεις Πύρινε, η προηγούμενη κυβέρνηση κατέστησε τα παιδιά τεκμήριο. Αν ήταν όλοι εξίσου ευφυείς με σένα...
Η αλήθεια είναι απ' όταν ανέλαβε ο Σαμαράς, η ΝΔ πήρε μια στροφή προς τα άκρα

ΝΔ & Πασοκ είναι οι απόλυτοι αυτουργοί στα οικονομικά μας χάλια και ο Σύριζα περιλαμβάνει το μεγάλο ποσοστό του Πασόκ που βάφτηκαν απο πράσινοι, ροζ, μέσα σε ενα βράδυ. Δεν θέλω να αρχίσω την πολιτική ανάλυση για το τι μλκιες έκανε ο Ακαταλληλότερος παρέα με τον Αλογοσκούφη, και πως διπλασίασαν το μισθολογικό κόστος του δημοσίου μέσα σε 5 χρόνια. Αστο, γιατί οι τύποι είναι εμετός, απ' όπου κι αν τους πιάσεις. Τουλάχιστον ο Καμμένος που έφυγε έχει πλάκα, τον βλέπεις να χτυπιέται και γελάς. Οι άλλοι είναι τραγικοί, ούτε γέλιο δεν βγάζουν.
quote:Ισχύει.
Τουλάχιστον ο Καμμένος που έφυγε έχει πλάκα, τον βλέπεις να χτυπιέται και γελάς. Οι άλλοι είναι τραγικοί, ούτε γέλιο δεν βγάζουν.
Κλειστές αύριο οι τράπεζες και το χρηματιστήριο(?)
8:30 ξαναματα διάγγελμα o Τσιπρας
Η πρώτη φορά πάντα πονάει περισσότερο
η ώρα είναι 20 και 46 πρώτα λεπτά.
Εδώ που είμαι, ο ουρανός είναι μπλαβής, με σύννεφα βροχής.Εχουν κάποια κενά μεταξύ τους.
Μέσα από τα κενά, βλέπω τα γνωστά αεροπλάνα, να σχηματίζουν σταυρόλεξα πάνω από τα σύννεφα.Γιατί άραγε?
Για πες μου Αιθήρ.
Πάνω από τα σύννεφα?
Γαμώ το!!!
Τελικά τα παιχνίδια ελέγχου καιρού, είναι πραγματικότητα?
Οι ψεκασμοί καταστροφικών για την γεωργία σωματιδίων, είναι αλήθεια?
και άλλα τέτοια συνομωσιολογικά?
Δεν το χωράει ο νούς μου, πάνω από βροχοφόρα σύννεφα και μετά από ισχυρή νεροποντή, οι ψεκασμοί να συνεχίζονται.
Χαχαχα θα μου πει κάποιος έξυπνος.Πάνω από τα σύννεφα ο καιρός είναι καλός.Λιακάδα.Πραγματικός Ιούνιος.
Δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα, θα του απαντήσω!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
οταν το έγραψα ηταν μόνο πληροφορία.
Αν και το εχω πει και θα το πω άλλη μια φορά και δεν ξανά ασχολούμαι
το παίγνιο είναι στημένο, θα "τρελάνουμε" κόσμο
θα μας σπρώξουν ενα μνημόνιο 7-8δις και θα βγούμε με τα rolex στα χέρια που έλεγε και ο Κλυν, και θα πανηγυρίζουμε!
εκει να δεις κόρνες, βεγγαλικά, αγκαλιές, φιλιά....
ένας φίλος (πολύ σχετικότερος εμου) οταν ζήτησα την άποψη του
μου είπε μια λέξη μόνο: Έρεβος
η μακρά παύση απο μέρους μου τον έκανε να γελάσει.
Σπεύδοντας βέβαια να με καθησυχάσει, ειπε:
"Μην αγχώνεσαι, σύντομα θα ξεκαθαρίσουν ολα,
γνωστές αυτές οι διαδικασίες, poker παίζουν και ειναι στη φάση που μπλοφάρουν όλοι τους.
Ποιος θα πέσει πρώτος στα φρένα, εκει είναι το θέμα,
και πέφτει, αυτός που θα πονέσει περισσότερο"
edit:
Έλεος ρε Μάριε!!!
Edited by - AitheroVamon on 28/06/2015 20:42:41
Αλήθεια, ο Βαρουφάκης που κάθε βράδυ μας επισκέπτεται με την κυρία του στα Εξάρχεια, με 60 ευρώ ανάληψη την ημέρα, θα κόψει το ποτάκι και θα τρώει μόνο σουβλάκια στον Κάβουρα?
ούτε το fair play δεν τηρούν,
πρέπει να μην υπάρχει cents, αν είναι ετσι, δεν θα το βγάζουν για πολύ κι αυτό το 50ρικο
Βέβαια, ίσως με μια μικρή προμήθεια, ας πούμε 6 ευρώ, να κάθεται στο ΑΤΜ ένας άνεργος για χάρη ενός εργαζόμενου. Μυστήρια φάση. Λύνει βέβαια το πρόβλημα της ανεργίας του άνεργου, αλλά ακυρώνει την εργασία του εργαζόμενου. Μπερδεύτηκα...
quote:
edit:
Έλεος ρε Μάριε!!!
Τι έλεος και πράσινα άτια βρε Αιθήρ.
Τα μάτια μου δεν μπορεί κανείς να τα γελάσει.
Πόσο μάλλον που είναι συνδεδεμένα με υπερεγκέφαλο!!![]()
![]()
Συγνώμη για την...μετριοφροσύνη μου, αλλά σε αγοραζωπουλάω εκατό φορές συνεχόμενες και μάλιστα στο πιό δύσκολο παζάρι του κόσμου.Στην γέφυρα του Γαλατά.![]()
![]()
![]()
ΑΜΕΙΝΙΑ, έχω δίκιο?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αιθεροβάμων, με εναν πρόχειρο υπολογισμό, αν πάνε τα επιτόκια γύρω στο 10%, κάποιοι μπορεί να τα φέρουν πίσω και να βρούν λεφτά για >50€ ![]()
quote:Ξεκινάτε όλοι απο λάθος βάση.
Αν και το εχω πει και θα το πω άλλη μια φορά και δεν ξανά ασχολούμαι
το παίγνιο είναι στημένο, θα "τρελάνουμε" κόσμο
θα μας σπρώξουν ενα μνημόνιο 7-8δις και θα βγούμε με τα rolex στα χέρια που έλεγε και ο Κλυν, και θα πανηγυρίζουμε!
εκει να δεις κόρνες, βεγγαλικά, αγκαλιές, φιλιά....
Ξεκινάτε νομίζω απ' τη βάση οτι ποτέ δεν έπρεπε να μπουμε στα μνημόνια γιατί τα μνημόνια είναι μερος μιας μεγαλης συνωμοσίας κατά της ελλάδας.
Όχι, τα μνημόνια δεν ειναι μέρος καμιάς μεγάλης συνωμοσίας.
Είναι μια λογική συνέπεια, του να δανείζεσαι, όταν δεν έχει μείνει κανένας να σου δανείσει, επειδή είσαι αναξιόπιστος.
Σε ο,τι αφορά το πιο πρ΄σοφατο μνημόνιο, είτε αυτό είναι των 8 είτε των 11 δις, συμφωνώ οτι θα είνα ικαταστροφικό για το βιοτικό μας επίπεδο, και ξεκθαρίζω οτι αυτό είναι 100% ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όχι του Σαμαρά, όχι του Βενιζέλου, όχι των Νεφελίμ και των ορφανιμ
Αγοραπωλησίες μπορείς να πετύχεις αν με αρχίσεις στα αστροφυσικά
άνετα , οχι αστεία! λες δεν λες υπαρκτά πράγματα οτι και να πεις δίκιο θα εχεις...
Στο συγκεκριμένο όμως....είσαι πλανεμένος
Heretic
Τα επιτόκια δεν αλλάζουν τις επόμενες 10 μέρες ![]()
tip:
Πόσα είπαμε οτι χρωστάμε σύνολο ? πάνω απο 1 τρις ???
ερε γλέντια
Edited by - AitheroVamon on 28/06/2015 23:00:10