ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Logical52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
LogicalΜέλος
19/10/2003, 09:50:50
Ολοι κάποια στιγμή κάποιο ψέμα θα το πούμε! Είτε για να φανούμε ανώτεροι είτε για να ξεφύγουμε από κάποιες καταστάσεις.
Περιγράψτε λοιπόν εδώ όλα τα ψέματά σας (για να πάρουμε και ιδέες!)
αλλά και τα απίστευτα ψέματα που σας έχουν πει!

Νο1 ψέμα: θα σ'αγαπώ για πάντα!

Logical

OannesΜέλος
19/10/2003, 22:06:33
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2086

Το μεγαλύτερο ψέμμα μου είναι αυτό που ακόμα δεν έχω πει...
Μπορεί όμως κι αυτό που είπα να είναι ψέμμα... ποιός ξέρει...?

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
19/10/2003, 23:30:20
Το μεγαλύτερο ψέμα μου το λέω ή μάλλον το κάνω κάθε φορά που πάω σε μια εκκλησία με τους γονείς μου, δηλαδή κάθε Πάσχα στο χωριό... Κάνω τον σταυρό μου, (ενώ είμαι άθρησκη) για να μην φανώ διαφορετική στον κόσμο.
Το μεγαλύτερο μου ψέμα έχει όνομα: Δημόσιες Σχέσεις!!!

yunanΝέο Μέλος
19/10/2003, 23:45:36
το μεγαλητερο ψεμα το εχω πει στον εαυτο μου. Οτι δεν την αγαπαω πια

1.61803398874989484820458683436564...

endoramaΜέλος
21/10/2003, 14:26:42
οσο αναφορα τον εαυτο μου το μεγαλυτερο ψεμα μου ειναι "ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΡΩΝΑΣ" και καποιο που ελεγα παλιοτερα αλλα δεν με πιστευε κανεις "ΕΓΩ ΕΓΩΙΣΤΗΣ? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΓΩ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΓΩΙΣΤΗΣ?"

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

_Μέλος
22/10/2003, 01:59:03
Μεγαλύτερο ψέμα δεν μπόρεσα να βρω, αλλά θα σας πω αυτά που λέω πιο συχνά.

Θα κόψω το τσιγάρο, Θα βγάλω τα σκουπίδια, Θα σε πάρω στης 9, Θα γίνω πλούσιος.

endoramaΜέλος
22/10/2003, 02:07:18
quote:
Θα κόψω το τσιγάρο,
τα μεγαλυτερα ψεμματα ειναι αυτα που λεμε για τον εαυτο μας ειναι τοσο μεγαλα που ακομα και εμεις οι ιδιοι που τα λεμε τα πιστεουμε καμμια φορα και εμεινα στην φραση σου θα κοψω το τσιγαρο γιατι την ειχα πει προχθες και αυτη την στιγμη βρισκομαι μπροστα σε ενα πελωριο τασακι που ειναι τιγκα στα αποτσιγαρα και διπλα ακριβως εχω τρια πακετα τσιγαρα και πανω στον υπολογιστη βρισκονται αλλα εξι αδεια "χαλαρα δεν τα εκανα ολα σημερα" αλλα ειχα πει οτι θα τα πεταξω στα σκουπιδια εδω και πολυ καιρο αλλα αν δεν πεσουν να με πλακωσουν δεν βλεπω να τα μαζευω

from us

PandoraΝέο Μέλος
22/10/2003, 09:16:06
Το χειρότερο ψέμα που λέω-και δεν είναι καλό για μένα-είναι πως όταν κάτι με πειράξει λέω ότι δεν με πειράζει και το κρατάω μέσα μου.Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να ξέρεις ότι κάτι σε πειράζει αλλά λες το αντίθετο για να μην πληγώσεις τους άλλους.Φοβάσαι γιατί η αλήθεια που θα πεις θα πονέσει τους άλλους.Τελικά εγώ δεν έχω αισθηματικά προβλήματα αλλά προβληματικά αισθήματα...!

22/10/2003, 09:43:10
Σωστη!!Ειδικα αυτο το προβληματικα αισθηματα με βρισκει πααααααρα πολυ συμφωνη......δυστυχως!Καλη σας μερα
22/10/2003, 15:48:11
πανδωρα,πολυ ανθρωπινο και ομορφο,μην χασεις ποτε αυτα που νιωθεις:)

το πιο μεγαλο ψεμα ειναι, που προσπαθω να με πεισω, πως μερικες φορες κατι αξιζω

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

ΓιώργοςΜέλος
22/10/2003, 16:55:29
....μα! ...και φυσικά θα γυρίσω πίσω γλυκιά μου....(12.30am 23 Μαρτιου 1998)

Γιώργος
...μάκια

nicoleΜέλος
22/10/2003, 23:57:41
Καλησπέρα.
Οι απαντήσεις όλων σας ήταν αληθινές,αν και δώσατε μια χιουμοριστική νότα στο θέμα.
Όποιος λέει ότι δεν έχει πει ψέματα,λέει ψέματα.
Τι λέω βραδιάτικα...
Εγώ ανήκω στην ίδια κατηγορία με την φίλη pandora.Λέω ψέματα για να μην στενοχωρήσω κάποιον.
Το μεγαλύτερο είναι το κλασικό:Λες ότι είσαι καλά ενώ δεν είσαι...

endorama, γέλασα πολύ, διότι "έπασχες" από αυτογνωσία.

mano, ΟΛΟΙ αξίζουμε.

endoramaΜέλος
23/10/2003, 02:19:59
quote:
Λέω ψέματα για να μην στενοχωρήσω κάποιον.
αυτα τα ψεμματα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον εαυτο σου τον πιεζεις ετσι μεχρι τα ορια καμια φορα το εκανα και εγω παλιοτερα και ενω ημουνα κουρελι παριστανα την μαργαριτα στον αερα ολα αυτα ομως μαζευονται μεσα σου και μια μερα ή τρελαινεσαι ή... (εδω θα εβαζα φατσουλα αλλα δεν εχει κατι για την 17Ν)

στην μαχη ριχτηκε ματια μου και στον καβγα

from us

PandoraΝέο Μέλος
23/10/2003, 09:22:59
[quote]
Το μεγαλύτερο είναι το κλασικό:Λες ότι είσαι καλά ενώ δεν είσαι...

Συμφωνώ απόλυτα!Μπορεί εκείνη τη στιγμή που σε ρωτήσουν πως είσαι,η ζωή σου να κρέμεται από μια κλωστή,εσύ όμως θα πεις ότι είσαι καλά ίσως γιατί δεν θες να δείξεις στου άλλους ότι η δική σου ζωή δεν σε ικανοποιεί ενώ αυτοί μπορεί να τα καταφέρνουν μια χαρά.Δεν θες να φανείς μικρός και να σε λυπηθούν-γιατί οίκτο κανείς δεν θέλει-.Ή πολύ απλά δε μπορείς να λες στον καθένα που σε ρωτάει πως είσαι τα προβλήματα σου.Και τους αποφεύγεις με ένα :Καλά είμαι.Και τέλος δεν θες να φορτώνεις τα προβλήματα σου σε κανέναν.Λέω εγώ τώρα...!

_Μέλος
23/10/2003, 13:56:26
Endorama Μια από τα ίδια, μόνο που πρόσφατα άδειασα μια σακούλα με άδεια πακέτα και σκουπιδάκια που είχαν μαζευτεί επειδή περίμενα επίσκεψη (Εύχομαι να έχω πιο συχνά)

Εγώ παιδία δεν με θυμάμαι ποτέ να λέω ψέματα για να μην πληγώσω τους άλλους, ξέρω ότι δεν πληγώνονται και τόσο πολύ, οι μόνοι λόγοι που θα έκανα κάτι τέτοιο είναι επειδή δεν θέλω την λύπηση τους, επειδή βαριέμαι να συζητάω τα μη ευχάριστα, κτλ

sunflower1Μέλος
23/10/2003, 15:57:19
Θα σ'αγαπω για παντα

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
endoramaΜέλος
24/10/2003, 03:17:17
οπα ο ψεμματοανιχνευτης μου επιασε εναν ψεμματαρη

ή οχι? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ

ισως οι παλιοτεροι να ηξεραν καλυτερα τι θα πει ερωτας ισως να ηξεραν την διαφορα του "σε αγαπαω" και του "σε θελω για το σεξ"

τα περισσοτερα παντως ψεμματα λεγονται πριν και στην διαρκεια μιας σχεσης δεκαδες μικρα ψεμματακια εως κερατακια

δεν πιστευω να με παρει κανεις τηλεφωνο

from us

LoucasΜέλος
24/10/2003, 11:12:29
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΘΑ ΠΩ ΨΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

kaskariliaΝέο Μέλος
29/10/2003, 16:42:33
δε γνωριζω αν ειναι το μεγαλυτερο ψεμμα,ειναι παντως απο τα μεγαλυτε΄ρα...το οτι ισχυριζονται πολλοι πως δεν λενε ψεμματα λογω συνειδησης.ισχυει μαλλον σε καποιους.αν πεις ομως ενα ψεμμα,μπαινεις στο τρυπακι να πεις και αλλα ωστε να το καλυψεις νατο κρυψεις,πραγμα που απαιτει μεγαλη εφευρετικοτητα,μνημη και προσπαθεια..οποτε καποιοι ειτε οντως εχουν εμφυτο το ναμηην ψευδονται και καποιοι ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να μη το κανουν.(ωστε να μη ταλαιπωρουνται μετα..)προσωπικα πιστευω πως τα μικρα ψεμματα ειναι αλατοπιπερο.ενα ''μετριο'' ψεμμα που εχω πει ηταν πως δεν πατησα εγω (με γοβα στιλετο)τον κυριο που μου εριξε ποτο πανω μου ,ενω βρισκομουν σε στριμοκωλο κλαμπακι...

endoramaΜέλος
29/10/2003, 21:17:16
τον πατησες με την γοβα στιλετο ή τον πατησες με το στιλετο στα πλευρα? υποθετω οτι του αξιζε γιατι ξερω τι γινεται στα στριμοκωλα μπαρακια καποτε μεχρι και σε εμενα ειχαν βαλει χερι και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω ποιος μου εβαλε χερι και αν ειχε στοχευσει εμενα,την κοπελια μου ή κανενα αλλο θυμα ασχετο.

μεταφυσικα φαινομενα στα μπαρακια λοιπον οποιος μπαινει εκει μεσα του μακραινουν τα χερια με την δικαιολογια παντα οτι γινεται για να φτανουν τα ποτα στην μπαρα και οχι αυτους που στεκονται την μπαρα

τα εκοψα και ηρεμησα παντως τωρα μονο για καφε και τοιχο τοιχο γιατι εχουν αγριεψει τα πραγματα

from us