- ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Περιγράψτε λοιπόν εδώ όλα τα ψέματά σας (για να πάρουμε και ιδέες!)
αλλά και τα απίστευτα ψέματα που σας έχουν πει!
Νο1 ψέμα: θα σ'αγαπώ για πάντα!
Logical
Το μεγαλύτερο ψέμμα μου είναι αυτό που ακόμα δεν έχω πει...
Μπορεί όμως κι αυτό που είπα να είναι ψέμμα... ποιός ξέρει...?

Το μεγαλύτερο μου ψέμα έχει όνομα: Δημόσιες Σχέσεις!!!
1.61803398874989484820458683436564...
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Θα κόψω το τσιγάρο, Θα βγάλω τα σκουπίδια, Θα σε πάρω στης 9, Θα γίνω πλούσιος.
quote:τα μεγαλυτερα ψεμματα ειναι αυτα που λεμε για τον εαυτο μας ειναι τοσο μεγαλα που ακομα και εμεις οι ιδιοι που τα λεμε τα πιστεουμε καμμια φορα και εμεινα στην φραση σου θα κοψω το τσιγαρο γιατι την ειχα πει προχθες και αυτη την στιγμη βρισκομαι μπροστα σε ενα πελωριο τασακι που ειναι τιγκα στα αποτσιγαρα και διπλα ακριβως εχω τρια πακετα τσιγαρα και πανω στον υπολογιστη βρισκονται αλλα εξι αδεια "χαλαρα δεν τα εκανα ολα σημερα" αλλα ειχα πει οτι θα τα πεταξω στα σκουπιδια εδω και πολυ καιρο αλλα αν δεν πεσουν να με πλακωσουν δεν βλεπω να τα μαζευω
Θα κόψω το τσιγάρο,
from us
το πιο μεγαλο ψεμα ειναι, που προσπαθω να με πεισω, πως μερικες φορες κατι αξιζω
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Γιώργος![]()
...μάκια
Οι απαντήσεις όλων σας ήταν αληθινές,αν και δώσατε μια χιουμοριστική νότα στο θέμα.
Όποιος λέει ότι δεν έχει πει ψέματα,λέει ψέματα.
Τι λέω βραδιάτικα...
Εγώ ανήκω στην ίδια κατηγορία με την φίλη pandora.Λέω ψέματα για να μην στενοχωρήσω κάποιον.
Το μεγαλύτερο είναι το κλασικό:Λες ότι είσαι καλά ενώ δεν είσαι...
endorama, γέλασα πολύ, διότι "έπασχες" από αυτογνωσία. ![]()
![]()
mano, ΟΛΟΙ αξίζουμε.
quote:αυτα τα ψεμματα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον εαυτο σου τον πιεζεις ετσι μεχρι τα ορια καμια φορα το εκανα και εγω παλιοτερα και ενω ημουνα κουρελι παριστανα την μαργαριτα στον αερα ολα αυτα ομως μαζευονται μεσα σου και μια μερα ή τρελαινεσαι ή... (εδω θα εβαζα φατσουλα αλλα δεν εχει κατι για την 17Ν)
Λέω ψέματα για να μην στενοχωρήσω κάποιον.
στην μαχη ριχτηκε ματια μου και στον καβγα
from us
Το μεγαλύτερο είναι το κλασικό:Λες ότι είσαι καλά ενώ δεν είσαι...
Συμφωνώ απόλυτα!Μπορεί εκείνη τη στιγμή που σε ρωτήσουν πως είσαι,η ζωή σου να κρέμεται από μια κλωστή,εσύ όμως θα πεις ότι είσαι καλά ίσως γιατί δεν θες να δείξεις στου άλλους ότι η δική σου ζωή δεν σε ικανοποιεί ενώ αυτοί μπορεί να τα καταφέρνουν μια χαρά.Δεν θες να φανείς μικρός και να σε λυπηθούν-γιατί οίκτο κανείς δεν θέλει-.Ή πολύ απλά δε μπορείς να λες στον καθένα που σε ρωτάει πως είσαι τα προβλήματα σου.Και τους αποφεύγεις με ένα :Καλά είμαι.Και τέλος δεν θες να φορτώνεις τα προβλήματα σου σε κανέναν.Λέω εγώ τώρα...!
Εγώ παιδία δεν με θυμάμαι ποτέ να λέω ψέματα για να μην πληγώσω τους άλλους, ξέρω ότι δεν πληγώνονται και τόσο πολύ, οι μόνοι λόγοι που θα έκανα κάτι τέτοιο είναι επειδή δεν θέλω την λύπηση τους, επειδή βαριέμαι να συζητάω τα μη ευχάριστα, κτλ

Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει σε οτι σου τρώει την ψυχή
ή οχι? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ
ισως οι παλιοτεροι να ηξεραν καλυτερα τι θα πει ερωτας ισως να ηξεραν την διαφορα του "σε αγαπαω" και του "σε θελω για το σεξ"
τα περισσοτερα παντως ψεμματα λεγονται πριν και στην διαρκεια μιας σχεσης δεκαδες μικρα ψεμματακια εως κερατακια
δεν πιστευω να με παρει κανεις τηλεφωνο ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
from us
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
μεταφυσικα φαινομενα στα μπαρακια λοιπον οποιος μπαινει εκει μεσα του μακραινουν τα χερια με την δικαιολογια παντα οτι γινεται για να φτανουν τα ποτα στην μπαρα και οχι αυτους που στεκονται την μπαρα ![]()
τα εκοψα και ηρεμησα παντως τωρα μονο για καφε και τοιχο τοιχο γιατι εχουν αγριεψει τα πραγματα
from us