- ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ξέρετε κάτι περισσότερο;
Αλλά, εφ'όσον δεν ξέρεις, γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να μάθεις, πρίν "βγείς" και διαδίδεις λάθος πληροφορίες ?
Μήπως διακατέχεσαι από ανάλογο σύνδρομο δημοσιότητας, όπως είδαμε .... κάπου, τις τελευταίες μέρες στους δέκτες μας ?
Καταρχήν, ποιός σου είπε οτι είπε οτι είναι ... εγγλέζικη ?
Δεύτερον όσα ονόματα έχω διαβάσει στα καρτελάκια τους είναι εγγλέζικα.
Τρίτον επειδή ακριβώς θέλω να μάθω για αυτό και ανέβασα το θέμα.
Τέταρτον να σέβεσαι τους άλλους και να μην τους προσβάλλεις με εξυπνάδες τύπου "Μήπως διακατέχεσαι από ανάλογο σύνδρομο δημοσιότητας, όπως είδαμε .... κάπου, τις τελευταίες μέρες στους δέκτες μας ?", ούτε φίλοι είμαστε ούτε γνωριζόμαστε.
quote:
ο Θεός να σε βοηθήσει φίλε μου να θεραπευτείς.+ -
Έχεις σκεφτεί ποτέ, οτι στην πραγματικότητα βρίσκεσαι στον κόσμο σου ?
Λές ότι σου κατέβει, δεν ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται, και μόλις σε ξεμπροστιάσει κάποιος που ίσως και να κατέχει το θέμα, το "γυρνάς" σε μπούρδες ?
Ποιός σου έχει πεί ΕΣΕΝΑ, ποιόν θα θεραπεύσει ο Θεός και ποιός χρειάζεται θεραπεία ?
Έχεις αυτοπροσδιοριστεί αντιπρόσωπος, εκπρόσωπος η διαμεσολαβητής του Θεού απέναντί σε άλλους ?
Μήπως είσαι εσύ που χρειάζεσαι θεραπεία ????
Για να γνωρίσεις καλύτερα τους άλλους, γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου
quote:
El idio σε ευχαριστώ. Το είχα ακούσει αυτό να το λένε, ότι δηλ είναι μορμόνες αλλά σε μια συζήτηση που είχα κάποτε μου είπαν ότι δεν πρόκειται για τέτοιους. Γυναίκες περιλαμβάνει η αίρεση; Γιατί συνήθως βλέπω καμια 10αρια νεαρούς.
Είναι Μορμόνοι, εξ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και όχι αγγλίας, μιλάνε διάφορες γλώσσες με προτίμηση τα αγγλικά και αυτά που λένε και διδάσκουν δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
quote:
τις γλώσσες τις διδάσκονται στη οργάνωση τους για να μιλούν στον κόσμο; το αγγλίας το ανέφερα vril γιατί όσους εγώ τουλάχιστον έχω δει έχουν χαρακτηριστικά άγγλων (φακίδες κλπ)
Ναι, ας πούμε οτι και οι περισσότεροι είναι "αμερικανάκια". Αλλά όχι μόνο...
Η επόμενη "φουρνιά" σίγουρα θα είναι και "δικοί" μας...
Να, διδάσκονται, γιατι ώς αίρεση που είναι ακολουθούν τους συνήθεις τρόπους των αιρέσεων.
Κάτι "κέντρα ενημέρωσης"... κάτι "σεμινάρια" κλπ κλπ.
Μου είπαν ποιά ακριβώς είναι η θεολογική διαφορά τους από το "επίσημο" χριστιανικό και πώς κρατήθηκα και δεν κυλιώμουν χάμω απ τα γέλια.
Επειδή στην φορολογική μου δήλωση δηλώνω επιχειρηματίας, σας αναφέρω απλά οτι υπάρχουν φοβερές φορολογικές ελαφρύνσεις για πολιτικά και θρησκευτικά σωματεία/κόμματα/οργανισμούς κλπ κλπ.
στο κουτί από τα κουάκερς.
Μορμόνος ο κύριος ??
quote:
Εμένα αυτοί οι Μορμόνοι μου θυμίζουν τον μπάρμπα
στο κουτί από τα κουάκερς.
Μορμόνος ο κύριος ??
Κουακέρος :)
Αυτό ότι παντρεύονται πολλές γυναίκες το έχω ακούσει και νομίζω σχετικά πρόσφατα η τηλεόραση είχε δείξει κάποιον στην Αμερική που δικάστηκε για τους πολλούς γάμους που είχε τελέσει και κάπου ακούστηκε ότι ήταν Μορμόνος. Γυναίκες γίνονται Μορμόνοι; Το ρωτώ διότι όπως προανέφερα όσους έχω δει είναι πολυάριθμα γκρουπ ανδρών. Θα έλεγε κανείς από πρώτη ματιά βλέποντας μόνο άνδρες ότι μάλλον τηρούν αγαμία αλλά αυτό θα είναι ανέκδοτο.
Επειδή στην φορολογική μου δήλωση δηλώνω επιχειρηματίας, σας αναφέρω απλά οτι υπάρχουν φοβερές φορολογικές ελαφρύνσεις για πολιτικά και θρησκευτικά σωματεία/κόμματα/οργανισμούς κλπ κλπ.
=====
μια αίρεση όμως μπορεί να θεωρηθεί θρησκευτικό σωματείο τόσο εύκολα προκειμένου να απολαμβάνει των προνομίων;Θεωρητικά δεν περνάνε από κόσκινο ή λαδώνουν τη μηχανή και στο τέλος πληρώνουμε τα κορόιδα;
Προσωπικά μου προκαλεί εντύπωση το ότι δεν προσηλυτίζουν όπως οι Πεντηκοστιανοί που αν θυμάστε είχαν βάλει και γιγαντοαφίσες πρόσφατα μοιράζοντας dvd ή όπως οι γιαγιάδες με τη "Σκοπιά" στο χέρι.
Μου είπαν ποιά ακριβώς είναι η θεολογική διαφορά τους από το "επίσημο" χριστιανικό και πώς κρατήθηκα και δεν κυλιώμουν χάμω απ τα γέλια.
=========
δηλ?