ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stratis7931 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stratis79Μέλος
20/08/2005, 02:17:10
ναι αλλά οι μουσουλμάνοι παίρνουν ευκολότερα διαζύγιο!
20/08/2005, 11:00:34
Οι αιρέσεις, και ειδικά οι αμερικάνικες, προσυλιτίζουν πολύ εύκολα με το σέξ και το χρήμα.

Αυτό γινόταν από τα παλιά και όσο θυμάμαι.

Το πάνε από δώ, το πάνε από κεί, τελικά στο γκρούπ-σεξ το γυρνάνε..

Καλά, στην αμερική πάς φυλακή άμα δείξεις λίγο βυζάκι (το ίδιο δεν ισχύει βέβαια άμα έχεις συλλογή αυτόματων επαναληπτικών τυφεκίων εκστρατίας σπίτι σου ή τα πάς στο μπάρμπεκιού του γείτονά σου...)

Ώ καιροί, ώ ήθη...

Οι αιρέσεις σίγουρα το "παίζουν" φορολογικά στη χαμηλή κλίμακα, και για αυτό και έρχονται και παρέρχονται, ιδιαίτερα "δεμένες" με τον ιδρυτή τους...

Γκόμενες και λούσα είναι οι περισσότερες, ξέρω μιά που το "πνευματικό ανώτερο επιεδο" που αποκτά ο "πιστός" μεταφράζεται σε καμιά ντουζίνα ΄... Ρόλς-Ρόϋς για τον "φωτισμένο"...

Διαφορές ???

Καλά. Κάτι μου λέγανε οτι ενώ το επίσημο δόγμα θέλει όλοι οι απόστολοι να θανατώθηκαν(μαρτύρησαν), μερικοί τη σκαπούλαραν και σκέφτηκαν να ιδρύσουν νέα θρησκεία, όπου τα υπόλοιπα τα είπατε πιό πάνω.

Πάντως, ούτε τα λεφτά μου θα μου φάνε όυτε τη γυναίκα μου θα γλεντήσουν....

Ούστ.

20/08/2005, 14:06:21
Η κάθε αίρεση πάντα βρίσκει κάτι για να σε "τραβήξει στον ιστό της".
Ξέρεις καμία που δεν το κάνει αυτό?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

CentariusΜέλος
20/08/2005, 15:58:23
quote:

Η κάθε αίρεση πάντα βρίσκει κάτι για να σε "τραβήξει στον ιστό της".
Ξέρεις καμία που δεν το κάνει αυτό?

Θα γινόμουν πολύ κακός αν έλεγα όχι μόνο οι αιρέσεις αλλά και οι θρησκείες.......

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

20/08/2005, 18:18:19
Μωρέ κακός δεν θα γινόσουν, δίκιο έχεις!
Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κι αν το πάμε εκεί θα γίνει χαμός εδώ οπότε άστο...

stratis79Μέλος
21/08/2005, 00:54:44
αν αναφέρεσαι σε μένα χαμός δε γίνεται, ο καθένας μας πιστεύει ή δεν πιστεύει κάπου. Έπειτα άλλο η θρησκεία κι άλλο τα εκάστοτε ιερατεία και γενικώς άλλο μια ιδέα κι άλλο αυτοί που την υπηρετούν. Π.χ. η ιατρική -κι ελπίζω να μη θίξω κανένα- είναι για να προσφέρει στον άνθρωπο, για πήγαινε να κάνεις μια επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο ούτε που θα σε προσέξουν. Θυμάμαι κάποτε με έβαλαν 7 μήνες αναμονή,πεθαμένος θα πήγαινα στο χειρουργείο. Τελικά πήγα στο απέναντι νοσοκομείο με τον ίδιο τη μέρα που ήθελα,αφού τα σκάσαμε. Σαπίλα παιδιά...

Και για να επανέλθω το θέμα δεν είναι μόνο ότι κλέβουν τα χρήματα των θυμάτων ή ότι άλλη διαστροφή έχουν, εδώ πολλές φορές οδηγούνται σε ομαδικές αυτοκτονίες...

Αλλα κι η Αμερική με τόσο αυστηρή νομοθεσία, εκτελέσεις και άλλα και η εγκληματικότητα στα ύψη.

21/08/2005, 01:28:55
Να ήταν μόνο αυτοί στην Ελλάδα καλά θα ήταν. Έχουμε γεμίσει λογιών λογιών φρούτα και αποικιακά....
Αυτό που με προβληματίζει εμένα ρε παιδιά είναι ότι αυτές οι οργανώσεις στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν έρθει απο Αμέρική. Αυτό και μόνο για μένα είναι ύποπτο. Έπειτα έχω μια μεγάλη απορία. Απο ότι φαίνεται έχουν πολύ καλη΄χρηματοδότηση... Ποιος τους χρηματοδοτεί ρε παιδιά; Που στο διάολο βρίσκουν τα χρήματα; Γιατί μην μου πείτε ότι όλα τα λεφτά είναι μόνο απο δωρεές πιστών.
Προσωπική μου θέση και εκτίμηση είναι ότι όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι χρηματοδοτούνται απο το ίδιο κέντρο. Μην νομίζετε ότι οι ίδιοι το ξέρουν. Αυτοί που βγαίνουν κουστουμαρισμένοι και με τα βαλιτσάκια στα χέρια νομίζουν πράγματι ότι είναι αντιπρόσωποι του Θεού και θα σώσουν τον κόσμο...
Ας σώσουν πρώτα τον εαυτό τους και ας αφήσουν τους άλλους.
Όπως έλεγε πολύ ωραία σε ένα τραγούδι του Τσιλιφώνη που τραγουδούσε ο Παπακωνσταντίνου:
"Δεν μου αρέσουν οι σωτήρες δεν γουστάρω να σωθώ..."
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

stratis79Μέλος
21/08/2005, 01:41:11
σωστός για το ίδιο κέντρο. Μπας κι έχει και σημαία με ένα αστεράκι στο κέντρο και 2 μπλε ρίγες, η μια πάνω η άλλη κάτω;
21/08/2005, 02:04:52
quote:
αν αναφέρεσαι σε μένα χαμός δε γίνεται, ο καθένας μας πιστεύει ή δεν πιστεύει κάπου.

Μπάαααα!
Εσύ γιατί κόλλησες σε αυτό?
Αλλού πήγαινε αυτό...

astral-projectΜέλος
21/08/2005, 08:45:21
οτι μλκ θελετε απο την αμερικη θα μας ερθει....

αυτοι οι ανθρωποι ειναι τοσο ευκολοπιστοι....

κοριτσια, δεν κανουμε και εμεις μια θρησκεια, τις γοργονες, εκ του μορμονες, που να επιτρεπεται η διγαμια τριγαμια κτλ(με πολλους αντρες δηλ)????

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

21/08/2005, 11:35:56
Όπως αναφέρθηκαν και αρκετά μέλη ανωτέρω, πρόκειται για τη γνωστή πλέον αίρεση "Εκκλησία των Μορμόνων".

Αυτό που λέτε για την πολυγαμία τους, ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι για 2 χρόνια θα αφήσουν τις "εγκόσμιες" απολαύσεις και θα κάνουν "περιοδεία" σε αποστολές και τόπους που ορίζει κάποιος επικεφαλής τους με σκοπό να διαδώσουν την πίστη τους.

Αυτό μου το είπε ένας Μορμόνος όταν του έπιασα από περιέργεια κουβέντα στο μετρό της Αθήνας. Ήταν Ολλανδός στην καταγωγή και έπρεπε για ένα μήνα να βρίσκεται στην Ελλάδα και να πάει σε συγκεκριμένα μέρη, να κάνει "κηρύγματα", να ψέλνει στην Πανεπιστημίου, κλπ. Μετά θα φεύγανε για την Αυστραλία μαζί με το γκρουπ του για αντίστοιχα πράγματα εκεί....

quote:
οτι μλκ θελετε απο την αμερικη θα μας ερθει....

αυτοι οι ανθρωποι ειναι τοσο ευκολοπιστοι....

κοριτσια, δεν κανουμε και εμεις μια θρησκεια, τις γοργονες, εκ του μορμονες, που να επιτρεπεται η διγαμια τριγαμια κτλ(με πολλους αντρες δηλ)????

Ε, ρε κάτι λάθη που κάνω κι εγώ και κάθομαι στην Ελλάδα!
Θα πήγαινα στο Αμέρικα σαν έναν θείο μου, θα ίδρυα τους PYTHAGORIANS και μέλη στην Εκκλησία μου θα μπορούσαν να γίνουν οποιοιδήποτε χωρίς καμιά οικονομική υποχρέωση, αρκεί να μου γνωρίζανε 2-3 αδερφές ή ξαδέρφες τους και να τις ενέκρινα...

Αλλά στην Ελλάδα δεν τα χάφτουνε κάτι τέτοια...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "