- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Γιατί, το γελάς scully?
Προσπαθησε να μεταφερθεις στο πεδιο μαχης του εξολοθρευτη εχοντας τις γνωσεις του Απ.Ιωαννη και πες μου πως θα τα περιεγραφες?
Σωστός ο Νέος...

quote:
Ωσων αφορα την αποκαλυψη, ειναι ενα θεμα που με απασχολουσε εδω και καιρο. Ο Ιωαννης μεταφερθηκε στο μελλον και περιεγραψε με μεγαληαπλοτητα ο,τι ειδε. Υπαρχουν διαφορες αποψεις για το τι τελικα ειδε. Ηταν αεροπλανα, ηταν πυραυλοι...?! Τι ηταν?!?!
Φιλη scully μια και αναφερες αεροπλανα ηθελα να σου πω οτι ο προφητης
Ιεζεκιηλ αν δεν κανω λαθος ειχε περιγραψει καποια ιπταμενα αντικειμενα που μοιαζουν με αεροπλανα.Συγκεκριμενα βρεθηκαν αν δεν κανω
λαθος στο Περου ορισμενα εγγραφα οπου υπηρχαν αναφορες και εικονες
για αυτα τα ιπταμενα αντικειμενα απο τον Ιεζεκιηλ.

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Aytoi poy tis lene prepei n a kseroyn kala ma8hmatika.
Ston klado twn pi8anotitwn yparxei o nomos twn megalwn ari8mwn.
Aytos leei oti oso mikrh kai an einai h pi8anothta na ginei kati,
ystera apo para poles dokimes 8a symbei. Mexri to apeiro dhladh 8a symboyn ola osa exoyn pi8anothta na symboyn.
Periegrapse px kati san to Tsernobill o Iwannhs, meta apo 1900 xronia egine.Perimente 5-6 xiliades xronia akoma na deite kai ta alla ,akoma kai ayta pou periegrapse o Nostradamos kai oi alloi mantes.An pistebeis bebaia oti 8a symboyn einai pio pi8anon na ta deis na ginonte pio grhgora
1.61803398874989484820458683436564...
να γραφεις στα Ελληνικα.Πολυ ενδιαφεροντα αυτα που μας παρεθεσες.
quote:
Προσπαθησε να μεταφερθεις στο πεδιο μαχης του εξολοθρευτη εχοντας τις γνωσεις του Απ.Ιωαννη και πες μου πως θα τα περιεγραφες?
Αυτο ακριβως λεω και εγω...
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Λεω υιοθετηθηκε διοτι ετσι ακριβως εγινε και μου φαινεται παραξενο απο την μια να καταδικαζονται οι μετα χριστον προφητες και απο την αλλη να υιοθετητε ο Ιωαννης και η αποκαλυψη του
Ειναι βεβαια και η τεραστια "ξηρασια" σε αναλογα κειμενα που προκαλεσε την υιοθεσια αυτη.
Χρειαζεται ενα μελοντολογικο κειμενο σε μια θρυσκεια που φιλοδοξει και ισχυριζεται οτι νικησε τον θανατο και χρεαζεται μια "αποκαλυψη" διοτι ο Χριστος δεν ειναι μαζι μας πολλα χρονια τωρα Εκει ειναι το φοβερο και τρομερο του πραγματος.
Ειναι σιγουρο οτι καθε κοματι της αποκαλυψης εχει "επαληθευτει" στο παρελθον δεκαδες φορες αναλογα με της περιστασεις και την υποκειμενικη κριση του καθενος....
και ειναι σιγουρο οτι καθε φορα που ο κοσμος θα αντιμετωπιζει το παρων με δεος και το μελλον με φοβο (δηλαδη σχεδον παντα) θα τρεχει στην αποκαλυψη
που "επαληθευτικε" στον α και β παγκοσμιο πολεμο
που "επαληθευτικε" οταν δολοφονηθηκε ο κενεντι
που "επαληθευτικε" το 1980 με την εισοδο τις χωρας στην ΕΟΚ των 10
που "επαληθευτικε" το 1989 με την καταρευση του τοιχους του βερολινου.
που "επαληθευτικε" το 2000 με την υστερια για το μιλενιουμ
που "επαληθευτικε" το Σεπτεμβριο του 2001 στην νεα υορκη
που "επαληθευτικε" με την ανακαλυψη της δυνατοτητας κλωνοπιησης
που "επαληθευτικε" με το Ιντερνετ (Το WWW για πολλους ειαναι το 666)
που "επαληθευτικε" με το bar code
που "επαληθευτικε" με το τσερνομπιλ
που "επαληθευτικε" σε αλλες περιπτωσεις ουκ εστιν αριθμος
και ολα αυτα σε διαστημα 30 χρονων
φανταστητε ποσσες "επαληθευση εχουν γινει εδω και δυο χιλιαδες χρονια
αυτα τα κειμενα... αποκαλυψη... νοστραδαμος αιωνες.... καθως και η πρφητειες του κοσμα του αιτωλου.... εχουν μια δυναμη και επιροη σε ολους γιατι υπετιθεται οτι αναφαιρονται στο μελλον ...
και το μελλον μας τρομαζει
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
αυτα τα κειμενα... αποκαλυψη... νοστραδαμος αιωνες.... καθως και η πρφητειες του κοσμα του αιτωλου.... εχουν μια δυναμη και επιροη σε ολους γιατι υπετιθεται οτι αναφαιρονται στο μελλον ...και το μελλον μας τρομαζει
Για τι "υποτιθεται", τι θελεις να πεις μ'αυτο?
Για παράδειγμα αναφέρεται "Λίθον όν απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες ούτος εγεννήθη εις κεφαλήν γωνίας ". Τί μπορούσαν να καταλάβουν οι άνθρωποι πριν από την εκπλήρωση αυτής της προφητείας στο πρόσωπο του Χριστού.
Με το ίδιο λοιπόν πνεύμα, προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε ένα προφητικό βιβλίο δεν μπορούμε να αποφύγουμε άλλοι την αυθαιρεσία και άλλοι την γελοιότητα. Το μόνο που εκ των προτέρω μπορούμε να δεχθούμε μιας και εκ παρησίας γράφεται στην Αποκάλυψη και όχι ως προφητεία είναι η επικράτηση του Χριστού.
Περί των σημείων των καιρών θα θυμίσω ότι "σημείον ζητήσεσθε και σημείον ουκ ευρίσεσθε"
Περί της ημέρας και της ώρας μας αρκούν νομίζω τα λόγια του Ιησού "Περί δε της ημέρας εκείνης ή της ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι εν ουρανώ, ουδέ ο υιός, ει μη ο πατήρ" (Μαρκ.ΙΓ'32)
"Α δε ημίν λέγω, πάσι λέγω, γρηγορείτε"
quote:
...διοτι ο Χριστος δεν ειναι μαζι μας πολλα χρονια τωρα Εκει ειναι το φοβερο και τρομερο του πραγματος.
quote:αυτα τα κειμενα... αποκαλυψη... νοστραδαμος αιωνες.... καθως και η πρφητειες του κοσμα του αιτωλου.... εχουν μια δυναμη και επιροη σε ολους γιατι υπετιθεται οτι αναφαιρονται στο μελλον ...
Είσαι σίγουρος ότι αναφέροναι στο μέλλον; Ειδικά για την αποκάλυψη.
Εννοώ ότι μήπως αναφέρεται στο εγγύς προσωπικό σου μέλλον; Από την παύση μας σε αυτή την ζωή και μετά; Μήπως η αποκάλυψη είναι ΑΤΟΜΙΚΗ;
quote:
Μα φίλε μου...ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ μαζί μας! Ποτέ δεν απουσίασε...απλά ΕΜΕΙΣ δεν θέλουμε να τον βρούμε!
μου ειναι αδιαφορο το τι πιστευεις οπως περιμενω να σου ειναι αδιαφορο το τι πιστευω
Θα το ξαναπω...Εδω δεν ειμαστε για να σχολιαζουμε ο ενας τον αλλο.
quote:
μου ειναι αδιαφορο το τι πιστευεις οπως περιμενω να σου ειναι αδιαφορο το τι πιστευω
Τα topics φιλε μου ανοιγονται ακριβως για να δινονται οι (διαφορετικες ή οχι) γνωμες...!
quote:
Κατ' αρχάς συγνώμη αν σε πρόσβαλα...δεν επιδείωκα κάτι τέτοιο...
Αλλά γιά πες μου γιατί είσαι εδώ μέσα; Αν ήρθες για να διδάξεις δεν πρέπει να σου είναι αδιάφορο το τί πιστεύω...αν πάλι ήρθες για να μάθεις πάλι δεν πρέπει να σου είναι αδιάφορο!
Με την απάντησή σου δείχνεις ότι κάτι έχει προηγηθεί ανάμεσά μας...είναι έτσι;
Συγνώμη και πάλι...
την καλημέρα μου.
Μπορείς σε παρακαλώ να ανεβάσεις ένα σχετικό σχέδιο ?
quote:
Κατ' αρχάς συγνώμη αν σε πρόσβαλα...δεν επιδείωκα κάτι τέτοιο...
οχι δεν με προσβαλες σε καμια περιπτωση ουτε εχει προηγηθει τιποτα μεταξυ μας
απλα πιστευω οτι η ταμπελιστες (χριστιανισμος) δεν χρειαζονται σε καμια περιπτωση
και οταν τις υιοθετεις θα πρεπει μετα να τις υποστιρηξεις με οποια επιδραση και αν εχει αυτο επανω στην σκεψη σου.
και ενα δευτερο
εχω βαρεθει το οτι οταν ο συνομηλιτης μου δεν εχει επιχειρηματα αρχιζει να πιανετε απο τις λεξεις μου για να βρει κατι να διαφωνησει και να αυτοπροσδιοριστει..
δεν ειμαι τοσο σπουδαιος ετσι ωστε το να διαφωνησει καποιος μαζι μου να τον κανει σημαντικο
quote:
Αλλά γιά πες μου γιατί είσαι εδώ μέσα; Αν ήρθες για να διδάξεις δεν πρέπει να σου είναι αδιάφορο το τί πιστεύω...αν πάλι ήρθες για να μάθεις πάλι δεν πρέπει να σου είναι αδιάφορο!
νομιζω οτι εδω ηρθαμε για να περασουμε καλα
διοτι αν ψαχνουμε να διδαξουμε τοτες ψαχνουμε κοινο και αποδοχη
αν ψαχνουμε να μαθουμε τοτε ειμαστε σε λαθος τοπο
ηρθαμε για να περασουμε καλα να προβαλουμε τα εγω μας να κουβεντασουμε και
να γνωριστουμε
και αυτο γινεται εδω μεσα
σαν ενα φιλοσοφικο καφε που κανεις δεν μαθαινει τιποτα διοτι λυπει αποδοχη της αυθεντιας του ενος
και ολοι πινουν τον καφε τους ευχαριστα
φιλε μου hrismig εγραψα ενα κατεβατο σκεψεις και ποιαστηκες απο μια λεξη για να δια-χωριστεις μαζι μου
και αυτο μου προκαλει λυπη
παμε τωρα στο προκειμενο
quote:
Μα φίλε μου...ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ μαζί μας! Ποτέ δεν απουσίασε...απλά ΕΜΕΙΣ δεν θέλουμε να τον βρούμε!
για ενα βουδιστη για εναν αθεο για ενας βραχμανο για ενα ιαπωνα για εναν εξω απο τον χριστιανισμο η κουβεντα αυτη -αν υιοθετησω τον συλογισμο σου - θα ειναι ανουσια
ενω το βιβλιο της αποκαλυψης αν ειναι προφητικο αφφορα ολον το κοσμο
μη θελοντας λοιπον να περιορισω την κουβεντουλα σε σκοπιες και τροπους σκεψεις δεν επιθυμω να μαθω το πιστευει ο καθενας στο θεμα χριστος και περιμενω το ιδιο απο τον καθενα
κατ' αρχήν χαίρομαι που δεν υπάρχει αρνητικό παρελθόν παρά διαφορά απόψεων και μόνο. Στα πλαίσια λοιπόν του - όπως λες - να γνωριστούμε καλύτερα, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Λες...
quote:
...οταν ο συνομηλιτης μου δεν εχει επιχειρηματα...
Αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει μέσα σου. Όταν λες επιχειρήματα; Δεν φαντάζομαι να εννοείς "ας μου το πει ο ίδιος ο Χριστός και θα Τον πιστέψω" γιατί και αυτό θα μπορούσε να συμβεί αλλά...μεγάλο το βάρος μετά!
Δυστυχώς "εξ ιδίων κρίνουμε τα αλλώτρια". Επιχειρήματα λοιπόν έχω πάμπολα...ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ όμως...ΚΑΜΜΙΑ!
quote:
φιλε μου hrismig εγραψα ενα κατεβατο σκεψεις και ποιαστηκες απο μια λεξη για να δια-χωριστεις μαζι μου
και αυτο μου προκαλει λυπη
Συγνώμη αν κατάλαβες κάτι τέτοιο...ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΑ! Απλά αυτό μου έμεινε. Εξ άλλου για να μην γράψω κάτι άλλο, μάλλον τα έγραψες καλά τα υπόλοιπα. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν σε ενδιαφέρει το "μπράβο" κανενός και ιδιαίτερα ενός χριστιανου! Γι' αυτό περιορίστηκα σε αυτό που μου "χτύπησε". Μην το παίρνεις διαφορετικά...
quote:
για ενα βουδιστη για εναν αθεο για ενας βραχμανο για ενα ιαπωνα για εναν εξω απο τον χριστιανισμο η κουβεντα αυτη -αν υιοθετησω τον συλογισμο σου - θα ειναι ανουσια
Εδώ είναι όλη η ΟΥΣΙΑ φίλε μου. Όταν εμβαθύνεις στην έννοια ΧΡΙΣΤΟΣ τότε θα δεις ότι για κανέναν από τους ανωτέρω δεν είναι ΑΝΟΥΣΙΟ αυτό που έγραψα! Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει πρώτα...
quote:
ηρθαμε για να περασουμε καλα να προβαλουμε τα εγω μας...
...να πάψεις να προβάλεις το ΕΓΩ σου και να μεταφερθείς στο ΕΜΕΙΣ!!!
...καμμία "σπονδή" για 'σένα. Απλή και αληθινή ΑΓΑΠΗ. Εύχομαι το καλύτερο!
quote:
Αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει μέσα σου. Όταν λες επιχειρήματα; Δεν φαντάζομαι να εννοείς "ας μου το πει ο ίδιος ο Χριστός και θα Τον πιστέψω" γιατί και αυτό θα μπορούσε να συμβεί αλλά...μεγάλο το βάρος μετά!
ποτε δεν θα εκανα τετοια δηλωση ...ανωριμωτητας
παρολο που το θεμα μας ειναι η αποκαλυψη θα επεκταθω διοτι βρισκω μια καλη ευκαιρια για κουβεντα
Τι πιστευω
πιστευω λοιπον οτι ο Χριστος ηταν δασκαλος πανω απο ολα και δεν με ενδιαφερει- δεν με απασχολει η οποια θεικη του υποσταση
νομιζω οτι προβαλεται η θεικη του υποσταση απο την εκλησια
διοτι ως εκλησια σκοπος της ειναι
α) να απαλυνει της διαφορες των ανθρωπων
β) να δωση επαρκη απαντηση στο φοβο του θανατου
ετσι μας προκυπτει το δογμα της αναστασης του χριστου
ο απ. Παυλος ζητα πιστη ελπιδα και αγαπη
και ερωτω αν δεν υπαρχει τιποτα αλλο απο αγαπη μεταξυ των ανθρωπων
θα ειχαμε προβλημα ?
αν δεν υπηρχε η πιστη και η ελπιδα οπως εκφραζεται στην Χριστιανοσυνη (ελπιδα για την σωτηρια ελπιδα για την αιωνια ζωη) θα ειχε σημασια?
θα επρεπε να ειχε σημασια?
Πρεπει να εχει σημασια φιλε μου διοτι υπαρχουν αμαθεις εκει εξω που το μονο που ζητουν ειναι να σωσουν το καλαρακι τους και να πανε στον παραδεισο.
Αντι να κοιταξουν να σωσουν το κοσμο και να κανουν τον παραδεισο τους εδω...στο κατω κατω αν εκαναν κατι τετοιο θα πηγαιναν σιγουρα στον παραδεισο τους...
quote:
Συγνώμη αν κατάλαβες κάτι τέτοιο...ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΑ! Απλά αυτό μου έμεινε. Εξ άλλου για να μην γράψω κάτι άλλο, μάλλον τα έγραψες καλά τα υπόλοιπα. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν σε ενδιαφέρει το "μπράβο" κανενός και ιδιαίτερα ενός χριστιανου! Γι' αυτό περιορίστηκα σε αυτό που μου "χτύπησε". Μην το παίρνεις διαφορετικά...
το να αυτοπροσδιοριζεσαι ως χριστιανος ειναι επιλογη σου
οπως και νο αυτοπροσδιοριζομαι σαν χριστιανος ειναι επιλογη μου.
δεν θα αφησω κανεναν να μου πει οτι αυτο που πιστευω δεν ειναι χριστιανισμος...διοτι ειναι πολυ προσωπικο θεμα
Σε καμια περιπτωση δεν με πληγωνει το μπραβο απο οπου και αν προερχεται
σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να Θιξω τον Χριστιανισμο λεγοντας οτι ο Ιησους δεν ειναι μαζι μας πολλα χρονια τωρα πιστευω οτι
ειμαι ρεαλιστης
και δεν νομιζω να χρειαζεται σε φωτεινα μυαλα (πιστευω οτι εισαι ενα απο αυτα) να πιστευουν το δογμα του αναστημενου χριστου για να πραξουν το καλο.
δεν νομιζω οτι χρειαζεται το δογμα του αναστημενου χριστου για να νικησει τον θανατο
δεν νομιζω οτι ο θανατος θα πρεπε ινα ειναι φοβος
νομιζω οτι αν ειμαστε ολοι συνεπεις με τον ευατο μας και δυνατοι να επιλεξουμε το δυσκολο δρομο του καλου και της αρετης τοτε καμια θεια κριση δεν πρεπει να μας τρομαζει και καμια αποκαλυψη απο κανεναν θεο κανενας θανατος καμια κολαση
Το να πραξεις το καλο παει πολυ ποιο περα απο τον χριστιανισμο και αν πραξεις το καλο σιγουρα θα πας στον παραδεισο στην χειροτερη....
ή θα φταιξεις ενα παραδεισο εδω στην καλυτερη.
quote:
Εδώ είναι όλη η ΟΥΣΙΑ φίλε μου. Όταν εμβαθύνεις στην έννοια ΧΡΙΣΤΟΣ τότε θα δεις ότι για κανέναν από τους ανωτέρω δεν είναι ΑΝΟΥΣΙΟ αυτό που έγραψα! Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει πρώτα...
οπως βλεπεις εχω ηδη εμβαθυνει στο θεμα και
quote:
...να πάψεις να προβάλεις το ΕΓΩ σου και να μεταφερθείς στο ΕΜΕΙΣ!!!
στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και κατ επιλογην εξερευνω περα απο αυτο το εγω
αυτο πουγραφω στην ψηφιακη μου υπογραφη ειναι πολυ ποιο βαθυ απο απλα μια μαλακια πουβρηκα καπου
το ενοω
και πιστευω οτι μονο αυτο μας χρειαζεται και τιποτα αλλο
καθοτι ομως το θεωρω την συγκεκριμενη χρονικη οτι για καποιους ειναι ψιλοανωριμο και ρομαντικο να προσπαθει καποιος να σωσει τον κοσμο οταν ολοι γυρω κοιτουν την παρτη τους..
συνεχιζω το ψαξιμο περα απο τον χριστιανισμο και οχι σε αλλες θρυσκειες χωρις ομως να κλεινω της πορτες μου προς τα εκει
με σκοπο να βρω κατι αλλο για... ψηφιακη υπογραφη
επαναλαμβανω την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο της ζωης μου επιλεγω να παω ποιο περα απο τον χριστιανισμο με σκοπο να εξηγησω αφου γνωρισω τον εαυτο μου
δεν σκοπευω να σωσω τον κοσμο με το να το παιξω δασκαλος ή με το παραδειγμα μου ....το περασα αυτο το ηλικιακο σταδιο...
σκοπευω στην σοφια και στην γνωση απο οπου και αν προερχεται ως η μοναδικη σωτηρια απο δογματα και δεισηδεμονιες απο φοβιες και ματιασματα ..
προσωπικα τα κηνητρα δεν λεω αλλα κανεις δεν μου το απαγορευει
καθως πιστευω στο "ερευνατε....τας γραφας"
οποιος και αν το εχει πει...
να υποθεσω οτι συμφωνεις
ή οτι λειπεις
quote:
καμια απαντηση
να υποθεσω οτι συμφωνεις
ή οτι λειπεις
...και έλειπα...και συμφωνώ! Είδες βρε φίλε...τελικά την ίδια γλώσσα μιλάμε όλοι...λίγο καλή προαίρεση χρειάζεται!
Πάντως θα σου έλεγα - εφ' όσον συνεχίζεις να έχεις τις "πόρτες σου ανοιχτές" - κάποια στιγμή να δεις και αυτό που λέγετε χριστιανισμός, όχι με αυτά που σου έδειξαν μέχρι τώρα, όχι με αυτούς που βλέπεις και δεν μπορείς να βλέπεις, όχι με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ, (η καρδιά δεν έχει νόμους) αλλά μέσα από μία διαφορετική οπτική που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι έξω από την πλατιά μάζα!
Που δυστυχώς είναι για κάποιους (ακόμα), αλλά που ευτυχώς είναι ΕΔΩ και υπάρχει γι' αυτούς που αναζητούν.
Όσο για την υπογραφή σου...είναι ένα από τα καλύτερα!!!
Εύχομαι το καλύτερο!
quote:
Εύχομαι το καλύτερο!
Ευχαριστω