- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
GDS1 τι είναι αυτά τα νούμερα, άντε μέχρι 12 είναι μήνες, τα υπόλοιπα? Και δεν μιλάω για ίδια γλώσσα, λέω ότι αυτό που θα πούνε αυτό είναι, συν ότι εκτιμώ ως γυναίκα να μην χρειάζεται να έχω "φίλο" τον προϊστάμενο για να με προωθήσει.
Didorium τι είναι οι τσούρες? τι είναι το βάκλιζες? Είμαι άσχετη και είναι σαν να μιλάς κινέζικα.
Pixeldream Δεν γράψανε ότι θα πρέπει να προηγηθεί συνάντηση με τους υπευθύνους?
Η Pagwna έχει δίκιο, δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις δουλειά στην επαρχία. Παίρνουν τους δικούς τους ανθρώπους ή ανθρώπους που γνωρίζουν την συγκεκριμένη δουλειά. Η κολλητή μου έφυγε πριν 1,5 χρόνο για Μυτιλήνη με τον άντρα της, βρήκαν δουλειά πρώτα και μετά πήγαν. Είχαν δε και τους γονείς τους εκεί οι οποίοι βοήθησαν με τις γνωριμίες τους συν ότι οι ίδιοι μεγάλωσαν εκεί και έφυγαν για Αθήνα τελειώνοντας το σχολείο. Από ότι μου λένε είναι δύσκολα τα πράγματα για όσους αποφασίζουν να φύγουν έτσι χωρίς κάποια βάση.
όσο για την προώθησει αυτό γίνεται παντού εξαρτάται από την γυναίκα και τον άντρα....πιστεύω όμως ότι ποτέ τετοιου είδους προωθητικές τακτικές δεν είναι επιτυχημένες....
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
GDS1
"ωστε να επιδείξουν τα λάφυρα που απέκτησαν απο την πονεμένη Αθήνα.."
δεν ξέρω αν είναι 2500 cc αλλά 1600 σίγουρα....νομίζω ότι την επιδείξει την κάνουν η πρώτης άντε και μερικοί της δεύτερης γενιάς Αθηναίων με καταγωγή από την περιφέρεια....
Για εμένα η Αθήνα είναι μια πολύ δύσκολη πόλη για τους κατοίκους της....από όπου και να το κοιτάξεις (ρυθμοί, άγχος, κυκλοφοριακό, οικονομικά, εγκληματικότητα κτλ κτλ) για αυτό και λυσσάνε οι Αθηναίοι τα ΣΚ και τα τριήμερα για να φύγουν στην περιφέρεια... για να ηρεμήσουν έστω και για 48 ώρες...
Φίλε GDS1 οι Λογ/μοι του ΕΓΛΣ 11,30,38,50 και όλος ο 6,7 γιά να ομιλήσουμε Ελληνικά
Πάντως θα πρέπει να συμφωνήσεις με τους Κατσιμιχαίους ,ότι γιά ΕΝΑ ``ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΘΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ Σ~ ΑΡΕΣΕΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.......``
Τώρα η αστυφιλία και η κοινωνική ανέλιξη με ΕΡΠΥΝ (ΠΥΡ & ΚΙΝΗΣΗ)γιγαντώθηκε πριν 40 χρόνια....Μέχρι και τότε γράμματα ήξερε στην Ελληνική επαρχία ο δάσκαλος,ο χωροφύλακας και ο παπάς......Η βουκωλική νοοτροπία, γκλίτσα,ταγάρι,φλογέρα μεταλάμπαδεύεται ευκόλως και στις επόμενες γενεές......ακόμη και άν τελειώνεις 2 πανεπιστήμια.....Δεν τους συνάντησες εσύ????
Αλλωστε στη ΦΥΛΑΚΗ της ΠΟΛΗΣ ,όπου στις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ έχουν και ΔΙΟΔΙΑ (μη και δραπετεύσει κανείς)
Γι` αυτό RUN TO THE HILLS, & FAR AWAY......
Kαλημερίζω μεσα σε πελάγη μαζομένης κακίας, γιατί πρέπει να βγάλω και τη μισθοδοσία ΔΩΡΩΝ ,που θα εξαφανιστούν ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.....
με αγιόκλιμα & ΓΙΑΣΕΜΙΑ.....Αντε φιλιά.....

Open mind for a different view....
την βουκολική νοοτροπία την έχω δει και ΄στην περιφέρεια αλλά και στην Αθήνα.....
το θέμα είναι ότι αυτή χάνεται όσο παιρνάνε οι γενιές τουλάχιστον στο Άθενς....
ΕΥτυχώς που είμαι ΤΡΕΛΛΟΣ & όχι ΛΟΓΙΚΟΣ......
ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΡΛΟΣ & όχι ΠΟΤΑΠΟΣ,
πουλάω μούρη και τρώω γλυφιτζούρι,
προσπάθησαν να μου φάνε το πόδι ,οι άγριοι Μογγόλοι
άλλα ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ.......ΛΙΩΜΕΝΟ ΠΑΓΩΤΟ....
και μη ξεχνάτε....Με λένε Γκιώνη.....
Ο Γκιώνης είναι πουλί,είναι νυκτοπούλι,πετά στα δέντρα και φωνάζει
ΓΚΙΟΝ ......,ΓΚΙΟΝ ............
Ρε μ` ακούτε...............
Οκ ...ουφ.....ξεθύμανα...Παώ πάλι πίσω στο κελί μου..
Αριθμός 6.666666 ΠΑΡΩΝ, με ΑΦΜ 99999999 και Αριθμός Ταυτότητας ΖΖ 696969696969, και αριβμό αυτοκινήτου ΑΑ696969
και μου αρέσει το 69.... H ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.....Γιατί?????
Σωστά φίλη Nemesis....Με διαβάζεις καλά...Οταν αρχίσω και ξεσπάω στο φόρουμ,ειναι για΄τι με τρέχουν ΑΣΜΗΜΑ & ΧΟΝΤΡΑ..και δε γουστάρω τη ΔΟΥΛΕΙΑ....
Πού ειναι εκείνο το μπετονάκι με τη βενζίνη,,...να βάλω σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΦΩΤΙΑ......Αντε γειά.....

Open mind for a different view....
quote:
Καθοτι, ειναι νεο μελος εκει.
Αλλα δεν βλεπω να γραφει τοσα ποιηματα.
Ειναι καλο να κανεις μια νεα αρχη.
Και πριν μου απαντησεις, θα ηθελα να σου πω οτι την παρακολουθω.
Η αλλαζονεια, τιμωρειται καποιες φορες.
ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ;
ΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ;
Peronosporos
quote:
Είπαμε δεν πρόκειται για τιμωρία....
Όταν θα επανέλθει με το καλό θα δείς πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα από πριν. Δες το σαν σύσταση προς την Αφροδίτη
ΝΑΙ...ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ.
Dying_Incubus
quote:
Απ' όσο θυμάμαι η Αφροδίτη όπως και κάποια άλλα μέλη απενεργοποιήθηκαν τις πρώτες ώρες της Τετάρτης, οπότε αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, πρέπει να επανενεργοποιηθεί η Αφροδίτη (μιάς κι η απενεργοποίηση της ήταν για μια εβδομάδα) αύριο την ίδια ώρα περίπου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ...ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.
Η ΦΑΤΝΗ ΕΙΧΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ;
quote:
Αριθμός 6.666666 ΠΑΡΩΝ, με ΑΦΜ 99999999 και Αριθμός Ταυτότητας ΖΖ 696969696969, και αριβμό αυτοκινήτου ΑΑ696969
και μου αρέσει το 69.... H ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.....Γιατί?????
Kατά μια φοβερή σύμπτωση(?) παραλίγο να ήσουν όντως ο κάτοχος του 666στου μηνύματος του τόπικ αυτού...
Δυστυχώς τον τίτλο στον κλέβει κάτω από τη μύτη ο pixeldream...![]()
![]()

Mα καλά δεν έχεις κανένα βοτανάκι για τη στραβωμάρα?
Περιμένω νέα σου...

Edited by - allzzaro on 13/12/2005 19:15:52
quote:
Mα καλά δεν έχεις κανένα βοτανάκι για τη στραβωμάρα?
Ασε Avallon.. δεν πάμε καλά.. βότανα για την καράφλα.. βότανα για Αλσχαιμερ.. βότανα για την τρέλα.. βότανα για να..
εχω καταντήσει τσαγερό.. γ%$$#ΤΘ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... Αντε, we wish you a Merry Christmas!!! :) Θα κλάψω!!!!! :))))))
(οι ορμόνες πρέπει να είναι έτσι; Να μήν ανησυχήσω...)
Pagwna ...αν θέλεις μπορείς να μου πεις ποια είναι τα πτυχία που λες ότι έσκισες?

Μια τεράστια τρύπα ήταν στη θέση του... και ενώ έλεγα ότι δε θα με πειράξει καθόλου έβαλα τα κλάματα...
Πριν λίγο καιρό έδωσα αντιπαροχή τα όνειρά μου και τις αναμνήσεις μου.
Το σπίτι που ποτέ δεν μπόρεσα να χτίσω έδωσε τη θέση του στην μελλοντική εκμετάλλευση κάποιων διαμερισμάτων...
Μόνο που όταν είδα τη γέρικη συκιά που στο ίσκιο της είχαμε κάνει τόσα γλέντια να κείτεται πεσμένη λύγισα... πιο κει η καρυδιά που φύτεψα μικρή με το μπαμπά μου και που τα τελευταία χρόνια σκέπαζε όλη την ταράτσα της μονοκατοικίας, κομμένη σε φέτες για καυσόξυλα...
Τραγική ειρωνία: με ρώτησαν αν τα ήθελα για το τζάκι μου...
Λες και δε μου έφτανε το θέαμα αυτό έπρεπε να βλέπω τις παιδικές μου θύμησες στις φλόγες...
Μόνο σε μια γωνιά του κήπου υπήρχε ακόμα ο μεγάλος Φοίνικας...αυτός δεν ενοχλούσε...![]()
Και στο καπάκι στην Εθνική οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης είδα μια σκοτωμένη από τα αυτοκίνητα αλεπού...![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε...![]()

Οσον αφορά το πατρικό σου, μήν στεναχωριέσαι, δεν είναι τα τούβλα η ζωή σου, αν και καταλαβαίνω πώς πρέπει να ένιωσες... Στην θέση σου πάντως θα έπαιρνα τα ξύλα για το τζάκι μου, για να μήν τα πάρει κανείς άλλος... Νομίζω και το δέντρο θα προτιμούσε να ζεστάνει εσένα, παρά να πεταχτεί, ή να πουληθεί σε άσχετους...
Και μία ερώτηση, μένεις κοντά στην Μεταμόρφωση? Κι εγώ απο Εθνική πάω για την δουλειά! Δεν πιστεύω να σε έχω βρίσει, μουτζώσει, ή κορνάρει καταλάθος ε; Συγγνώμη αν το έχω κάνει (είναι τόσοι πολλοί πιά, που δεν θυμάμαι ούτε τα πρόσωπά τους)... Την αλεπού δεν την είδα... ευτυχώς, αλλά μου θύμισες που πρίν καμμιά 15αριά χρόνια είχα δεί μία αλεπού στον σταθμό του Ηρακλείου. Είχε κατέβει για φαί η έρμη, και την είχαν πιάσει. Δεν ξέρω τί απέγινε, αλλά κάποτε βλέπαμε πολύ συχνά αλεπούδες στο Ηράκλειο/Μεταμόρφωση (ή ήταν η μία ίδια!!!???)
Καλημέρα, και μήν στεναχωριέσαι..

Μάλλον ο 11 έφτιαξε....θα τον κοιτάξω μόνο 10000 πάγια μόνο ας είναι καλά ο Gates και το excel του