ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελεύθερη Σκέψη, Φιλοσοφία, και…. Πινελιές Ομορφιάς - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ελεύθερη Σκέψη, Φιλοσοφία, και…. Πινελιές Ομορφιάς - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

nst30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/11/2008, 12:05:40
quote:

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, που αυτήν μπορεί ο άνθρωπος, αν θέλει και μπορεί, να την καταβάλει.

Διευκρίνισε σε παρακαλώ την προσπάθεια
Αναφέρεσαι στον άνθρωπο ως μονάδα ,η ως ανθρωπότητα συνολικά ;

Αυτό που πραγματικά θέλει ένας άνθρωπος ,θα πρέπει πρώτα να το συνειδητοποιήσει .

Και αυτό, προυποθέτει προσπάθεια .
Όταν συμβεί ,είναι πλέον θέμα χρόνου και πίστης στην ψυχή ,για να το αποκτήσει, η να το υλοποίηση .

Συνέδεσα το θέλω με την ψυχή , διότι οι δυνατότητες μίας Χ προσωπικότητας , αυξάνονται ανάλογα με το βαθμό αντίληψης της ψυχής .

ΥΓ. υπάρχουνε μεταξύ μας άτομα ,τα οποία γνώρισαν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις την επιθυμία ,το θέλημα της ψυχής και δεν θυμούνται ότι αυτό συνέβη .

Για να μην εμβαθύνω περισσότερο (και χάσουμε το μπαλάκι ) , θα περιμένω τις επισημάνσεις σου .

09/11/2008, 13:52:26
Συνοπτικά :
Πολλές φορές κάποιες προσωπικότητες , διαισθάνονται κάτι το αιώνιο .
Συνήθως αδυνατούνε να προσδιορίσουνε την πηγή .
Έτσι την καταγράφουνε στην μνήμη, ως ένα δευτερεύον γεγονός ,σε σχέση με τα προβλήματα της ζωής που τους αγχώνουνε .
Μα όταν αυτή η αίσθηση έρχεται και ξαναέρχεται σε ασταθή ,η σε σταθερά χρονικά διαστήματα ,τότε κάτι αρχίζουνε να υποψιάζονται .
Ότι κάτι το ανώτερο είναι μέσα τους και βγαίνει προς τα έξω με την έκφραση του άφθαρτου ,το οποίο και διαισθάνονται ,αλλά αδυνατούνε να δεχτούνε ως ένα πραγματικό γεγονός στην θνητή ζωή τους .

Είναι το σημαντικότερο αλλά για να το δεχτούνε ,θα πρέπει να αποκτήσουνε εμπειρίες ,η να την δούνε ,η να την αγγίξουνε ,η να την χαϊδέψουνε .
Οι αισθήσεις βέβαια παραλύουνε και αρχίζει το παιχνίδι των παραισθήσεων .

Κάποια στιγμή νιώθουνε αφελείς , ονειροπαρμένοι ,γραφικοί, μη ρεαλιστές ,η τουλάχιστον ότι το γεγονός αυτό τους αποπροσανατολίζει από την πραγματικότητα και γυρίζουνε πίσω στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητας .

Έφυγε η ψυχή ,αλλά επειδή είναι γραπτό να εξαντλήσει και την τελευταία ενσάρκωση που δικαιούται μία προσωπικότητα ,ξανά επιστρέφει με καινούργια φορεσιά .

Άλλαξε ο μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς ? …, όχι καμία σχέση .

Άλλαξε την ακτίνα της προσωπικότητας και με αυτόν τον τρόπο ,αισθάνεται, νιώθει και τελικά βιώνει τα πάντα διαφορετικά .
Είναι δύσκολο να παρέμβει ανθρώπινη διάνοια και να δασκαλέψει την προσωπικότητα του συνανθρώπου του και να πετύχει να του εξηγήσει επαρκώς ,ότι οι 7 ακτίνες είναι δέσμες ενεργειών , μέσω των οποίων η κάθε ανθρώπινη ύπαρξη , εξελίσσεται κυρίως ανάλογα με τον τύπο ακτίνας με τον οποίο έχει ενσαρκωθεί ,πόσο δε μάλλον να του εξηγήσει ότι :
Φίλε μου ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε εδώ σε αυτό το σχολείο, για να μαθαίνουμε και όχι να ζήσουμε την ζωούλα μία και μοναδική φορά .

Αφού βέβαια η ζωή είναι δανεικιά τα πάντα είναι δανικά .
Σε ποιον χρωστάμε όλοι ? ..,μα που αλλού στην ψυχή .
Άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο ,αυτό εξαρτάται από το σωρευμένο κάρμα της κάθε προσωπικότητας .
Κάποιες αρχίζουνε δειλά ,με μικρά βηματάκια , να κλείνουνε προς το καλό .
Σταθεροποιούνται και εργάζονται με αποκλειστικότητα για το καλό ,με μικρά πάντοτε βέβαια ,η μεγαλύτερα λαθάκια αντίληψης ,της υλοποίησης του καλού ,διότι ουδείς τέλειος ( λέει μία σοφή παροιμία ) .
Αυτό το στάδιο της υπηρεσίας της προσωπικότητας , που οφείλει προς την θεία αντανάκλασή της ( την ψυχή ) ,δεν είναι εύκολο να κατανοηθεί και να το δεχτούνε προσωπικότητες , που διανύουνε ακόμη το στάδιο της αμφισβήτησής της .

Πώς να φαντασθεί τώρα μία προσωπικότητα που είναι πνιγμένη στο εγώ, εγωισμό και την αλαζονεία της προσωπικότητας της , ότι κάποτε θα πρέπει να αναζητήσει την αθάνατη φύση της και να την διεκδικήσει .
Απλά δεν συμβαίνει .
Τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα ,θα είναι βουτηγμένη στο σαρκίο και τα πάθη .
Αυτό πάλι μπορεί να διαρκέσει ενσαρκώσεις .

Η αιώνια ζωή ,δεν είναι ένας μύθος ,ούτε ένα παραμύθι για ευκολόπιστους , που θα εξελιχθούνε σε πρόβατα ενός ποιμνίου .
Αφορά άμεσα και πρωτίστως τις προσωπικότητες , οι οποίες έχουνε αφυπνιστεί και απευθύνεται έμμεσα σε κάθε άνθρωπο .
Τι σημαίνει τώρα πάλι αφύπνιση ?
Ότι μία προσωπικότητα ξύπνησε από τον ύπνο ,τον λήθαργο .
Θυμήθηκε ότι κάποτε ζούσε ευτυχισμένη .
Ο ανώτερος εαυτός ο πρώτος δάσκαλος του ανθρώπου , εμφανίζεται και διδάσκει όταν βλέπει την προσωπικότητα να προσπαθεί να μυηθεί το αιώνιο, το άφθαρτο ον .
Στην αρχή βέβαια υπάρχουνε τεράστια προβλήματα .
Οι άλλες προσωπικότητες ,αρχίζουνε ,να την πειράζουνε .

Εδώ μπαίνουμε όμως σε ένα άλλο κεφάλαιο .
Αυτό όπου ο καθένας μας βιώνει και ζει μοναδικά και ανεπανάληπτα στην προσωπική καθημερινότητά του .

Και είναι αυτή , δηλαδή ο κόσμος στον οποίο ζούμε , μία ορατή μορφή της αόρατης εσωτερικής δύναμης .
Για να την δούμε θα πρέπει να βαθύνουμε την εσωτερική μας γνώση και στον βαθμό που γνωρίσαμε τον εαυτό μας ,σε αυτόν τον βαθμό θα κατανοούμε την συμπεριφορά των συνανθρώπων μας .
Είναι λοιπόν αληθινά όλα αυτά που βλέπουμε ;
Μα φυσικά και είναι αληθινά , αφού είναι το εξωτερικό κέλυφος .
Ο κόσμος μας είναι φαινομενικά πραγματικός .
Με τους αόρατους κόσμους όμως τι γίνεται ;

09/11/2008, 14:01:18
quote:
Κηφεύς: Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, που αυτήν μπορεί ο άνθρωπος, αν θέλει και μπορεί, να την καταβάλει.

Η απάντησή μου αυτή ήταν εντελώς αυθόρμητη και την θεώρησα αυτονόητη...

quote:
alfa-omega: Διευκρίνισε σε παρακαλώ την προσπάθεια

... όταν δέχτηκα, όμως, ξαφνικά, την παραπάνω ερώτησή σου δεν ξέρω γιατί διαπίστωσα ότι δυσκολευόμουνα να απαντήσω αμέσως.

Δώσε μου λίγο χρόνο.

Θα σου απαντήσω αργότερα.

Φιλικά.

Κηφεύς

09/11/2008, 19:09:02
Όλα ξεκίνησαν από το μήνυμά σου που άρχιζε με τη φράση:

quote:
Είναι ο άνθρωπος ( ο κάθε άνθρωπος ) θνητή μορφή με αθάνατη ενσωματωμένη φύση .

Ναι αυτό το κατανοώ και το πιστεύω.

quote:
Ο παράφορος έρωτας και η γοητεία , ασκούνε αφόρητη πίεση στην εξωτερική μορφή του .
Είναι τόσο εντατική ,ώστε να γίνεται συνήθως παιχνίδι στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων .

Εδώ αρχίζουν οι δυσκολίες. Δέχομαι ότι ο παράφορος έρωτας και η γοητεία, ασκούνε αφόρητη πίεση στην εξωτερική μορφή του.

Πράγματι αυτό έτσι συμβαίνει.

Όμως πόσο καλό ή πόσο κακό είναι αυτό; Και ότι και από τα δύο κι αν είναι ή αν είναι και τα δύο, πώς θα αντιμετωπίσει ο άνθρωπος μια τέτοια κατάσταση, η οποία γίνεται συνήθως παιχνίδι στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων;

Δεν χρειάζεται προσπάθεια αυτό;

quote:
Ευγνωμονώ την ψυχή μου για την άρτια διαπαιδαγώγηση που εφαρμόζει ,ώστε να διαμορφώσει την προσωπικότητά μου για να ευθυγραμμιστούνε αυτές οι σύνθετες δυνάμεις .

Δεν αισθάναμαι ακόμη ότι η ψυχή μου έχει διαμορφώσει επαρκώς την προσωπικότητά μου.

quote:
Αναφέρεσαι στον άνθρωπο ως μονάδα ,η ως ανθρωπότητα συνολικά ;

Αναφέρομαι στο άτομό μου, γιατί αυτό γνωρίζω καλύτερα.

Φιλικά

Κηφεύς

10/11/2008, 12:19:59
quote:

Δεν αισθάναμαι ακόμη ότι η ψυχή μου έχει διαμορφώσει επαρκώς την προσωπικότητά μου.

Είναι πολύ σημαντική αυτή η επισήμανσή σου αγαπητέ Κηφέα .

Η δική μου προσωπικότητα διαφοροποιείται από την δική σου ελάχιστα .
Παρότι έγραψα ότι :

Ευγνωμονώ την ψυχή μου για την άρτια διαπαιδαγώγηση που εφαρμόζει ,ώστε να διαμορφώσει την προσωπικότητά μου για να ευθυγραμμιστούνε αυτές οι σύνθετες δυνάμεις , απέχω από το επιθυμητό σημείο .
Γνωρίζω όμως γιατί συμβαίνει , η τουλάχιστον διαισθάνομαι το επόμενο στάδιο ,το οποίο πρέπει να κατακτήσει .
Όλα εξελίσσονται σταδιακά και είναι αδιανόητο να απέλθει πλήρης ευθυγράμμιση προσωπικότητας και ψυχής επειδή η επιθυμία μου είναι ίσως λίγο μεγαλύτερη από την δική σου .
Θα πρέπει να αναφέρω ένα παράξενο γεγονός ( παράξενο για εμένα ) , και ίσως γίνει περισσότερο κατανοητό το βάθος της ψυχής , σε σχέση πάντοτε με την αντανάκλασή της που είναι η προσωπικότητα .

Έγραψα ότι :
υπάρχουνε μεταξύ μας άτομα ,τα οποία γνώρισαν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις την επιθυμία ,το θέλημα της ψυχής και δεν θυμούνται ότι αυτό συνέβη .
Αυτά τα άτομα δεν έχουνε ιδέα για την ψυχή και όμως είναι μυημένα .
Δέχομαι ότι συμβαίνει ,διότι εφελκύουνε δυνάμεις οι οποίες είναι πέραν του φυσικού γνωστού μας κόσμου .
Αδυνατώ να εξηγήσω αυτό το γεγονός ,διότι η κάθε ψυχή του ΑΤΟΜΟΥ δεν επιδρά με τον ίδιο τρόπο στον καθέναν από εμάς .
Η ποιο πιθανή απάντηση που μου έδωσε ένας φίλος ,είναι ότι στο άτομο που είναι μυημένο ,δίχως να έχει πλήρη επίγνωση αυτού του γεγονότος ,οφείλεται σε υπηρεσίες που προσέφερε στην ψυχή του ,σε προγενέστερες ενσαρκώσεις ,η προσωπικότητά του .

Μα πως γίνεται όμως να μην το έχει συνειδητοποιήσει ;

Εδώ υπάρχει ένα μυστήριο .
Για παράδειγμα θα σου αναφέρω τον περίφημο δαλάι λάμα .
Κάθε φορά που ενσαρκώνεται , τον μεταφέρουνε οι ιερείς σε μοναστήρι ,για να του αφυπνίσουνε τις εσωτερικές του αισθήσεις .
Το πώς τον εντοπίζουνε ανάμεσα σε τόσους άλλος ανθρώπους είναι καθαρά θέμα διάκρισης .
Πράγματι υπάρχουνε συνειδητά μυημένοι σε προχωρημένο στάδιο ( πέρα από την πρώτη μύηση ) ,οι οποίοι κατέχουνε την ιδιότητα της ψυχής ,που είναι η δυνατότητα διάκρισης .
Το στάδιο που βρίσκονται οι προσωπικότητες ( π.χ οι δικές μας ) , δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη διαφορά ,διότι διανύουμε το ίδιο .

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ .
Πραγματικά όμως εξελιγμένοι στο θέμα της ψυχής ,είναι όσοι ελέγχουνε την προσωπικότητά τους .

Ο λόγος που η προσωπικότητα μου επιθυμεί να γράφει και να ασχολείται διαρκώς με τους αόρατους υφιστάμενους κόσμους ,είναι το στάδιο το οποίο διανύει αυτήν την χρονική περίοδο .
Έχει ανακαλύψει τον ανώτερο εαυτό .
Δέχεται πλέον ως ένα φυσιολογικό γεγονός την ύπαρξη του και προσπαθεί να αφοσιωθεί πλήρως στον πρώτο δάσκαλο του ανθρώπου .

ΥΓ. Προσπάθησε αν το επιθυμείς , να επισημάνεις (ως σύνθετη ύπαρξη ) αυτό που πραγματικά θέλεις , αυτήν την χρονική περίοδο ?
Είναι εύκολο ;
Αν όμως άλλαζα την ερώτηση και σε ρωτούσα :
Προσπάθησε αν το επιθυμείς να επισημάνεις αυτό που πραγματικά επιθυμεί η προσωπικότητα σου αυτήν την χρονική περίοδο , είμαι σίγουρος ότι θα απαντούσες με μεγαλύτερη ευκολία .
Η ερώτηση μπορεί να απλουστευτεί ακόμη περισσότερο .

Προσπάθησε να επισημάνεις τι πραγματικά θέλεις ως Κηφέας (Το όνομά σου δεν το γνωρίζω ) , από αυτόν τον κόσμο στον οποίο υπάρχεις και ζεις ?
Ακόμη δε ποιο απλά είναι εφικτό και μπορεί να διατυπωθεί η αρχική ερώτηση .
Τι θα ήθελες πραγματικά φίλε μου ,για την κοινωνία στην οποία ζούμε ( είναι τέλεια ,η θα μπορούσε να βελτιωθεί ? ) ;
Ακόμη ποιο απλουστευμένη :
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ( αποκλειστική αν μπορεί να ειπωθεί ) ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ?
ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ,θα μπορέσουνε να δώσουμε και την ποιο σοφή απάντηση .

Εύχομαι να κατάφερα να σου δώσω κάποιες χρήσιμες πληροφορίες ,αγαπητέ συμμαθητή Κηφέα και να μην σου δημιούργησα την εντύπωση του ξερόλα ,διότι είμαι ο ΤΙΠΟΤΑΣ και τίποτα δεν γνωρίζω .
Ευχαριστώ για την ανάγνωση .

10/11/2008, 22:59:20
quote:
ΥΓ. Προσπάθησε αν το επιθυμείς , να επισημάνεις (ως σύνθετη ύπαρξη ) αυτό που πραγματικά θέλεις , αυτήν την χρονική περίοδο ?
Είναι εύκολο ;
Αν όμως άλλαζα την ερώτηση και σε ρωτούσα :
Προσπάθησε αν το επιθυμείς να επισημάνεις αυτό που πραγματικά επιθυμεί η προσωπικότητα σου αυτήν την χρονική περίοδο , είμαι σίγουρος ότι θα απαντούσες με μεγαλύτερη ευκολία .
Η ερώτηση μπορεί να απλουστευτεί ακόμη περισσότερο .

Προσπάθησε να επισημάνεις τι πραγματικά θέλεις ως Κηφέας (Το όνομά σου δεν το γνωρίζω ) , από αυτόν τον κόσμο στον οποίο υπάρχεις και ζεις ?
Ακόμη δε ποιο απλά είναι εφικτό και μπορεί να διατυπωθεί η αρχική ερώτηση .
Τι θα ήθελες πραγματικά φίλε μου ,για την κοινωνία στην οποία ζούμε ( είναι τέλεια ,η θα μπορούσε να βελτιωθεί ? ) ;
Ακόμη ποιο απλουστευμένη :
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ( αποκλειστική αν μπορεί να ειπωθεί ) ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ?

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα που θέτεις, φίλε alfa-omega, γεννούν άλλα ερωτήματα.

Παρ'όλα αυτά θα σου απαντήσω συνολικά.

Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή το κάνω. Διαβάζω και γράφω για θέματα που με ενδιαφέρουν και αυτά είναι: Φιλοσοφικά, επιστημονικά και εσωτερισμού.
Προσπαθώ να βελτιωθώ σαν άνθρωπος.
Δεν θα ήθελα από αυτόν τον συγκεκριμένο κόσμο που ζω τίποτα, αφού το μόνο που βλέπω σ'αυτόν να επικρατεί είναι το χάος.
Μπορεί να βελτιωθεί αυτός ο κόσμος αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις (αυτές μπορούν να συζητηθούν, αν θες, κάποια άλλη στιγμή).
Εύχομαι να ζήσουν τα παιδιά μου σε έναν καλύτερο από τον σημερινό κόσμο.

Λυπάμαι αν σε απογοήτευσα, αλλά δεν συνηθίζω να μιλάω για τον εαυτό μου.

Φιλικά

Κηφεύς

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά.

12/11/2008, 15:15:14
quote:

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα που θέτεις, φίλε alfa-omega, γεννούν άλλα ερωτήματα.

Το μοναδικό ερώτημα που όταν απαντηθεί δεν γεννά άλλο ερώτημα είναι το ακόλουθο :
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

quote:

Λυπάμαι αν σε απογοήτευσα, αλλά δεν συνηθίζω να μιλάω για τον εαυτό μου.

Αγαπητέ κηφέα δεν απογοήτευσες εμένα προσωπικά ,διότι οι απαντήσεις σου αφορούνε αποκλειστικά την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου ,ως ανθρώπινη μονάδα .
Φίλε μου αν απογοητεύσεις τον εαυτό σου , μόνον τότε να λυπάσαι .
Όταν συμβαίνει αυτό ,που αν δεν συνέβη ακόμη ,κάποτε θα συμβεί , καλό είναι να γνωρίζεις ότι από εσωτερικής θέασης ,ο πλανήτης μας θεωρείται ,

Ο Π Λ Α Ν Η Τ Η Σ Τ Ο Υ Π Ο Ν Ο Υ .

Ο δικός μου εαυτός με έχει απογοητεύσει πολλάκις .
Αυτές οι απογοητεύσεις είναι όμως κίνητρο για την προσωπικότητά μου ,κίνητρο για να βελτιωθώ στα πνευματικά θέματα που άπτονται της θείας ψυχής .

Φαντάσου ότι έχεις διαμορφώσει μία τέτοια προσωπικότητα , την οποία αδυνατεί να προσβάλει ,η να στεναχωρήσει μία άλλη προσωπικότητα ,όσο και αν αυτή ,η αυτές οι άλλες είναι συναισθηματικά δεμένες με την δική σου .
Αυτό είναι εφικτό για κάθε άνθρωπο, όσο και αν φαίνεται εξωτερικά ακατόρθωτο .

Καλή σου μέρα .

12/11/2008, 18:20:50
Αλήθεια φίλε alfa-omega, αυτά που γίναν και σε
απογοητεύσα σκέφτηκες καθόλου ότι ήταν να γίνουν και ότι
τώρα πρέπει να δείξεις ότι κάτι έμαθες απο αυτά; Γιατί πολλά
απο αυτά που μας συμβαίνουν, συμβαίνουν μόνο για να ελέγξουν
το φρόνημα μας και την επιμονή μας. Πολλά γίνονται για να πάμε
με αυτά παρά πέρα απο ότι μόνοι μας..
Παρακολούθησε ότι σου συμβαίνει σαν καλώς κείμενο, μην το πολεμάς...
Πήγαινε με την θάλασσα, αφού θάλασσα είναι όσα μας κατακλύζουν και δεν
αντέχουμε λόγω του όγκου, το ίδιο το θέμα μας είναι βατό...
14/11/2008, 16:55:47
quote:

Αλήθεια φίλε alfa-omega, αυτά που γίναν και σε
απογοητεύσα σκέφτηκες καθόλου ότι ήταν να γίνουν και ότι
τώρα πρέπει να δείξεις ότι κάτι έμαθες απο αυτά;

Δεν με απογοήτευσες εσύ αγαπητέ trexagireve .
Από κάπου αλλού απογοητεύθηκα και αφού επιθυμείς να το μάθεις , με απογοήτευσε ο ίδιος ο εαυτός μου .
Φοράω διπύρηνο επεξεργαστεί και επεξεργάζομαι τις πληροφορίες που αφορούνε την προσωπικότητά μου σχετικά γρήγορα .

Η πληροφορία την οποία επεξεργάζομαι αυτήν την χρονική περίοδο , είναι το πραγματικό θέλω των συνανθρώπων μου και βέβαια τις απαντήσεις που εισπράττω από το περιβάλλον μου ,τις συσχετίζω με την υποκειμενική προσωπική άποψη μου,για να βγάλω κάποια χρήσιμα συμπεράσματα .

14/11/2008, 19:36:35
Αγαπητέ μου alfa-omega, είδες τι μπορεί να
κάνει ένα "ν"; Σε απογοήτευσαν" έγραψα, αλλά
"χάθηκε" το ν....
Ο εαυτός μας δεν μας απογοητεύει, αλλά το φθαρτό πλάσμα
που ζει μαζί με το πνεύμ μας... Αυτό φθίνει και νοιώθει
ότι χάνεται, αυτό απογοητεύεται... Ο άνθρωπος μέσα σου,
πρέπει να αισθάνεται ωραία, όπως βγαίνει μέσα απο τη σάρκα...
Το πραγματικό θέλω που λές, είναι στη σιωπή, όχι μέσα στον αγώνα
που κάνει για να επιβιώσει σήμερα ο άνθρωπος...Κι εσύ είσαι άνθρωπος....
Για μενα πολύ σημαντική ιδιότητα...Πολλοί μπερδεύουν το εκλεπτισμένο
ζώο με τον άνθρωπο....