- Γιατι παντα 11:11 ...?! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
quote:
εγω δηλαδη που χτες το πρωι ειχα αγγλικα και απο τη βαρεμαρα μου κοιταξα το ρολοι του κινητου μου ηταν 12:48 και μετα οταν το ξανακοιταξα ηταν 13:48.απλα συμπτωση....!!!!!!!!!!!!
Μπα!
Μάλλον σε πήρε ο ύπνος για μία ώρα ![]()

quote:
Μπα!
Μάλλον σε πήρε ο ύπνος για μία ώρα
που τετοια πολυτελεια.......!!!!
δινω για λοουερ......εχει περασει ποτε απ'τα χερια σου το practice tests cabridge?η κολαση σε βιβλιο....
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

NOBODY KNOWS ABOUT THIS !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gh
quote:
NOBODY KNOWS ABOUT THIS !!!!!
'bout what maaan.........?
σας γραφω απο το α-σχολειο απ' το μαθημα της πληροφορικης.εδω να δεις υπνο...
Σαν τα αγγλικά της silverwhisper…
Χμμμ… πάντως λέγε-λέγε τώρα τελευταία όποτε μιλάω με την πολυαγαπημένη μου Galadriel στο τηλέφωνο η ώρα είναι 11:11… ![]()
…και από μέσα πάντα χτυπάει ο κούκος που έχει στο σαλόνι της… ναι, δεν φτάνει που είμαστε συγχρονισμένες με το 11:11, είμαστε και με τον κούκο…
αχ! Και μου το έλεγε η γιαγιακά μου… ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη… άσχετο… ![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis… making fun of her self

(χε χε... τώρα θέλω να δω τι ώρα θα βγει αυτο το μήνυμα... πάντως τώρα που το γράφω το ρολόι του υπολογιστή μου γράφει 9.19 !)
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

...Γιατί κάθε 12:30 π.μ. μου συμβαίνει αυτό το πράγμα
.............

Ο σύνδρομος αυτος ειναι το φαινόμενο κατα το οποίο ο άνθρωπος ξυπνάει απότομα και νιώθει οτι ότι δεν μπορεί να κουνήσει κανένα μέλος του σώματος του, αν και αντιλαμβάνεται, ακούει και βλέπει τι συμβαίνει γύρω του. Τις περισσότερες φορές υπάρχει η αίσθηση ενός μεγάλου βάρους στο στήθος καθώς και η βεβαιότητα ότι υπάρχει μια σκοτεινή παρουσία στο δωμάτιο.
Το όνομα του φαινομένου προέρχεται από την λαϊκή αντίληψη πολλών λαών ότι μια γριά μάγισσα, η μπαμπόγρια (στα αγγλικά -hag) επισκέπτεται τις νύχτες τους ανθρώπους ενώ κοιμούνται και κάθεται πάνω στο στήθος τους. Όσοι έχουν ζήσει παρόμοια εμπειρία μιλούν για ένα τρομακτικό αίσθημα που δεν σε αφήνει να κουνηθείς ούτε ελάχιστα από την θέση σου ενώ ακόμη και η αναπνοή γίνεται με δυσκολία. Η επιστημονική εξήγηση που δίνεται στο φαινόμενο αυτό, λέγεται "παράλυση ύπνου" (sleep paralysis). Περιπτώσεις ανάλογες με το "σύνδρομο της μπαμπόγριας" αποτελούν οι "σεξουαλικοί δαίμονες" incubus και succubus , αλλά και η Μόρα.
Το ερώτημα ειναι στην τελευταία πρόταση, τι διαφορά έχουν όλα αυτά;
http://www.pyles.tv/Dictionary/O/Olg-Hag-syndrome-.aspx

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει ξεχωριστό!
Edited by - NASAROYTAKI on 03/01/2011 00:56:49
Η παραλυση υπνου,ειναι κλινικα αποδεδειγμενη και τα υπολοιπα φαντασιες.
Για την υπνικη παραλυση,θα σε ενημερωσει ο γιατρος.
Για τα αλλα ο ακατονομαστος...με αυτους κανει παρεα τελευταια![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Για τα αλλα ο ακατονομαστος...με αυτους κανει παρεα τελευταια
χαχαχαχα ο ακατανομαστος !!!

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει ξεχωριστό!
Ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα θέματα:
ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
Παραξενες εμπειριες κατα τη διαρκεια του υπνου
Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα...
Εκεί μπορεί να βρεις σχετικές πληροφορίες ή και να καταθέσεις τις δικές σου θέσεις και εμπειρίες.

quote:
Γεια σου και πάλι NASAROYTAKIΡίξε μια ματιά στα ακόλουθα θέματα:
ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
Παραξενες εμπειριες κατα τη διαρκεια του υπνου
Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα...
Εκεί μπορεί να βρεις σχετικές πληροφορίες ή και να καταθέσεις τις δικές σου θέσεις και εμπειρίες.
ευxαριsτω που τα παραθετεις αλλαα εγω αλλο ρωταω γιατι ο συνδρομος αυτος αλλο πραμα απο ολα αυτα ειναι!

Edited by - NASAROYTAKI on 03/01/2011 08:30:52
Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Νικόμαχος, το φαινόμενο έχει εξηγηθεί επιστημονικά και να είσαι σίγουρη πως δεν υπάρχει καμιά μπαμπόγρια.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 03/01/2011 21:41:01
Σε παρακαλούμε πολύ, να είσαι λίγο πιο μετρημένη στο πλήθος των θεμάτων που ανοίγεις. Έλεγχε πρώτα εάν ένα θέμα υπάρχει. Και φυσικά, όταν ανοίγεις ένα θέμα μην το βασίζεις εξ' ολοκλήρου στην παράθεση κάποιου κειμένου που έχεις πάρει από κάποιαν άλλη ιστοσελίδα! Βεβαίως και μπορεί κανείς να παραπέμπει σε μελέτες, έρευνες, άρθρα, κ.λπ. που δημοσιεύονται αλλού. Αλλά αυτό δεν αντικαθιστά την προσωπική τοποθέτηση του θεματοθέτη, ιδιαιτέρως δε, όταν πρόκειται για εισαγωγική τοποθέτηση.
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.