- New World Order, ILLUMINATI, Οργανωσεις, UFO, Θεος, Ανωτερα οντα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
υπάρχει κακό, αφού είναι η λάθος λειτουργία απο κάτιπου αυτός
ξέρει να κάνει καλά... Ξέρεις, παίζω κιθάρα κι όταν θέλω να μιμηθώ
ένα άτσαλο παίξιμο, δεν τα καταφέρνω....
Όλα αυτά που λές μετά είναι γήινα που μας απασχολούν, για αλλαγή
ας σκεφτούμε καμιά φορα και ένα καλύτερο τρόπο ζωής...Χωρίς ανάγκη
χρήματος, βιωτικών μεριμνών,κλπ... Αν αυτά γίνουν, τότ θα δούμε
άλλα ενδιαφέροντα για τον άνθρωπο, άλλες ανάγκες, πιο πνευματικές
και τότε θα μπορούμε να φ΄τασουμε καιτην θέωση... Με πρόγραμμα εννοείται...
υπάρχει κακό, αφού είναι η λάθος λειτουργία απο κάτι που αυτός
ξέρει να κάνει καλά... Ξέρεις, παίζω κιθάρα κι όταν θέλω να μιμηθώ
ένα άτσαλο παίξιμο, δεν τα καταφέρνω....
Όλα αυτά που λές μετά είναι γήινα που μας απασχολούν, για αλλαγή
ας σκεφτούμε καμιά φορα και ένα καλύτερο τρόπο ζωής...Χωρίς ανάγκη
χρήματος, βιωτικών μεριμνών,κλπ... Αν αυτά γίνουν κάποτε πράξη, τότε θα δούμε
άλλα ενδιαφέροντα για τον άνθρωπο, άλλες ανάγκες, πιο πνευματικές
και τότε θα μπορούμε να φτασουμε και την θέωση... Με πρόγραμμα εννοείται...
Ο δικός μας κόσμος είναι πολύ λίγος για να μας δώσει κάτι... Κάνουμε κάθε
μέρα τα ίδια πράγματα και πάι τους δίνουμε μια σημασία λές και πρώτη φορά μας
συμβαίνει...Θα πάθουμε τιποτα και παθαίνουμε απο το πολύ πρέσσινγκ,αναίτια
όντως...
quote:
Ο δικός μας κόσμος είναι πολύ λίγος για να μας δώσει κάτι... Κάνουμε κάθε
μέρα τα ίδια πράγματα και πάι τους δίνουμε μια σημασία λές και πρώτη φορά μας
συμβαίνει...
Για να υπάρχουμε σε αυτόν τον κόσμο, για να δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος, για να παίζονται τέτοια παιγνίδια για αυτόν τον κόσμο, για να ενδιαφέρονται ολοι αυτοί για αυτόν τον κόσμο, για να μας μισούν γιατί ανήκουμε σε αυτόν τον κόσμο, αυτό σημαίνει οτι αυτός ο κόσμος λέει πολλά και αξίζει πολλά. Δεν είναι λίγος είναι πάρα πολύς νομίζω και θα πρέπει και να του δώσουμε τη σημασία που του αξίζει.
μόνο και μονο γιατί μέχρις εκεί θέλουμε και βλέπουμε φίλε μου
allzzaro...
Σου θυμίζω περιπτώσεις ανθρώπων που έτυχαν νεκροφανείας ή
βγήκαν αστρικό, πόσο άσχημο τους φαίνεται το σώμα τους, απ έξω
και πως δεν θέλανε να μπουν μέσα, επιστρέφοντας...
Αυτά που ζούμε σαν ζώα,κινούμενα απο μηχανισμούς μέσα στο σώμα
μας, είναι χοντροκομμένα, δεν έχουν πνευματική λεπτότητα και δεν οδηγούν
ψηλά... Μας κρατανε εδώ..
Ο Θεός τα έβαλε σαν τέστ, ώστε να τα γυμνασθούμε περνώντας απο αυτά
και να πάμε στο ανώτερο...
΄Εχω ξαναγράψει, με άλλο τρόπο, ότι είμαστεσαν σε μια σχολή οδηγών και μαθαίνουμε να οδηγούμε...
Δες το κάπως έτσι...Αλλά προορισμός μας είναι κάτι πολυ ανώτερο....
Αυτός ο κόσμος θέλει προσοχή για να δούμε πόσο μηχανικός είναι και να καταλάβουμε
την διαφορά απο τον πνευματικό...
quote:
΄Εχω ξαναγράψει, με άλλο τρόπο, ότι είμαστεσαν σε μια σχολή οδηγών και μαθαίνουμε να οδηγούμε...
Δες το κάπως έτσι...Αλλά προορισμός μας είναι κάτι πολυ ανώτερο....
Για αυτό το ανώτερο μπορούμε να συζητήσουμε?
Μπορούμε να ταυτίσουμε τους νούδες μας (τι θυμήθηκα)
ασε να μην το θυμάμαι... μπορούμε λοιπόν να έχουμε εναν συγκεκριμένο σκοπό. Ολοι μαζί.
ΟΧΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Δεν είναι δυνατόν να μπορέσουμε και κάθε προσπάθεια θα είναι άκαρπη.
Τουλάχιστον τώρα ,εμείς δεν μπορούμε.
Στο μέλλον ίσως να μπορέσουμε.
Στο μέλλον ίσως να μην έχουμε αυτή τη μορφή, αυτές τις αντιλήψεις αυτά τα πάθη. Ισως, γιατί διαθέτουμε το προτέρημα της εξέλιξης.
quote:
allzzaro:
Μπορούμε να ταυτίσουμε τους νούδες μας (τι θυμήθηκα) ασε να μην το θυμάμαι... μπορούμε λοιπόν να έχουμε εναν συγκεκριμένο σκοπό. Ολοι μαζί.ΟΧΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Δεν είναι δυνατόν να μπορέσουμε και κάθε προσπάθεια θα είναι άκαρπη.
Τουλάχιστον τώρα ,εμείς δεν μπορούμε.
Στο μέλλον ίσως να μπορέσουμε.
Στο μέλλον ίσως να μην έχουμε αυτή τη μορφή, αυτές τις αντιλήψεις αυτά τα πάθη. Ισως, γιατί διαθέτουμε το προτέρημα της εξέλιξης.
Κάλε μου allzzaro,
(Περιττό ν'αναφέρω πόσο χαίρομαι που συμμετέχεις εδώ-τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...!)
Σ'αυτά σου τα λόγια κρύβεται το ''κλειδί'' που θα μας ανοίξει μια πόρτα πρός νέους κόσμους και θα μας βγάλει απ'τον μητρικό μας σάκο.
Απαντώ λοιπόν με τη σειρά...
Συμφωνώ μαζί σου πως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι όντως να συνδέσουμε τους νούδες μας...
Συμφωνώ επίσης πώς όχι, δεν μπορούμε..., αλλά όχι, προς το παρόν σε συλλογικό επίπεδο.
Λίγοι καταφέρνουν να συνδέονται μεταξύ τους και μεταξύ τους ούτε μάσκες υπάρχουν, ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να παραπλανήσουν αυτούς με τους οποίους συνδέονται. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως αφού κάποιοι άνθρωποι συνδέουν τους νούδες τους και επικοινωνούν σε άλλο επίπεδο, αληθινό και διαυγές όσο ένας καθαρός κρύσταλλος, όπου τα λόγια είναι περιττά αφού μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, γιατί να μήν μπορεί να γίνει σε συλλογικό και καθολικό επίπεδο...
Και εδώ υπεισέρχεται η εσωτερική αναζήτηση, όπου ο καθένας μας ξεχωριστά, μέσα σ'όλα τ'άλλα θ'ανακαλύψει και την τηλεπάθεια...
Συμφωνώ μαζί σου πως στο μέλλον, αυτό θα επιτευχθεί, αρχικά μεν με την ανάπτυξη και καλλιέργεια αυτής της ιδιότητας από λίγους αλλά σιγά σιγά (και ευελπιστώ να προλάβουν) από περισσότερους και τέλος από όλους...
Είναι θέμα εξέλιξης...αρκεί να μη σταθεί εμπόδιο η προσπάθεια εξάλειψης της ανθρωπότητας ή έστω οι αυτοκαταστροφικές της τάσεις!
Ευελπιστώ να προλάβουμε...
Αν και πάνω σ'αυτό ήδη πολλοί συνάνθρωποί μας, μέσω της κοινονόησης και της στοχευμένης διαχείρiσής της, κατορθώνουν πολλά, σε άλλο επίπεδο βέβαια που δεν είναι άμεσα αντιληπτό απ'το μέσο άνθρωπο!
Ενα παράδειγμα πάνω σε αυτό είναι η κοινωνία των μελισσών.
Εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε ν'ακούσουμε τί λένε οι μέλισσες μεταξύ τους. Αυτές όμως δεν παύουν, όσο και να μην το καταλαβαίνουμε, να συννενοούνται μεταξύ τους άψογα.
Οποίος έχει ασχοληθεί με τη μελισσοκομία ή έχει διαβάσει άρθρα για την κοινωνία τους θα καταλάβει τι εννοώ...
quote:
Κάλε μου allzzaro,
(Περιττό ν'αναφέρω πόσο χαίρομαι που συμμετέχεις εδώ-τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...!)
Η χαρά είναι αμοιβαία φίλε μου ήλιε.
Μόνο που αυτός ο τόνος που σου ξέφυγε ``κάλε μου``![]()
![]()
Δεν ξέρω τι να πώ φίλε μου ήλιε.
Οπως εχω ξαναπεί ο καθένας μας ακολουθεί ενα μονοπάτι.
Είναι κάποιοι που μόλις το δούν σηκώνουν μια σημαία και το πορεύονται.
Είναι και κάποιοι (δεν ξέρω αν θα πρέπει να θεωρηθώ σκεπτικιστής)που δεν ακολουθούν κανένα μονοπάτι.
Βαδίζουν εκτός δρόμου.
Και το εκτός δρόμου σου δίνει τη δυνατότητα να παρατηρείς τα αλλα μονοπάτια, να βλέπεις τους οδοιπόρους να εθελοτυφλούν ονομάζοντας οάσεις τις ερήμους και τις ζούγκλες πεδιάδες.
Οπωσδήποτε βέβαια απαγοητεύεσαι μιας και δεν βρίσκεις και εσύ ενα μονοπάτι να ακολουθήσεις αλλά ο εκτός δρόμου περίπατος σε οδηγεί στο δάσος.
Και εκεί συναντάς ξωτικά, νεράιδες, πηγές , βουνά.
Αθάνατη Μελίνα Κανατά..
Μιλώ με τα ψηλά τ'απάτητα βουνά
και τους μιλώ για σένα
πως έχεις ομορφιά και φρύδια τοξωτά
σαν πέτρινα γεφύρια
Και μ' απάντησαν:
''Τα γεφύρια χορταριάζουν.
Άμοιρη ψυχή μη ξεγελαστείς''.
Μιλώ με τ'ουρανού τα μαύρα σύννεφα
και τους μιλώ για σένα
πως όταν περπατάς, γλυκά όπου πατάς
η στέρφα γη ανθίζει
Και μ' απάντησαν:
"Η γη ανθίζει εκεί που θέλει.
Άμοιρη ψυχή μη ξεγελαστείς."
Μιλώ με τις πηγές που ζούνε μοναχές
και τους μιλώ για σένα
πως όταν με κοιτάς, σαν λες πως μ'αγαπάς
αγγέλοι φτερουγίζουν
Και μ' απάντησαν:
"Είναι χάρτινοι οι αγγέλοι.
Άμοιρη ψυχή μη ξεγελαστείς."
http://www.youtube.com/watch?v=_iUwCPDRZXA&feature=related
Αραγε τα βουνά λένε την αλήθεια?
Οι πηγές λένε την αλήθεια?
Τα σύννεφα?
Εκατομμύρια χρόνια τώρα βλέπουν και ακούν και ξέρουν τα πάντα.
Σας το αφιερώνω το ταμπούρλο η γκάιντα η φωνή της Κανά και οι στίχοι του Θανάση Παπακωνσταντίνου σε κάνουν να νοιώσεις καταστάσεις που δεν εχεις ξανανοιώσει.
Edited by - allzzaro on 21/11/2008 22:06:01
Ξέρεις γιατί χαίρομαι με την απάντησή σου?
(Αν και η Μελίνα Κανά θα ζοριζόταν αν έβλεπε πως την έγραψες ως Κανατά...
)
Γιατί τα λόγια μου, στάθηκαν αφορμή για να μου απαντήσεις σε ένα ''άλλο επίπεδο'' και μέσω ενός τραγουδιού που ναι μεν περιέχει λόγια και λέξεις, αλλά πάνω απ'όλα, είναι μουσική!
Αν αυτό δεν είναι μια πρώτη και αρχική προσπάθεια κοινονόησης τότε τι είναι???
Μήνυμα ελήφθει, μέσω του link!!!
quote:
(Αν και η Μελίνα Κανά θα ζοριζόταν αν έβλεπε πως την έγραψες ως Κανατά... )
To Κανά είναι το καλλιτεχνικό της.
Μελίνα Κανατά λέγεται..![]()
quote:
Γιατί τα λόγια μου, στάθηκαν αφορμή για να μου απαντήσεις σε ένα ''άλλο επίπεδο'' και μέσω ενός τραγουδιού που ναι μεν περιέχει λόγια και λέξεις, αλλά πάνω απ'όλα, είναι μουσική!
Δεν περιέχει απλά μουσική, λέξεις, στίχους.. λέει πολλά..
quote:
Αν αυτό δεν είναι μια πρώτη και αρχική προσπάθεια κοινονόησης τότε τι είναι???
Δυστυχώς ομως φίλε μου ηλιε, αρκετοί, πολλοί, σχεδόν ολοι μένουν στα λόγια του τραγουδιού. Τα βλέπουν ολα σαν κέφι, σαν γλέντι, σαν πασατέμπο. Το θέμα είναι να δείς βαθειά, διαπεραστικά.
Edited by - allzzaro on 21/11/2008 22:20:53
quote:
allzzaro:
Δυστυχώς ομως φίλε μου ηλιε, αρκετοί, πολλοί, σχεδόν ολοι μένουν στα λόγια του τραγουδιού. Τα βλέπουν ολα σαν κέφι, σαν γλέντι, σαν πασατέμπο. Το θέμα είναι να δείς βαθειά, διαπεραστικά.
Εδώ είναι που υπεισέρχεται, πρός το παρόν, το ''ού τα πάντα, τοις πάσει ρητά''...
Εξάλλου έχουμε μπροστά μας λίγα χρονάκια ακόμη...
Εμένα μου φτάνει πως κάνουμε τα πρώτα δειλά βήματα!
Και μέχρι να εγκαταλείψω το μάταιο τούτο κόσμο, αυτό θα είναι το μέλημά μου, πρώτα δηλαδή η εσωτερική αναζήτηση και ταυτόχρονα η επικοινωνία και η συνεργασία με ομοηχούντες και ομοσυντονισμένους αναζητητές!
Γιατί δεν φτάνει μόνο η τηλεπάθεια αλλά χρειάζεται και ο συντονισμός και η συνήχηση ταυτόχρονα...
Ο νοών νοήτω...και όμοιος τω ομοίω...