ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΙΣΛΑΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΟ ΙΣΛΑΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

dan33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
danΜέλος
12/04/2005, 09:46:48

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΝ ΑΑLLAH TSEPE

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΝΥΜΦΕΥΘΩ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΛΑΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΕΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ , ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ή ΟΧΙ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ, ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΝ
ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΥΜΦΕΥΘΩ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΣ ή ΑΝΕΥ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΜΑΝΤΕΨΕ Ο JONNI,AYTO TO ΦΤΕΡΩΤΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΜΩΡΟ,ΩΣ ΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ
e_shadow

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ?
ΚΑΙ

ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ,ΓΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ
ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 10.ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΩΝΕΣ ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ Διαδοχή ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ "ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ"ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ)
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ,ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ
ΟΠΙΣΘΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΜΟΥ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΜΟΥ.
ΟΠΟΤΕ ΑΝ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΜΗΛΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΕΡΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΜΟΥ, ΝΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΩ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΙΑΛΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΑΝΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ?

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝGΟΛΙΑ, KOΙΤΑΖΩ ΜΟΝGOLIA
ΕΚΤΑΣΗ 1.564.116
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 2.751.314
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΛΑΜΑ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ =50%
ΑΘΕΟΙ=40%
ΣΑΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ=6%
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ=4%
ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΟΤΙΑ
ΚΟΙΤΑΖΩ Η ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΕΝΑΙ 4500 ΜΙΛΙΑ ,ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ 2500 ΙΔΟΝΗΣΙΑ ,ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ 4500-5000

ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΤΟΥΡΚΙΑ
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ,ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ

ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1920,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1453 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΑΧΕΣ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ.

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ
ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ,ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

ΠΕΡΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ
ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΛΕΓΑΝΕ ,ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ 13 ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΣΕΙ.

ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ,ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝΕ.

ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΥΡΙ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΡΟ ΤΟΥ ΔΙΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ή ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ
ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ
ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΝΕ 2 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ (ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ)ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ.

ΤΣΕΠΕ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ(ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ)

ΝΑΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.

INSAALLAH AΔΕΛΦΕ

e_shadowΜέλος
12/04/2005, 10:47:16
quote:
Τις γυναικες επισης δεν τις "κοβουν" απ' οτι μου λενε οι πληροφοριες μου. (Στις 7/4 θα το ξερω απο πρωτο χερι και αν και δεν αφορα κανεναν, αν ανακαλυψω κατι τετοιο θα σας το πω! Αν τηρησω σιγη επι του θεματος θα σημαινει οτι ειναι ολα ενταξει!)

Δηλαδή επειδή δεν είπε τίποτα τώρα σημαίνει τι???????

Είναι όλα οκ????

Εσείς πιστεύετε ότι αν ήταν κομμένη θα το παραδεχότανε τόσο φανατικός που είναι????

Υ.γ
Εκτός αν Δε κατάφερε να μάθει!
Άρχισαν τα όργανα!
Του λεει πρώτα Ελλάδα και μετά……….

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

12/04/2005, 11:41:24

quote:

Καμια αντιρηση, αλλα μην ξεχναμε οτι κραζει γιατι εγινα μουσουλμανος. Αυτο ειναι το προβλημα!!!

λαθος τσεπε μου!

σε κραζει γιατι αρχισες τα υμνολογια υπερ του Ισλαμ και τις κατηγοριες κατα των υπολοιπων θρησκειων.

και αυτο δειχνει φανατισμο νεοπροσυλητισμενου!!!

το που και πως πιστευει ο καθενας, και η σχεση του με το Θειον, δεν μας απασχολει γιατι πιστευουμε στην ανεξιθρησκεια.

αλλα ο προσυλητισμος που προσπαθησες να κανεις, και η αποφυγη απαντησεων σε καιρια θεματα περι Ισλαμ, σε ανεδειξαν σε "ατραξιον" του τοπικ, οπως λεει και ο ρασπουτιν!

quote:

Ειναι τετοιος ο ρατσισμος και η μισαλλοδοξια, που απαξ και δηλωσει καποιος μουσουλμανος, μπαινει αυτοματα σε κατωτερη θεση.

Σκεψου το αντιθετο: Αν ενας Πακιστανος πχ βαφτιστει χο αυτοματα θα αναβαθμιστει στα ματια του περιγυρου του.

Μιλαμε για τους Ελληνες φυσικα, γιατι για τους δικους του θα ειναι μιασμα πλεον!!!

εμεις συμβιωνουμε επι χρονια με μουσουλμανους (Πακιστανους κτλ) στην Ελλαδα και δεν τους θεωρησαμε ποτε μιασμα.

αλλα ουτε και εσενα σε θεωρησαμε μιασμα επειδη εγινες μουσλιμ!

η συμπεριφορα σου προκαλεσε τις αντιδρασεις.

quote:

Υπαρχει αγνοια περι του ισλαμ.

γι αυτο σου καναμε τοσες ερωτησεις, αλλα δεν απαντησες σε καμια!

quote:

Φυσικα και κραζουνε, κυριως για τον γαμο μου. Και λοιπον? Σημαινει πανω απ' ολα δεν εχουν να πουν τιποτ' αλλο.

βρε τσεπε, ταχεις παιξει?

εμεις ρωτουσαμε για το Ισλαμ και ΕΣΥ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ!

μαλλον με αυτον ηθελες να ασχοληθουμε εξ αρχης...

quote:

Μια καλη ματια στα οσα εχουν γραφει μεχρι στιγμης στο θεμα, θα δειξει οτι υπηρξαν μερικοι που εγραψαν ενα και μονο μηνυμα για να μου πουν ποσο ασχημα επραξα που εγινα μουσουλμανος. Αυτο κατι λεει!!!

αυτη η ματια θα δειξει οτι δεν απαντησες ποτε σε ο,τι σε ρωτησαν τα μελη.

κι αυτο κατι λεει...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

12/04/2005, 11:56:40
quote:

ΠΕΡΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

συμφωνω αδερφε, αλλα διαφωνω σε μια μικρη λεπτομερεια τεραστιας σημασιας!

ο Ελληνικος στρατος μπορουσε να παρει την Αγκυρα μονος του!

ο Κεμαλ δηλωσε πως ηταν ετοιμος να συνθηκολογισει.

αλλα ηρθε διαταγη απο την πουλημενη στους Ευρωπαιους Ελληνικη κυβερνηση να οπισθοχωρησει ο στρατος μας.

κατα την διαρκεια της υποχωρησης οι Τουρκοι μην μπορωντας να πληξουν τον στρατο, τον ακολουθουσαν και εσφαζαν καθε Ελληνα της Ιωνιας!

quote:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ 13 ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

οι δικοι μου γλυτωσαν το σφαξιμο, αλλα απο ευποροι κατεληξαν φτωχοι προσφυγες...

quote:

ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ,ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝΕ.

ας μην πω ποιος φταιει για την ανταλλαγη πληθυσμων, γιατι τον εχουν αγιοποιησει και θα παρεξηγηθω...

γεγονος παραμενει πως εφυγαν απο εδω μερικες εκατονταδες Τουρκικες οικογενειες και απο την Ιωνια χιλιαδες Ελληνες!

και μαλιστα αυτο ανοιξε την ορεξη του Κεμαλ και ζητησε και πολεμικες αποζημιωσεις!!!

τοτε επεναιβει ο Παγκαλος που ειχε οργανωσει απο εθελοντες την στρατια του Εβρου και δηλωσε οτι "αν ζητηθουν αποζημιωσεις, μπαινω στην Κωνσταντινουπολη".

ετσι πηγαν πασο οι Τουρκοι γιατι οπως προειπα, δεν μπορουσαν να αντιμετωπισουν τον Ελληνικο στρατο.

MozΜέλος
12/04/2005, 13:08:34
Χμ... κατέβηκαν και τα τανκς;;;
Είναι θλιβερό εν έτει 2005 να υπάρχουν συρματοπλέγματα, βία κι αίματα και διαδικτυακά συμπλέγματα. Κάνω έκκληση στον Κούδα για κατάπαυση του πυρρός. Χριστιανομουσουλμάνοι μου άθεοι τολτεκοβουδιστές με τα σχιστά τα μάτια, δώστε τόπο στην οργή!!!

Φιλειρηνικά
μουτζαχεντήν/animation Moz

(Κάπου άφησε η Ζάντοκ κάτι γάζες νομίζω...
Jonnie, είδες με τι ευκολία χρησιμοποιώ και τα bold; χα!χα!χα!... α! χα!χουχα!)

Tsepe NoyonΜέλος
12/04/2005, 17:47:06
Dan, αντιπαρερχομαι την ειρωνια σου και προσπαθω να σου απαντησω λογικα.
Κατ' αρχην η ιστορικη αναλυση που κανεις ειναι λαθος, (ο μονος εδω μεσα που δικαιουται να ομιλει περι ιστοριας ειναι ο schwabe) οπως και η συλλογιστικη σου για το που ειμαι, την οποια κανεις μονο και μονο για να μας πεις για τους προγονους σου.
Καταφερνεις ομως να επιβεβαιωσεις αυτο που εχω πει: Για τους περισσοτερους Ελληνες μουσουλμανος= Τουρκος. Μεχρι πριν απο οχι πολλα χρονια θα μου ελεγαν οτι "ετουρκεψα"
Νομιζω οτι ειναι αναγκη πλεον, να αποβληθουν τετοια κομπλεξ απο την Ελληνικη ψυχη. Σκοτιζουν το μυαλο και αμβλυνουν την κριση.
Ειπαμε: Οι Ελληνες ειμαστε εκ φυσεως, πολιτες του κοσμου. Με κομπλεξ και προκαταληψεις δεν παμε μπροστα.
Μην παρασυρεσαι απο ελληναραδες της πολυθρονας κι ελλαδεμπορους. Βγαλε το κεφαλι σου απο τους ταφους, ειτε των αρχαιων ειτε των αμεσων προγονων και κυταξε τον κοσμο χωρις παρωπιδες. Μονο καλο θα δεις.
Επελεξα να ειμαι πολιτης του κοσμου. Οντως εχω δοκιμασει πολλα πραγματα κι αν μου το επιτρεψουν οι μερες που μου απομενουν θα δοκιμασω κι αλλα. Δε γυρευω ευσημα η καποιου ειδους σεβασμο. Γυρευω ανθρωπους φιλοπεριεργους για ανταλαγη αποψεων. Κατα τα φαινομενα χτυπησα λαθος πορτα!!!

ΥΓ Το inshaallah το χρισημοποιεις λαθος. Στο τελος βαζουμε salama η maa salama.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

PHILOSOFOS-1Μέλος
12/04/2005, 18:32:32
ΦΙΛΕ TSEPE ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ

ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΒΗΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ !!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!

gh

danΜέλος
12/04/2005, 22:56:56

ΤΣΕΠΕ

ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΠΙΚ.

ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΕΧΕΙ
ΕΚΤΑΣΗ 148.094 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΙΛΙΑ
ΠΛΗΘΥΣΜΟ 6.379.157.561
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 32,71%(ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΙ 17,28%
ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ 5,61%
ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ 3,49%
ΑΝΓΚΛΙΚΑΝΟΙ 1,31%)
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ 19,67%
ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ 13,28%
ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ 5,84%
ΣΙΧ 0.38%
ΕΒΡΑΙΟΙ 0.23%
ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ 13,05%
ΑΘΡΗΣΚΟΙ 12,43%
ΑΘΕΟΙ 2,41%

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ = 2 ΔΙΣΕΚ. 86 ΕΚΑΤΟΜ.(ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ = 222 ΕΚΑΤ 632 ΧΙΛ)
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ=1 ΔΙΣ 254 ΕΚΑΤ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 2004

Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΜΕΣ ΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΟΙΑ.
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΥΓΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ?

ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ.

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1453,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΛΛΗΝΕΣ?

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ?

ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ?

ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?
ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ?

ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ
1)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛ, ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
2)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
3)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.

ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΒΙΑΣΑΝ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ
ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΘ ΟΛΗΝ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 400 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ(1800-1845)
ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗ ΤΟ 1810 ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΟΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΤΩΝ
ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΙΤΕΝΤΟ
ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 250 ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΡΑΣΙΑ.

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ?
ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ?

ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ(ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙ ΕΤΣΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΝ ΤΖΟΝΥ ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ)

ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5797

Tsepe NoyonΜέλος
12/04/2005, 23:32:09
quote:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ
1)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛ, ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
2)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
3)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.

Ειπαμε, συνομωσιολογια, αλλα βρε παιδι μου η φαντασια σου δεν καλπαζει μονο, αλλα εχει αφινιασει.
Πες μας και ποιες ειναι οι μαρτυριες που αναφερεις για τον Παλαιολογο!!!
Διαβασα και το τοπικ που μου παρεθεσες και το συμπερασμα ειναι οτι εχεις μπερδεψει αρκετα τα πραγματα. Ελαβες, ομως, μερικες καλες συμβουλες. Τηρησε τες.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

12/04/2005, 23:49:08

quote:

Κάνω έκκληση στον Κούδα για κατάπαυση του πυρρός.

καλε μου μοζ, τον συμπαθω τον τσεπε κι ας μην καταλαβαινει γιατι...

οσο κι αν ακουστει περιεργο, να τον βοηθησω προσπαθω και γραφω ακομη στο τοπικ, και του κραταω εναν καθρεπτη να καθρεπτιζεται!

δοξα τω Κουδα!

quote:

άθεοι τολτεκοβουδιστές με τα σχιστά τα μάτια

are you talking to me?

quote:

(Κάπου άφησε η Ζάντοκ κάτι γάζες νομίζω...

ματωσε καμια μυτη???

quote:

Jonnie, είδες με τι ευκολία χρησιμοποιώ και τα bold; χα!χα!χα!... α! χα!χουχα!

απο τοτε που με γνωρισες εχεις αυτοβελτιωθει πρεπει να ομολογησω!

αντε να σε περασω στις φατσουλες τωρα!!!

siaΝέο Μέλος
04/01/2006, 01:51:22
thelo na matho gia xorkia

sia

04/01/2006, 08:47:39
Αγαπητή sia, καλώς ήλθες!
Θα σε συμβούλευα να έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες τα μηνύματα σου για να μας είναι πιο ευανάγνωστα.
Επιπλέον, προτού ανοίξεις ένα topic καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την Αναζήτηση επάνω δεξιά στην σελίδα.
Θα υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το topic που επιθυμείς, και θα βλέπεις αν σου βγάλει κάποια παρεμφερή topics.
Αν υπάρχουν λοιπόν παλιότερα topics, καλό είναι να τα διαβάσεις και να γράψεις σε όποιο σε εκφράζει καλύτερα την άποψη σου.
Σχετικά με το θέμα που άνοιξες εδώ, υπάρχουν αρκετά topics παλιότερα όπου μπορείς να τα δείς κλικάροντας τους τίτλους παρακάτω:

ΜΑΓΕΙΑ

Ξόρκια και άλλα...

ΞΟΡΚΙΑ

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ??

Εντελώς φιλικά, αγαπητή μου, δε νομίζω οτι η θεματολογία του forum αυτού ενδείκνυται για την ανταλλαγή ξορκιών κτλ...
Καλή σου συνέχεια!

In anticipation of my resurrection...

04/01/2006, 14:43:28
To Θέμα αυτό απενεργοποιείται.