ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stavros7760 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
stavros77Μέλος
15/04/2008, 20:57:54
Κάποια στιγμή κάποιος φίλος είχε αναρωτηθεί (δε θυμάμαι ποιος) πως είναι δυνατόν να λέει ο γέροντας Ιωσήφ ότι "θα γίνει ένας ξαφνικός πόλεμος και ο Πούτιν δεν θα είναι για πολύ τριγύρω" εφόσον ο Πούτιν φεύγει από τη προεδρία.

Να η απάντηση.

Αρχηγός της "Ενωμένης Ρωσίας" ο Πούτιν. Θέση - κλειδί που του επιτρέπει να ασκεί εξουσία και μετά την αποχώρησή του από την προεδρία της χώρας

Την ηγεσία του μεγαλύτερου κόμματος της Ρωσίας αναλαμβάνει ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Η κίνηση αυτή του επιτρέπει να ασκεί εξουσία και μετά την αποχώρησή του από την προεδρία της χώρας τον προσεχή μήνα.

"Αποδέχομαι την πρόσκληση του κόμματος. Είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη και να ηγηθώ του κόμματος", τόνισε ο Πούτιν στο συνέδριο του κόμματος Ενωμένη Ρωσία στην Μόσχα, το οποίο μεταδίδεται απευθείας από τη ρωσική τηλεόραση.

Το κόμμα Ενωμένη Ρωσία, το οποίο ελέγχει τη Δούμα, δημιούργησε τη θέση του προέδρου αυτήν την εβδομάδα, ειδικά για τον Πούτιν, ο οποίος συνέβαλε στην ίδρυση του κόμματος.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

15/04/2008, 21:12:43
Φίλε Stavro77 εγώ είχα αυτήν την απορία.Και πράγματι εώς τώρα αναμένεται η εκπληρωσης αυτής της προφητείας.

Δηλαδή ρε φίλε τρεχαγυρευε εξήγησε μου και εμένα του αμυαλου,πώς θα πανε οι τούρκοι εώς την Λάρισα μεσα σε ενάμισι μέρα.???δεν θα έχουμε κα8όλου αντίσταση???δεν είμαστε δα και η παλαιστίνη,η το PKK...Έχουμε και μείς αξιόλογο και δυνατό στρατό

Φιλικά

ΕΛΛΗΝ

stavros77Μέλος
15/04/2008, 21:25:01
Μπράβο μας....συγχαρητήρια.
Αμ τα έλεγε ο γέροντας Ιωσήφ ότι οι Τούρκοι θα κινήσουν κατα δω γιατί στην ουσία δεν θα έχουμε κυβέρνηση. Και τα έλεγε το 2001 πριν έρθει η παρούσα κυβέρνηση. Αυτό λέγεται φώτιση.

Ντε φάκτο συγκυριότητα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα αποκτά η Τουρκία μετά τις γεωδυναμικές έρευνες που πραγματοποίησαν τα ερευνητικά πλοία «Cesme» και «Candarli» επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας μεταξύ Μυτιλήνης και Χίου.
Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός, ότι σ αυτή την διαφοροποίηση του status quo στο Αιγαίο το υπουργείο Εξωτερικών δεν προχώρησε σε διάβημα διαμαρτυρίας. Αρκέστηκε να ζητήσει... διευκρινήσεις, για να εισπράξει ως απάντηση την τουρκική άποψη ότι «τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα».
Δεδομένου δε, ότι και μετά από αυτό ουδεμία άλλη αντίδραση υπήρξε από ελλαδικής πλευράς, δικαιολογημένα και οι Τούρκοι, αλλά και κάθε τρίτος δικαιούνται να πιστεύουν, ότι η ελληνική πλευρά υιοθετεί πλήρως τις Τουρκικές θέσεις.

15/04/2008, 21:26:23
quote:

Την ηγεσία του μεγαλύτερου κόμματος της Ρωσίας αναλαμβάνει ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Η κίνηση αυτή του επιτρέπει να ασκεί εξουσία και μετά την αποχώρησή του από την προεδρία της χώρας τον προσεχή μήνα.

Δηλαδή όλα θα αρχίσουν σε κανα δυο μήνες με το θέμα της υφαλοκριπιδας και θα αρχίσει ο πόλεμος το καλοκαίρι.

ΕΛΛΗΝ

ELLHNASΜέλος
15/04/2008, 22:13:01
Αν θυμόσαστε , κάποια στιγμή κυκλοφόρησε ενας χάρτης απο τους τούρκους και έδειχνε το μισό Αιγαίο να έχει καταληφθεί υπο τουρκική κατοχή.....
Αυτό τι σημαίνει σε αυτή την περίπτωση.....
ότι θα υπάρχει συγκυριαρχία στο Αιγαίο και φυσικά πλήτονται τα συμφεροντά μας και φυσικά και των Ρώσων-Βούλγαρων με τον αγωγό και την έξοδο των ρώσων στην Μεσόγειο και μάλον έτσι δένει η κραυγή απο την βουλγαρία......

Επίσης να συμπληρώσω για αυτό που λέχθηκε με τα καταληφθέντα εδάφη.....
ότι εκτός του Γέροντα Παϊσίου που μας προειδοποίησε για κατάληψη νησιών απο τους Τούρκους , έχουμε και την Κύπρο η οποία έχει πάρα πολύ τουρκικό κατοχικό στρατό και αν δεν απατώμαι πρέπει να είναι γύρω στις 50-60 χιλιάδες.....
Επίσης όταν την πέσουν οι Ρώσοι στους Τούρκους στα στενά του βόσπορου που είναι μεγάλης στρατιωτικής σημασίας λογικό είναι να μαζέψουν ότι έχουν και δεν έχουν οι τούρκοι......

15/04/2008, 22:46:38
Το ποια άτομα είναι λίγα αγαπητέ μου, Σταύρο77,
αστο καλύτερα, γιατί δεν ξέρεις ποιοι πιστεύουν
αυτά που λες εσύ, εκτός απο σένα και το πολυaccount σου…:
Κανείς,.. όλοι οι υπόλοιποι και φυσιολογικοί άνθρωποι
πιστεύουν ότι εισβολή είναι στην Ελλάδα και ότι τα
έξαμίλια δεν είναι τα ναυτικά…
Τώρα, αν το λες τόσες πολλές φορές μπορεί να το
πιστέψεις κι εσύ…Μου αρέσει η λόξα με την πάρτη σου…
Είσαι και μεγάλη πνευματική μορφή, εκτός από
μετριόφρων; Τόσος φωτισμός ρε παιδί μου,
θα πάθεις τίποτε… Παραφωτίστηκες…Θα καείς σε λίγο…

Φίλε Βυζαντινέ, έχουμε 168.000 στρατό όλο κι όλο,
οι Τούρκοι έχουν 5 στρατιές, εκ των οποίων η 4η
καλούμενη και στρατιά του Αιγαίου, έχει επαναλαμβάνω,
400.000 στρaτό, όλοι αποβατικές δυνάμεις, δηλαδή πεζοναύτες, βατραχανθρώπους, ειδικές δυνάμεις,κλπ και έχει 80.000
αποβατικά σκάφη, ποιο πολλά από τις ΗΠΑ . Οι 100.000
από την 4η στρατιά είναι αλεξιπτωτιστές, θέλεις
να το κάνω πιο λιανά;
Στα νησιά δεν λέγεται εισβολή, αλλά κατάληψη και
δεν θα αντιδράσουν όπως λένε οι προφητείες οι Ρώσοι,
΄μονο σε απόβαση μες στην Ελλάδα ,
θα έχουμε την αντίδραση τους πιο έντονη…
Αν δεν καταλαβαίνετε, κάτι, ρωτήστε, δεν πειράζει…

ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ
ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

20/4/2008

fosekfotosΝέο Μέλος
15/04/2008, 22:47:54
stavros77, μπορεί να έχεις δίκαιο φίλε.Μου φαίνονται λογικά τα επιχειρήματά σου.Δεν μου απαντάς όμως γιατί ο γέροντας είπε θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη;Πιστεύεις ότι θα μπορουσε να εννοεί τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής στην Κύπρο;

Φίλε trexagireve και εσύ έχεις δυνατή επιχειρηματολογία.Όμως μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι θα εισβάλουν στη χώρα ξαφνικά και δεν θα πέσει ντουφεκιά.Δηλαδή κατασκοπεία υπνος,παρατηρητηρια ύπνος και αντίσταση καμία;Ακόμα και αν καταφέρουν να ρίξουν αλεξιπτωτιστές σε Δράμα ή Καβαλα για να βρεθούν στα νώτα της Θράκης, να ρίξουν σε Λιτόχωρο και Θεσσαλονικη για να εμποδίσουν οποιαδήποτε βοήθεια, μου είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πιστέψω πρώτον ότι δεν θα έχουμε χρόνο αντίδρασης και δεύτερον ότι δεν θα πέσει ντουφεκιά.Φίλε πονόκοιλο έχει ο Τούρκος και ο στρατός είναι σε επιφυλακή.Πόσο μάλλον τώρα που και στα ΜΜΕ λένε ότι φοβούνται τα αμερικανικά αντίποινα.Μπορεί να καταλάβουν ελληνικό έδαφος, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξει λουτρό αίματος.Ίσως να έχεις δίκαιο.Υπάρχουν όμως κενά.

Marco_Hietala_Μέλος
15/04/2008, 23:03:41
quote:
Αυτός ο φοιτητής που να'ναι;

Αν αναφέρεσαι σε μένα, είμαι εδώ και διαβάζω το θέμα καθημερινά, αλλά επεμβαίνω κυρίως στο στρατιωτικό τμήμα της συζήτησης, καθώς ασχολούμαι με τέτοια πολλά χρόνια.

15/04/2008, 23:07:51
quote:

Φίλε Βυζαντινέ, έχουμε 168.000 στρατό όλο κι όλο,
οι Τούρκοι έχουν 5 στρατιές, εκ των οποίων η 4η
καλούμενη και στρατιά του Αιγαίου, έχει επαναλαμβάνω,
400.000 στρaτό, όλοι αποβατικές δυνάμεις, δηλαδή πεζοναύτες, βατραχανθρώπους, ειδικές δυνάμεις,κλπ και έχει 80.000
αποβατικά σκάφη, ποιο πολλά από τις ΗΠΑ . Οι 100.000
από την 4η στρατιά είναι αλεξιπτωτιστές, θέλεις
να το κάνω πιο λιανά;
Στα νησιά δεν λέγεται εισβολή, αλλά κατάληψη και
δεν θα αντιδράσουν όπως λένε οι προφητείες οι Ρώσοι,
΄μονο σε απόβαση μες στην Ελλάδα ,
θα έχουμε την αντίδραση τους πιο έντονη…
Αν δεν καταλαβαίνετε, κάτι, ρωτήστε, δεν πειράζει…

Ναι αλλα αυτο δεν είναι επιχείρημα φίλε.ΟΧΙ και μεσα σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ.Δηλαδή για όνομα του Θεου...Πρώτα πρώτα δεν είναι λογικό!!

Αν το πάρεις έτσι(αριθμητικά) δεν έχει σημασία ποιος έχει τον παράπάνω στρατο.Στην Κύπρο το 1974 εαν δεν διέταζαν οι χουντικοι να επιστρεψουν τα υποβρύχια πίσω στην Ελλάδα και αν γινόταν πραγματική επιστράτευση θα ρίχναμε τους τούρκους στη θάλασσα.Η ΕΛΔΥΚ νίκησε σε όλες τις μάχες αλλα έχασε τον πόλεμο

Και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΒΟΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ..Κρίση θα είναι...

ΕΛΛΗΝ

stavros77Μέλος
15/04/2008, 23:11:05
Καλά Βαγγέλη αν από όλα τα λεγόμενα μου έχεις καταλάβει ότι θέλω να το παίξω φωτισμένος μάλλον έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης και επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον.

Εγώ απλά υποστηρίζω τα λόγια των γερόντων και των Αγίων.
Όταν παραθέτω τη προσωπική μου γνώμη βάζω κάποιες λέξεις που εσύ έχεις ξεχάσει...."ίσως" "μάλλον" "μπορεί".
Μπορείς να λες ότι θες για μένα......αλλά να λες ότι προσπαθώ να περάσω ΤΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ προφητείες των γερόντων σαν δικές μου νομίζω σε υποβιβάζει και σαν λογικό άτομο και δείχνει αυτό που ανέφερα στη πρώτη μου πρόταση.

Όσο για το ποιος πιστεύει ότι οι Τούρκοι θα μπούνε Ελλάδα.....είσαι ο μόνος αγαπητέ και το ξέρεις.
Επειδή εσύ πιστεύεις ότι έχω πολλά accounts (ίσως είναι ο μόνος τρόπος να κοιμάσαι ήρεμα τα βράδια εθελοτυφλώντας στο γεγονός ότι πολλοί δεν συμφωνούν με αυτά που λες) δεν σημαίνει ότι το πιστεύουν και άλλοι εδώ μέσα. Ξέρουν ότι είμαστε ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ άτομα που έχουμε εντελώς διαφορετική γνώμη για το αν θα μπουν οι Τούρκοι εδώ (ευτυχώς για την Ελλάδα μας!!!).

Φίλε fosekfotos θα μπορούσε να είναι η Κύπρος ή κάποιο νησί που μπορεί να πειράξει η Τουρκία. Ο Παϊσιος είχε πει άλλωστε ότι το πολύ πολύ να πειράξουν κανα δυο νησιά οι Τούρκοι. Θα χρειαστεί και στρατό για να τα πειράξουν. Ή θα μπορούσε να εννοεί ότι το ναυτικό θα πρέπει να υπαναχωρήσει από τη θαλάσσια επικράτεια της Ελλάδας για να αντιμετωπίσει την επίθεση των Ρώσων. Αυτά φίλε μου θα τα μάθουμε επακριβώς όταν γίνουν. Μην σε σκανδαλίζει μια τέτοια "αντίθεση". Όταν γίνουν τα γεγονότα θα τα καταλάβουμε όλα πλήρως. Πάντως δεν υπάρχει καμία αντίθεση από τους γέροντες στο ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. Ελπίζω να βοήθησα.

15/04/2008, 23:13:11
Φίλε fosekfotos, το θέμα είναι ότι αν μας
την πέσουνε αρχικά από την Θες/νίκη με 50.000 στρατό,
ακολούθως έχουν δυνάμεις απόβασης σε Λιτόχωρο,
αν ξέρεις τι έχουμε εκεί, αλλά και σε Εύβοια,
θα φοβηθούν οι δικοί μας το λουτρό αίματος και
θα περιμένουν τις ενέργειες του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ…

Οπότε, μετά μιλάμε για μια κατάσταση εκβιασμού,
που θα βόλευε Τούρκους κι Αμερικάνους…
Κάπως έτσι το έχω εννοήσει εδώ και καιρό…
Έχουν τόσες αποβατικές δυνάμεις , που δεν θα
τους λείψουν καθόλου, ότι και να συμβεί……
Πάντως το σενάριο με ΝΑΤΟικές στολές, να το θυμάσαι,
έχει πολλές πιθανότητες…

ELLHNASΜέλος
15/04/2008, 23:21:03
Ξέρει κανείς από που αρχίζει η Αρχαία εγνατία οδός και άν συνδέεται με την παραεγνατία οδό που καταλήγει στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας......
stavros77Μέλος
15/04/2008, 23:24:30
Πάντως ρε συ τρεχαγύρευε με τόσο ηττοπάθεια που μιλάς για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και με τόση σιγουριά για τον Τουρκικό στρατό λες και είναι ο παντοδύναμος θα έλεγε κανείς ότι είσαι εγκάθετος από τους Τούρκους για να προκαλείς φοβίες και πανικό. Βρε καλά τα έλεγε ο Παϊσιος ότι κάνεις περισσότερο κακό από ότι πολλές Τουρκικές μεραρχίες.

Πίστη στο Θεό δεν έχουμε καθόλου?

Με τη βοήθεια της Παναγίας μας και των Αγίων μας νικήσαμε τους πολυπληθείς Ιταλούς στα βουνά. Με τη πίστη στο Θεό αποτινάξαμε τον Τουρκικό ζυγό που τότε ήτανε μια ισχυρή αυτοκρατορία ενώ εμείς είμασταν 100 φορές λιγότεροι.
Έλεος πια με αυτήν την ηττοπάθεια και την αντιλεβεντιά!!!!!

ELLHNASΜέλος
15/04/2008, 23:27:54
Δεν έχετε καταλάβει ότι κάποιος εδώ μέσα σπέρνει την διχόνεια.....
15/04/2008, 23:38:41
Εγκάθετος και με πρόβλημα φίλε Σταύρο είσαι εσύ
που δεν αφήνεις να πέσει τίποτε κάτω, αλλά πιστεύω
έχει γίνει κατανοητό από όσους δεν είσαι εσύ, στο τόπικ…
ΆΣε τον κόσμο να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα,
γιατί όλη την ώρα προσπαθείς να τον χειραγωγήσεις;...
Τι να πω ρε φίλε, μεγάλη καψούρα ή μεγάλος παιδικός εγωισμός…
Τέτοια συκοφαντία έχεις γίνει καταγέλαστος…
Δεν με πειράζει με διασκεδάζεις…
Τώρα έφτασες να με κολακεύεις αφού λες ότι με ανάφερε
κι ο Παίσιος….
Αλλά συκοφάντησε συκοφάντησε πές όλο και κάτι θα μείνει…
Επί του θέματος τίποτε, φιλαράκι;
Καινούργιες λέξεις: αντιλεβεντιά, συμβάλεις στην ελληνική γραμματική, προσθέτοντας λέξεις που δεν υπάρχουν…

Αυτο που αρνείσαι είναι ότι υπάρχουν προδότες και συμφέροντα
που όπως προδώσανε την Κύπρο, εύκολα θα προδώσουνε και
την Ελλάδα, την εγχώρια…Μπορεί να το ξέρεις αυτό αλλά
η εμπάθεια σου δεν σ’ αφήνει να το δεις…
Δεν πειράζει θα μεγαλώσεις…
Αν γίνει αυτό που λέω, που έτσι πιστεύω,
θα γίνει με την βοήθεια των αμερικάνων, όπως έγιναν
ας πούμε κι οι περσινές φωτιές και άλλα…

stavros77Μέλος
15/04/2008, 23:41:58
Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει λέξη αντιλεβεντιά

Την εφηύρα για το ειδικό της περίστασης...γιατί περι ειδικού πρόκειται.

Αλλιώς λέγεται και δειλία.

ELLHNASΜέλος
15/04/2008, 23:46:09
Κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον θεό.......

OmasEpsilonΜέλος
15/04/2008, 23:55:13
τρέχαγυρευόπουλε δεν ξέρω τι συμφέροντα προστατεύεις και τι θες να περάσεις στον κοσμάκι.. ένα θα σου πω ότι ο Ελληνικός λαός αφυπνήζετε και όσες επειχιρηματολογο-μπουρδολογίες και να αραδιάσετε εσύ και το τάγμα που ανοίκεις εμείς δεν μασάμε. Δεν πρόκειτε να σας δώσουμε πληροφορίες δεν πρόκειτε να μάθετε τίποτα παλιορουφιάνοι. Υπάρχουν πολλοί και έχουν περάσει πολλοί από το εσωτέρικα που "γνωρίσουν" αλλά είτε δεν μιλάνε είτε ρίχνουν λίγη σάλτσα για να δούνε αντιδράσεις. Λοιπόν οι απαντήσεις που δίνεις καθώς και τα άρθρα σου που μας παραθέτεις είναι κατά 99.99% δρομολογημένα από το τάγμα σου. Ο πιο εύκολος τρόπος για να παραπλάνήσεις τον κόσμο είναι να πεις αλήθειες ώστε να σε πιστέψουνε αρχικά και μετά να ρίξεις την σάλτσα σου. Πολλοί θα σε πιστέψουνε γιατί προηγουμένος θα έχεις πει αλήθειες. Αυτοί που γνωρίζουν όμως ξέρεις τι κάνουν? θα στο πω στα Αμερικάνικα: They don't give a **** about you

Άιντε από κει πράκτορα. Πες ότι γουστάρεις εγώ δεν θα σου κάνω το χατήρι που έκανε ο Σταύρος να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου.

Το είπα και παλαιότερα προσοχή στις ομάδες και τα τάγματα είναι ο χειρότερος εχθρός. Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας γιατί εκεί έξω θέλουν να μας έχουν υπνωτισμένους.. και όσους δεν μπορούν να τους κρατήσουν υπνωτισμένους θέλουν να τους παραπλανήσουν κάνοντας τους να ψάχνουνε για αέρα κοπανιστό.

Παλιοχαρακτήρες ζείστε την πλάνη σας όσο μπορείτε γιατί ο χρόνος σας έχει ημερομηνία λήξεως...

Υ.Γ. Σταύρος77 με τα πολαμπλά account μην τσιμπάς γιατί όποτε ανοίγετε καυτή κουβέντα πέφτει πολύ αποπροσανατολισμός.

Υ.Γ. τρεχαγυρευόπουλε λες να είμαι και εγώ κλώνος του Σταύρος77?

20/4/2008

ELLHNASΜέλος
16/04/2008, 00:04:46
Έσονται γαρ οι άνθρωποι πλούσιοι εν ταις ημέραις εκείναις σφόδρα, και εν γαλήνη και ειρήνη βαθεία εσθίοντες και πίνοντες, γαμούντες και εκγαμίζοντες, εν αδεία πολλή πορευόμενοι, και αμερίμνως τοις γηΐνοις επαναπαυόμενοι, και εν τω μη είναι πόλεμον επί της γης συγκόψουσι τας σπάθας αυτών εις ζιβύνας και εις δρέπανα και εις εργαλεία γεωπονικά.

17/4/2008

MIXAHL32Μέλος
16/04/2008, 00:49:49
Τρεχαγυρευε σκας γαιδαρο αγορι μου.Παμε να πουμε μια κουβεντα να προχωρησει το θεμα και συνεχιζεις να επιτιθεσαι κακιστα.
Στο ορκιζομαι αν το site πηγαινε γρηγορα θα εκανα νεο τοπικ και θα εβρισκα ολες τις βρισιες που εχεις πει εναντιον μελων.
Ξεκολα αγορι μου με την θεσσαλονικη,μονο εσυ,η σκια σου και η ηττοπαθεια σου πιστευουνε τις παπαρολογιες που λες.
Με κανει η σταση σου δηλαδη να σιχαινομαι τους παλαιοημερολογιτες,δηλαδη αν ειναι τοσο φαντασμενοι και σπασαρχιδες τι να πω.