ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

stavros7760 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
fosekfotosΝέο Μέλος
16/04/2008, 00:55:39
Προσωπικά, εχώ μεγάλο σεβασμο στο Γέροντα Παΐσιο.Όχι μόνο για τα περί προφητειών λεχθέντα του,αλλά κυρίως για τον διδακτικό του λόγο.Είναι ο μόνος που μου έδωσε να καταλάβω το αληθινό και αγνό νόημα του χριστιανισμού.Δεν μπορώ πιστέψω λοιπόν πως έλεγε αερολογίες.Αλλά, που να με πάρει, αναγνωρίζω και ορθό λογισμό στον trexagireve.Το ότι η ρωσική επέμβαση θα έχει νόημα μόνο αν υπάρχει κατοχή μεγάλου μέρους της Ελλάδας το βρίσκω απολύτως λογικό.Η επέμβαση στο Ιράκ έγινε γιατί κατελήφθη όλο το Κουβέιτ και όχι ένα μικρό κομμάτι.Από την άλλη φίλε trexagireve αν γίνουν έτσι όπως πιστεύεις θα ήθελα να ξέρω με τι ανάστημα θα πάρουμε την Πόλη και τα μέρη που όλος ο κόσμος ξέρει.Καλύτερα να καταλάβουμε τη ΣΑΧΑΡΑ, γιατί μόνο για αυτό θα είμαστε άξιοι.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ φίλε μου.Πραγματικά παιδιά της πονηριάς.Άχρηστοι τελείως που θα κοιτάξουμε να φάμε από τα κουφάρια.Όχι,δεν μου αρέσει κάτι τέτοιο.Δήλαδή τόσα χρόνια ο ελληνικος λαός στερούνταν για να εξοπλίζεται και θα έρθει μια μέρα η Τουρκία να κάνει χαβαλέ;Και μέσα στους εξοπλισμούς βάζω και τους κατάσκοπους που πρέπει να πληρώνει για τις πληροφορίες.Σε παρακαλώ πες μου αν έχω άδικο.

Πάντως αρχίζω να πιστεύω πως δύσκολα μπορεί να γίνει κάτι φέτος.Πρώτον γιατί συνήθως στην Αμερική οι πρωτοβουλίες παίρνονται από τις κυβερνήσεις που αναλαμβάνουν και όχι από τις απερχόμενες και δεύτερον γιατί δεν πιστεύω ότι οι Ρώσσοι μας αγαπάνε τόσο όσο τους Σέρβους ώστε να πολεμήσουν με πάθος.Και αναφέρομαι στο λαό και όχι στην κυβέρνηση.Πρέπει δηλαδή στο μέσο Ρώσσο να στοχοποιηθεί ποιός είναι ο εχθρός.

ELLHNASΜέλος
16/04/2008, 01:21:17
ELLHNASΜέλος
16/04/2008, 01:32:17
Κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν βαθιά πίστη στον θεό.....τους παρακαλώ να επιμείνουν στην πίστη.....μόνο αυτή θα μας απομείνει στα μελούμενα.....
Marco_Hietala_Μέλος
16/04/2008, 08:21:51
quote:
Φίλε Βυζαντινέ, έχουμε 168.000 στρατό όλο κι όλο,
οι Τούρκοι έχουν 5 στρατιές, εκ των οποίων η 4η
καλούμενη και στρατιά του Αιγαίου, έχει επαναλαμβάνω,
400.000 στρaτό, όλοι αποβατικές δυνάμεις, δηλαδή πεζοναύτες, βατραχανθρώπους, ειδικές δυνάμεις,κλπ και έχει 80.000
αποβατικά σκάφη, ποιο πολλά από τις ΗΠΑ . Οι 100.000
από την 4η στρατιά είναι αλεξιπτωτιστές, θέλεις
να το κάνω πιο λιανά;
Στα νησιά δεν λέγεται εισβολή, αλλά κατάληψη και
δεν θα αντιδράσουν όπως λένε οι προφητείες οι Ρώσοι,
΄μονο σε απόβαση μες στην Ελλάδα ,
θα έχουμε την αντίδραση τους πιο έντονη…
Αν δεν καταλαβαίνετε, κάτι, ρωτήστε, δεν πειράζει…

Περίπου 800,000 ετοιμοπόλεμο (χωρίς κύρηξη επιστράτευσης) στρατό διαθέτουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ οι Τούρκοι. Ο "στρατός του Αιγαίου" ("Ege Asker") και όχι "στρατιά", είναι 100,000 και τελεί ύπο τη διοίκηση της στρατιάς Κεντρικής Ανατολίας η οποία είναι και μία από τις 4 στρατιές της Τουρκίας.

Αλλά μην αρχίζετε το τροπάρι με τα νούμερα. Και 10,000,000 στρατό να είχαν οι Τούρκοι δε θα μου έλεγε κάτι στη σύγχρονη εποχή. Οι πόλεμοι δε γίνονται πια με σπαθιά και τσεκούρια. Δεν υπάρχει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε ιδιαίτερο στον Τουρκικό στρατό για να τρομάξει τον Ελληνικό από άποψη υλικού ή εκπαίδευσης. Φρεγάτες Perry, κονσερβοκούτια Μ-48 και F-16 Block40 και 50. Αποβατικό εξοπλισμό για άρματα ανάλογο με τον δικό μας (τα πανίσχυρα ZUBR) δεν διαθέτουν, εκτός αν νομίζετε ότι μπορούν να περάσουν αργοκίνητα αρματαγωγά πλοία οι Τούρκοι μέσα από τη θανάσιμη γι'αυτούς ζώνη που λέγεται Αιγαίο. Εκτός κι αν με τον όρο "σκάφη απόβασης" αναφέρεστε σε φουσκωτά Zodiac. Δεν μπορείς να καταλάβεις ένα μέρος χωρίς υποστήριξη από άρματα, επιθετικά ελικόπτερα και εναέρια υπεροχή. Μπορούν να επιχειρήσουν εισβολή, ναι, αλλά θα είναι σαν να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας.

Λυπάμαι αλλά αν έχω μάθει έστω τα στοιχειώδη πράγματα μετά από 15 και πλέον έτη ενασχόλησης με γεωστρατηγική είναι ότι Δ-Ε-Ν κατακτάς μία χώρα σαν την Ελλάδα μέσα σε 2 μέρες με τέτοιο γελοίο εξοπλισμό. Ακόμα και οι ΗΠΑ δε θα μπορούσαν να καταλάβουν τη χώρα μας μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Επιτέλους αδέρφια Έλληνες, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μεγαλοποιείτε τις στρατιωτικές ικανότητες της Τουρκίας. Σε 1vs1 δεν μας απειλούν. Πίστη όπως είπαμε και νωρίτερα. Πίστη και όχι πανικολογίες!

ROMIOSΜέλος
16/04/2008, 09:38:31
H παγκόσμια πείνα ξεκίνησε.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ............

16/04/2008, 09:58:56
Φίλε Σταύρο77, βλέπω έχεις εκπαιδευτεί καλά στην
συκοφάντηση
, αλλά στο κάτω κάτω έχει λεχθεί
"ίνα πλανήσει και τους εκλεκτούς", δουλεύεις πολύ
ενάντια στην Ελλάδα, για ένα εγωισμό μόνο η υπάρχει
η προδοσία που πάς να μου προσάψεις;..…

Φίλε Omas Epsilon, κρίμα και σε είχα και για σοβαρό άτομο. Παραμυθιάζεσαι τόσο εύκολα;… Δεν με ενδιαφέρει εμένα να δώσει κανείς σκ..ά, άλλον ενδιαφέρει, παρεπιμπτώντως και το
όνομα αυτού Σταύρος…
Όσο για τα λόγια τα άτιμα που ξερνάς, δεν σου λέω τίποτε
άλλο, θα ρθεί η ώρα και θα δούμε ποιος θα είναι που,
γιατί εγώ θα πάω στην Κωνσταντινούπολη, εσύ κάτω απο
ποιό κρεβάτι θα κρυφτείς;… ΟΙ λεονταρισμοί στο φόρουμ
κι οι παράλογες φανφάρες, δεν κοστίζουν τίποτα, έρχεται
όμως σύντομα η ώρα και θα δούμε ποιος θα πολεμήσει
πέρα απο τα λόγια…
Βλέπω όμως επίσης ότι ασχολείσαι μαζί μου υπερβολικά, Σταύρο ,καψούρα, καψούρα;
Είμαι σίγουρος ότι είσαι…ξερούλας, Σταυράκι, απλά μόνο
στα λόγια… Από δημόσιες σχέσεις το παλεύεις καλά,
για πολιτικός πας;

Φίλε fosekfotos, ψάξε τις προφητείες κι όχι τις ερμηνείες,
ζούμε στους καιρούς που φαίνονται αυτά που λένε και λίγο
μυαλό να έχει κανείς, βλέπει… Προφητείες του Πατροκοσμά και Απικαλυψη σου συνιστώ και θα τα καταλάβεις όλα,είαι εμφανή...
Κι οι προδότες φαίνονται επίσης,
γιατί όχι ότι δεν βλέπουν τι συμβαίνει,απλά πιστεύω πλέον ότι
μάλλον παραπλανούν…

Φίλε Marco Hietalla αφού λες ότι ασχολείσαι με τα στρατιωτικά,
τότε γιατί δεν ξέρεις πόσο στρατό έχει η Τουρκία και πόσο η 4η Στρατιά τους; Δεν έχει 400.000 άνδρες η στρατιά του Αιγαίου, δεν έχει 80.000 αποβτικά σκάφη;Οι Τούρκοι, φίλε μου έχουν αρχιστράτηγο, ξέρεις πότε δικαιούται μια χώρα να έχει αρχιστράτηγο; Δεν θέλω να πιστέψω ότι λες ψέματα εσκεμμένα, μάλλον άγνοια είναι…15 χρονια ασχολείσαι; Από τη ηλικία άρχισες να ασχολείσαι με τα στρατιωτικά, αν είσαι φοιτητής... Από τα 10;Τόσο παραμύθι, ρε Σταυράκι;…
Απλά πολύ ανακρίβεια πέφτει εδώ μέσα και δεν μου φαίνεται αθώα…

ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

20/4/2008

16/04/2008, 10:59:15
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες αυτού του θέματος παρατηρώ ότι υπάρχουν κάποιες "συναισθηματικές εξάρσεις" οι οποίες παρατηρούνται από αρκετούς συμμετέχοντες.
Κάποιοι μπορεί να έχουν συμβάλλει περισσότερο, κάποιοι λιγότερο αλλά πιστεύω πως ίσως να έχει μικρή σημασία ο προσδιορισμός του μεγέθους των ευθυνών όταν αυτή η έξαρση είναι γενικευμένη.

Κάποιοι από τους συνομιλητές μας έχουν προσπαθήσει να "τσιγκλίσουν" το μέλος trexagireve και θα παρακαλούσα να μην συνεχιστεί αυτό διότι τροφοδοτείται μια ένταση η οποία δεν έχει λόγο ύπαρξης αλλά και γιατί αναλώνεται άδικα ενέργεια η οποία θα μπορούσε να τροφοδοτήσει πιο γόνιμες τοποθετήσεις κι ανταλλαγή απόψεων η οποία θα είναι εποικοδομητική για όλους.
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο trexagireve έχει τις δικές του ευθύνες στην έξαρση αυτή αλλά δεν υπάρχει λόγος κι οι υπόλοιποι να τον τσιτώνουμε.

Αγαπητέ trexagireve, παρατηρώ μια τάση να απευθύνεσαι σε κάποιους συνομιλητές σου και να τους αναφέρεις ότι έχουν αρκετούς διπλούς λογαριασμούς ή και να τους ταυτίζεις μεταξύ τους .
Θα μπορούσε εύκολα κάποιος να σκεφτεί πως όταν κάποιοι συμμετέχοντες έχουν κοινές απόψεις, οι λογαριασμοί τους ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο.
Σε ένα δεύτερο επίπεδο, θα μπορούσε να σκεφτεί πως οι άνθρωποι αυτοί απλά συμφωνούν μαζί τους.
Σε ένα τρίτο επίπεδο, θα μπορούσε να σκεφτεί πως σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα παρατηρούν κάτι το οποίο εκείνου του διαφεύγει.
Έχεις εκδηλώσει την απορία σου για το γεγονός ότι εμφανίζονται κάποια νέα μέλη τα οποία συγκλίνουν με τις απόψεις του μέλους stavros77 κι αποφαίνεσαι ότι είναι δικοί του λογαριασμοί.
Γιατί αναιρείς την ατομικότητα τους και σκέφτεσαι κάτι τέτοιο - το οποίο είναι και προϊόν μιας καχυποψίας - και δεν σκέφτεσαι ότι αφενός εντοπίζουν κάτι το οποίο εσύ δεν έχεις εντοπίσει λόγω της συναισθηματικής σου φόρτισης κι αφετέρου ότι μπορεί να έχεις άδικο σε ορισμένες περιπτώσεις και σε άλλες πάλι δίκιο;

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου συστήνω να αποφεύγεις να εμμένεις σε κάποιο συμπέρασμα σου το οποίο είναι αυθαίρετο.
Εάν υπάρχει κάποιος διπλός λογαριασμός να είσαι σίγουρος ότι θα διευθετηθεί το θέμα διότι πολύ απλά κάποια πράγματα φανερώνονται αργά ή γρήγορα.
Για να μην έχει γίνει κάτι, μάλλον έχεις οδηγηθεί σε λάθος συμπέρασμα.

Έχεις στείλει έναν Χ αριθμό μηνυμάτων και σου δηλώνω πολύ ειλικρινά πως σε αρκετά από αυτά σου έχω βγάλει το καπέλο κι ενδεχομένως να το έχουν κάνει αυτό κι αρκετοί αναγνώστες.
Κι όταν συμβαίνει αυτό, τείνεις να εστιάζεσαι σε ορισμένα πράγματα τα οποία πραγματικά σε αδικούν αλλά και λιγοστεύουν τις πιθανότητες να μας μεταδώσεις τα μηνύματα και τα ερεθίσματα που επιθυμείς.
Γιατί το κάνεις αυτό την στιγμή που έχεις αποδείξει ότι μπορείς να γονιμοποιήσεις θετικά ένα θέμα;

In anticipation of my resurrection...

ELLHNASΜέλος
16/04/2008, 11:15:22
Οταν δε ακουσητε πολεμους και ακαταστασιας, μη φοβηθητε· διοτι πρεπει ταυτα να γεινωσι πρωτον, αλλα δεν ειναι ευθυς το τελος.

Τοτε ελεγε προς αυτους· θελει εγερθη εθνος επι εθνος και βασιλεια επι βασιλειαν,

και θελουσι γεινει κατα τοπους σεισμοι μεγαλοι και πειναι και λοιμοι, και θελουσιν εισθαι φοβητρα και σημεια μεγαλα απο του ουρανου.

=====================================================================

Προσεχετε δε εις εαυτους μηποτε βαρυνθωσιν αι καρδιαι σας απο κραιπαλης και μεθης και μεριμνων βιωτικων, και επελθη αιφνιδιος εφ' υμας η ημερα εκεινη·

διοτι ως παγις θελει επελθει επι παντας τους καθημενους επι προσωπον πασης της γης.

Αγρυπνειτε λοιπον δεομενοι εν παντι καιρω, δια να καταξιωθητε να εκφυγητε παντα ταυτα τα μελλοντα να γεινωσι και να σταθητε εμπροσθεν του Υιου του ανθρωπου.

AGS2008Νέο Μέλος
16/04/2008, 11:40:57
Φιλε Βαγγέλη παρατηρω οτι η πηγη της αναστατωσης στο φορουμ ειναι η αποριψη που δειχνεις απεναντι στα οσα έχει πει ο Γερων Παισιος. Θελω να διευκρινισω οτι δεν έχει κανει μονο ερμηνειες προφητειων αλλα έχει και αυτος συμπληρώσει με δικές του προφητειες κυριως για συγκεκριμμενα προσωπα αλλα και γεγονοτα (συζητησεις στην τηλεοραση για υφαλοκρηπιδα, αποχωρηση πρεσβειων , πειραγμα 2 νησιων κλπ). Επειδη ιδιαιτερως μιλαγε για αυτα τα γεγονοτα εχει καταστει μαζι με τον Αγιο Κοσμα το επικεντρο της συζητησης.

Για αυτο σε ρωταω ευθεως. Δεχεσαι οτι ο πατηρ Παισιος είχε αγιοπνευματικο χαρισμα ναι η οχι?? Παρακαλω απαντησε στην ερωτηση μου χωρις υπεκφυγές.. Ευχαριστω!

ELLHNASΜέλος
16/04/2008, 11:46:28
Καραφείζης Βασίλειος, ταξίαρχος ε.α., Διδυμότειχο, Έβρου: Την 10η Ιανουαρίου 1992
έλαβε χώρα η έξης συνομιλία μεταξύ του Γέροντος και εμού:
«Γέροντα, πώς βλέπετε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας»; «Έ, καλό θα βγει για την
Ελλάδα». «Τι γίνεται με το “μουσουλμανικό τόξο”; Υπάρχει κίνδυνος για μας;»
«Καλό και απ’ αυτό θα βγει». Επειδή προβληματίσθηκα και δεν κατάλαβα το νόημα των
λόγων του, μου εξήγησε στη συνέχεια ότι:
«Ο διάβολος επιθυμεί την καταστροφή του ανθρώπου. Πάντα, όμως, ο Θεός δεν
επιτρέπει να γίνει έτσι, όπως το θέλει ο διάβολος. Άλλα τι κάνει; Παραχωρεί στο διάβολο το
δικαίωμα να κάνη κακό μέχρις ενός σημείου, γιατί από το κακό αυτό θα προκύψει κάτι καλό.
Είπε πώς ό,τι έπαθε το Ιράκ, το ίδιο θα πάθει και η Τουρκία από μία συμμαχική δύναμη
και κυρίως από τους Αμερικανούς. Θα χάσει ακόμη και τους πατροπαράδοτους φίλους
της, τους Γερμανούς».

Είπε, επίσης, ότι: «Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος
Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί». H ΕΟΚ, είπε, δεν έχει καμμία σχέση με την
Αμερική. Η Αμερική μοιάζει μ’ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ
στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα.
«Πήγατε, Γέροντα,
στην Τουρκία»; «Ναι, πήγα. ο πατέρας μου πολέμησε τους Τσέτες». «Άραγε, Γέροντα, θα
ξαναπάμε πίσω»;

Μετά την ερώτηση μου αυτή, ο Γέροντας πήγε αμέσως μέσα στο κελλί και
έφερε ένα μικρό τετραδιάκι, γραμμένο στα φαρασιώτικα ή στα τούρκικα, με προφητείες του
αγίου Αρσενίου (του Καππαδόκη) από το 1901 έως το 1923. Το τετραδιάκι εκείνο
περιελάμβανε γεγονότα που συνέβησαν την εποχή εκείνη, καθώς και προφητείες
μελλοντικές. Ο Γέροντας μου έδειξε τι έγραφε για το 1922: «Φέτος η πατρίδα μας θα χαθεί
και θα μας διώξουν, αλλά θα πάμε πάλι». (σελ. 279)

Μήπως είναι ο Μπερλουσκόνι ο νέος Μουσολίνι με την υπερβολική αλαζονεία του....
Μήπως η διάλυση της Ε.Ε(Ε.Ο.Κ) έχει να κάνει με την αναμενόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση(κράχ)....
Μένει να δούμε και τον νέο χίτλερ εκτός και άν είναι η Μέρκελ ή ο Σέφερ που φαίνονται πολύ ψυχροί υπολογιστές....
«

Μήπως η διάλυση της τουρκίας με την διχοτόμιση του Ιράκ σπρώξει πρός τα εδώ τους Τούρκους....
Μήπως θα έχουν και έναν εμφύλιο πόλεμο στο εσωτερικό της Τουρκίας όπως το Ιράκ....

17/4/2008

19/09/2005, 19:21:51
quote:

Λοιπόν Αφροδίτη μου, δεν ξέρω αν σου αρέσουν τα παραμύθια, πάντως είπα να σου στείλω ένα, έτσι για ν' αρχίσει καλά η μέρα σου και για το ευχαριστώ γι' αυτά που γράφεις

Μια μέρα συγκεντρώθηκαν σε κάποιο μέρος της γης όλα τα συναισθήματα και όλες οι αξίες του ανθρώπου. Η Τρέλα αφού συστήθηκε 3 φορές στην Ανία της πρότεινε να παίξουν κρυφτό. Το Ενδιαφέρον σήκωσε το φρύδι και περίμενε να ακούσει ενώ η Περιέργεια χωρίς να μπορεί να κρατηθεί ρώτησε: «Τι είναι το κρυφτό;». Ο ενθουσιασμός άρχισε να χορεύει παρέα με την Ε φορία και η Χαρά άρχισε να πηδάει πάνω κάτω για να καταφέρει να πείσει το Δίλημμα και την Απάθεια-την οποία δεν την ενδιάφερε ποτέ τίποτα-να παίξουν κι αυτοί. Αλλά υπήρχαν πολύ που δεν ήθελαν να παίξουν: Η Αλήθεια δεν ήθελε να παίξει γιατί ήξερε ότι ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα την αποκάλυπραν, η Υπεροψία έβρισκε το παιχνίδι χαζό και ο Άνανδρος δεν ήθελε να ρισκάρει. «Ένα, δύο, τρία» άρχισε να μετράει η Τρέλα. Η πρώτη που κρύφτηκε ήταν η Τεμπελιά. Μιας και βαριόταν κρύφτηκε στον πρώτο βράχο που συνάντησε. Η Πίστη πέταξε στους ουρανούς και η Ζήλια κρύφτηκε στην σκιά του Θριάμβου ο οποίος με την δύναμη του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο πιο ψηλό δέντρο. Η Γεναιοδωρία δεν μπορούσε να κρυφτεί γιατί κάθε μέρος που έβρισκε της φαινόταν υπέροχο μέρος για να κρυφτεί κάποιος άλλος φίλος της οπότε την
άφηνε ελεύθερη . Και έτσι η Γενναιοδωρία κρύφτηκε σε μια ηλιαχτίδα. Ο Εγωισμός αντιθέτως βρήκε αμέσως κρυψώνα ένα καλά κρυμμένο και βολικό μέρος μόνο για αυτόν. Το Ψέμα πήγε και κρύφτηκε στον πάτο του ωκεανού. Το Πάθος και το Πόθος κρύφτηκαν μέσα σε ένα ηφαίστειο. Ο Έρωτας δεν είχε βρει ακόμη κάπου να κρυφτεί. Έβρισκε όλες τις κρυψώνες πιασμένες, ώσπου βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και κρύφτηκε εκεί. «....1000» μέτρησε η Τρέλα και άρχισε να ψάχνει. Την πρώτη που βρήκε ήταν η Τεμπελιά αφού δεν είχε κρυφτεί και πολύ μακριά. Μετά βρήκε την Πίστη που μίλαγε στον ουρανό με τον
Θεό για θεολογία. Ένιωσε τον «ρυθμό» του Πόθου και του Πάθους στο βάθος του ηφαιστείου και αφού βρήκε την Ζήλια δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρει και τον Θρίαμβο. Βρήκε πολύ εύκολα το Δίλημμα που δεν είχε ακόμη αποφασίσει που να κρυφτεί. Σιγά σιγά τους βρήκε όλους εκτός από τον Έρωτα.
Η Τρέλα έψαχνε παντού, πίσω από κάθε δένδρο, κάτω από κάθε πέτρα, σε κάθε κορφή βουνού, μα τίποτα. Όταν ήταν σχεδόν έτοιμη να τα παρατήσει βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και άρχισε να τον κουνάει νευρικά ώσπου άκουσε ένα βογγητό πόνου. Ήταν ο Έρωτας που τα αγκάθια από τα τριαντάφυλλα του είχαν πλήγωσε τα μάτια. Η Τρέλα δεν ήξερε πως να επανορθώσει, έκλαιγε, ζήταγε συγνώμη και στο τέλος υποσχέθηκε να γίνει ο οδηγός του Έρωτα.
Κι έτσι από τότε ο Έρωτας είναι πάντα τυφλός και η Τρέλα πάντα τον συνοδεύει. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!

Καλή μέρα σε όλους
Nemesi

NEMESI ΜΟΥ, τ΄αφήνω ατόφιο έτσι να ρέει χρυσάφι αναλυτό το πανέμορφό σου παραμύθι.
Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις όλο τούτο, μα άξιζε τον κόπο. Μου έφτιαξες και το απομεσήμερο και το απόβραδο.
΄Εχω καιρό να ακούσω παραμύθια. Πριν κάποιους μήνες κάποιος μου διάβασε μιά ιστορία, δεν ήταν ακριβώς παραμύθι είχε δράση πλοκή σασπένς γοητεία πονηριά λεβεντιά και βάλε... Αλλά κι αυτό έμεινε στη μέση. Δεν ξέρω το τέλος.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με γλαφυρότητα ζεστασιά και πινελιές αγάπης.Λίγο είναι. Σε ευχαριστώ. Αυτή είναι η τελευταία μου βδομάδα στην Αθήνα, είμαι υπ΄ατμόν, είναι και η τελευταία μου επίσης βδομάδα στην δουλειά εδώ εν Αθήναις. Οπότε τα πανέμορφα παραμύθια καρδιά μου, είναι αρεστά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
amalia

19/09/2005, 19:34:39
[b]Απόψε δυστυχώς δουλεύω βραδινή βάρδια.
Δεν θα σας καληνυχτίσω αργούτσικα λοιπόν. Το καθήκον με καλεί.
΄Ενας στίχος ψυχής γιά την Σεμίνα την nst και τη Νemesi.

-----------------------------------------------------------------
Στην έναστρη νύχτα του Φθινοπώρου
ένα χαμόγελο ακόμα
μην αναλώνεις τη ζωή σε λάθος πράγματα
γέλα ξανά.
Οι φεγγαρόλουστες νύχτες είναι εδώ.
Δραπέτευσε πάλι από την αιχμαλωσία της ομίχλης
διώξε τη θλίψη ναυαγισμένων ψυχών
πέτα ψηλά.
Ξανά.
Κράτα μιά δέσμη ανατολής
κι ας είναι νύχτα
σπείρε ελπίδες ζεστές ειρηνικές
αγάπα
κράτα τρόπαια φωτεινών ψυχών
εικόνες γενέθλιας αγάπης
φίλα στα χείλη τους μελλούμενους καιρούς
κράτα τις κορυφογραμμές των οριζόντων
είναι το χρώμα της αγάπης πορφυρό
μα αν θες χρυσό
ευθύς θα γίνει.
Πάνε έχουν χαθεί τόσοι δυσοίωνοι καιροί
να αποδεχθείς κι αυτό το κάλεσμα νυχτιάς
ανιχνεύοντας τα σκοτεινά
παράνομα και αγνά μυστικά της.
Ο έρωτας δεν έχει σύνορα
μόνο σπόρο φωτιάς
ηδονές γιορτινές
και πόθους
που φωλιάζουν
στις σθεναρές ελπίδες.
Φύτεψε δυό ιριδισμούς στο φιλί της αγάπης σου.
Αέναες προσδοκίες στην κορφή της
φθινοπωριάς του κόσμου.
Πάλι ηλιοτρόπιο θα σταθώ
χαμόγελα φεγγαριού θα διεκδικήσω
μαζί κι αυτόν
το δικό μου πεπρωμένο
ικεσία ονείρου
ηδονή βροχής
αυγή νεότητας
πλέρια λατρεία
χείμαρρος δοξαστικός
το χάδι της.
΄Ενα ταξίδι στον κόσμο τον αλλιώτικο.
Πάλι στα μάτια του θα δω
πίσω,
την αστραφτερή όψη του ήλιου
την περιπλάνηση της φωτιάς
Αιώνια συμπαντική αιθρία
αχτίδες αυγινές
Αγιοσύνη φορτωμένες
Απόψε φύτρωσε εντός μου ένα άνθος.
Φέρει σχήματα άστρων.
Λεπτομέρειες ενός χαμόγελου
που επιμένει πως δεν κυνηγάει το άπιαστο.
΄Ονειρα.[b]

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!

NemesiΜέλος
20/09/2005, 10:16:39
Μια φορά κι έναν καιρό η αδικία και η ευτυχία, το πάθος και το μίσος, ζούσανε σε ένα κάστρο στην περιοχή της Βαλχάλας στον μακρινό βορρά. Τα πηγαίνανε πολύ καλά μέχρι που μια μέρα ένας περιπατητής ζήτησε να ξαποστάσει στο κάστρο τους. Όλα φαινόντουσαν καλά μέχρι που ο Ρόαν ζήτησε τον έρωτα μέσα από την ευτυχία. Αμέσως όλοι οι άλλοι ζήλεψαν και άρχισαν να λένε διάφορα και να προσπαθούν να χαλάσουν την άπλετη ομορφιά του έρωτά τους. Το πάθος όμως έμενε αδιάφορο προς αυτούς και προσπαθούσε καθημερινά να επισκέπτεται την πόρτα του Ρόαν και της ευτυχίας.
Σε μια μυστική συνάντηση, το μίσος με την αδικία επέλεξαν να δοκιμάσουν την αδικία στο μοίρασμα της αγάπης…
Το βράδυ λοιπόν, εκεί που το πάθος ζούσε μέσα στα μάτια των παιδιών λέει ο Ρόαν πως αγαπάει την ευτυχία πιο πολύ και από αυτόν ακόμη. Αμέσως η ευτυχία λέει πως αυτό δεν είναι σωστό και πως αυτή αγαπάει τον Ρόαν πιο πολύ από εκείνον και είναι άδικο αυτό!!!
Έτσι πάνω σε μια συναισθηματική έκρηξη, το μίσος φώλιασε μέσα στον Ρόαν που όντως άντρας και πιο επιρρεπής σε χαζές σκέψεις και συναισθήματα άφησε να φύγει από την καρδιά του πάθος, που λυπημένο έφυγε για τόπους μακρινούς και μάλιστα που δεν είχαν πηγαιμό άλλοι κοντά του, δυστυχώς.
Έτσι λοιπόν, ο τρελός χορός που στήθηκε ανάμεσα στο μίσος και την αδικία κατέληξαν σε ένα ανύποτο ξέφρενο γέλιο κακίας που δυστυχώς ακόμη και σήμερα το ακούνε τα αγγελάκια και κλαίνε, όπου τα δάκρυά τους γίνονται άνθη λεμονιάς και ζητάνε την γλύκα του πάθους, ακόμη και σήμερα…

Εντάξει, δεν είναι σαν το προηγούμενο, αλλά νομίζω ότι και αυτό κάτι θα βοηθήσει Αφροδίτη μου. Να είσαι καλά όπου κι αν είσαι, πάντα

Καλημέρα σε όλους
Nemesi

20/09/2005, 21:25:03
Και σύ να είσαι καλά. Μου άρεσε και τούτο. Γιά δέστε που θα συνηθίσω μύθους παραμύθια και διηγήσεις και άντε να κλείσω μάτι μετά αν δεν πάρω τη σωστή δόση...
΄Εχω ένα καλό στίχο γιά μιά γλυκύτατη νύχτα. Αρκετά ερωτικός αλλά κλείνει η νυχτιά ευχάριστα έτσι.

Γρίφους μυστικούς...
δώρισα στη νύχτα.

Γρίφους μυστικούς χαράζεις στο κορμί μου,
λάγνα πανδαισία και πνευματική
άνεμος συμπαντικός
κυκλώνας που δεσμεύει
τρελλά και μεγαλόπρεπα

Πόθους κεραυνούς βυθίζεις
στην ορμή μου
λάμψης φαντασία, νύχτα ερμητική
λίγο δυσαρμονικός
αγώνας που θεριεύει
κι αγγίζει μεγαλόπνοα.

Σπάσε παραμορφωτικούς φακούς

και όσα δεν χωρά ο νους...

Και δες τις πεποιθήσεις

χρωμάτων αναλύσεις...

Μικρούλες προσεγγίσεις

αλήθειας διηγήσεις

ερώτων ηδονές

παράφορες φωνές.

Καληνύχτα φιλαράκια μου.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

NemesiΜέλος
21/09/2005, 10:00:14
Χμμμμμμ, επειδή δεν ξέρω άλλο παραμυθάκι , σήμερα λέω να γράψω τους στίχους από ένα τραγουδάκι που μ' αρέσει πολύ

Με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις
Τις ώρες που αγριεύει η βροχή
Στη γη των Βησιγότθων αρμενίζεις
Και σε κερδίζουν κήποι κρεμαστοί
Μα τα φτερά σου σιγοπριονι - ιζεις

Σκέπασε αρμυρά το γυμνό κορμί σου
Σου 'φερα απ' τους Δελφούς γλυκό νερό
Στα δυο είπες πως θα κοπεί η ζωή σου
Και πριν προλάβω τρεις να σ' αρνηθώ
Σκούριασε το κλειδί του παραδείσου

Το καραβάνι τρέχει μες τη σκόνη
Και την τρελή σου κυνηγάει σκιά
Πως να ημερέψει ο νους μ' ένα σεντόνι
Πως να δεθεί η μεσόγειος με σκοινιά
αγάπη που σε λέγον Αντιγόνη

Ποια νυχτωδία το φως σου έχει πάρει
Και σε ποιον γαλαξία να σε βρω
εδώ είναι Αττική, θεών καμάρι
Κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό
Που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι

Καλημέρα σε όλους
Nemesi

21/09/2005, 12:49:00
Μ΄αρέσει να το τραγουδώ.
Η νύχτα έφερε τη μέρα.
Καλά να περνάμε. ΄Εστω δημιουργικότερα από χθες.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

22/09/2005, 20:59:37
Βροχές καταιγίδες, εγκλωβισμένη με βλέπω να μην ταξιδεύω.
Βροχούλα κόπασε.
Απ΄όλα πιό πολύ τις αστραπές φοβάμαι.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

seminaΜέλος
23/09/2005, 21:04:06
Καληνυχτα..
μια ομορφη,γλυκια,δροσερη καληνυχτα γεματη χαμογελο..
και να φτασει ευχομαι σε ολες τις ακρες της γης!!

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

seminaΜέλος
25/09/2005, 10:20:45
" Αυτή είναι η τελευταία μου βδομάδα στην Αθήνα, είμαι υπ΄ατμόν, είναι και η τελευταία μου επίσης βδομάδα στην δουλειά εδώ εν Αθήναις. "

Τώρα που κατεβαίνω εγώ Αθήνα,φεύγεις εσύ βρε Αφροδίτη μου..

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

26/09/2005, 19:47:52
quote:

Τώρα που κατεβαίνω εγώ Αθήνα,φεύγεις εσύ βρε Αφροδίτη μου..

Μπα, το σκέφτομαι να μείνω στα πάτρια εδάφη.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]