ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠOIOI KΛEIΔΩMENOI ΛOΓAPIAΣMOI ΘEΛETE NA ANOIΞOYN ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
17/02/2006, 11:40:42
quote:

θέλει προσοχή αγαπητέ αυτό το παιχνίδι...

και συνέπεια...

όλα καλά λοιπόν

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος

Αγαπητή κάθε παιχνίδι θέλει προσοχή.
ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ...
ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.
Ο ΛΑΟΣ...
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ...
ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.
ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΩΝ..

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ΕΝΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

17/02/2006, 11:47:38
quote:

quote:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ;
Ή
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΣΑΜΕ;

Ειλικρινά θα με ενδιέφερε κι εμένα να ακούσω πότε είπε κάτι τέτοιο η Διαχειρίστρια ή κάποιος Συντονιστής στην Αφροδίτη.
Αλλιώς, dragon_rider θα εκλάβω τα σχόλια σου ή αποτέλεσμα παρανόησης ή ως μια προσπάθεια για να απέναντι σε ένα χώρο ή σε κάποιους ανθρώπους.
Όπως μου κάνει εντύπωση πως ένας Συντονιστής/Διαχειριστής θα μπορούσε να μάθει τα προσωπικά του κάθε μέλους.
Σίγουρα δε νομίζω να οφείλεται σε τίποτα μαντικές του ικανότητες.
Μήπως οφείλεται στην δημοσίευση αυτών των προσωπικών από τα ίδια τα μέλη?

In anticipation of my resurrection...

ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΄Η ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ. ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΩ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΄Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ, ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΄Η ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ;
ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ...
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΧΙ...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ...
ΕΓΩ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ.
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ...
ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 17/02/2006 12:03:06

17/02/2006, 11:58:08
quote:

Προκαλώ ανοιχτά το μέλος ΑΦΡΟΔΙΤΗ (για την οποία έχω ακόμα την ελπίδα, πως η απόδοση φημών σε εμένα, έγινε λόγω παραδρομής) να τοποθετηθεί συγκεκριμένα, αντικειμενικά και με ειλικρίνια επάνω στο θέμα αυτό. Όσον αφορά τον dragon rider, είμαι πολύ περισσότερο επιφυλακτική, αν και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο, να του μεταφέρθηκαν από την ΑΦΡΟΔΙΤΗ, λόγια που δεν ειπώθηκαν και με αυτό το δεδομένο να τοποθετείται.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

ΑΜΑΛΙΑ,

ΕΔΩ ΘΙΓΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ. ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ.
ΤΩΡΑ ΘΙΓΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ;
ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ;
ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΕΛΩΝΤΑΣ;
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΟΥΣΑ...
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ...
ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΜΕΝΑ;
Ο ΘΕΟΣ;
ΜΠΟΡΕΙ;
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΕΙ.
ΤΡΕΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ.
Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΡΩΓΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΜΕ ΠΟΝΕΣΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...
ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ-ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ.
ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ....Α.
ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ...[/b]

ΚΡΙΜΑ...

=))=II=((=

17/02/2006, 13:17:55
quote:
ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ;
ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΕΛΩΝΤΑΣ;
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΟΥΣΑ...
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ...

E... αυτό δεν είναι τόσο κατακριτέο ρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ!
Και γω εχω ρωτήσει και αναρωτηθεί και αν είχα λοιπόν την ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά και γω θα σε ρώταγα. Και ξέρεις γιατί? Οχι γιατί είμαι περίεργη ή κουτσομπόλα... αλλά για το ότι έχω γνωρίσει το Βασίλη και δεν μπορώ να καταλάβω τη "μετεξέλιξή" του ή αν θέλεις τη μετάλλαξή του σε pixeldream και dragonrider.
Για αυτό και για κανέναν άλλον λόγο δε θα ρώταγα κάτι τόσο προσωπικό!

Μπορείς όμως να πεις πως ακριβώς σου είπε να διακόψεις με τον dragon rider? Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιες λέξεις ακριβώς χρησιμοποίησε...
Επί λέξη δηλαδή... για να μην υπάρξουν παρανοήσεις...

quote:
ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ-ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ.
ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.

Ελα ρε θηρίο! Πως τα καταφέρνεις δηλαδή να γράφεις τόσα μηνύματα σε δυο φόρουμ ταυτόχρονα? Πάει ... εσύ την ξεπέρασες την Ατμα....
Α! Και συγχαρητήρια για την νέα σου αυτή "θέση"

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
17/02/2006, 14:05:29
Καλά βρε Avallon πού είδες την προσβολή και πού είδες ότι υποτιμώ το IQ σου;
Το γράφω σαφώς μέσα σε παρένθεση (ως παράδειγμα αναφέρω) και θα έπρεπε να καταλάβεις ότι όσα γράφω δεν αναφέρονται στην δική σου περίπτωση ή σε κάποια άλλη περίπτωση ειδικά, αλλά γενικά στο τι μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς στο internet.
Απλώς είναι η δική μου απάντηση στο γιατί κάποιοι δεν ρωτάνε ή δεν παίρνουν θέση όταν προκύπτουν τέτοιες καταστάσεις.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

dragon riderΜέλος
17/02/2006, 14:14:52
Avallon
quote:
E... αυτό δεν είναι τόσο κατακριτέο ρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ!

amalia

quote:
Εκτός από το γεγονός της προσβολής που δέχομαι.

Dying_Incubus

quote:
Αλλιώς, dragon_rider θα εκλάβω τα σχόλια σου ή αποτέλεσμα παρανόησης ή ως μια προσπάθεια για να

amalia

quote:
και στην υποτιθέμενη σύστασή μου (!!!) στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ, πως "δεν πρέπει να είναι μαζί του".

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ...ΕΓΩ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ:
ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ENDORAMA;

Η ΑΜΑΛΙΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΜΑΛΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

Dying_Incubus

quote:
Όπως μου κάνει εντύπωση πως ένας Συντονιστής/Διαχειριστής θα μπορούσε να μάθει τα προσωπικά του κάθε μέλους.
Σίγουρα δε νομίζω να οφείλεται σε τίποτα μαντικές του ικανότητες.
Μήπως οφείλεται στην δημοσίευση αυτών των προσωπικών από τα ίδια τα μέλη?

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ;

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

ΤΩΡΑ ΤΙ;

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΛΕΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ;

ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

ΓΙΑΤΙ Avallon ΑΛΛΟ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΠΩΣ ΡΩΤΗΣΑ.

17/02/2006, 14:17:55
quote:
ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΤΑΡΑΧΗ;

Ποιά ταραχή Αφροδίτη; Για εξηγήσέ μου σε παρακαλώ τι ακριβώς εννοείς επειδή έτσι όπως το βάζεις μπορεί να αφήσει σε όσους διαβάζουν κάποιες εντυπώσεις (και το έχεις ξαναπει στο παρελθόν γι αυτό και αποφάσισα να μην το αφήσω να περάσει έτσι αυτή την φορά...)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

17/02/2006, 14:29:02
Καλά τώρα ασχολούμαστε με @αλακίες αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα

σε προηγούμενο μήνυμα έγραψες

quote:
Πως γίνεται να πλησιάζουν την Αφροδίτη και να λένε πως είμαι ο endorama και πως γιαυτο πρέπει να χωρισουμε;

Το αν είσαι ως pixeldream ή dragon rider το ίδιο πρόσωπο με τον endorama, είναι μια ερώτηση που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας στον καθένα. Τίποτα το επιλήψιμο.
Το δεύτερο σκέλος είναι επιλήψιμο ως προς το ότι μπλέκεται στα προσωπικά σας. Ακόμα και αυτό βέβαια εξαρτάται από την σχέση που έχει αναπτύξει το πρόσωπο που το λέει με τον άνθρωπο που έχει μπροστά του.
Απάντηση στο ποιός είπε το δεύτερο δεν είδα. Αν δεν το είπε η Αμαλία τότε γιατί της το χρεώνετε; Αν το είπε η Αμαλία, γιατί δεν το ξεκαθαρίζει η Αφροδίτη στα παραπάνω μηνύματά της;

-Arthur C. Clarke-

17/02/2006, 14:52:40

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
17/02/2006, 15:13:41
Αφροδίτη μου σου δίνω εδώ την απάντηση και για το άλλο θέμα που ρώτησες κάτι για την απενεργοποίηση. Μην ασχολείσαι με τέτοια άλλα είναι τα σοβαρά, η ποιότητα του ανθρώπου φαίνεται και από την ειλικρινή συγγνώμη του. Πάντα έχουμε τον φόβο τι θα πουν οι άνθρωποι για μας εάν παραδεχτούμε το α ή το β, σου λέω ότι οι σωστοί θα πουν μπράβο, άσχετα την όποια επίπτωση υπάρξει για την συμπεριφορά μας.

Dragon rider θες να πέσω ξερή με αυτά που γράφεις?
Μιλάς στον Dying και του λες εάν ρωτάμε για τα προσωπικά σου, εάν είναι ποτέ δυνατόν. Σου λέω ευθέως ότι δεν έγινε ποτέ.

dragon riderΜέλος
17/02/2006, 16:38:40
Ostria
quote:
Καλά τώρα ασχολούμαστε με @αλακίες αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα

ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.
Η ΑΜΑΛΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ENDORAMA...ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Dying_Incubus...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

dragon riderΜέλος
17/02/2006, 16:46:19
pyramid
quote:
Μιλάς στον Dying και του λες εάν ρωτάμε για τα προσωπικά σου, εάν είναι ποτέ δυνατόν. Σου λέω ευθέως ότι δεν έγινε ποτέ.

ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ...ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

17/02/2006, 17:32:06
Βρέ dragon_rider, ειλικρινά δε μπορώ να σε καταλάβω...
Μου λές οτι θέλουμε να μαθαίνουμε πράγματα για εσάς (όπου εσάς = διάφορα μέλη).
Απο που κι ως που να γίνεται αυτό την στιγμή που:

1) Δεν έχει μείνει προσωπικό για προσωπικό που να μην έχει δημοσιευθεί εδώ στο forum από κάποια μέλη που τα ίδια λένε προσωπικά τους πράγματα.

2) Όποτε γινόταν αυτό υπήρχε συντονιστική παρέμβαση με σκοπό να σταματήσει αυτή η κατάσταση και δεν σταματούσε αλλά συνεχιζόταν με αμείωτους ρυθμούς.

Τουλάχιστον εγώ ό,τι προσωπικό έχω μάθει για μερικά μέλη το έχω μάθει από τα δικά του λεγόμενα στο forum, δεν πήγα να ρωτήσω κανένα κι εντέλει δε με ενδιέφερε κάτι τέτοιο...
Όσον αφορά την Αμαλία δε νομίζω να έχει διάθεση να διαβάλλει άτομα ή να "χώνει τη μύτη της" εκεί που δεν έχει αρμοδιότητα.
Δε μπορώ όμως να μιλήσω αντ' αυτής οπότε σταματώ εδώ.
Νομίζω πως το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας dragon_rider είναι εντελώς παιδιάστικο.
Αν μη τι άλλω, μην κατηγορείς κάποιους ανθρώπους οτι ρωτάνε προσωπικά στοιχεία μελών κι αναλογίσου πως τα προσωπικά στοιχεία αυτά έγιναν γνωστά τόσο στην ομάδα των Διαχειριστών/Συντονιστών όσο και των απλών μελών.
Κι όσο για τη Νέα Ακρόπολη που ρωτάς, σταμάτα σε παρακαλώ να περιφέρεσαι από topic σε topic και να εκτοξεύεις υποννοούμενα και κάνε ένα διάλογο επάνω σε αυτά που ζητάς.
Εάν θέλεις να "τσιγκλίσεις", κάντο μετά.
Κάνε κι ένα διάλειμμα πιά...

Θα παρακαλούσα όμως την αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ, για να λυθεί αυτή η παρανόηση, να τοποθετηθεί επάνω σε αυτό που είπε ο dragon_rider οτι η Αμαλία της είπε οτι πρέπει να χωρίσετε.

Φίλη μου, είδα οτι αφιέρωσες σήμερα κάποια μηνύματα σχετικά με την ερώτηση της Αμαλίας απέναντι σου για την πιθανή σύνδεση dragon_rider & endorama όπου εξέφρασες κι αρκετά παράπονα και λές αρκετά πράγματα γύρω από αυτά.
Δεν είδα όμως να δίνεις την παραμικρή απάντηση σχετικά με το αν σε παρότρυνε να χωρίσεις τον σύντροφο σου.
Θα σε συμβούλευα να το κάνεις για να λυθεί αυτό το θέμα μιάς κι έχουν βρεθεί μπλεγμένοι 2 άνθρωποι.
Νομίζω μάλιστα πως επιβάλλεται από τις συνθήκες να απαντήσεις...

angiΜέλος
17/02/2006, 20:56:06
Το να καταλαβουμε ποιοι ειμαστε, ποιες ειναι οι σχεσεις μας με τον υπολοιπο κοσμο, το να ανακαλυπτουμε, συγκρινοντας, ομοιοτητες και διαφορες, το να χωριζουμε τον γυρω κοσμο σε πραγματα θετικα ή αρνητικα, ωφελιμα ή αχρηστα, σημαντικα ή λιγοτερο σημαντικα, ειναι μια ενιαια διαδικασια που μας βοηθαει να σχηματισουμε την εικονα του εαυτου μας και μας συντροφευει σ΄ολη μας τη ζωη.
Η εικονα που εχει ο καθενας για τον εαυτο του ειναι ενα παζλ που σχηματιζεται με αργο ρυθμο,με βαση τις απαντησεις που μας ερχονται απο τους αλλους. Η γνωμη και η εκτιμηση του καθενος για τον εαυτο του καθοριζεται απο το πως μας κρινουν (ή οτι νομιζουμε οτι μας κρινουν) οι αλλοι.
Απο μικρα παιδια μαθαινουμε, τι νιωθει κανεις με να ειναι "ωραιος" ή "ασχημος", "καλος" ή "κακος", δηλαδη με το να τον κρινουν και, συνηθως, να του συμπεριφερονται κατα ενα ορισμενο τροπο.
Απο τις σχεσεις μας και απο τις απαντησεις που λαμβανουμε απο τον γυρω κοσμο, ανακαλυπτουμε πώς μας βλεπουν οι αλλοι και τι περιμενουν απο εμας. Η συμπεριφορα των αλλων απεναντι μας τροποποιει την εκτιμηση που εχουμε για μας τους ιδιους και σαν συνεπεια, τροποποιει και τη δικη μας συμπεριφορα και τις απαντησεις μας προς τους αλλους.
Για να μαθουμε πως ειμαστε, ποιοι ειμαστε, πρεπει λοιπον να ρωτησουμε τους αλλους. Ο καθρεφτης μπορει να μας χρησιμευσει-μεχρι ενος σημειου- για να μας δωσει μια εικονα της εξωτερικης μας εμφανισης, αλλα για να μαθουμε πραγματικα ποιοι ειμαστε, εχουμε απολυτη αναγκη απο τους αλλους και απο τις απαντησεις που μας στελνουν.
Και κλεινοντας, το να ανηκει καποιος σε οποιαδηποτε οργανωση, θρησκεια, πολιτικο κομμα, φιλοσοφικο κινημα κ.λπ., ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του.
Υποθετω οτι δεν σε πιεσε κανεις να ενταχθεις σε καποιο απο τα παραπανω.

www.myhoroscope.gr

dragon riderΜέλος
18/02/2006, 03:10:15
quote:
Δε μπορώ όμως να μιλήσω αντ' αυτής οπότε σταματώ εδώ.

ΑΝΤΕ...ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΟ FORUM.

ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;

quote:
Νομίζω πως το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας dragon_rider είναι εντελώς παιδιάστικο.

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ;
ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ.

quote:
Κι όσο για τη Νέα Ακρόπολη που ρωτάς, σταμάτα σε παρακαλώ να περιφέρεσαι από topic σε topic και να εκτοξεύεις υποννοούμενα και κάνε ένα διάλογο επάνω σε αυτά που ζητάς.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.
ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

ΠΟΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ;
ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ;

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ;
ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.

quote:
Δεν είδα όμως να δίνεις την παραμικρή απάντηση σχετικά με το αν σε παρότρυνε να χωρίσεις τον σύντροφο σου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΧΙ.
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ...ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ.

quote:
Δεν έχει μείνει προσωπικό για προσωπικό που να μην έχει δημοσιευθεί εδώ στο forum από κάποια μέλη που τα ίδια λένε προσωπικά τους πράγματα.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ADMIN ΚΡΕΜΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM...ΕΚΤΟΣ FORUM...ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ;

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

18/02/2006, 15:56:49
quote:
όταν η Αμαλία και η κάθε Αμαλία πλησιάζει την Αφροδίτη για να μάθει εάν είμαι ένα απενεργοποιημένο μέλος...για να δώσει την πληροφορία ότι είμαι ο endorama και πως αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να είναι μαζί μου.

Φίλε μου, έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη μάλλον.
Δεν θα σε συμβούλευα να ακολουθείς αυτή την τακτική όταν αποδίδεις κατηγορίες σε συγκεκριμένα άτομα.
Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις....
Μπορείς να συνεχίσεις το μονόλογο σου και να μην χάνεις συνεχώς ευκαιρία να ρίχνεις υποννοούμενα.
Ο καθένας βαδίζει στον δρόμο του.

dragon riderΜέλος
18/02/2006, 20:36:04
quote:
Φίλε μου, έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη μάλλον

quote:
όταν η Αμαλία και η κάθε Αμαλία

Η ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΜΑΛΙΑ...ΟΧΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΣΚΕΤΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ...ΑΜΑΛΙΑ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ Ο ENDORAMA;

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ...ΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ FORUM ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ;
ΠΡΟΣΩΠΟ;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ...ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΗ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ FORUM ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;
ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ;

ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΗΘΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΒΟΥΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ...ΨΑΞΕ ΤΩΡΑ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ...ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ.

G.Μέλος
19/02/2006, 01:02:19
quote:
ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ...

όλοι όμως ε?

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
angiΜέλος
19/02/2006, 02:46:44
Κι εγω που σπαω το κεφαλι μου...
Κριμα τοσος κοπος.

Η ξενη πραγματικοτητα ποια ειναι;

www.myhoroscope.gr

lancelotΜέλος
19/02/2006, 03:00:02
Θα ρωτησω κι εγω,το εσωτερικα εχει καμια σχεση με την Νεα Ακροπολη?