ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ " Ο τελευταίος των χριστιανών " - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ " Ο τελευταίος των χριστιανών " - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Συνοδινός60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
old tigerΜέλος
11/07/2003, 13:00:10
Φίλοι μου καλησπέρα
Αν και το topic αυτό ανοίχθηκε για να δώσουμε όλοι μας τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας στην αγαπητή ΑΜΑΛΙΑ, θα ήθελα να εξωτερικεύσω κάποιες σκέψεις που έκανα το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά τον Συντονισμό γενικότερα.
Ως αφορμή στάθηκαν τρία γεγονότα.
Το 1ο ήταν η ανάθεση συντονιστικού ρόλου προς το άτομό μου,
το 2ο η ακούσια συμμετοχή μου στο παρόν topic, σχετικά με την παρεξήγηση (που πιστεύω ότι ήταν) που δημιουργήθηκε και
το 3ο οι αρκετές παρεξηγήσεις που βλέπω ότι δημιουργούνται γενικότερα.

Δεν θέλω να μιλήσω για τον ρόλο του Συντονιστή του forum, γιατί πιστεύω ότι είμαι ο πλέον αναρμόδιος. Είμαι πολύ νέος για κάτι τέτοιο. Τα πλέον αρμόδια άτομα είναι τα άλλα παιδιά, που μαζί με του Διαχειριστές έχουν αφιερώσει πολλές ώρες από την ζωή τους, προκειμένου αυτός ο δικτυακός τόπος να λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Αυτό νομίζω είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να το ξεχνά κανένας μας. Οι Συντονιστές-Διαχειριστές είναι απαραίτητοι για την ομαλή λειτουργία του forum.

Αυτοί όμως που δίνουν ουσιαστικά την ΖΩΗ στο forum είναι τα μέλη του. Φαντάζεστε να μην υπήρχαν στο forum μέλη; Τι θα έκαναν τότε οι Συντονιστές-Διαχειριστές; Ποιους θα Συντόνιζαν; Τους εαυτούς τους;

Και τι κάνουμε όλοι εμείς ως μέλη; Μήπως ο Συντονισμός (είπα στην αρχή ότι θα μιλήσω γενικότερα) πρέπει να ξεκινά από τους ίδιους μας τους εαυτούς;
Μήπως πρέπει πάνω απ’όλα να μάθουμε να Συντονίζουμε EMEIΣ τον εαυτό μας, πρώτα με τους κανόνες λειτουργίας του forum;
Και μην βιαστεί κάποιος να προσάψει κάποια χροιά «ανελευθερίας» σε αυτό που ανέφερα. Πιστεύω ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι η βασικότερη προυπόθεση και συνθήκη που πρέπει να υπάρχει στο forum…ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Πρέπει όμως να συνοδεύεται από τον ΣΕΒΑΣΜΟ και την ΑΝΟΧΗ προς τις απόψεις των άλλων μελών, είτε συμφωνούμε…είτε διαφωνούμε με αυτές.

Αν το σκεφτείτε, το forum είναι μία μικρή κοινωνία. Μία κοινωνία που περιέχει πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες. Ολοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον τόπο λέμε ότι έχουμε «ανησυχίες» και ψάχνουμε να βρούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Σε όλους μας φταίει η κοινωνία που ζούμε, την έχουμε χαρακτηρίσει ζούγκλα, απάνθρωπη…
Όλοι διατεινόμαστε ότι πρέπει να αλλάξουμε αυτή την ζούγκλα και γι’αυτό τον λόγο «ψάχνουμε» και «βρίσκουμε». Αυτά που βρίσκουμε όμως πρέπει να τα κάνουμε και ΠΡΑΞΗ. Μόνο τότε θα έχει όφελος αυτό που κάνουμε.
Εάν Συντονισθούμε με τον Σεβασμό και την Ανοχή μέσα στο forum, θα είναι πολύ εύκολο να γίνει «εξαγωγή» αυτής της συμπεριφοράς και προς την έξω κοινωνία. Ετσι πιστεύω ότι μπορεί να φτιαχτεί η κοινωνία…όχι με ευχολόγια.
Και η κοινωνία όμως να μην φτιαχτεί ελλείψει πολλών "Συντονισμένων" ατόμων, θα έχουμε καταφέρει να ζούμε ΕΜΕΙΣ πιο ΑΡΜΟΝΙΚΑ. Δεν είναι πολύ σημαντικό αυτό;

Εν κατακλείδι, όλοι μας είμαστε ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ. Πιστεύω ότι εάν δρούμε ως τέτοιοι, το μέλλον του forum είναι ιδιαίτερα ευοίωνο. Και κάτι τέτοιο, αξίζει…γιατί είναι ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

Edited by - old tiger on 11/07/2003 13:02:34

11/07/2003, 15:30:19
Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους...

Θέλησα να μιλήσω ΜΕΤΑ απο πολλούς καλούς φίλους και άξιους ΣΥΝ-συντονιστές...

ΟΜΩΣ, ο καλός μου φίλος Παλαιότιγρης, με ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ και επικροτώ "μέχρι κεραίας" τα όσα πολύ σοφά λόγια μας παρουσίασε ως σκέψεις του...

Τα ειληκρινή μου λοιπόν, ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ σε όλους τους ΣΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ / ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ, αλλά προπαντώς σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ του Εsoterica.gr που δίνουμε ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΙΣ στα forums με τους ΑΞΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ που συμμετέχουμε (καλά όχι σε όλους, αλλά ΚΑΙ αυτό είναι κατανοήτο)...

Μπράβο στην Αμαλία
Μπράβο στον Παλαιότιγρη
Μπράβο στον Δευτερογεννημένο
Μπράβο και στους ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ που θα γίνους ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ...
Μπράβο στα ΜΕΛΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ....

Κέλσος ο Φιλαλήθης

wiccaΜέλος
11/07/2003, 16:29:14
ΤΩΡΑ...ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ/ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ESOTERICA????????

Πέθανε μια άλλη μέρα
12/07/2003, 16:58:51
"...τα πολλα λογια ειναι 'φτωχια'...."

12/07/2003, 18:09:39
...well said γεροΤίγρη...
let's begin

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

wiccaΜέλος
12/07/2003, 19:51:48
ΕΣΥ ΑΤΜΟΥΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
GlorfindelΜέλος
12/07/2003, 23:32:35
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

HeliosΜέλος
13/07/2003, 21:31:16
Καλα να παθεις...
αφου τα γυρευες...

wiccaΜέλος
13/07/2003, 23:58:48
quote:
Καλα να παθεις...
αφου τα γυρευες...

Πέθανε μια άλλη μέρα
Darkangel_78Μέλος
14/07/2003, 00:33:16
quote:

ΤΩΡΑ...ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ/ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ESOTERICA????????

Καθήστε ήσυχα να σας μετρήσω!!!
Μέχρι την ώρα που γράφω το μήνυμα έχουμε 2073 μέλη!!!
Λοιπόν να κάνω τις συστάσεις τώρα:
Ο Admin είναι ο ...Admin
Ο thoth είναι Διαχειριστής
Οι Arzuna,Kelsos,ΠΛΩΤΙΝΟΣ,notis_29,AVATARGR,old tiger,Secondborn είναι οι Συντονιστές και
η Darkangel_78,Αmalia είναι οι Συντονίστριες!

Σου'φυγε τώρα η περιέργεια?

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

wiccaΜέλος
14/07/2003, 10:35:46
ΧΜ... ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΗΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
wiccaΜέλος
14/07/2003, 10:36:57
ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΤΜΑ ΗΤΑΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ" ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΜΕΛΟΣ FORUM ESOTERICA"
??

Πέθανε μια άλλη μέρα
14/07/2003, 11:48:05
quote:

1ον) Είναι ποιο όμορφος
2ον) Είναι ποιο ψηλός
3ον) Έχει ωραία κολόνια
4ον) Κέρδισε στο τάβλι τους άλλους
5ον) Έχει πολλά λεφτά
6ον) Είναι κολλητός του Καζαμπούμπου
7ον) Τρώει με μαχαίρι και πιρούνι
8ον) Ξέρει καράτε
9ον) Έχει τριπλή υπόσταση
10ον) Έχει διάσημο όνομα !

Ο κακός λύκος

wiccaΜέλος
14/07/2003, 14:35:29
ΝΑΙ?
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
lencolasΜέλος
14/07/2003, 22:37:32
ΣΩΠΑ ΒΡΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ?
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ?

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

wiccaΜέλος
14/07/2003, 23:40:21
ΝΑΙ! ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
GhostΜέλος
15/07/2003, 03:23:31
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑΛΙΑ!!!

15/07/2003, 21:48:06
quote:
6ον) Είναι κολλητός του Καζαμπούμπου

παιδιά! τα μάθατε?
μετά την Αμαλία ο αγαπητός μας Admin αποφάσισε να κάνει άλλον έναν συντονιστή...

ποιόν, ποιόν???

μα φυσικά τον...

ΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ!!!

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

17/07/2003, 11:03:57
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του εσωτέρικα γενικότερα και στους γράφοντες σε αυτό εδώ το τόπικ, πιο ειδικά.

Κοιτώ το πρόσωπό μου στον καθρέφτη, και σα να μου φαίνεται ότι κοκκίνησα κάπως... Λετε να είναι από τον ήλιο; Η από συστολή;
Ενα ολόκληρο τόπικ για το επερχόμενο συντονιστικό μου έργο;
Κάποιος φαίνεται ανακάλυψε την ευθυνοφοβία μου, και φρόντισε να με εφοδιάσει με αρκετές ευθύνες...

Για να δούμε, θα τα καταφέρω;
Πρώτα απ'όλα όμως, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα πολύ ζεστά σας σχόλια! Και να ευχηθώ, όλοι μαζί να συντελέσουμε ώστε το εσωτέρικα, να είναι πάντα μία διαδικτυακή όαση, γεμάτη ενδιαφέρον και ανθρωπισμό, να έρχονται νέα μέλη και να ανταλλάσουμε γνώσεις κι απόψεις, δημιουργώντας κάθε μέρα τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη δική μας εξέλιξη, αλλά και την εξέλιξη του τόπου.

αυτή...που τα κατάφερε!

wiccaΜέλος
17/07/2003, 12:07:31
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΟΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!

Πέθανε μια άλλη μέρα