- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ " Ο τελευταίος των χριστιανών " - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Ωραία να στο πω διαφορετικά Μαράκι μου. Σκέψου τι θα έκανε ο αγαπητός Ψηλός χωρίς εσένα?
Αφού σε σας πάει γάντι το: Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!
Σκέψου Μαράκι μου τι θα κάναμε και εμείς που σας παρακολουθούμε…..
Χαριτολογώντας Μαράκι μου!
Οι συγκρούσεις μου με τον Ψηλό δεν γίνονται ούτε για το θεαθήναι,ούτε για την τέρψη σας,Ελ.Ελυον.Τυγχάνει να με θίγει με κάποια λεγόμενα του και απαντώ ανάλογα.Λυπάμαι που το βλέπετε έτσι.

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:quote:
Ωραία να στο πω διαφορετικά Μαράκι μου. Σκέψου τι θα έκανε ο αγαπητός Ψηλός χωρίς εσένα?
Αφού σε σας πάει γάντι το: Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!
Σκέψου Μαράκι μου τι θα κάναμε και εμείς που σας παρακολουθούμε…..
Χαριτολογώντας Μαράκι μου!
Οι συγκρούσεις μου με τον Ψηλό δεν γίνονται ούτε για το θεαθήναι,ούτε για την τέρψη σας,Ελ.Ελυον.Τυγχάνει να με θίγει με κάποια λεγόμενα του και απαντώ ανάλογα.Λυπάμαι που το βλέπετε έτσι.
Μαράκι μου είπα χαριτολογώντας και δεν είμαι θεατής και ούτε το βλέπω σαν θεατής! Συγνώμη, δεν ήθελα να σε λυπήσω.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
quote:
Καλέ μου D.I. καλημέρα.
Ακολουθώντας τους κανόνες και την ευπρέπεια του φόρουμ,θα ανακαλέσω.Καθαρά όμως για το φόρουμ.Προσωπικά,όταν κάποιος με αποκαλεί διάφορα πράγματα και βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα χωρίς καν να με γνωρίζει,είμαι στην θέση να κάνω το ίδιο με τα λεγόμενα του...
Ωραία, καλή μου! ![]()
Λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι αρκετές φορές - όπως είπες - σε έχουν ενοχλήσει κάποια σχόλια του Ψηλού κι ύστερα κι από την δική μου παρέμβαση, πιστεύω πως θα τα λάβει υπόψιν του οπότε και θα αποφεύγει να σου αποδίδει σχόλια ή υποτιμητικούς.
Έτσι δεν είναι, Ψηλέ?

In anticipation of my resurrection...
Μόνο που με δυσαρεστεί όταν χρησιμοποιεί κάποιες απρεπείς εκφράσεις και "στολίζει" ανθρώπους που δεν μπορούν να της απαντήσουν.
Τα δικά της λόγια χρησιμοποιώ όταν την "πειράζω".
Προσπαθώ να της πω πως αν κάποιος χρησιμοποιήσει τις δικές της εκφράσεις και τις στρέψει προς την ίδια, δεν θα της αρέσει, όπως και συμβαίνει.
Αυτό μόνο.![]()

Στο Αρεταίειο Νοσοκομείο εισήχθη για εξετάσεις ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Χριστόδουλος λόγω γαστρεντερικών διαταραχών κατά την τελευταία εβδομάδα, ματαίωσε το προγραμματισμένο του ταξίδι στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια και εισήχθη το Σάββατο στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις .
10/6/07 Το Βήμα online
Φαίνεται θα του έπεσε βαρύς ο "Συνασπισμός" ![]()
Του εύχομαι ειλικρινά , περαστικά του ! Και ταχεία ανάρρωση .
Τι θα γίνουμε χωρίς τους λόγους του ? ![]()
![]()

Είπε για Σολωμό και ότι τα αρχαία αναγιγνώσκονται μόνο στην εκκλησία.
Λέει η εκκλησία.
Χέρσον αβυσοτόκον πέδον ήλιος επεπόδευσεν ποτέ. Σε κάποιο τροπάριο από τις χιλιάδες τροπαρίων σε ομηρική διάλεκτο . Και δεν τα μεταφράζει επίτηδες.
Επιμένει στην αξία των αρχαίων...
![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Αν με συναντούσες Μαράκι μου θα άλλαζες γνώμη για την πάρτυ μου! Μιλάμε για 2.00 m μπόι, κατάμαυρα μαλιά και γαλανά μάτια!!
...και η διαφήμηση του κονεξ τελειώνει με το
"στείλε μου μια φωτογραφία"...![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
...και η διαφήμηση του κονεξ τελειώνει με το
"στείλε μου μια φωτογραφία"...

quote:
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ (old tiger ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ. (ΜΕ ΤΟΠΙΚ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ)ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ old tiger ΣΙΔΗΡΟΚΕΦΑΛΟ.
ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.
Τώρα αυτό τι είναι;;
Νομίζω ότι ο ίδιος ος old tiger έχει καταλάβει πολύ καλύτερα (Συντονιστής γαρ) τους λόγους ύπαρξης του Θέματος αυτού κατά πρώτον, κατά δεύτερον την όλη διαδικασία σχετικά με τη Συντονιστική Ομάδα. Ίσως γι'αυτό και ήταν και ο πρώτος που απάντησε! Εκτός από την εξαιρετική βαθύτητα της σκέψης του μάλλον θα ευθύνεται και το ότι έκανε τον κόπο να διαβάσει και τα δύο μηνύματα πιο προσεκτικά.
Θα παρακαλούσα να μην κρίνετε τόσο αβίαστα τους χρόνους μας και τις ενέργειές μας σχετικά με αυτά τα ζητήματα! Εξάλλου είναι θέματα... "Εσωτερικά"!
Θα καταλάβει και ο wicca σε λίγο καιρό που θα λάβει επίσημα και τον τίτλο του Απο-Συντονιστή !! ![]()
![]()
![]()
SERGIOS:
quote:
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ 15 (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ).
Επίθεση, κακοπροαίρετη, δεν είδα...
Συμβουλές έχω δει...
Προτροπές έχω δει...
Αυστηρότητα έχω δει...
Δικαιοσύνη έχω δει...
Για μένα ο wicca είναι ισότιμο Μέλος των Forums, ένα Μέλος που όπως όλοι οι υπόλοιποι έχει δηλώσει ότι έχει "την πλήρη και έννομη ευθύνη για τη συμμετοχή" του κατά την εγγραφή του στα Forums (το κείμενο μέσα στα εισαγωγικά είναι από του Κανονισμούς Λειτουργίας, το έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει ειδικά για τον wicca). Θα το επαναλάβω με άλλα λόγια: Ανήλικοι, παράνομοι(!!
) και άτομα που γενικά δεν έχουν πλήρη και έννομη ευθύνη για την συμμετοχή τους δεν υπάρχουν ανάμεσα στα Μέλη των Forums!! Εάν αντιληφθούμε κάτι τέτοιο, και έχουμε φυσικά τις απαραίτητες αποδείξεις είναι σίγουρο ότι θα λάβουμε μέτρα.
Μέχρι τότε... wicca, άνθρωπέ μου να συνεχίσεις να συμμετάσχεις στις Συζητήσεις. Με το μαλακό όμως... (μην αρχίσω πάλι να κόβω από τον αριθμό των μηνυμάτων
) Και με συνεχή βελτίωση όπως έχεις κάνει έως τώρα(παρότι μικρή έχει γίνει αισθητή).
Τέλος:
SERGIOS, νομίζω πως είσαι το κατάλληλο άτομο για να μας βοηθήσεις στην εξάλειψη των Διπλών Ταυτοτήτων στα Forums.
Σκέψου το... ![]()
![]()
Θέλω να σε ενημερώσω, καθόσον θα το σκέφτεσαι, ότι η "ζυγαριά" μας έχει στο ένα άκρο το φτερό της Μαάτ - που θα έλεγε και ο thoth, ξέρει αυτός, ήταν παρών.
Νομίζω ότι η δική σου ζύγιση έχει γύρει υπερβολικά προς την άλλη πλευρά. Σαν πολύ βαριά την βρίσκω την καρδιά σου...
Να υπενθυμίσω ότι οι πλέον πρόσφατοι, και εξαιρετικοί, Συντονιστές μας είναι φυσικά ο old tiger και ο Secondborn. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει, ούτε ανάθεση συγκεκριμένου/ων Forum/s, όπως έχει ήδη γίνει για την amalia. Θα γίνουν στην ώρα τους...
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
SERGIOS, νομίζω πως είσαι το κατάλληλο άτομο για να μας βοηθήσεις στην εξάλειψη των Διπλών Ταυτοτήτων στα Forums.
Πραγματικά, αυτό με τις "διπλές ταυτότητες" νομίζω πως έχει παραγίνει τελευταία...
Και είναι τόσο... ίδια τα post ρε γμτ, που λες,"άλλεξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"...
Δεν υπάρχει λόγος.
...και είναι αστείο.
Σκεφτείτε το.

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΑΓΑΠΗΤΗ MERCURY...!!!!!!!!!!
Μπρε παλιοwicca,2 μέτρα και 10 πόντους άντρακλας είμαι βρε.Για ποιά αγαπητή μιλάς?Για να δούμε τι άλλο θα διαβάσουν τα όλο φως γαλαζοπράσινα μου μάτια εδώ μέσα.Στο τέλος δε θα μείνει μεταξένια τρίχα στην αιθέρια ολόξανθη κόμη μου!
(εντάξει υπερέβαλα λιγάκι αλλά έπρεπε να αποκαταστήσω το τραυματισθέν image μου!)
![]()
Hey you,don't tell me there's no hope at all
Together we stand,divided we fall
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
που θα την έχεις βέβαια μαι και είσαι τόσο αγαπητή εδωμέσα...
μόνο που τώραπου αναβαθμίστηκες μην μας ξεχνας εμάς τους κοινούς θνητους...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
Μπρε παλιοwicca,2 μέτρα και 10 πόντους άντρακλας είμαι βρε.Για ποιά αγαπητή μιλάς?Για να δούμε τι άλλο θα διαβάσουν τα όλο φως γαλαζοπράσινα μου μάτια εδώ μέσα.Στο τέλος δε θα μείνει μεταξένια τρίχα στην αιθέρια ολόξανθη κόμη μου!
ΩΧ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ESOTERICA!![]()
![]()
![]()
ENTAΞΕΙ...ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ.![]()
![]()
"ΤΑ ΧΑΡΑΧΤΙΡΗΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ..."
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΗ...ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣ ΩΣ ΧΕΤΗ (ΑΛΟΓΟΥ)

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΒΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ.![]()
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ- (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ)- ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
quote:
ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕSOTERICA: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ...
Η ΚΑΦΕΝΤΖΟΥ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΥΛΑ
quote:
ΤΗΟΤΗΟΥΛΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ESOTERICA?
quote:
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΛΘΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
NO COMMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο κακός λύκος
Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, ίσως και να έδρασα συνειρμικά αρχικά...
Ένας συνδυασμός του "πανούργος" και του "καινούργιος" = "Κανούργιος" !! Έχει και λίγο από "Ούριος"...
Μάλιστα, μααάλιστα! *!!#!! + %$$*! - }~@&* = !
Ας πάμε για ύπνο καλύτερα... ![]()
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει