ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

nikolas48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
nikolasΝέο Μέλος
09/02/2002, 19:27:24
Καλησπερα σε ολους.Ειχα να μπω αρκετες μερες στο forum,και σημερα ειδα εντελως ξαφνικα ολες αυτες τις ενδιαφερουσες εμπειριες.

Φιλε akpe για το free pass που λες,εχω διαβασει για μια περιπτωση οπου ενας οδηγος μοτοσυκλετας, ενω οδηγουσε στην εθνικη οδο,εντελως ξαφνικα βρισκεται σε ενα σημειο οπου βλεπει τον εαυτο του απο κατω να οδηγει την μηχανη!!!(αρκετα επικινδυνο θα ελεγα).
Μολις συνηδειτοποιησε την κατασταση του, ΑΜΕΣΩΣ και με την θεληση του
επεστρεψε στο υλικο του σωμα.
Η ακουσια και αμεση επιστροφη ειναι ενα απο τα χαρακτιριστικα της α.π.
Δεν γνωριζω κατι περισοτερο γι'αυτες τις περιπτωσεις.(θα το ψαξω ομως)

Οσο για την δικη σου περιπτωση που λες, πιστευω και εγω οτι ητανε τα αρχικα σταδια μιας αστρικης προβολης.
Η γνωμη μου ειναι οτι οχι μονο πρεπει να το αφησεις να εξελιχθει,
αλλα να το επιδιωξεις κιολας.Αν προχωρησεις λιγο παραπερα θα καταλαβεις οτι ειναι απολυτα ασφαλες.
Θα σου ελεγα να συγκεντρωθεις περισοτερο στο μουδιασμα παρα στο βουητο.
Ξαπλωσε στο κρεβατι σου και χαλαρωσε.Φερε στο μυαλο σου το μουδιασμα
(κραδασμους)και θα δεις οτι σε λιγο θα τους νιωσεις.
Προσπαθησε να τους ελενχεις.Παιξε λιγο μαζι τους.Δοκιμασε να τους νιωθεις μονο στα χερια και μετα μονο στα ποδια.Δωστους διαταγη να ανεβοκατεβαινουν σε ολο σου το σωμα.Προσπαθησε να τους αλλαζεις συχνοτητα.(να τους κανεις εντονους η πιο απαλους).
Οταν το καταφερεις αυτο νομιζω οτι εισαι ετοιμος για μια συνειδητη
αστρικη προβολη.
Για μενα οι αυτοι οι κραδασμοι ειναι το σημαντικοτερο σταδιο για να
ξεκινησω μια α.π.

Εδω θα επαναλαβω οτι προκειται για μια εντελως ασφαλης δραστηριοτητα.
Εαν ειχα εστω και μια αμφιβολια δεν θα σου ελεγα να το προσπαθησεις.
(οπως σου ειπα πιο πανω θα το διαπιστωσεις και μονος σου.)
Ελπιζω να τα καταφερεις,ειναι πραγματι καταπληκτικη εμπειρια.
Διαπιστωνεις και μαθαινεις αρκετα πραγματα για την φυση του κοσμου.
Περιμενω νεα σου.

Φιλε XRH.STOS συμφωνω απολυτα με τον akpe που σου λεει οτι εζησες μια αστρικη προβολη.Ρωτησες τα αδελφια σου αν βλεπανε τηλεοραση εκεινη την ωρα;Αν βλεπανε τοτε αποκλειετε η παραισθηση.Αν σου ξανατυχει κατι τετοιο,προσπαθεισε αργοτερα να διασταυρωσεις αυτα που ειδες.
Ετσι θα καταλαβεις αν προκειτε για α.π. η οχι.

Τα λεμε.

akpeΜέλος
14/02/2002, 18:53:27
kalispera nikolas
quote:
Φιλε akpe για το free pass που λες,εχω διαβασει για μια περιπτωση οπου ενας οδηγος μοτοσυκλετας, ενω οδηγουσε στην εθνικη οδο,εντελως ξαφνικα βρισκεται σε ενα σημειο οπου βλεπει τον εαυτο του απο κατω να οδηγει την μηχανη!!!(αρκετα επικινδυνο θα ελεγα).
Μολις συνηδειτοποιησε την κατασταση του, ΑΜΕΣΩΣ και με την θεληση του
επεστρεψε στο υλικο του σωμα.
Η ακουσια και αμεση επιστροφη ειναι ενα απο τα χαρακτιριστικα της α.π.
Δεν γνωριζω κατι περισοτερο γι'αυτες τις περιπτωσεις.(θα το ψαξω ομως)

simfwnw oti i akousia kai amesi epistrofi einai xaraktiristiko mias provolis, omws einai adunato na simvei se pliri sinideiti katastasi tou anthrwpou...
Ean eixe simvei auto panw sto mixanaki, ti stigmi opou provlithike, tha exane kathe elegxo tou swmatos tou, tin issoropia tou, tha swriazwtan katw, kai logw tis zimias pou tha pathaine to swma tou, isws kai na paremene provlimenos ep'aoriston

to thewro adunato, omws, eksaireseis mporei na yparxoun...

poios omws o logos pou merikoi apo mas den einai anagki na prospathisoun (xalarwsi, autosigkentrwsi klp) gia na to petyxoun? eimai tis eksis apopsis:

Opws kai egw, otan kapoios anthrwpos asxoleitai me to parafysiko, auto exei amesi epidrasi se auton. sigkekrimena, "anoigei" to mualo tou, me apotelesma na einai eualwtos se ksena erethismata, ena apo auta tis astrikis provolis.

Ama kapoios kserei perissotera kai mporei na me diorthwsei/simplirwsei, as apantisei plz

pantws asxoloumai me to parafusiko edw kai 3 xronia, kai molis propersi arxisa na exw tetoies empeiries. Stin arxi liges (1-2 to mina) kai twra teleutaia 1-2 tin evdomada!

Edited by - akpe on 14/02/2002 21:34:46

nikolasΝέο Μέλος
15/02/2002, 21:06:33
Φιλε akpe
Για την περιπτωση αυτη δεν περνω ορκο γιατι καπου το διαβασα.
Ομως μην σου φαινετε και πολυ περιεργο.Εαν εγινε,θα εγινε για δευτεπολεπτα η και κλασματα.
Εγω μια φορα ημουνα στη δουλεια.Δουλευω στο περαμα στις επισκευες πλοιων.Ειχαμε κατσει υπερωρια και ημουν φοβερα κουρασμενος.
Ειμουν επανω σε σκαλωσια και ειχα κατσει ανετα ακουμπωντας την πλατη μου.Σχεδον ζαλιζομουνα απο την νυστα.
Καποια στιγμη νιωθω οτι βγαινω απο το σωμα μου με βια.
Επιστρεφω αμεσως και μετα ξανα το ιδιο.Και ξανα και ξανα.
Δεν μπορουσα να κρατηθω μεσα στο σωμα μου.
Τελικα σηκωθηκα εριξα νερο στα μουτρα μου και ισιωσα λιγο.
Και μιλαμε οτι ειχε φασαρια,πολυ κοσμο και εγω δεν εκανα καμμια προσπαθεια για κατι τετοιο.
Απλα θελω να σου πω οτι καμμια φορα δεν χρειαζεται προσπαθεια
ουτε καμμια ιδιαιτερη προετοιμασια.

quote:
omws einai adunato na simvei se pliri sinideiti katastasi tou anthrwpou...

Σε διαβεβαιω οτι ειναι ΔΥΝΑΤΟ να γινει με πληρη συνειδηση.
Ολη η ομορφια εκει ειναι.Το εχω καταφερει,αλλα τωρα τελευταια εχω καιρο να το κανω.(Κατι με εμποδιζει δεν μπορω να συνγκεντρωθω).
Φυσικα αλλαζει η συνηδειτοτητα αρκετα.
Εχεις διαφορετικη αντιληψη αλλα καθε στιγμη γνωριζεις που βρισκεσαι
και τι κανεις.Μπορεις να επιλεξεις το που θα πας η και το τι θα δεις.
Και ολα αυτα μονο με μια απλη σκεψη.
ΞΕΡΕΙΣ οτι με την σκεψη και μονο μπορεις να γυρισεις πισω η να πας καπου αλλου.Εχεις πολλες επιλογες να κανεις και επαναλαμβανω με
πληρη συνειδηση.

Αν θελεις εξηγησε μου τι ακριβως εμπειριες εχεις και να τις συζητησουμε.Με ενδιαφερει αρκετα το θεμα και θα μπορουσαμε να το αναλυσουμε ολοι μαζι εδω.

akpeΜέλος
15/02/2002, 22:35:43
nikolas opws eipa kai prin, apla parethesa tin apopsi mou
den eimai eidikos panw sto thema, allwste, poios mporei na einai?

oi empeiries mou einai sxetika liges. To vouito, to moudiasma, kai i paralysi. Apo tin teleytaia fora (prin mia vdomada peripou) den mou ksanasinevi wste na prospathisw na to elegksw

Me eksairesi prin apo dio meres. Prospathisa na ferw stin mnimi mou to vouito kai to moudiasma, kai kata kapoio tropo na to prokalesw na simvei, to mono omws pou enoiwsa itan mia anatrixila sta podia...den kserw an exei kamia sxesi

I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...

nikolasΝέο Μέλος
16/02/2002, 19:27:32
Φιλε akpe μην με παρεξηγης. Καλα εκανες και ειπες την αποψη σου,
οπως και καλα θα κανεις να την υποστηριζεις.
Αλλωστε πιστευω οτι οσες ανακαλυψεις εχει κανει ο ανθρωπος στηριζονται πανω σε διαμαχη αποψεων.Δεν μου λεει εμενα τιποτα να συμφωνουμε ολοι σε κατι.Δεν εχει ενδιαφερον.
Και ουτε εγω ειμαι ειδικος πανω στο θεμα.Ισως το εχω ψαξει λιγο περισοτερο απο προσωπικο ενδιαφερον,και απο προσωπικη εμπειρια.
Εαν μπορεις ψαξε λιγο στην αγορα για βιβλια επι του θεματος.
Θα βρεις αρκετα βιβλια,αλλα εσυ θα κρινεις αν οι συνγραφεις ειναι ειδικοι οι οχι.
Οπως και να εχει θα σε βοηθησουν αρκετα για το θεμα που σε ενδιαφερει.

Οι εμπειριες σου δεν ειναι λιγες.1-2 την εβδομαδα εστω και αν ειναι
τα αρχικα σταδια μιας α.π. ειναι πιστευω πολλες.
Πιστευω οτι εαν τις δουλεψεις αρκετα θα εχεις επιτυχια στα αστρικα ταξιδια.

Αυτη η ανατριχιλα στα ποδια ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που σου ανεφερα παραπανω.
Αυτη την ανατριχιλα πρεπει να ελενξεις.Οταν το καταφερεις αρχισε να φανταζεσαι τον εαυτο σου 1 μετρο πανω απο το σωμα σου.Επεμενε σε αυτο και δεν θα αργησεις να δεις καποια αποτελεσματα.

Αυτες οι ανατριχιλες ειναι κραδασμοι με διαφορετικη συχνοτητα απο αυτη του καθημερινου μας κοσμου.Οταν ειμαστε σε εγρηγορση οι κραδασμοι αυτοι ειναι συνχρονισμενοι,γιαυτο δεν τους καταλαβαινουμε.
Οταν ομως αλαζουμε την συχνοτητα τους τοτε τους νιωθουμε σαν ανατριχιλες.Με αυτο τον τροπο προετοιμαζουμε το "αιθερικο η αστρικο"μας σωμα να δραστηριοποιηθη σε αλλες διαστασεις.

Ομως αυτα ειναι απλα η δικη μου αποψη.Μπορεις να κρατησεις οποια θες και να πεταξεις αλλα.
Το γεγονος ειναι ενα. Ο κοσμος που ζουμε δεν ειναι ο μοναδικος.
Και με την αστρικη προβολη εχεις την ευκαιρια να το διαπιστωσης μονος σου.

CrEePΝέο Μέλος
26/02/2002, 14:01:35
Thelw na kanw mia protash, To thema ayto pisteyw oti den tha eprepe na parameinei se mia mono syzhthsh, alla na Dhmiourgithei ena forum channel MONO gia astrikh probolh. Einai PAAAARA polla ayta pou mporoun na syzhththoun kai ayto den ginetai se mia mono syzhthsh. Apories, apanthseis, Lucid Dreaming, Aytapates, Pethamenoi syggeneis, Alles diastaseis, taksidi me thn taxythta ths skepshs, Alitheia h fantasiwsh, Elegxos tou nou, Askhseis, Akasika arxeia, an synexisw den tha astamathsw pote.

Oλα είναι ΕΝΑ!!!

StorM_GmAΝέο Μέλος
04/03/2002, 15:18:11
Hi paidia.vasika,diavasa ola ta para panw post kai omologw oti sto 99,999999% einai swsta.Otan imoun mikroz eixa zisei sleep paralysis kai oxi mono mia fora.pisteuw oti itan toulaxiston 4-5 forez.iswz kai parapanw. Pote omwz den eftasa se astriki provoli. Iswz epeidi,mikroz san imoun,den tin afina na e3elix8ei. H aporia mou omwz panw se afto to 8ema einai i e3iz: lete pwz stin sleep paralysis den energopoieitai to meroz tou egefalou to opoio elenxei ta neyra kai etsi den mporoume na kouni8oume. 3eroume omwz oti o an8ropoz girizei ston ipno tou 20-40 forez wste na 3ekourasei olez tiz omadez mywn tou somatoz. Pwz ginetai na girname afou ta neyra maz einai apenergopoihmena?

StorM_GmA

StorM_GmAΝέο Μέλος
05/03/2002, 23:10:06
Apo tote pou 3ekinisa na diavasw afta ta postz,arxisan na mou simvainoun diafora pragmata.Simfwnw me ton akpe pou eipe oti opoioi asxolounte me afta,ginontai olo kai poio evalwtoi.Proxtez to vradi,meta apo kapoia asxima gegonota me filouz,3aplwsa na koimi8w. Den me eperne o ipnoz kai eixa afere8ei teleiwz.Den 8imamai na eixa afere8ei toso poli pote 3ana stin zwi mou.Se kapoia stigmi epanil8a kai siniditopoiisa oti osi wra imoun afirimenoz,akouga kapoia vouita ta opoia itan arketa dinata miaz kai me to pou stamatisan,enoiwsa apoliti iremia.Afto den 3erw an simene kati alla mou fanike poli periergo.To epomeno vradi,agripnoz ka8wz imoun apo to prwigoumeno,epesa na koimi8w,3ana me anxoz kai neyra gia to idio 8ema.3aplwsa kata tiz 2:10 kai ap'oti mporw na 8imi8w,me pire ameswz o ipnoz.Se kapoia stigmi,nomiza oti 3ipnisa.Siniditopoiisa oti itan sleep paralysis alla par'ola afta sinexisa na prospa8w na kouni8w.to apotelesma otan midamino.to mono pou katafera itan na kounisw ta daxtila mou.To parado3o tiz ipo8esiz einai oti se kapoia fasi,eniwsa ena...as to poume moudiasma to opoio,ka8wz imoun anaskela,epiane oli tin de3ia meria mou.Eniw8a oti kati feugei apo mesa mou.3anasiniditopoiisa oti mallon pigena gia astriki provoli.Omologw oti tromokrati8ika kai iswz aftoz itan o logoz pou den e3elix8ike.To gegonoz me kanei na pisteuw oti itan pragmati ali8ino miaz kai ka8oz imoun se sleep paralysis,otan 3ipnisa imoun akrivwz stin idia stasi opwz imoun sti sleep paralysis kai apla,san na egine ena tak,enw evlepa ta pragmata mprosta mou kapwz perierga,ta eida kanonika.Tote siniditopoiisa oti eixa 3ipnisei.Opwz einai anamenomeno,den koimi8ika kai to prwi piga xwma sxoleio.Den 3erw an iparxei tropoz na to apotrepsw afto.Pragmatika einai enoxlitiko.

StorM_GmA

CrEePΝέο Μέλος
06/03/2002, 01:36:20
Ksekinwntas apo ta forums, kai embathynontas mesa sou anoikses mia pylh pisteyw egw...

skepsou kala... thes pragmatika na thn kleiseis???

Oλα είναι ΕΝΑ!!!

StorM_GmAΝέο Μέλος
06/03/2002, 23:04:28
oxi den 8elw na tin kleisw.8elw na tin elen3w.Pisteuw oti an kai fovi8ika otan piga na vgw apo to swma mou,to oti epanil8a kai to oti meta apo poli wra palematoz katafera na 3ipnisw,simainei oti exw tin dinami na to elen3w.Telika simera to vradi katafera na koimi8w meta apo 2 frikez imerez.Vrikan kai afta na mou simvoun tiz merez pou pernousa asximez stigmez gamwto... Exw mia aporia: Peite oti ftanei kapoioz stin astriki provoli,pwz mporei na kini8ei? dld,posi apostasi mporei na dianisei? mporei na ka8orisei ekeinoz to meroz pou 8a paei?

I pj33r your whoiz skillz...(unification)

StorM_GmA

akpeΜέλος
07/03/2002, 13:49:30
kalispera storm
simfwna me oti exw akousei gia astriki provoli, apo ti stigmi pou vgeis exeis apolyto elegxo tou eautou sou, mesa apo tin skepsi sou.
px skeftesai oti theleis na pas kapou sigekrimena kai pas kateutheian!
episis elegxeis to pote vgaineis kai pote mpaineis! sigekrimena otan exeis idi perasei ta arxika stadia kai vriskesai etoimos na provlitheis, apla "dineis mia entoli" ston eauto sou na vgei...opote pali theleis, apofasizeis na giriseis pisw. apostasi den nomizw na paizei rolo.

mia kai den exw kai megali empeiria panw sto thema, ama exw lathi i anakriveies as me diorthwsei kapoios :)

I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...

02/12/2008, 22:18:09
Πριν περίπου 1 ώρα μου τηλεφώνησαν με απόκρυψη αριθμού, για να συμμετάσχω σε ένα "δήθεν" γκάλοπ που διεξάγει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5FM.

Ο στόχος τους όμως ήταν να εξοργίσουν τον πολίτη και να τον στρέψουν εναντίων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Δυστυχώς για αυτούς όμως, δεν ήξεραν με ποιον είχαν να κάνουν. Έτσι όταν με τη ροή της συζήτησης βεβαιώθηκα ότι, όχι μόνο δεν ήσαν από το Ραδιοφωνικός Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5FM, αλλά και ότι ήσαν παντελώς άσχετοι με τη θρησκεία μας, τους ζήτησα το τηλέφωνό τους ώστε να διασταυρώσω το εν λόγω γκάλοπ.

"Επόμενο ήταν να μου κλείσουν το τηλέφωνο."

Στη συνέχεια επικοινώνησα με το σταθμό, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το "δήθεν" γκάλοπ.

Ενδεικτικά σας αναφέρω μία ερώτηση:
"Πιστεύεται ότι ο Άγιος Εφραίμ πρέπει να πάει ακόμη και φυλακή?"
-Εάν αυτό αποφανθεί η δικαιοσύνη φυσικά και ναι!
"Μα κύριε είναι δυνατόν ένας Άγιος άνθρωπος ή έστω και μοναχός να πάει στη φυλακή? Αυτό είναι ενάντια στη θρησκεία μας!"
-Μου δίνεται σας παρακαλώ το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσω μαζί σας?
"Ναι σημειώνεται? 212212....."

....και Ω! του θαύματος έπεσε η γραμμή.

Αυτή η ενέργεια είναι κατάπτυστη και ενδεικτικό του ήθους των ανθρώπων που βάλουν κατά της εκκλησίας με σκοπό όχι την αλήθεια αλλά την καλλιέργεια κλίματος εναντίων της Εκκλησίας του Χριστού, εναντίων της Ορθοδοξίας.

Πιάστηκαν από ένα σκάνδαλο που συνέβη στο χώρο της Εκκλησίας (Βατοπέδιο) και αμέσως το εκμεταλλεύτηκαν ώστε να χτυπήσουν άνανδρα και να δημιουργήσουν κλίμα, θέλοντας να εξαγριώσουν το λαό μέσα από ένα μελετημένο και προς αυτή την κατεύθυνση γκάλοπ.

Να αναφέρω λοιπόν ότι οι ερωτήσεις ήσαν μελετημένες και οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαγρίωση του απλού πολίτη με την εκκλησία "γενικά".........Δεν πρόβλεψαν όμως τη δική μου ερώτηση που τους έκανα και από την απάντηση της οποίας βεβαιώθηκα ότι ήσαν άσχετοι με την εκκλησία.

Υ.Γ. Πιστεύω σε λίγες μέρες να είμαι και πάλι κοντά σας...........σιγά αλλά σταθερά μαζεύω τις δουλειές μου........

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

02/12/2008, 22:47:36
quote:

Πιάστηκαν από ένα σκάνδαλο που συνέβη στο χώρο της Εκκλησίας (Βατοπέδιο) και αμέσως το εκμεταλλεύτηκαν ώστε να χτυπήσουν άνανδρα και να δημιουργήσουν κλίμα, θέλοντας να εξαγριώσουν το λαό μέσα από ένα μελετημένο και προς αυτή την κατεύθυνση γκάλοπ.

Μα δεν έχεις καταλάβει ακόμη πως είναι αυτοί οι ίδιοι που δημιούργησαν αυτό το τεχνητό σκάνδαλο;

***Αναρωτήθηκες τι έγινε ο Ζαχόπουλος;; Εξαφανίστηκε στο πουθενά; Όλα μέλι γάλα τώρα;;

02/12/2008, 23:20:03
Aγαπητέ ψηλέ ο κύριος Ζαχόπουλος προτάθηκε ως κασκαντέρ σε δύσκολες κινηματογραφικές σκηνές του HOLLYWOOD!!!!!
Έπεσε από τον τέταρτο και απλά έσπασε τα πόδια του!
Τώρα όμως, απλά θα πηδάει από το δεύτερο και θα στέκεται όρθιος!!!!!!!

Σχετικά με το Βατοπέδιο προσωπικά δεν έχω παρακολουθήσει(μέσω εκπομπών), από κοντά την υπόθεση. Θεωρώ όμως, με τα όσα ήδη έχω ακούσει ότι εμπλεκόμενοι είναι τόσο ο Εφραίμ! όσο και η Πολιτεία
(υπουργοί-πολιτικοί) που κρύβονται πίσω από τον Εφραίμ. Τόσα εκατομμύρια Ευρώ πέρα δώθε σε στυλ βεντάλιας!........μόνο για καθαρό αέρα δε γινόντουσαν.
Περιμένω λοιπόν να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Μου έκανε εντύπωση όταν εχθές άκουσα στο MEGA? τον Χατζηνικολάου να αποκαλύπτει μία επιστολή του πρώην υπουργού Εξωτερικών Καψή, ο οποίος απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό Γεωργίας Ποττάκη τον προέτρεπε να μη μειώσει το φόρο που πλήρωναν οι ψαράδες στη Μονή Βατοπεδίου κάτι που ήταν προεκλογική δέσμευση.!

Κουφάθηκα! ......... κάτι "δήθεν" Ιερωμένοι που προσβάλουν τα Χρηστά ήθη.......θα πρέπει να εκδιωχτούν με τις κλωτσιές από τις μονές!
Είναι δυνατόν να φορολογείται ο ψαράς υπέρ της όποιας μονής για το ψάρεμα? Ανήκουν τα ψάρια σε ιδιοκτήτη? (εξαιρούνται τα ιχθυοτροφεία).

Εγώ βλέπω ως καλή ευκαιρία το Βατοπέδιο για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.............πιστεύω ότι ο Ιερώνυμος με τις δηλώσεις που έκανε βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θα βοηθήσει ως οφείλει το Χριστιανισμό!

Δεν έχω δυστυχώς το χρόνο για να τοποθετηθώ όπως θα ήθελα αλλά θα επανέλθω όταν ξελασκάρω.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

02/12/2008, 23:49:51
Αυτό το τοπικ, θα γράψει ιστορία.

Αμέσως έμαθα ότι υπάρχει μόνο ένα σκάνδαλο αυτό του "αγίου" Εφραίμ του Βατοπεδινού, όλα τα άλλα που γράφουν οι εφημερίδες για "τοπλού" στην Κρήτη, για οφ σορ μοναστηριακές εταιρείες, για συμμετοχή καλόγερων σε διοικητικά συμβούλια εταιριών, για εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια με σκοπό να εξαφανιστούν (ως εκ θαύματος), για εκβιασμούς, για εκφοβισμούς για τη ρασοφόρο μαφία, είναι επινοήσεις των... χριστιανομάχων!!!!!!!!!!!!

Θα είμαι φανατικός αναγνώστης σας, αγαπητοί κύριοι.

Πού είναι το 98% να πλακώσει στις κλωτσιές του ελάχιστους χριστιανομάχους, που προσπαθούν να κατηγορήσουν την εκκλησία για πλουτισμό και κομπίνες;;;

Άκουσον άκουσον...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

03/12/2008, 00:15:21
quote:
γιαπετ:
Αυτό το τοπικ, θα γράψει ιστορία.

Αμέσως έμαθα ότι υπάρχει μόνο ένα σκάνδαλο αυτό του "αγίου" Εφραίμ του Βατοπεδινού, όλα τα άλλα που γράφουν οι εφημερίδες για "τοπλού" στην Κρήτη, για οφ σορ μοναστηριακές εταιρείες, για συμμετοχή καλόγερων σε διοικητικά συμβούλια εταιριών, για εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια με σκοπό να εξαφανιστούν (ως εκ θαύματος), για εκβιασμούς, για εκφοβισμούς για τη ρασοφόρο μαφία, είναι επινοήσεις των... χριστιανομάχων!!!!!!!!!!!!

Θα είμαι φανατικός αναγνώστης σας, αγαπητοί κύριοι.

Πού είναι το 98% να πλακώσει στις κλωτσιές του ελάχιστους χριστιανομάχους, που προσπαθούν να κατηγορήσουν την εκκλησία για πλουτισμό και κομπίνες;;;

Άκουσον άκουσον...

Αυτό το τοπικ γράφτηκε για συγκεκριμένο σκοπό (ενημέρωση για ένα "δήθεν" γκάλοπ ,το οποίο δεν είναι παρά μια προβοκατόρικη ενέργεια), που ήδη εκπλήρωσε!

Michael DesignΜέλος
20/02/2009, 22:56:53
ΝΕΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...

Δικαστική απόφαση επιτρέπει τελικά την παρέλαση του άρματος του Εφραίμ στο πατρινό καρναβάλι...

ΑΙΣΧΟΣ...

http://www.protothema.gr/content.php?id=24412

•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.

ar_iaΜέλος
20/02/2009, 23:05:17
Ε και????

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Η ώρα του κινητού!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Hf6E7gb7fYk&feature=related

ΑΜΗΝ

Kostas K.Νέο Μέλος
20/02/2009, 23:12:42
Μη σκάτε.. Δε θα δικάσουν κανέναν.. Ο συγκεκριμένος άγιος είναι πλεόν σκήνωμα! (Μήπως αυτή είναι απάντηση ξανθού;)

Βρε,λες;

22/02/2009, 11:00:13
quote:

ΝΕΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...

Δικαστική απόφαση επιτρέπει τελικά την παρέλαση του άρματος του Εφραίμ στο πατρινό καρναβάλι...

ΑΙΣΧΟΣ...

http://www.protothema.gr/content.php?id=24412

•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.

Μα δεν το ήξερες πως στην Μπανανία, όλοι οι θεσμοί αντικαταστήθηκαν από την τηλεόραση και από τους παντός είδους καρνάβαλους;;

Το είπε η τηλεόραση!! Τέρμα!!

****Αναρωτιέμαι αν έχουμε πιάσει πάτο ή έχει ακόμα πιο κάτω;;;