- Οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ της Αγίας Μουστάρδας της Αμόρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
"Αλβανοτσολιαδες ελληναραδες απο τα σκοπια: Εφτασε ο καιρος που τα πουπουλενια φασκελοχώραφα θα παραγουν μαυρες πετσες γιαουρτιου. Ειναι η προτελευταια τελευταια εκπομπη πριν το τελος, και οι πεστροφες ανεμιζουν τα δυκτιωτα ερμαφροδιτα καδρονια τους. Εμπρος λοιπον στο δρομο που χαραξε ο ετσι ! Μην μασατε ταραμα, κανει κακο στο συκωτι ! Οσο και να ψεκασεις, ολο και καποιο κουνουπι μενει ! Αν τηλεφωνησετε τωρα, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το σηκωσει καποιος!"
Με την τελευταια φραση, μια μεγαλη βοη διαπερασε τα αστικα κεντρα της Ελλαδος! Παντου, οπου μετδιδονταν η δοξασμενη και τρισμεγιστη εκπομπη, ο κοσμος αλλαλάζοντας και αλλαλαζώντας ξεχυθηκε στους δρομους! "Εσενα θελουμε- Εσενα θελουμε"-0 "Λιακοπουλε θεε- παρε την παε !" "Λιακοπού - Λιακοπού- Στους μασωνους κανε ντου !"
Και ενω ο Λιακοπουλος ντυμενος με χλαμυδα, ρασο και παντοφλες μιτσουκο ετοιμαζονταν να αρπαξει την αυτοκρατορια μεσα απο τα χερια του νταρθ βειντερ.... ενω ολα εδειχναν να πηγενουν κατα διαολου... ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΝΕΙΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΚΟ ΑΠΙΚΟ πεταγονται με ενα εκπληκτικο πλονζον και μπλοκαρουν την μπαλα! Η μπαλα αυτη ηταν η μονη παρηγορια του μουσιγετη- φοιβου- μπαμπεσακου- τορναδωρου- εφοπλιστη απολλωνα, και με αυτη ειχε νικησει τα ρυπαρα εθνη στο τσαμπιονς λιγκ. Αμεσως τα περνει στο κρανιο ο apollo, με το μαλακα τον λιακοπουλο που του εχασε την μπαλα, και τον κατακεραυνωνει.
Σε αυτη την ιστορια υπαρχει ενα λαθος. Οποιος το βρει θα κερδισει ενα ταξιδι στην ερημο τακλαμακαν, οπου θα σηκωσουμε για παρτη του την λευκη πυραμιδα, θα τον βαλουμε απο κατω, και μετα θα την αφησουμε να τον πλακωσει!
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Αυτές οι επιγραφές φυλάσσονται φυσικά στο Βατικανό στο 1500ο υπόγειο. Το γνωρίζω γιατί αυτές διαβάστηκαν από ένα χάμστερ αρχαιολάτρη που το κάρφωσε στον κολλητό μου Dr. Doolittle. Το πρόδωσε ο χαμστερ γιατί ήθελε να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλλου και δεν είχε λεφτά....!!!!!
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Edited by - GDS1 on 20/10/2005 09:36:57
αναφερω οποια προφητεια πιστευω οτι αξηζει να μπει κατω απο το ερμηνευτικο μας πρισμα που σκοπο εχει να βρει την αληθεια που εχει δωθει σε μας
και οταν λεω σε μας συμπεριλαμβανω ολους τους ανθρωπους
δεν νομηζω οτι εχει ανερεθει η εν λογο προφητεια
απλα η λαθος ερμηνεια που της ειχε δωθει παλιοτερα
(και εχει δωθει με δολιο σκοπο για να μας απομακρινει απο τον σωστο δρομο)
εχει φερει αυτη την μικρη αναστατωση
αν την ξανα δεις με αλλο ματι(αν την ειδες με το δεξι δες την με το αριστερο)
θα καταλαβεις οτι και αυτη εχει την θεση της μεσα στις θεικες προφητειες που εχουν δωθει με σκοπο την σωτηρια ολων των πιστων
GDS1 χαιρομαι που εσυ ειδες την αληθεια
αν δουμε και την προφητεια της ποπης παρτολας
<<θα κρυφτεις στου βοδιου το κερατο αλλα θα σε ανακαλυψουν>>
τοτε βλεπουμε οτι ολα δενουν
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Προσωπικά μπορώ να υπερεφανευτώ ότι έπειτα από λυσσώδη βασανιστήρια που πέρασα την σκυλίτσα που προανέφερα, όπως το να μην της πετάω το μπαλάκι που θέλει να κυνηγάει όταν την βγάζω βόλτα και να μην την αφήνω να ουρεί στις επιλεγμένες από αυτή γωνίες, μου αποκάλυψε πως εκτός από το σατανικό επαναλαμβάνω σχέδιο κατά της ανθρωπότητας, οι αρχηγοί αυτής της βρώμικης επανάστασης, οι αγελάδες, ήταν επίσης υπεύθυνες και για την εξαφάνιση των προηγούμενων κυρίαρχων της Γης. Των δεινοσαύρων. Και με μία πολύ επιτυχημένη προπαγανδιστική εκστρατεία κατάφεραν να μας κάνουν να νομίζουμε πως η αιτία ήταν κάποιος μετεωρήτης.
Ακόμα αναγκάστηκε να μου πει πως για την επεφηγκήτιδα που με βασανίζει εδώ και μία βδομάδα και δεν βλέπω ούτε φορτηγό μπροστά μου, υπεύθυνη είναι η ίδια έπειτα από διαταγή που έλαβε από έναν ταύρο από τα κεντρικά γραφεία του Τολέδου.
Χάρην όμως στην προφητεία του Μοναχού Βρασίδα, έχουσι γνώσην οι φύλακες...
Edited by - me
Edited by - stemix on 21/10/2005 19:33:03
"Μην κάνεις την πάπια"!
Λέω να προλάβω τον Λιακό και να βγάλω ένα βιβλίο με όλες αυτές τις σημαντικές προφητείες! Τι λέτε;!
Να το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ?
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
.
"ξημερωνει και βραδυαζει
παντα στον ιδιο το σκοπο"
sri Vasilitsi tsanis
.
συντομα εκ Της Υπηρεσιας αποκλειστικο ντοκουμεντο: πως η τρελη Αγελαδα προσπαθησε να εξοντωσει Τον Προφητη Λιακο!!!
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Σε λίγο καιρό αρχίζει ο βιολογικός πόλεμος των ζώων. Όλα τα πτηνά έχουν λάβει την εντολή από τον ίδιο ταύρο από τα κεντρικά γραφεία του Τολέδου (επιβήτορα της Νέας Τρελής Αγελάδας)
"ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΧΕΖΕΤΑΙ"
Θα μας πεθάνουν στο σκατό εμπλουτιζμένο με την νόσο... Προσωπική έκκληση στους ΑΚ (Ανώνυμους Καραφλούς) λόγω γιαλάδας είναι ευκολότεροι στόχοι να φορούν καπέλα...!!!!
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
<<θα βρεθουν καποια ατομα που θα περιμενουν να βγουν οι προφητειες αλλα δεν θα βγαινουν και ολο θα περιμενουν>>
ηδη απεδρασε η μολυσμενη γαλοπουλα βιετκονγκ κομιτατζης απο τις Οινουσες!
αλλα θυμαστε τον οσιο Λεβεντη απο την Καπερναουμ της Βοιωτιας (προγονο του Προεδρου) που διεκοψε τον τελικο των Βενετων και των Πρασινων στο Βυζαντιο μπαινοντας στο γηπεδο φωναζοντας "τα παιδια σας καποτε θα γεννιουνται πρασινα και γαλαζια" τον οποιο φυσικα οι παρευρισκομενοι λιθοβολησαν πολιτισμενα και με πληρη συμπνοια κατοπιν???
ε λοιπον σημερα εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
η προφητεια του εκπληρωθηκε αδελφοι μου!
.
quote:
τον οποιο φυσικα οι παρευρισκομενοι λιθοβολησαν πολιτισμενα και με πληρη συμπνοια κατοπιν???
Ουδείς προφήτης στον τόπο του τελικά...
Edited by - me
2)προφητειων συνεχεια
προφητης ο πικος απικος ενας μοναχος που ειταν παντα απικο για να δωσει μια βοηθεια σε οποιον του ζητουσε εγραψε
<<οταν εχει ο αυτοκρατορας δυο καρπουζια σε καθε μασχαλη
τοτε θα παρει το ξανθο γεννος την πολη παλι>>
<<αν ρωτησεις θα παρεις απαντηση
αν δεν ρωτησεις θα παρεις τα αρ.... μου>>
quote:jonniebegood περιμενουμε τις αποκαλυψεις
υποσχεθηκα αποκλειστικη φωτογραφια απο την αποπειρα της Τρελλης Αγελαδας να εξοντωσει τον Προφητη Λιακο.
ιδου αδελφοι το τραγικο ενσταντανε:
ο Προφητης νεος ενω διαβαζει στο κινεζικο σοκολατακι του την μοιρα του: "ο καιρος γαρ εγγυς"

απο θαυμα την γλυτωσε!
.
.
βρε παιδια, θυμηθηκα τον θεματοθετη του ιερου αυτου τοπικ, τον πως τον λεγανε να δεις, γριλ, μπριλ, μπιλ, κατι τετοιο...
τι να γινεται αραγε εκεινος ο ανθρωπας...
στον ναο της οσιας Μουσταρδας στην Αμορα παντως τον δοξολογουν σαν προφητη!
.
quote:
βρε παιδια, θυμηθηκα τον θεματοθετη του ιερου αυτου τοπικ, τον πως τον λεγανε να δεις, γριλ, μπριλ, μπιλ, κατι τετοιο...
τι να γινεται αραγε εκεινος ο ανθρωπας...
Και γω τον θυμήθηκα πριν.
Νομίζω πως ήταν από τα πρώτα θύματα της προφητείας του Γουστάβου του Μπεκρή που έλεγε: "Όποιος με τα πίτουρα ασχοληθεί, θα τον φαν οι κότες...".
Απίστευτη η φώτο jonniebegood. Αν η αγελάδα δεν είχε διστάσει για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να πηδήξει, δεν θα είχαμε σήμερα την τύχη να είμαστε μάρτυρες όλων αυτών των αποκαλύψεων από το υποψήφιο θύμα της.
Και κάτι που πρόσεξα στην φωτογραφία... Η αγελάδα, αν προσέξετε και εσείς, στο δεξί της μπροστινό πόδι, φορά ρολόι BULL-GARI V52 το οποίο κατάσκευάστηκε μόλις το φθινόπωρο του 2004.
Η φωτογραφία όμως φαίνεται καθαρά πως είναι τραβηγμένη, το αργότερο τα τέλη της δεκαετίας του 80. Υποπτεύομαι πως οι συνομώτες εκτός από προηγμένη βιοχημική τεχνολογία, έχουν στα χέρια τους και την μηχανή του χρόνου, η οποία τους επιτρέπει να στείλουν στο παρελθόν αγελάδες καμικάζι και να βγάλουν από την μέση τους ανθρώπους που στο μέλλον θα γίνουν αγκάθια στις οπλές τους.
Αν αυτό αληθεύει αγαπητοί μου φίλοι, τότε πολύ φοβάμαι ότι το παιχνίδι το έχουμε ήδη χαμένο και το μέλλον μας φαντάζει άσπρο-κάτασπρο, σαν γάλα τρελής αγελαδούλας. Αδυνατώ να σκεφτώ κάποια λύση. Λέω να συνεχίσω να βασανίζω το χαφιεδόσκυλο που έχω σπίτι.
Edited by - me
quote:
βρε παιδια, θυμηθηκα τον θεματοθετη του ιερου αυτου τοπικ, τον πως τον λεγανε να δεις, γριλ, μπριλ, μπιλ, κατι τετοιο...τι να γινεται αραγε εκεινος ο ανθρωπας...
Αν τον βρεις ρώτα τον αν θέλει να τα φτιάξουμε και να γράφει μέσα από τον λογαριασμό μου! Και πες του να αποφασίσει γρήγορα "ο καιρός γαρ εγγύς" και σε λίγο θα λήξει η απενεργοποίησή του! ![]()
ps. Θέλω να γίνω σύντροφος προφήτη! Μπορώ;!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
πουνε ο βριλης?
οεο
πουνε ο βριλης?
οεο
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
<<ps. Θέλω να γίνω σύντροφος προφήτη! Μπορώ;!>>
το ποιο ευκολο αγαπητη μου το ποιο ευκολο
(και εγω προφητης ειμαι![]()
)
quote:
βρε παιδια, θυμηθηκα τον θεματοθετη του ιερου αυτου τοπικ, τον πως τον λεγανε να δεις, γριλ, μπριλ, μπιλ, κατι τετοιο...τι να γινεται αραγε εκεινος ο ανθρωπας...
ελπιζω να μην διαλεξει τον μαρτυρικο θανατο για να αποδειξει την πιστη του τρωγωντας μεχρι θανατου τα υποχθωνια οπλα των εχθρων μας
(τις σαρκες τους)
αν επιμενει παντως πρεπει να μας καλεσει να τον βοηθησουμε
quote:Αν τον βρεις ρώτα τον αν θέλει να τα φτιάξουμε και να γράφει μέσα από τον λογαριασμό μου!
βρε σου μιλαω για μεγαλο σατορι! ![]()
οσο ζω μαθαινω...
.
jonnie μου γενικά το σατόρι δίνει και παίρνει! ![]()
-Arthur C. Clarke-