ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αμφισβητώντας ... το σεξ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Αμφισβητώντας ... το σεξ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ80 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
04/01/2004, 01:12:40
Αγαπητέ Κανένας,

ίσως θα βοηθούσε να λύσουμε την όποια παρεξήγηση αν διευκρίνιζες τί ήταν αυτό ακριβώς που σε ενόχλησε.

Κατά τα άλλα, καμία αντίρρηση!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 06/01/2004 03:31:31

04/01/2004, 14:03:07
Καλημέρα και Καλή Χρονιά κι από μένα (πρώτο μήνυμα του χρόνου)...

Φίλε Κανένας να πώ και γώ την αλήθεια μου, δε σε καταλαβαίνω.
διαφωνείς με κάτι ή όχι;
αν μπορείς γιά να συνεχίσουμε την ωραία συζήτησή μας, γράψε μας λίγο πιό αναλυτικά την άποψή σου!

ευχαριστώ

επί του θέματος τώρα...

μετά από πολύωρες έρευνες σε βιβλία, εγκυκλοπαίδιες, περιοδικά, τύπο, τηλεοράσεις, κλπ. ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε την ίσως Μοναδική Μ-φράση, που δέχεται η εκκλησία μας!

ΑΚΑΚΙΕ! ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΚΟ

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

ΚανέναςΝέο Μέλος
04/01/2004, 14:50:28
Φυσικα και διαφωνω λιλιθ.
Διαφωνω με την γελοιοποιηση της εκκλησιας , του χριστιανισμου και των κληρικων της.
Ανεξαρτητα με το αν πιστευω ή οχι στο συγκεκριμενο θρησκευμα, οφειλω να παραδεχτω οτι εχει προσφερει παρα πολλα στην Ελλαδα και αξιζει τουλαχιστον το σεβασμο μου.
π.χ
Το οτι μιλας ακομα ελληνικα και οχι τουρκικα το οφειλεις σε καποιον ακακιο ο οποιος δεν κουβαλουσε μακαρονια λιλιθ, αλλα βιβλια μεσα στη νυχτα, και κρατουσε ζωντανη την ελληνικη γλωσσα.(κρυφο σχολειο, αν δεν καταλαβες)
Αυτα.

04/01/2004, 15:22:22
Καλημέρα σε όλουυς και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Κανένα, ίσως κάποια από τα δικά μου γραφόμενα να σε οδήγησαν σ αυτές τις δηλώσεις, ίσως πάλι όχι... αλλά αφού εγώ θα συνεχίσω με αρκετά ακόμη Μ, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα... Με έξαίρεση κάποια καθαρά σατυρικά κομμάτια, τα υπόλοιπα είναι απτή πραγματικότητα, που τουλάχιστον εγώ την βιώνω λόγω της δουλειάς μου. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω... αν παρατηρήσεις τι λέγεται επίσημα και ανεπίσημα από την εκκλησία και τους υπαλλήλους της (δεν λέω λειτουργούς, αφού αυτός ο όρος δεν υπάρχει πια) θα καταλάβεις πόσο δίκιο έχω...
Αυτή είναι η δική μου άποψη και πιστεύω, όπως και όλα τα μέλη του Εσωτερικά, στον διάλογο. Αν θέλεις μπορούμε να το συζήτησουμε με την ελπίδα ότι θα καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα...

Αγαπητή μου Ζadok καιρό έχω να σε δώ... από το Μυητήριο... πού χάθηκες βρέ παιδί???

Καλή μου Λίλιθ... Αυτό είναι σαν....

quote:

ΑΚΑΚΙΕ! ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΚΟ

...Παλιό Καλό Κρασί...

.... να βάλω τον μέζέ στο.... κρασάκι σου....

Μουσουργούς, δαιμονικός υπηρέτης του Διαβόλου. Έχει λάβει εντολή να σπάσει τους ηθικούς κώδικες της κοινωνίας με σατανικούς και παγανιστικούς ρυθμούς.... λειτούργημα είναι μόνο αν γράφει στοίχους και Μουσική για τους Παπαροκάδες...

Μπάκακας, δαιμονικό όν που συναντάται πλησίον νερόυ... κροάζει εκνευριστικά και διασπά την γαλήνη μας... έχει αναφερθεί η παρουσία του σε καταιγίδες-τιμωριές, όπου βρέχει.... μπακακάκια...

Μπακλαβάς,... (βλέπε Μουσακάς και θα καταλάβεις)

Μπάλα, δαιμονικό αντικείμενο που χρησιμοποιείται για την διεξαγωγή διαφόρων αθλημάτων, με πλέον αντιπροσωπευτικό το ποδόσφαιρό. Στην θέα αυτού του αντικειμένου, εγείρονται τα πνεύματα, εξαγριόνται τα πλήθη και δημιουργείται χάος και αναταραχή... Οι σατανικές ιδιότητες της μπάλας μεταδίδονται και μέσο της τηλεόρασης και οδηγούν τους άνδρες σε υστερική κατάσταση (ειδικά αν είναι Ολυμπιακοί και έχουν φάει 7... ), με αποτέλεσμα να μοιάζουν υπνωτισμένοι, να παραμελούν τις γυναίκες τους και μετά να κυκλοφορούν νευρικοί σαν το αγρίμι μέσα στο σπίτι τους....

Μantis: το δαιμονικό κουνούπι που θα βγάλει τα "άπλυτα" όλων στην φόρα....

04/01/2004, 15:35:42
quote:

Το οτι μιλας ακομα ελληνικα και οχι τουρκικα το οφειλεις σε καποιον ακακιο ο οποιος δεν κουβαλουσε μακαρονια λιλιθ, αλλα βιβλια μεσα στη νυχτα, και κρατουσε ζωντανη την ελληνικη γλωσσα.(κρυφο σχολειο, αν δεν καταλαβες)

Κάτσε λίγο να τα βάλουμε στην σειρά τα πράγματα...
Τα "κρυφά σχολειά" δεν ήταν ακριβώς έτσι... μετά την κατάκτηση της Ελλάδος από τους Τούρκους ιδρύθηκαν πανεπιστήμια στον Ελλάδικό χώρο.... αυτό το ήξερες?
Αυτοί που ήθελαν τους Ελλήνες αγράμματους και υποχείρια τους ήταν οι επίσης έλληνες μεγαλοκτηματίες (κοτσαμπάσιδες).
Τα κρυφά σχολεία είναι μια ρομαντική άποψη των Ευρωπαίων ζωγράφων και ειδικά των Γάλλων. Οι παπάδες, όσοι δεν ήταν αγράμματοι, δίδασκαν τα παιδιά ναι, αλλά όχι στα κρυφά...

(Πρέπει να πώ πως δεν τα έχω κάνει "πλακάκια" με τους Τούρκους και πιστεύω πως μας έχουν κατακλέψει και ακόμη το κάνουν. Είμαι αντίθετη πρός αυτούς τόσο που μπορεί να θεωρηθώ ρατσίστρια, αλλά πρέπει να αποκαταστούμε την ιστορία που και που....)

Αν έχω κάπου άδικο παρακαλώ να μου το πείτε.

Τα παραπάνω post δεν είχαν σκοπό να θίξουν κάποιούς που θυσιάστηκαν, αλλά την κατάσταση τώρα!

Ας μην διαβάζουμε μόνο την ιστορία που μας διδάσκουν στα σχολεία...

Με εκτίμηση,
Mantis.

Edited by - Mantis on 04/01/2004 15:42:55

04/01/2004, 17:53:50
Μουσταλευρια

να με παρεις κιμα να με καμνειςΜπιφτεκια

Μπαμπης ο χασαπης

ανθισμενες Μανολιες

η Μυλοπετρα που γυρναγε ο κοναν ο βαρβαρος

χααχαχχααχαχχααχχαχααχαχχαααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχ

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

04/01/2004, 17:54:55
quote:
Διαφωνω με την γελοιοποιηση της εκκλησιας , του χριστιανισμου και των κληρικων της.

Με συγχωρεί η χάρις σου Κανένας, αλλά αν έκανες το κόπο να διαβάσεις όλο το τόπικ και κυρίως την αφορμή της συζήτησης, θα διαπίστωνες ότι αν υπάρχει κάποιος ο οποίος γελοιοποιεί την εκκλησία, τον χριστιανισμό και τους κληρικούς, είναι οι ίδιοι οι "λειτουργοί" της, οι οποίοι δεν είναι πλέον λειτουργοί, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε.

Δε μου λες: τα σχόλια της αγαπητής Mantis δεν είναι λίγο πολύ βγαλμένα απ' τη ζωή;;; Τέτοια δε λέγανε πάντα;;; Σκοταδισμός κι Άγιος ο Θεός...

Άντε τώρα μην τα "πάρω"...!! Δεν ντρέπονται λέω 'γω λιγάκι;;;

Αγαπητή Mantis, έχεις δίκιο: από πέρσι (2003) έχουμε να τα πούμε...!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 06/01/2004 03:32:39

04/01/2004, 19:29:23
είπ! κανένας, ja basta!

αν και η αγαπητή Mantis με κάλυψε σε κάποιο βαθμό...

quote:
Φυσικα και διαφωνω λιλιθ.
Ανεξαρτητα με το αν πιστευω ή οχι στο συγκεκριμενο θρησκευμα, οφειλω να παραδεχτω οτι εχει προσφερει παρα πολλα στην Ελλαδα και αξιζει τουλαχιστον το σεβασμο μου.

quote:

και εγώ με τη σειρά μου διαφωνώ με τη γελοιοποίηση της ανθρώπινης διάνοιας, όταν η εκκλησία, ο χριστιανισμός και οι κληρικοί υποτιμούν την πνευματική σκέψη και δράση τόσων και τόσων εξω-χριστιανών διανοούμενων και έχοντας την "εξουσία" στα χέρια τους αφορίζουν αδίκως και χωρίς καμμιά απολύτως συνειδησιακή τύψη, δίκαιες, μεγαλόπνοες και ευεργετικές γιά την ανθρωπότητα ιδέες, θεωρίες και αλήθειες.
Διαφωνώ και εξεγείρομαι όταν αντιλαμβάνομαι πόσο έρμαιο στα λόγια τους βρίσκεται κάθε πλάσμα της δημιουργίας, που έχει μεγαλώσει μέσα σε ένα στενό ιδεολογικό πλαίσιο, όταν οι γνώσεις του περί ιστορίας, θρησκείας, κοινωνίας κλπ. εξαρτάται από την μονόπλευρη και ετσιθελική νοοτροπία, που στη χώρα μας εκφράζουν οι εξουσιαστές χριστιανοί.
διαφωνώ γιατί αν δεν υπήρχαν κάποιοι -έστω και με όπως λες "γελοιποίηση" (εγώ το λέω κριτική)- που να έθιγαν στον κόσμο αλήθειες πέρα από τα σύνορα, τότε πολλοί άνθρωποι ακόμη θα ήταν στο σημείο να πιστεύουν ότι ο άνθρωπος εμφανίστηκε στον πλανήτη μας πριν από 7000 χρόνια... 2000 χρόνια χριαστιανισμού μέσα σε ένα σύνολο 7000 χρόνων ανθρωπότητας, βαραίνει πολύ γιά τη συνείδησή σου να αμφισβοιτήσεις έναν "θεό".
οπότε η εξουσία μπορεί να γίνει εύκολα απόλυτη!

quote:

αλήθεια, δεν καταλαβαίνω ακόμη πού κολλάει το ύφος σου εδώ...

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

Edited by - λίλιθ on 04/01/2004 19:32:55

04/01/2004, 20:18:50
quote:
...τότε πολλοί άνθρωποι ακόμη θα ήταν στο σημείο να πιστεύουν ότι ο άνθρωπος εμφανίστηκε στον πλανήτη μας πριν από 7000 χρόνια...

Ας μην πηγαίνουμε μακριά:

Ο Πάπας (ο σημερινός αν δεν κάνω λάθος ή ο αμέσως προηγούμενος) έβγαλε ειδικό διάταγμα (κάπως αλλιώς λέγεται, τέλος πάντων) περί τα τέλη του 20ου αιώνα (!!!) ότι η Καθολική Εκκλησία αποδέχεται ότι η Γη δεν είναι επίπεδη, περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο και δεν είναι το κέντρο του Σύμπαντος!!! Μέχρι τότε, όποιος πίστευε κάτι τέτοιο μετά το Γαλιλαίο (την αλήθεια δηλαδή), πήγαινε στην κόλαση!!!

Και μη δω σχόλιο του στυλ: "Άλλο ο Πάπας, άλλο η Ορθοδοξία", γιατί θα τις τραβήξω τις κοτσίδες μου...!!!

Edited by - Zadok on 06/01/2004 03:33:40

ΚανέναςΝέο Μέλος
04/01/2004, 22:08:34
Φιλε zadok, ΑΛΛΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Τραβα τωρα τα κοτσιδια σου!!!!!!!!!!!!!

DELAROSΝέο Μέλος
04/01/2004, 22:29:04
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ. ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,"ΤΟ ΓΙΑΤΙ". ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ DE LA ROS

DB

04/01/2004, 22:35:01
quote:

Φιλε zadok, ΑΛΛΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Τραβα τωρα τα κοτσιδια σου!!!!!!!!!!!!!

Οκ, τα τράβηξα!

Με του ίδιου επιπέδου ευφυία και επιχειρηματολογία θα ήθελες να μας εξηγήσεις τί σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο;;;

Ήμαρτον, Κανένας!!! Ας βλέπουμε και λίγο πιο πέρα απ' τη μύτη μας...

ΚανέναςΝέο Μέλος
04/01/2004, 22:44:02
Τα "κρυφά σχολειά" δεν ήταν ακριβώς έτσι... μετά την κατάκτηση της Ελλάδος από τους Τούρκους ιδρύθηκαν πανεπιστήμια στον Ελλάδικό χώρο.... αυτό το ήξερες?

Ιδρυθηκαν πανεπιστημια τα οποια τι;
Μαθεναν στα ελληνοπουλα ελληνικα;
Πες μου σε παρακαλω που τα διαβαζεις αυτα κοριτσι μου;

Οι παπάδες, όσοι δεν ήταν αγράμματοι, δίδασκαν τα παιδιά ναι, αλλά όχι στα κρυφά...

Που ; Στα Τουρκικα πανεπιστημια;

Δεν μιλαω για την εκκλησια σημερα , μιλαω για την προσφορα της σε δυσκολες στιγμες του ελληνισμου.
Το οτι σημερα ειναι σαπια οπως το μεγαλυτερο ποσοστο της ελληνικης κοινωνιας, αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να ξεχναμε.......

04/01/2004, 22:47:27
quote:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ. ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,"ΤΟ ΓΙΑΤΙ". ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ DE LA ROS

DB

Κατ' αρχήν, αν δεν κάνω λάθος: όποιος μελετά, μελετά τη φύση κι όχι μόνον οι Τέκτονες (Μασώνοι). Υπάρχει κάτι προς μελέτην μη φυσικό;;;

Κατά δεύτερον: καλά, οι Μασώνοι έχουν εχθρούς γιατί αναζητούν την γνώση. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά γιατί είναι αιρετικοί και οι Μαρξιστές γιατί είναι κατά των ιερατείων.

Καλά τα γράφω, Κανένας;;; Άλλο η ορθοδοξία, έτσι;;;

04/01/2004, 22:53:33
quote:
Το οτι σημερα ειναι σαπια οπως το μεγαλυτερο ποσοστο της ελληνικης κοινωνιας, αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να ξεχναμε.......

Κανένας, κανενός η ιστορία δεν σβήνεται!
Είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι η Εκκλησία έχει προσφέρει, αλλά είναι διαφορετικό το να μη μας επιτρέπεις να κατακρίνουμε αυτό το ρεζιλίκι που αφορά στο θέμα της συζήτησης, γιατί θεωρείς ότι την προσβάλλει.

Το θέμα είναι άλλο κι ας προσέχουνε τί λένε!

whyΝέο Μέλος
02/04/2003, 16:47:50
Φίλοι μου γειά σας και πάλι ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις σας. Συγκλονιστικές οι φωτογραφίες απο το Jazeera.
Τις έστειλα ήδη με mail στην Αμερική σε ένα site που μαλλον θα τις δημοσιεύσει.
Η άποψη ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι ξεκάθαρη και τα ιστορικά αποσπάσματα δεν χωρούν αμφιβολία. Θα μπορούσε κανείς να δεί και την τραγωδία Πέρσες για να διακρίνει την αλαζονεία αλλά και την τελική κατάληξη των κατακτητών.
Σίγουρα υπάρχουν συμφέροντα που παρακινούν σε τέτοιες πράξεις κτηνωδίας και αντεξέλιξης. Αναρωτιέμαι όμως είναι μόνο αυτά που φαίνονται ή μπορούμε να φανταστούμε ή μήπως αληθεύουν οι φήμες που τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν;
Εχει μήπως κανένας ακούσει για την ομάδα skulls and bones του Yale στην οποία υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα ως μέλη πολοί διάσημοι απόφοιτοι του πανεπιστημίου όπως και πολλοί προεδροι συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού της Αμερικής.
Έψαξα λίγο στο δίκτυο και βρήκα ότι έχει τις ρίζες της σε μια άλλη ομάδα που ονομάζετε illuminati και οι ρίζες της χάνονται στις αρχές του κόσμου.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω που είναι η αλήθεια και που το ψέμα γιατί είδα πολλές αναφορές σε στανισμό και συνομωσιολογίες που δεν έχω τις γνώσεις να ελεγξω. Μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ενώ στα αποτελέσματα της αναζήτησης υπήρχαν πολλά site ελάχιστα από αυτά λειτουργούν κανονικά και πολλά επίσης αναφέρουν την διακοπή της λειτουργίας τους για προσωπικούς λόγους.
Μερικά από αυτά προσφέρονται για επικοινωνία και προσφέρουν υλικό μόνο εκτός δικτύου.
Ξέρει κανένας σας τίποτα σχετικό;

Μακάρι να είστε όλοι καλά!

catΜέλος
02/04/2003, 19:58:13

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

catΜέλος
02/04/2003, 20:04:03
ILLUMINATI( ΠΕΦΩΤΗΣΜΕΝΟΙ

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=682

topic.asp?TOPIC_ID=441

topic.asp?TOPIC_ID=235

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

whyΝέο Μέλος
02/04/2003, 22:31:40
Δηλαδή είναι οι κακοί!; Υπάρχει όντως το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης; Και αν ναι είναι δυνατόν να έχει κυβερνήτη τον Μπούς; Ο θεός να μας φυλάξει. Αισθάνομαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και ότι η κατάσταση αυτή είναι χειρότερη ακόμη και από την επιστημονική φαντασία του Ματριχ.
Για ποια εξέλιξη της ανθρωπότητας μιλάμε. Και η Λευηή Ιεραρχία που βρίσκεται; Υπάρχει τελικά;
Τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας;

pantherΝέο Μέλος
02/04/2003, 23:40:02
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ...
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΥΤΑΡΙΑ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ..............
ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΔΙ.....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ HASTA LA PROXIMA

a deligiannis