ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αμφισβητώντας ... το σεξ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Αμφισβητώντας ... το σεξ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ80 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
synplinpanΝέο Μέλος
24/06/2004, 02:13:58
Φιλη ΑΤΜΑ

Η αλήθεια είναι οτι δεν πολυκαταλαβαίνω αυτά περί <κατηγοριών> εκατέρωθεν και δεν με απασχολούν. ελεύθεροι ανθρωποι είμαστε (;)

Αν στο 3ο quote αναφέρεσαι σε εμένα, πρέπει να σου πω ότι εσύ ανέφερες οτι βαριέσε το σεξ, η οποία βαρεμάρα θα πρέπει να είναι απόρια των προσωπικών σου εντυπώσεων και βιωμάτων, ώστε να μπορείς να έχεις γνώμη και να λές <αλλά τείνω να βαριέμαι>... δεν μπορώ να δω πως αλλιώς μπορεί να γίνει...

όσο για τις μετριότητες...χάρισμά σου... αν και όλοι είμαστε μετριότητες..

Αν και πάλι αναφέρεσαι σε εμένα... σου ζητώ συγνώμη, δεν είχα σκοπό να σε θίξω.

το σεξ είναι ωραίο με γάντια η χωρίς....

24/06/2004, 16:24:49

quote:
ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΨΕΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ.
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.
KEEP GOING

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ "ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΗ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ..."ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ"//
ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟ+ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ //
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΥΜΕ....ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

so...lets feed them!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ (ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ;...)

+ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ// ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ +OI EMΠΡIΣTEΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΚΙΧ"!
ΟΚ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ+ ΛΕΓΩ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Μ' ΕΝΟΧΛΕΙ>>ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ>>ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ >>>ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ>>ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ..

ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ --ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ "ΕΓΩ" ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙΣ!--ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ--ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!--
ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ....!ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ--
ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΟΣΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ/ ΑΛΛΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ...ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ..:)))

ΕΥΓΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΥΚΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΧΥΜΑ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...

Α! ΡΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ...ΧΑΜΟΣ--

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΩ (ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ)ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ....ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.

ΤΟ ΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΞ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ.

Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ(ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ!)ΕΝΩ ΕΓΩ Η ΕΡΜΗ ΕΝΝΟΥΣΑ ΤΟ

"ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ">>>>
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΣΕ ΑΡΩΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ >>>>ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΟΜΩΣ.

ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΑΝΕ.

ΑΛΛΟ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.
ΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ//ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΡΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ//Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ!
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ(ΝΟΗΤΙΚΑ )//ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ...ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ....
ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ! ΕΠΕΙΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ//ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ ΠΙΣΩ//ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΩ//ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΚΡΟΤΗΣΩ//ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ //ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΣΔΩΣΩ/ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΕΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΕΙ.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙΜΑΛΣΤΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ....ΜΑΤΑΙΩΣ +ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.

ΜΑΚΙΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ.

ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΙΞΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ "ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΚΑΝ ΕΚΕΙ--ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΥΚΟΛΑ--ΟΠΩΣ ΑΝ ΠΩ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΩ >>ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ//ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.-....
ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ "ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ" ΝΑ ΜΕ ΘΙΞΕΙΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ (ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ)
ΑΡΑ......

quote:
Μια ακομη παραπομπη..

ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΚΛΕΒΩ ΑΡΘΡΑ ΕΝΩ Η ΕΡΜΗ Η ΨΥΧΗ ΘΕΤΩ ΤΑ ΛΙΝΚ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ" ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ.

quote:
υγ...+ επιτελους ηρθαν τα νεα χειρουργικα γαντια με αρωμα φραουλας...
-μου το'πε προχθες ο οδοντιατρος μου,αλλα δεν εχω αποδειξεις

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ:

ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!
-- ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ(ΔΕΝΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ//ΠΟΛΥ Χ*ΡΔ*Β*Λ* ΒΛΕΠΕΤΕ!)-
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.

ΠΩΣΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΟΣΜΟ ΒΡΕΣ ΕΡΜΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;;;
ΜΗΠΩΣΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ;;;;;

ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΕΣ...ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ//ΑΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΒΡΩ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ//ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ.
ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

ΕΝΑ ΚΥΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΑΝ...ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ --ΜΑ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ/ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΩ...
--ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ..ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ + ΣΕΞ -ΔΕΝ ΟΙΔΑ- ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ..
--ΜΕΤΑ ΜΗ-ΑΠΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ--
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ +ΚΩΔΙΚΟ....

ΕΠΙΣΗΣ : ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!

ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....ΑΛΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ.

"ΚΟΠΗΚΑΤΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ;"

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ "ΘΕΛΑΤΕ";
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ "ΔΩΣΑΜΕ".

ΜΑΛΒΙΝΑΤΜΑ

APXHΝέο Μέλος
08/07/2004, 01:37:44
ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΤΜΑ!
ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΑΝ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΑΝ
ΜΕΣΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ
ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ
ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΙΣΜΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΙΔΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟ
ΓΕΓΟΝΟΣ! ΑΛΛΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ(ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΝΟΙΑ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΣΕΡΒΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΣ, Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ) ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΩ,
ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ, ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ¨Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΤΩ¨ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ
ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ.
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ «ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ» ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.
ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΟΜΟΡΦΙΑ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΠΛΟΙ!
ΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!

09/07/2004, 04:00:14
απλοτητα//αυτη θα την δεις μοναχα αν με γνωρισεις/τα λογια γινονται πολυπλοκα οταν προσπαθεις να μεταφερεις ολα οσα δεν εχουν ακομη ειπωθει.
οχι δεν σε παρεξηγησα/εχω συνηθισει//..μου λενε οτι κοιταζω απο ψηλα//απο ψηλα κοιταζω μα οταν θελω να δω καλυτερα παω εκει.//που το ειδες το κακο να κοιταζει κανεις απο ψηλα;;;..(θα σου θυμησω ενα υπεροχο ασμα του χατζη...)
Οποιος ομως θελει να δει καλυτερα εδω πανω το μονο που θελει να κανει ειναι να με κατεβασει...(ριχνωντας πετρες λασπες..και οσα αγνα υλικα εχει.//αντι να μοχθησει να ανεβει//μα που χρονος ετοιμα τα θελουν ολα:((το απεδειξαν)
Ενοχλει το "που βρισκεται" κανεις;;Απο ποτε;
-Αναρωτιεμαι παλι-
"εμενα προσωπικα" δεν μ'ενοχλουν καθολου εκεινοι που ειναι πιο πανω...απο μενα:))
ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ;

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ;ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΓΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ!
ΟΧΙ ! ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΓΙΝΟΜΑΙ ΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ//ΠΑΡΑ ΜΕ ΑΣΕΒΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΑΝΕΒΟΥΝ"...ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΞΕΝΟ ΘΡΟΝΟ...//ΜΙΖΕΡΙΑ;ΠΟΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ+ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΝΙΑ...:(

Οσοι ειναι 'η αισθανονται "πιο κατω" παντα κανουν τα ιδια!
//αυτο εμενα τι μου δινει σαν "συμπερασμα".;
παυω ν 'ασχολουμαι αρα δεν βοηθαω καθολου στην ανελιξη τους>και τοτε ναι! ειμαι στο θρονο μου και φαινομαι!
'η συνεχιζω να προσπαθω να βρω τις λεξεις που θα κανουν τα ανυπωτα..λογο.(ειναι σωστο επι της ατραπου να μην περιμενω μεχρι να ερθει και ο τελευταιος//να μην το κανω;//να κλεισω καταμουτρα την πορτα στους "αποκατω"//γιατι; για να πουν οτι εκλεισα την πορτα;//μα το ζητησαν θα μου πεις~//μα θα σου πω οτι ετσι ειναι η αχαριστια των ανθρωπων...
ψαξε ειναι παντου...εσω και εξω...

ως τοτε μπορει να με κατηγορει ελευθερα οποιος "δεν με καταλαβαινει"~οποιος καταλαβαινει ειναι φανερο//απο τις απαντησεις του +"τι ακριβως καταλαβε"/πως καποιος που δεν καταλαβαινει καν μπορεινα κρινει δυο που καταλαβαινονται;;;//δεν γινεται αυτο!/απλα ασκει κριτικημηπως και εντυπωσιασει και υπαρξει μεσα απο την υπαρξη των αποψεων των αλλων..:((
οποιος προσπαθει να καταλαβει και παλι το φανερωνει σε εκεινον που καταλαβαινει.
αυτος ομως που δεν καταλαβαινει οφειλει ν' ακουσει καποιους που ΜΕκαταλαβαινουν//αν θελει οντως να ΜΕκαταλαβει.-

το ρημα 'καταλαβαινω' ειναι 'δυσκολο' να γινει απο υποκειμενικο>>αντικειμενικο.-
οταν αυτο το "Κελυφος" σπασει τοτε ουτε εγω θα ενοχλω που ειμαι στο θρονο μου(ο καθενας οφειλει να ειναι στο δικο του:)
ουτε θα τιθεται θεμα συγκρισης ..αφου ο καθενας ειναι μοναδικος και αυτο ακριβως "φωναζω"!
δεν ειπα "εγω ειμαι ανωτερη εσυ εισαι κατωτερος"!οχι στην αρχη τουλαχιστον//
καποιος λεει "εσυ που κοιτας απο ψηλα-ειμαι κατωτερος σου και δεν καταλαβαινω"///και αμεσως μετα λεει πως..τον αποκαλεσα κατωτερο και ριχνεται στη μαχη ναντιον μου!...μααα!
τι ειπα ;
δενεχει σημασια..τωρα εχειπαρει φορα..:(((και παρασυρει ολους οσους νοιωσαν εστω κι ενα τικ μειονεκτικα..((
και ποια ειναι τουτη..και τι λεει///τι κανει..//το κανει;//το κανει πολυ;...
ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 'Η ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;

οποιος θελει λοιπον να καταλαβει το προσπαθει και το καταφερνει!:)
οποιος θελει να καταφερει κατι αλλο αντι αυτου//και φανερον μου καθισταται και θα γελιοποιηθει στο τελος αισχρα που προσπαθησε να με σπιλωσει για να ανελθει/ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟ//ΝΑ ΔΑΜΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ..ΑΡΜΑ..

"ειμαι καλα"//λεω παντα την αληθεια//δεν φοβαμαι παρα μοναχα εμενα...'η αλλιως ..το θεο που με πεταξε.-

κατι επι του θεματος;

α.. ναι...
οταν "το κανεις" και αυτο φαινεται επειδη σε ανθιζει σε ολα τα εσω..αλλα και τα εξω..--αλλα εδω δεν ειναι αναγκαιο να το δεις!--εισαι επικινδυνος/το σεξ αν δεν το κανεις αλλα τα σκεφτεσαι ολα υπο αυτο(παραδειγματα εχω αυτους που με κρινουν:>>αν και εχω δηλωσει ολοκληρωμενο πλασμα //αντι στερημενου)
ειναι κακο πργμ..:((---συμβουλη εκτωνωθετε εσεις που μου δημιουργειτε προβλημα επειδη δεν φταιει ο θρονος μου..αλλα μαλλον η.."δυναμικη" σας...--που λεει κι ενας φιλος:Ρ--
--κοιταξτε να ικανοποιηθεοτε πρωτιστως+μετα θιγετε επι προσωπικου εμενα!

"εγω" απλα ερχομαι συνηθως στη δυσαρεστη θεση να ξεστομισω τηςν πικραληθεια:(

--Αρχη,
τιποτε υποκειμενικο με σενα//απλα ηταν μαλλον αφορμη να τα ξανα-μα-τα-πω...:((ελπιζωντας στην "μητερα πασης μαθησεως"..:(

υγ...τιποτε δεν κρατησα για μενα και με κατηγορησαν πως τα κανω ολα για μενα:(
αν αρχισω να υποκρινομαι οπως τα περισσοτερα αθλια πλσμτ..ειμαι σχεδον σιγουρη πως θα ειναι ολα μελι γαλα..

σλουρπ και τετοια..
αντι του..
φως+αγαπη
και κατι γιατο τελος..
ειμαι φανατικη του γιουνγκ..και απεχθανομαι --σχεδον---τον φρουντ.--

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/07/2004 04:16:47

G.S.Νέο Μέλος
15/07/2004, 12:09:56
Hello!
Να γυρίσουμε λίγο στο αρχικό θέμα μιας και μας το πρόσφερε η ΑΤΜΑ;

Καταρχάς αυτοί οι "βιολόγοι που ειδικεύονται στην εξέλιξη των ειδών και την ερμηνία της σεξουαλικής πράξης" το "κάνουν" ποτέ;;;; Μήπως έχουν ξεχάσει την πρακτική πλευρά της έρευνας; Μήπως έχουν ξεχάσει πανω στη μέθη της "επιστημονικής εξειδίκευσης τους" οτι είναι και αυτοί όντα με γενετήσιες ορμές όπως όλοι εμείς που αποτελούμε αντικείμενο της έρευνάς τους!; Μήπως όλη αυτή η έρευνα - όντως κρίμα τα κονδύλια που δόθηκαν για χάρη της - δεν είναι άλλο απο μία προπαγάνδα υπέρ της κλωνοποίησης, στην οποία μέχρι στιγμής μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας παραμένει ενάντιo;! Το λέω αυτό γιατί προσπαθούν να μας περάσουν το μύνημα περι πολλών(!) λόγων για τους οποίους θα πρέπει να αποφέυγουμε τη σεξουαλική πράξη!!! Κύριοι Βιολόγοι, επικύνδηνη δεν είναι η σεξουαλική πράξη αλλά ο/η κάθε βρομιάρης/α και ανεύθυνος/η που μεταδίδει νοσήματα μέσω αυτής!! Μην εκμεταλέυεστε την έλλειψη σωστής και ολοκληρωμένης παιδίας για να περάσετε μυνήματα υπέρ της κάθε ερευνάς σας στον κόσμο!! Δέχομαι την πιθανότητα ότι μπορει(;!) ίσως(;!) οι κλώνοι, με βελτιωτικές και ορθές(!!) περεμβάσεις στο DNA τους, να αποδειχθούν ανθεκτικότεροι οργανισμοί απο άλλους του είδους τους, αλλά, δεν δέχομαι τον τρόπο που προσπαθήτε να μας πείσετε!!

Και τέλος, ποιοί είναι αυτοί οι άφυλοι οργανισμοί και πως, αφού στερούνται γενετήσιας ορμής, μπορούν να διπλασιάζουν τους απογόνους τους;; Θα ήθελα μια απάντηση στο τελευταίο ερώτημα απο τους κύριους "βιολόγους,ειδικευμένους στην εξέλιξη... κ.λ." που σαν να μας λένε οτι φτέμε για την ύπαρξη αυτών των άφυλων όντων, γιατί προτιμούμε το παράλογο (την αναπαραγωγή μας μέσω της σεξουαλικής πράξης) απο το λογικό (μέσω της κλωνοποίησης)..

27/12/2003, 10:19:52

σας λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωω :)))))))))))))))))))))))))))

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 27/12/2003 10:20:48

27/12/2003, 11:47:12
Ενδοραματάκι... είπα να κάνω μια παρασπονδία και αντίθετα στην διάθεση μου, να κάνω και ένα σόβαρό post... σε αντίθεση με τα άλλα που τα θεωρώ ιλαρά, αλλά πασπαλισμένα με μια ελαφριά δόση καυστικής ποτάσσας....

Μάνο μου έχει και συνέχεια...

...άλλά όχι τώρα, γιατί πάω στα σατανικά Μαγαζιά να ξοδέψω και το υπόλοιπο Δώρό μου....

Όμως... I'LL BE BACK!!!

Mantis: το δαιμονοκούνουπο που φτύνει το παγγάρι και πάει να αγοράσει βιβλία από το ιδεοθέτρον και γόβες...

Edited by - Mantis on 27/12/2003 11:54:34

28/12/2003, 17:31:28
Θα συμφωνήσω με endorama!
Τα σατανικότερα Μ είναι η Μουσική και το Μόντεμ (το τρίτο πιο σατανικό Μ το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν!

Φίλη Mantis!
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!
Καλώς ήλθες!

"Τάδε έφη Avallon"
28/12/2003, 19:21:58
quote:

Φίλη Mantis!
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!
Καλώς ήλθες!

Καλώς σας βρήκα!
Πάω πάντα όπου έχει καλή παρέα... και μεγάλα φτυάρια...

Mantis: το δαιμονικό κουνούπι που σνιφάρει εντομοαποθητικές ταμπλέτες και γεωργικά εντομοκτόνα...

Darkangel_78Μέλος
28/12/2003, 23:13:12
quote:
Mantis: το δαιμονοκούνουπο που φτύνει το παγγάρι και πάει να αγοράσει βιβλία από το ιδεοθέτρον και γόβες...

Υπάρχουν και χειρότερα Mantis!
Darkangel_78: το κρυφοδιαβολο-μαυροφορεμένο (συνήθως) αγγελάκι που φτύνει το παγγάρι και πάει να αγοράσει γόβες... (δεν έχω χώρο για άλλα βιβλία )!!!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 28/12/2003 23:15:16

29/12/2003, 00:18:39
Μουσκεψα στον ιδρωτα απο τις φοβερες και τρομερες γυαικειες παρουσιες....

Μουρθε να βαλω τα κλαμματα απο την τρομαρα μου...

Μπας και ειμαι σε εφιαλτη και δεν το γνωριζω ;;;;;

Μηπως βρισκομαι στην χωρα του Μηπως ;;;;;;;

Mην βαρατε ολες Μαζι ..ωχ..αιτς..ουπς...αααααααααααααααααααααααααααααα....

στα ταρταρα Με στειλατε...και τωρα τι θα καμνω ;;;;

απο κακουργες Μαντισσες και αγγελους με τα Μαυρα....

τωρα που ανθιζουν τα κλαρια και βγαζει η φυσης Μπουταρι...

καλο κρασι και (φ)οινο......

τωρα εγω καθομαι και Μονος μου τα πινω....

χααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Darkangel_78Μέλος
29/12/2003, 02:05:48
quote:
Mην βαρατε ολες Μαζι ..ωχ..αιτς..ουπς...αααααααααααααααααααααααααααααα....

Δε βαράμε Μάνο μας!Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε?

Κάτι τακουνιές από τις γόβες πάντως...εγώ θα τις ρίξω σε μια ψυχή!!!(Για να μη παρεξηγούμαστε: δεν είναι μέλος του Forum!Αλλού βαράνε οι καμπάνες!!)Μαλακά θα τον ξενυχιάσω όμως,μη τρέχουμε για πρώτες βοήθειες μέρες που είναι!Έτσι δεν είναι κυρίες μου και κύριοι?

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

29/12/2003, 02:41:01
Βάρα καλή μου όποιον θέλεις.... αλλά πρόσεχε την γόβα!
Μην πάς για καινούργιο τακούνι.... ακόμη δεν την πήρες!!

Μάνο μου από εμένα δεν θα φάς τακουνιά.... τσίμπιμα μπορεί, αλλά τακουνιά ποτέ!!!.... (προσέχω τις γόβες, ήταν ποιό ακριβές από τα δένα βιβλία που πήρα...)

Μεταφυσική, (χιχι) δαιμονικότατη (παρά)επιστήμη, που ως μόνο και απότερο σκοπό έχει την σπίλωση του δόγματος μας. Όλες οι τυχών αποκαλύψεις που έχουν ή θα γίνουν από άτομα που εξασκούν αυτή, είναι προπαγάνδα του ΔΙΑΒΟΛΟΥ και τα άτομα αυτά είναι υπηρέτες του. Ο Αριστοτέλης δε, που συνέγγραψε το "Μετά τα Φυσικά" καίγεται αιωνίως στο πύρ το εξώτερον...

Μετεμψύχωσις, (ΧΙΧΙΧΙ) μέρος σατανικής θρησκείας που έρχεται αντιμέτωπο με όλες τις Γραφές και την Δευτέρα Παρουσία... πράγματα τέτοια και άλλα όπως οι προηγούμενες ζωές, είναι ένα ακόμη είδος ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ προπαγάνδας....

Μετανσάρκωσις, (Ορε Γλέντια!!!) άλλο ένα μέρος της ίδιας σατανικής θρησκείας, που σκοπό έχει να βλάψει την δική μας και πρέπει να την ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ!!! (να μην τα ξαναλέω.... ΣΑΤΑΝΙΚΗ προπαγάνδα!!!!)

Μήλο, φαινομενικά αθώος καρπός εσπεριδοειδούς δένδρου... Είναι γνωστές οι δαιμονικές του ιδιότητες! Η κατάπωση του από τους Πρωτόπλαστους και ειδικά την Εύα προκάλεσε το Προπατορικό αμάρτημα, οδήγησε αυτούς έξω από τον Κήπο της Εδέμ, δημιούργησε την σεξουαλικότητα, βοήθησε στην ανακάλυψη της δαιμονικής κατασκευής ρούχων.... και γενικά οδήγησε το ανθρώπινο γένος στον δρόμο της εξέλιξης.... (και όλα αυτά από ένα μήλο... φανταστείται να είχαν φάει και δεύτερο τι θα γινόταν.... Ευγε Κοπελάρα μου!!! για την Εύα λέω...)

Μόδα, δαιμονική συνέπεια του Προπατορικού Αμαρτήματος... που έβγαλε εκτώς την κλασσική δημιουργία το "φύλλο συκής" και τώρα προσπαθεί να κάνει και τα ράσα ντεμοντέ....

Mantis: το σατανικό κουνούπι που αποκαλύπτει τις κρυφές γνώσεις και βγάζει τα άπλυτα (ράσα) μας στην φόρα... ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ...ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!

endoramaΜέλος
29/12/2003, 04:13:48
quote:
Πάω πάντα όπου έχει καλή παρέα... και μεγάλα φτυάρια...

και για της ειδικες περιπτωσεις εχουμε αυτο το περιφημο εργαλειο

και για τα εκτακτα περιστατικα διαθετουμε και αυτο

και εχουμε και την συσκευασια δωρου

με την ευγενικη χορηγια της

quote:
Μίνως - Μάτσας και Υιός...

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

29/12/2003, 17:27:36
Καλό μου ενδοραματάκι.... πως με καταλαβαίνεις....

.... τώρα ξέρεις τι δώρο να μου κάνεις για την Πρωτοχρονία...

....Μ συνέχεια....

Μόρφωσις, δαιμονική απασχόληση του πνεύματος... επικίνδυνη για την σταθερότητα και μακροημέρευση του δόγματος μας... Ελλήνων Εθνικών επινόηση... με Πελασγικές ρίζες...

Μουσακάς, σατανικότατο παρασκεύασμα πολλαπλών στρώσεων... ύψιστη απειλή των πιστών μας σε περιόδους νηστείας... αποτέλεσμα της δαιμονικής τέχνης του μαρέματος.... η συνταγη κατασκευής αυτού εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο απαγορευμένο βιβλίο σολωμονικομαγειρικής του Ν. Τσελεμεντέ, έκτοτε πολλοί σατανικοί μάγειροι/σσες αναπαράγουν το δαιμονικό παρασκεύασμα....

Μουσείο, δαιμονικό μέρος όπου εκτίθονται σε κοινή θέα αντικείμενα της διαφθοράς των Ελλήνων Εθνικών... τέτοια μέρη ΠΡΕΠΕΙ να αποφεύγονται!!! Η παραμονή σε αυτά μπορεί να διαφθήρει ακόμα και τους πλέον αγνούς και ακέραιους πιστούς μας, για τα παιδιά δε, η επίσκεψη σε αυτά τα μέρη είναι ιδιαιτέρος παραπλανητική, αποπροσανατολιστική και επιζήμια!!!

Mantis: το κουνούπι με το μεγάλο στόμα και το ακόμη μεγαλύτερο φτυάρι...

Edited by - Mantis on 29/12/2003 22:55:06

YHVHΜέλος
29/12/2003, 21:59:23
MMMάλιστα....

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
03/01/2004, 18:56:20
Μάνα, Μητέρα, Μαμά!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 06/01/2004 03:29:32

ΚανέναςΝέο Μέλος
03/01/2004, 21:07:36
Καλη χρονια σε ολους.
Ανεξαρτητα με το τι πιστευει ο καθενας περι θρησκειας, νομιζω οτι ολοι μας, που θελουμε να λεγομαστε ελληνες, θα επρεπε τουλαχιστον να σεβομαστε καποια συμβολα στον οποιων το ονομα καποιοι αγωνιστηκαν και εχυσαν το αιμα τους για να ειμαστε εμεις ολοι σημερα ελευρεροι να να γραφουμε οτι Μ......α μας ερθει στο κεφαλι.
Και φυσικα ο Ελληνας δεν ειναι χριστιανος ή κατι αλλο.
Ειναι απλα ελληνας!

03/01/2004, 21:43:26
Συγγνώμη, αγαπητέ Κανένας, αλλά μήπως θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο σαφής;;; Προσωπικά δεν αντιλήφθηκα κάτι προσβλητικό στο τόπικ.

Επί τη ευκαιρία: καλώς ήλθες στο Φόρουμ και καλή χρονιά σε όλους!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 06/01/2004 03:30:30

ΚανέναςΝέο Μέλος
03/01/2004, 22:04:27
Zadok, ενα κειμενο μπορει να το διαβασουν 10 ανθρωποι και να βγαλουν 10 διαφορετικα συμπερασματα....Δεν περιμενω να βγαλεις το ιδιο συμπερασμα. Ελπιζω να μην καταλαβα εγω καλα...
Τουλαχιστον πιστευω να συμφωνουμε στο οτι καποια συμβολα που εχουν δωσει δυναμη και ελπιδα στους ελληνες, σε δυσκολες εποχες, οποια κι αν ειναι αυτα ,αξιζουν τουλαχιστον τον σεβασμο μας.
Για τα 3Μ δεν εχω να πω κατι, δεν με αφορουν.