- Αμφισβητώντας ... το σεξ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
-Μια ακομη παραπομπη...
-
υγ...+ επιτελους ηρθαν τα νεα χειρουργικα γαντια με αρωμα φραουλας...
-μου το'πε προχθες ο οδοντιατρος μου,αλλα δεν εχω αποδειξεις-![]()

Technoshamanism
Είναι καλό οι τίτλοι των Θεμάτων Συζήτησης να παραπέμπουν άμεσα ή έμμεσα(αλλά με τρόπο εύκολα αντιληπτό για τους περισσότερους) στο συγκεκριμένο ζήτημα που πραγματεύονται.
Αυτό θα πρέπει να προσεχθεί από εδώ και πέρα αρκετά περισσότερο, ειδικά από τα παλιά και πολυγραφότερα Μέλη των Forums, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση(και η δική μας σχετική εργασία...) σε μία βελτιωμένη δομή του χώρου και στον εμπλουτισμένο "Κανόνα Συμμετοχής" σε αυτόν.
Μέσα στα ίδια πλαίσια, ATMA, θα σε παρακαλούσα να αποφύγεις την παραπομπή στα μηνύματά σε "καταστάσεις" που δεν αφορούν τη Συζήτηση στην οποία τα καταθέτεις και που ίσως θα μπορούσε να διαιωνίσει αδιεξοδικές/δυσάρεστες αντιπαραθέσεις...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Πολύ καλό το θεματάκι σου ΑΤΜΑ.
Ευχαριστούμε το pathfinder.gr, που είμαστε και οι δυό μέλη του, μα και εσένα που το μετέφερες στο esoterica.gr για να μας δώσεις τα φώτα σου γύρω από το <<κόκκινο της βασίλισσας>>. Σημαντικός της σεξολογίας όρος, για την μεταφορά παρασίτων με την αναπαραγωγή γόνων.
Σε χαιρετώ ΑΤΜΑ.
Σας χαιρετώ.
- μηπως τελικα καταλαβαινουν μοναχα οσοι γνωριζουν/συμμετεχουν εννοω;/αλλα δεν ειναι τουτο τοθεμα της διαιωνισης/αλλα το σεξ /που δεν αμφισβητω αλλα τεινω να βαριεμαι εξαιτιας των συμπεριφορων των ανθρωπων..anyways....
η διαιωνηση ειναι ενα ειδος "εξελιξης"...
στα πλαισια της συνειδητοποιησης της πολυγραφοτητας μου -απο τριτα κυριως μερη-
..να πω οτι ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ Αντμιν +διορθωσες τον τιτλο,επειδη αυτο ηταν και η πρωτη μου..κινηση !
...αν και επραξα 'με τη λογικη'..τη δευτερη σκεψη δηλαδη... και να που εκανα λαθος...(συνειδητη γκαφατμα λοιπον*)
κι εξηγω επειδη μου αρεσει παντα να λεγω ολα/κι οχι τα μισα/ωστοσο να ρωτησω κατι;
χμ..
η υπογραφη μας τειθεται υπο κριτικη + βαθμολογηση αξιολογηση 'η ειναι κατι που μας..εκφραζει (ελευθερα);;;..(αλλιως θα φορεσω.."πουλαδα στο πετο"...οπως στο νηπειαγωγειο...λιγο πριν το '74
)
Ατμα,*διορθωσεμεκιαλλο![]()
![]()
υγ.τι εκανα ομως... κυριε Αντμιν,
εκτος απο την παραθεση ενος (για ...σασπενς)"ημιτελους τιτλου";-

Technoshamanism
Μα προφανώς είναι η καλύτερη μέθοδος τεκνοποίησης. Συνδιάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και κάνεις το καθήκον σου και το ευχαριστιέσαι ...

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
Υ.Γ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ?
quote:
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ(ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ). ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ?
..ειναι ομως + το πιο θλιβερο πλασμα ...
ξερεις γιατι φανταζομαι...
επειδη μοναχα αυτος γνωριζει πως θα πεθανει...(με νοιωθεις χμ;)
quote:
ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ? Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ :)
Υ.Γ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ?
ο δικος μου αδιαφορει(ισως επειδη ειναι γατος και ερμαφροδιτος)
καλως ηρθες εσω....
(εκτος απο τα "ενεργα" υπαρχουν κι..αλλα θεματα:)

ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΝΞ
ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΧ.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ
ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ (ΠΟΤΕ)
ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΘΑΝΩ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ)
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΣΟΥ ΟΜΟΡΦΗ
ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ. Ωραίο πράμα.. Προυποθέτει όμως την κ....
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ (ΔΕ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ;))).
ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ(ΤΙ ΠΟΛΛΑ...ΤΙΠΟΤΑ)
ΗΡΘΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.
KEEP WALKING
quote:quote:
ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ. Ωραίο πράμα.. Προυποθέτει όμως την κ....
Ποιά.........................;;;!!!!!!!!

quote:
...το σεξ!
-Μια ακομη παραπομπη...-
υγ...+ επιτελους ηρθαν τα νεα χειρουργικα γαντια με αρωμα φραουλας...
-μου το'πε προχθες ο οδοντιατρος μου,αλλα δεν εχω αποδειξεις-
Αχ ωραια θα μαθουμε και σεξ στο εσωτερικα.τζαρ.
και με χειρουργικα γαντια με αρωμα φραουλας...
Αλλα ποιος η ποια να γουσταρει... χειρουργειο οδοντιατρου με αρωμα φραουλας;
Ε ψιτ συγγραφεα δεν μας εδωσες επαρκως τα φωτα σου, η θα περιμενεις και το geraki7 να μας τα δωσεις καλλιτερα;
Περιμενω. :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
geraki10 απ' ολα εχει ο μπαξες
Going Under..
quote:
καλημερα!- μηπως τελικα καταλαβαινουν μοναχα οσοι γνωριζουν/συμμετεχουν εννοω;/αλλα δεν ειναι τουτο τοθεμα της διαιωνισης/αλλα το σεξ /που δεν αμφισβητω αλλα τεινω να βαριεμαι εξαιτιας των συμπεριφορων των ανθρωπων..anyways....
..να πω οτι ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ Αντμιν +διορθωσες τον τιτλο,επειδη αυτο ηταν και η πρωτη μου..κινηση !
...αν και επραξα 'με τη λογικη'..τη δευτερη σκεψη δηλαδη... και να που εκανα λαθος...(συνειδητη γκαφατμα λοιπον*)
κι εξηγω επειδη μου αρεσει παντα να λεγω ολα/κι οχι τα μισα/ωστοσο να ρωτησω κατι;
χμ..
η υπογραφη μας τειθεται υπο κριτικη + βαθμολογηση αξιολογηση 'η ειναι κατι που μας..εκφραζει (ελευθερα);;;..(αλλιως θα φορεσω.."πουλαδα στο πετο"...οπως στο νηπειαγωγειο...λιγο πριν το '74)
Ατμα,*διορθωσεμεκιαλλουγ.τι εκανα ομως... κυριε Αντμιν,
εκτος απο την παραθεση ενος (για ...σασπενς)"ημιτελους τιτλου";-
Technoshamanism
Βαριέσαι το σεξ λόγω της συμπεριφοράς του παρτενέρ σου;
Αυτό εννοείς;
Αν όμως εννοείς την γενικότερη συμπεριφορά των ανθρώπων τότε νομίζω ότι είσαι εκτός... Το σεξ είναι υποκειμενικό και ο καθένας το ευχαριστιέται, ανακαλύπτει, εξερευνεί με τον τρόπο του![]()
quote:
- μηπως τελικα καταλαβαινουν μοναχα οσοι γνωριζουν/συμμετεχουν εννοω;/αλλα δεν ειναι τουτο τοθεμα της διαιωνισης/αλλα το σεξ /που δεν αμφισβητω αλλα τεινω να βαριεμαι εξαιτιας των συμπεριφορων των ανθρωπων..anyways....
...αν και επραξα 'με τη λογικη'..τη δευτερη σκεψη δηλαδη... +να που εκανα λαθος...(συνειδητη γκαφατμα λοιπον*)
χμ..
η υπογραφη μας τειθεται υπο κριτικη + βαθμολογηση αξιολογηση 'η ειναι κατι που μας..εκφραζει (ελευθερα);;;..(αλλιως θα φορεσω.."πουλαδα στο πετο"...οπως στο νηπειαγωγειο...λιγο πριν το '74 )
Ατμα,*διορθωσεμεκιαλλουγ.τι εκανα ομως... κυριε Αντμιν,
εκτος απο την παραθεση ενος (για ...σασπενς)"ημιτελους τιτλου";-ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ (ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ /ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΛΩΣ)
- μηπως τελικα καταλαβαινουν μοναχα οσοι γνωριζουν/συμμετεχουν εννοω;
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΖΕΖΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΜΑΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ(ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΗ//ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ; )
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΚΥΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΣΝ ΠΩ ΜΕ ΤΟ "ΓΑΝΤΙ"
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΖΧΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ //'Η ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΩ ΜΕΤΑ....:
quote:
/αλλα δεν ειναι τουτο τοθεμα της διαιωνισης/
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ
quote:
αλλα το σεξ /που δεν αμφισβητω
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ/ΠΡΩΤΟΣΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΙ ...
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΩ:
quote:
αλλα τεινω να βαριεμαι εξαιτιας των συμπεριφορων των ανθρωπων..anyways....
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΘΙΞΕΙΣ.-
ΑΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ//ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΚΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;;;;;;
ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΕΒΑΙΑ...
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;;;;ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;
Ε ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΞ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ //ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....ΑΛΛΑ....
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ///
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟΥ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
![]()
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.
KEEP GOING