- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αλλά μάθαινα για τη φιλοσοφία του χριστιανισμού. Ξέρεις... Σαούλ, μπαμπάδες κλπ. κλπ.
Για Πλάτωνες και Αριστοτέληδες δεν μας μίλησε κανείς...![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Αν ο Μακεδών και ο Νικόμαχος ξεχάσουν τα αγγλικά, εμείς θα μείνουμε στο αιώνιο σκοτάδι;;;
Όσο στηρίζεσαι σε ξένα πόδια αυτά παθαίνεις.
Να μάθεις Αγγλικά και να διαβάσεις όχι μόνο το Gibbon και το Renan αλλά ότι βρεθεί στο δρόμο σου.
quote:
Δεν είσαι δίκαιος αν και χ.ο.
Με μια εξομολογησούλα έχω καθαρίσει βρε κουτό...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Να μάθεις Αγγλικά και να διαβάσεις όχι μόνο το Gibbon και το Renan αλλά ότι βρεθεί στο δρόμο σου.
Δεν τάπαιρνα ρε συ...![]()
![]()
Ξέρεις τι ξύλο έχω φάει;;;; Αλλά τίποτε!!
quote:
Με μια εξομολογησούλα έχω καθαρίσει βρε κουτό...
Όλα τα έχετε προβλέψει...![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:Γνωρίζεις φίλε μου, γιατί είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που δύσκολα επιβιώνουμε γνωρίζοντας μόνο την μητρική μας γλώσσα;
Διότι είμαστε Εθνος Ηλιθίων!

quote:quote:Γνωρίζεις φίλε μου, γιατί είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που δύσκολα επιβιώνουμε γνωρίζοντας μόνο την μητρική μας γλώσσα;
Να μάθεις Αγγλικά και να διαβάσεις όχι μόνο το Gibbon και το Renan αλλά ότι βρεθεί στο δρόμο σου.Διότι είμαστε Εθνος Ηλιθίων!
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θες να πεις.
Εγώ πάντως δεν του είπα να μη μάθει Ελληνικά ή ακόμα καλύτερα Αρχαία Ελληνικά.
Απλά του είπα να μάθει και Αγγλικά όπως και όποια άλλη γλώσσα θέλει.
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
γιαπετquote:
Με μια εξομολογησούλα έχω καθαρίσει βρε κουτό...Όλα τα έχετε προβλέψει...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΡΕ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...![]()
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:Θέλω να πω ότι είναι ηλίθιο να μας προτρέπεις να πληρώσουμε του κόσμου το χρήμα για να μάθουμε Αγγλικά, όταν θα ήταν καλλίτερο, πιό οικονομικό για έμας και ανέξοδο για 'σένα, να μας τα μεταφράσεις εσύ που ήδη ξέρεις.
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θες να πεις.
Εκτός αν θέλεις να σε πληρώσουμε...

quote:quote:Θέλω να πω ότι είναι ηλίθιο να μας προτρέπεις να πληρώσουμε του κόσμου το χρήμα για να μάθουμε Αγγλικά, όταν θα ήταν καλλίτερο, πιό οικονομικό για έμας και ανέξοδο για 'σένα, να μας τα μεταφράσεις εσύ που ήδη ξέρεις.
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θες να πεις.Εκτός αν θέλεις να σε πληρώσουμε...
Είμαι σίγουρος ότι ο macedon και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ θα ακούσουν την ένστασή σου και θα κάνουν επιτέλους αυτή τη ΡΗΜΑΔΟ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Ερευνάτε τας Γραφάς
Αυτονόητο ότι γνωρίζεις την γλώσσα, αλλοιώς θα ήσουν βλάξ εάν μας παρέπεμπτες σε κάτι ακατανόητο για 'σένα.

quote:
Μα εσύ μας έφερες κσενόγλωσσο και μας ποέτρεπσες εις την Αγγλικήν!
Αυτονόητο ότι γνωρίζεις την γλώσσα, αλλοιώς θα ήσουν βλάξ εάν μας παρέπεμπτες σε κάτι ακατανόητο για 'σένα.
Σε παρακαλώ να πας στη σελίδα 48 αυτού του thread και να διαβάσεις ξανά την απάντησή μου στον Agnostic.
Ερευνάτε τας Γραφάς