ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εγκέφαλος, Συνείδηση και Κβαντική Μηχανική - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Εγκέφαλος, Συνείδηση και Κβαντική Μηχανική - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

maria330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/02/2014, 23:35:05
Διακρίνεις κάποιο βαθμό δυσκολίας στις αναρτήσεις μου?
κι εγώ που πίστευα οτι ήταν βατές.
οποία απογοήτευση

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία καταβάλω μεγάλη προσπάθεια
φοβάμαι δε, από βατός μη γίνω βάτος...

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
10/02/2014, 01:16:46
quote:

Διακρίνεις κάποιο βαθμό δυσκολίας στις αναρτήσεις μου?
κι εγώ που πίστευα οτι ήταν βατές.
οποία απογοήτευση

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία καταβάλω μεγάλη προσπάθεια
φοβάμαι δε, από βατός μη γίνω βάτος...

Δηλαδή μέσα στην φουρτούνα του μυαλού σου, η κριτική ισούται (μεταξύ άλλων) με το βρίσιμο και την κοροϊδία;

Ναι, οι λεξιλογικοί σου γρίφοι δεν είναι βατοί σε εμένα. Αλλά αφού δεν έγινα και εγώ βατός με απλές λέξεις, τί ακριβώς να ζηλέψω από την αντιληπτική σου ικανότητα;

ΥΓ Ελπίζω να αντέχεις και την δικιά μου "κριτική"

10/02/2014, 02:31:52
Χρίστος Έλ
Για τις όποιες ενστάσεις σου μπορείς να ανοίξεις ενα θέμα στην ενότητα Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Το παρόν θέμα συνεχίζει ως: Εγκέφαλος, Συνείδηση και Κβαντική Μηχανική
Ζητώντας συγνώμη απο το μέλος Κηφεύς (και τις εξαίρετες αναρτήσεις του)
καθώς κι απο όλους τους συμμετάσχοντες για τον ελαφρύ εκτροχιασμό του θέματος!

10/02/2014, 14:56:50
quote:

Χρίστος Έλ
Για τις όποιες ενστάσεις σου μπορείς να ανοίξεις ενα θέμα στην ενότητα Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Το παρόν θέμα συνεχίζει ως: Εγκέφαλος, Συνείδηση και Κβαντική Μηχανική
Ζητώντας συγνώμη απο το μέλος Κηφεύς (και τις εξαίρετες αναρτήσεις του)
καθώς κι απο όλους τους συμμετάσχοντες για τον ελαφρύ εκτροχιασμό του θέματος!

Θα ήθελα να είσαι τόσο αυτστηρός στους... "εκτροχιασμούς" και σε άλλα θέματα... κάπως προνομιακό χώρο δίνεις σε ορισμένους...

10/02/2014, 15:24:25
panpam
Για τις όποιες ενστάσεις σου μπορείς να ανοίξεις ενα θέμα στην ενότητα: Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

10/02/2014, 15:27:12
quote:

panpam
Για τις όποιες ενστάσεις σου μπορείς να ανοίξεις ενα θέμα στην ενότητα: Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Δεν χρειάζεται να ανοίξω άλλο θέμα για ένα απλούστατο ζήτημα - δεν χρειάζεται καν να απαντήσεις. Αρκεί λιγότερη εύνοια και ισότητα στην αυστηρότητα. Θα φανεί στην πράξη.

10/02/2014, 15:33:03
panpam

Άνοιξε τα ματάκια σου και ξεστραβώσου. Όχι πολύ μακριά, μόνο λίγες αναρτήσεις παραπάνω.

Αιθέρα

?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

10/02/2014, 15:43:10
Εγω θα πρότεινα κάτι άλλο. Αν κάποια στιγμή νοιώθεις πως πάει να εκτροχιαστεί η συζήτηση που κάνεις με κάποιους άλλους -το ποιός φταίει δεν έχει σημασία- καλό θα είναι να αναλογιστείς το εξής.

Ας πούμε πως βρισκόμασταν σε κάποια καφετερία, μόλις είχαμε γνωριστεί και συζητάγαμε γι αυτά τα θέματα. Θα μίλαγες έτσι σε κάποιον άλλον, παρότι θα διαφωνούσες μαζί του; Εγώ νομίζω πως θα ήσουν πιο ευγενικός γενικά (προς όλους το απευθύνω αυτό, κι εμού συμπεριλαμβανομένου).

Αφού λοιπόν θα ήσουν, γιατί να μην είσαι πιο ευγενικός και πιο υποχωρητικός και στον ιντερνετικό διάλογο; Το ότι έχεις το ηλεκτρονικό μέσο ανάμεσα, δεν σημαίνει ότι αξίζει να εκτονώνεσαι χωρίς λόγο. Καλό είναι να κρατάμε τις συνήθειες της πραγματικής ζωής και εδώ μέσα, νομίζω ότι είναι χρήσιμη τακτική.

10/02/2014, 15:48:41
Heretic

Στην καρακοσμάρα σου κι εσύ...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

10/02/2014, 16:14:38
quote:
panpam

Εκεί καταλήγουμε λοιπόν.. στο να ανοίξει θέμα για διαχειριστικά ζητήματα.. για να σφαζόμαστε κάπου αλλού;
Όχι!
Καλύτερα να ρίξουμε λίγο το εγώ μας!
Και αυτοί που παγίως τσακώνονται, να πάψουνε!