- Ομιλια με νεκρους σε ονειρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ασπουμε οταν ημουν μικρη ειχε πεθανει ενΑ κοριτσακι γνωστο μου
Πριν πεθανει μου ειχε πει οτι νιωθει οτι θα πεθανει το ειχε πει και στην μαμα της, εβλεπε διαφορα ονειρα και τελικα επαθε ενα ατυχημα και πεθανε.
Μετα απο λιγες μερες την ειδα στον υπνο μου να χωρευει με το ασπρο της νυφικο. Δεν τρομαξα ηταν γλυκο το ονειρο.
Μια αλλη φορα ειχα δει στον υπνο μου μια νεκρη θεια μου, πριν πεθανει την ειχα δει 2-3 φορες σε ολη μου την ζωη. Ειδα οτι με περιμενε εξω απο το νεκροταφειο και εγω πηγαινα σχολειο και περνουσα εξω απο το νεκροταφειο και με φωναξε και ηθελε να μου δωσει λεφτα για μενα και την αδερφη μου γιατι πλησιαζαν χριστουγεννα, την ευχαριστησα Αλλα δεν τα δεκτηκα.
Επισης οταν ειχε πεθανει ο αγαπημενος μου θειος μετα απο ενα χρονο ειδα οτι αναστηθηκε και ηρθε και εφαγε μαζι μου και ξαναφυγε χαμογελαστος.
Ακομα, δεν γνωρισα ποτε τον παππου μου γιατι πεθανε νεος και ηρθε στο ονειρο μου και μου ειπε εγω ειμαι ο πάπους σου χαμογελαστα.
Τωρα πριν 2 μηνες ειχα δει τον αγαπημενο μου θειο αυτον που λεω απο πανω
Οτι αναστηθηκε κάποτε στο ονειρο μου και μου
Ειπε οτι με βλεπει ολα τα χρονια απο πανω και ειναι περηφανος για μενα
Και οτι με αγαπαει πολυ.
Οπως καταλαβατε βλεπω συχνα δηλαδη μια φορα τον χρονο η ανα δυο χρονια τετοια ονειρα. Χωρις καν να σκεφτομαι τα νεκρα προσωπα, ερχονται στα καλα καθουμενα και δεν τα ελεγχω εγω τα ονειρα μου ποτε! Σας εχει τυχει ποτε; Τι γνωμη εχετε;
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νικομαχος τι θες να πεις? Ότι οι γνωστοί νεκροί τις κοπέλας είναι σε μια άλλη διάσταση? Ότι προσπαθούν να τις δώσουν μηνύματα για γεγονότα που ξέρουν? Αν είναι έτσι όπως τα λες έρχονται κατά επιλογή τους η μπορούμε με κάποιον τρόπο να τους φέρουμε στα όνειρα μας για να επικοινωνουμε μαζί τους?
Top Secret.
... more informations call Saint Peter on Paradise.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Τι εννοεις Νικομαχε; Και αγιους εχω δει...Τι σημαινει αυτο; Ποτε δεν ελεγχω εγω τα ονειρα, ουτε σκεφτομαι ολα αυτα..στα καλα καθουμενα ερχονται στα ονειρα μου!
Aν είμαι τόσο δυσνόητος, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις ερωτήσεις σας.Ισως έχετε καλύτερη τύχη με τον Heretic.Είναι λίγο περισσότερο απλός από εμένα.Φαρμακερός μεν, αλλά απλοϊκός.
Αν και νομίζω ήμουν σαφέστατος, οπότε...ξαναδιαβάστε τι σας έγραψα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Να στο πω πολύ πιο απλά, όπως είπε ο Νικόμαχος, αλλα καθόλου φαρμακερά: Πως νομίζεις οτι παράγονται τα όνειρα; Ανοίγουμε κανέναν υπερφυσικό δέκτη και βλέπουμε ιστορίες απο το υπερπέραν; Δεν λέω οτι πολλοί άνθρωποι (κι εγώ) έχουμε πάρει κάποια πληροφορία σε όνειρο που δεν εξηγείται με κανένα κανόνα της υπάρχουσας φυσικής και λογικής. Κάτι που κανονικά δεν θα έπρεπε να το ξέρουμε πέρα απο κάθε απόδειξη. Εσύ πως είσαι σίγουρη οτι τα συγκεκριμένα όνειρα που βλέπεις δεν είναι απλά νοητικές κατασκευές δικιές σου, συναισθηματικής κυρίως φύσης, και όχι κάτι το μεταφυσικό;
Edited by - Heretic on 20/08/2015 22:30:33
quote:
Heretic
Πως νομίζεις οτι παράγονται τα όνειρα; Ανοίγουμε κανέναν υπερφυσικό δέκτη και βλέπουμε ιστορίες απο το υπερπέραν;
Από τις πιό ωραίες ερωτήσεις που έχω συναντήσει.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Και δεν μπορω να τα ελενξω, δηλαδη αυτα με καθοδηγουν μεσα στα ονειρα (οχι σε ολα, μονο στα συγκεκριμενα) και οτι εχω δει με αγιους μου λενε λογια συμβολικα και μετα βγαινουν αληθηνα.
Απλα τον τελευταιο καιρο εχω αγχοθει με αυτη την κατασταση.
quote:
Εννοειται πως ξερω πως δημιουργουνται τα ονειρα και τα περισσοτερα δημιουργουνται απο το υποσυνειδητο μας...
Εννοείται πως δεν ξέρεις την τύφλα σου. Ούτε καν τη βασική ορολογία.
Υ.Γ. Αν τα "περισσότερα" όνειρα δημιουργούνται στο "υποσυνείδητο", τα λιγότερα, πού δημιουργούνται? Στο στομάχι? Τα νεφρά? Την αύρα? Δεν είναι κακό να ρωτάς. Αλλά δεν είναι και καλό να ρωτάς πριν το ψάξεις.