ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- WWW.666DNA.COM:ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- WWW.666DNA.COM:ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

astralasia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/12/2005, 05:09:55
quote:
Για ποιό λόγο κάποιος στον οποίον αποκαλύφθηκε κάτι τόσο σημαντικό να το πουλάει και όχι να το χαρίζει;
Μη μου πείτε ότι ένας τέτοιος καλλιτέχνης έχει ανάγκη χρημάτων...
Και εν πάει περιπτώσει ΤΙ αποκαλύφθηκε;

Βάζω κι εγώ στοίχημα λοιπόν και "όσα ευρώ γουστάρετε" ότι δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ...

Καθ' ότι, αν η αποκάλυψη μαθευτεί, πως να το κάνουμε, κόβει το αυγολέμονο "να 'ούμε" και μετά άντε να πετύχει η συνταγή...

Και οι ιδιοκτήτες πρακτορείων στοιχημάτων δηλαδή πως θα την παλαίψουν; ΚΛΕΦΤΕΣ--τι ωραία λέξη, κολλάει σε πολλές περιπτώσεις--θα γίνουν;

06/12/2005, 17:10:10
Φίλε sailorman μέχρι στιγμής, πέρα από αοριστολογίες ενδεδυμένες με "καραβίσια" γλώσσα δε λες τίποτα.

Στοιχήματα πριβέ, δεν έχουν νόημα μέσα από εδώ.

Η μαγκιά είναι να θέσεις τους όρους και τα δεδομένα,ελέγξιμα-μετρήσιμα-παρατηρήσιμα από τον καθένα, ώστε όλοι να μπορούν να γίνουν "κριτές" και τότε να στοιχηματίσω ΕΔΩ και ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ.

Αν βγεις σωστός σε κάτι που θα ισχυριστείς και εγώ το αμφισβητήσω, τότε θα σε πληρώσω, με μαρτύρους τους αναγνώστες του φόρουμ. Αν γίνει το αντίθετο πληρώνεις εσύ. Απλά και ξάστερα πράματα.

Μη μου αρχίζεις κι εσύ τα καραγκιοζιλίκια του Εικοσιδυού και μερικών άλλων εδώ μέσα.Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας δικαιούται να πετάει την κοτσάνα του, αλλά πρέπει να δέχεται και τις συνέπειες της κοτσανολογίας, γιατί όλα έχουν και ένα τίμημα...

Αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχεις πει ούτε ένα απλό σημείο/ερώτημα/δίλημμα, ως αρχική θέση...
Τι να ακούσω στερεοφωνικά?
Ούτε ψίθυρο δεν ακούω....
Γι'αυτό μεγάλε, ρίξε μια 'ξήγα προκαταβολικά
και μετά θα σου πέσουν και τα γκαφρά και ό,τι άλλο γουστέρνεις...
αλλά για αγγαρείες δεν μου περισσεύει κανένα δάχτυλο...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

06/12/2005, 18:37:28
quote:
Γι'αυτό μεγάλε, ρίξε μια 'ξήγα προκαταβολικά
και μετά θα σου πέσουν και τα γκαφρά και ό,τι άλλο γουστέρνεις...

Ε τότε, Πυθαγόρα, δεν θα είναι στοίχημα...θα είναι αισχροκέρδια!!!

09/12/2005, 10:32:26
Ει sailorman...

Αν περιμένεις να σου βγει γκανιάν το ψωράλογο έπαιξες κι έχασες!

"Tάδε έφη η τζογαδόρισα Αvallon"

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
09/12/2005, 15:37:27

Υπάρχουν βέβαια πάντα και...άλλες λύσεις για ψωράλογα...

journalistΝέο Μέλος
05/01/2006, 21:38:11
Πάντως για εμένα εξακολουθεί να παραμένει ένας γρίφος αυτό το τετράγωνο και δεν έχω βρει καμιά ικανοποιητική απάντηση.Όσο το ψάχνω μου φαίνεται όλο και πιο σοβαρό αλλά είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; μοιάζει απίστευτο
journalistΝέο Μέλος
18/04/2006, 03:54:25
Πρόσφατα αγόρασα το βιβλίο από κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας ( βλ. αγορά έργου - www.666DNA.com ) και τώρα είναι που τα'παιξα τελείως...
OriannaΜέλος
19/04/2006, 18:03:37
Journalist, θα μας πεις τουλάχιστον εσύ κάτι συγκεκριμένο για τις αποκαλύψεις;

Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)

cody30Μέλος
28/04/2006, 23:09:23
Καλησπερα δοματιο , συγνομη να ροτισο κατι ετσι ενγυκλοπεδικα και παλι συγνομι αλλα αυτος ο κυριος Αθανασιος Σελιας γιατι δεν αναφερετε πουθενα στην μιχανι αναζιτισις GooGle ? ε? ? ?? ??? ??
Μιπος δεν τον αναφερουν για να μιν ταραχτουμε ?
Ι μιπος δεν υπαρχει καθολου ?
Μιπος εχει αλλο ονομα να ψαξο αλλιος ?????
ρε συς μιπος καποιος προσπαθει να μας παρει τα 15 ευρο ??????

ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΕΝΤΑΞΥ ??????????

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

sailormanΝέο Μέλος
10/05/2006, 02:07:04
ΜΑΑΑΑΓΚΕΕΕΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑΛΕΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑΚΟΥΓΑ.ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΞΥΝΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ? "ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ..." ΜΟΡΤΕΣ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, "ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ..." ΓΡΑΦΕΙ.ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΥΠΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΧΑΣΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ Κ.Τ.Λ. ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΥΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑΑΑ ΡΕΕΕ