- WWW.666DNA.COM:ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
Για ποιό λόγο κάποιος στον οποίον αποκαλύφθηκε κάτι τόσο σημαντικό να το πουλάει και όχι να το χαρίζει;
Μη μου πείτε ότι ένας τέτοιος καλλιτέχνης έχει ανάγκη χρημάτων...
Και εν πάει περιπτώσει ΤΙ αποκαλύφθηκε;
Βάζω κι εγώ στοίχημα λοιπόν και "όσα ευρώ γουστάρετε" ότι δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ...
Καθ' ότι, αν η αποκάλυψη μαθευτεί, πως να το κάνουμε, κόβει το αυγολέμονο "να 'ούμε" και μετά άντε να πετύχει η συνταγή...
Και οι ιδιοκτήτες πρακτορείων στοιχημάτων δηλαδή πως θα την παλαίψουν; ΚΛΕΦΤΕΣ--τι ωραία λέξη, κολλάει σε πολλές περιπτώσεις--θα γίνουν; ![]()
![]()

Στοιχήματα πριβέ, δεν έχουν νόημα μέσα από εδώ.
Η μαγκιά είναι να θέσεις τους όρους και τα δεδομένα,ελέγξιμα-μετρήσιμα-παρατηρήσιμα από τον καθένα, ώστε όλοι να μπορούν να γίνουν "κριτές" και τότε να στοιχηματίσω ΕΔΩ και ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ.
Αν βγεις σωστός σε κάτι που θα ισχυριστείς και εγώ το αμφισβητήσω, τότε θα σε πληρώσω, με μαρτύρους τους αναγνώστες του φόρουμ. Αν γίνει το αντίθετο πληρώνεις εσύ. Απλά και ξάστερα πράματα.
Μη μου αρχίζεις κι εσύ τα καραγκιοζιλίκια του Εικοσιδυού και μερικών άλλων εδώ μέσα.Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας δικαιούται να πετάει την κοτσάνα του, αλλά πρέπει να δέχεται και τις συνέπειες της κοτσανολογίας, γιατί όλα έχουν και ένα τίμημα...
Αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχεις πει ούτε ένα απλό σημείο/ερώτημα/δίλημμα, ως αρχική θέση...
Τι να ακούσω στερεοφωνικά?
Ούτε ψίθυρο δεν ακούω....
Γι'αυτό μεγάλε, ρίξε μια 'ξήγα προκαταβολικά
και μετά θα σου πέσουν και τα γκαφρά και ό,τι άλλο γουστέρνεις...
αλλά για αγγαρείες δεν μου περισσεύει κανένα δάχτυλο...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Γι'αυτό μεγάλε, ρίξε μια 'ξήγα προκαταβολικά
και μετά θα σου πέσουν και τα γκαφρά και ό,τι άλλο γουστέρνεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε τότε, Πυθαγόρα, δεν θα είναι στοίχημα...θα είναι αισχροκέρδια!!! ![]()

Αν περιμένεις να σου βγει γκανιάν το ψωράλογο έπαιξες κι έχασες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν βέβαια πάντα και...άλλες λύσεις για ψωράλογα...

Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)
Μιπος δεν τον αναφερουν για να μιν ταραχτουμε ?
Ι μιπος δεν υπαρχει καθολου ?
Μιπος εχει αλλο ονομα να ψαξο αλλιος ?????
ρε συς μιπος καποιος προσπαθει να μας παρει τα 15 ευρο ??????
ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΕΝΤΑΞΥ ??????????
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.