- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
το Chumbawhamba δεν είναι συγκρότημα;
Ωρδές βασισμένων και επικυρωμένων πληροφοριών που φτάνουν καθημερινώς στο Office-Jet γραφείο μας, διασταυρώνουν τις φήμες αυτές με σχέση αυτού του προς εξαφάνιση, είδους, με την πραγματική εικόνα η οποία με τεράστιους βαθμούς ράδιο αρβίλας προς τα ενδότερα της οικουμενικής έχει επεκταθεί.
Τα γραφεία της ΑΕ μιμίκος μετά απο στενό έλεγχο στα παράγωγα υπερδέοντα προϊόντα της, ενημέρωσε ενάς πως το CHUPACABRA δεν είναι παρά προΙόν της ιδίας της εταιρίας κατα την μάταια συνένεωση της με αμερικάνικη πολυεθνική που είχε ενδιαφερθεί στην πρόωθηση ενός νέου καταναλωτικού συνδυασμού... Τα κοτόπουλα με γεύση Coca Cola.
Η εταιρία αυτή παραδέχτηκε την ενοχή της στο οικολογικό θέμα αυτό αν και οι paparazzi in black μας φτάσαν να ανακαλύψουν τον ηθικό αυτουργό, ο οποίος επονομάζατο...
ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ Chupa Chups ΑΕ. κλπ
Και ρωτώ...
Ποία η κυβερνιτική θέση σε ένα τέτοιο φλέογν θέμα..
Γιατί δεν ενημερώθηκαν ι αρχές του ζωλογικού κήπου της Νέαν Φιλαδέλφιας ενόψη Ολυμπιακών αγώνων 2004;
Να μην βγώ έξω τώρα να τα κάνω όλα λίμπα;
Με πολύ αγάπη και σεβασμό.. στο πουθενά μα πάντοτε..
my only, you only, HER Only sIN...
Your Only, My Only, HER Only sIN
respect
quote:
Γινεται το ιδιο και με το Chupacambra, γιατι ομως αυτο να κρατηθει μυστικο-υπαρχει λογος?
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Sir Auron ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ????
respect
Παω ακομα σχολειο και δεν εχω χρονο αλλα κυριως χρηματα για να κανω ταξιδια μονος μου αλλα η Χιλη ειναι μια πολυ ωραια χωρα που θα ηθελα να την επισκεφτω. Αν το κανω και αν ψαξω εκει για στοιχεια τοτε μονο θα μπορουσα να πιστεψω στην υπαρξη αυτου του πλασματος και οχι απο καποιους που λενε πως υπαρχουν μαρτυριες στην Λ. Αμερικη δειχνωντας μας εικονες που πρεπει να πιστεψουμε {γιατι θελουμε να πιστεψουμε} και που περιγραφουν τις συναντησεις ντοπιων-Chupacambra με τετοιες λεπτομεριες, λες και ηταν εκει κανωντας την μυθοπλασια να βγαζει ματι. Αλλα ξερεις κατι, ματι δεν εχουν ολοι....... και ο νοων νοειτο.
http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicchupa3.html

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-