ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

trexagireve46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
HEROnlysINΝέο Μέλος
08/01/2004, 22:34:35
καλησπέρα μωρά μου, καλησπέρα
το Chumbawhamba δεν είναι συγκρότημα;

Ωρδές βασισμένων και επικυρωμένων πληροφοριών που φτάνουν καθημερινώς στο Office-Jet γραφείο μας, διασταυρώνουν τις φήμες αυτές με σχέση αυτού του προς εξαφάνιση, είδους, με την πραγματική εικόνα η οποία με τεράστιους βαθμούς ράδιο αρβίλας προς τα ενδότερα της οικουμενικής έχει επεκταθεί.

Τα γραφεία της ΑΕ μιμίκος μετά απο στενό έλεγχο στα παράγωγα υπερδέοντα προϊόντα της, ενημέρωσε ενάς πως το CHUPACABRA δεν είναι παρά προΙόν της ιδίας της εταιρίας κατα την μάταια συνένεωση της με αμερικάνικη πολυεθνική που είχε ενδιαφερθεί στην πρόωθηση ενός νέου καταναλωτικού συνδυασμού... Τα κοτόπουλα με γεύση Coca Cola.

Η εταιρία αυτή παραδέχτηκε την ενοχή της στο οικολογικό θέμα αυτό αν και οι paparazzi in black μας φτάσαν να ανακαλύψουν τον ηθικό αυτουργό, ο οποίος επονομάζατο...

ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ Chupa Chups ΑΕ. κλπ

Και ρωτώ...
Ποία η κυβερνιτική θέση σε ένα τέτοιο φλέογν θέμα..
Γιατί δεν ενημερώθηκαν ι αρχές του ζωλογικού κήπου της Νέαν Φιλαδέλφιας ενόψη Ολυμπιακών αγώνων 2004;

Να μην βγώ έξω τώρα να τα κάνω όλα λίμπα;

Με πολύ αγάπη και σεβασμό.. στο πουθενά μα πάντοτε..
my only, you only, HER Only sIN...

Your Only, My Only, HER Only sIN

sansationfΜέλος
09/01/2004, 14:47:18
ΤΙ

respect

sansationfΜέλος
09/01/2004, 14:52:31
quote:
Γινεται το ιδιο και με το Chupacambra, γιατι ομως αυτο να κρατηθει μυστικο-υπαρχει λογος?

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Sir Auron ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ????

respect

Sir AuronΝέο Μέλος
09/01/2004, 23:28:41
Θα 'λεγες με σιγουρια οτι ειναι ενα νεο ειδος ζωου? Το 'χεις δει ποτε? Η΄ μόνο σε φωτογραφιες που σεν μπορεις να μαθεις αν ειναι αυθεντικες?Ειναι εωα ζωο που δεν εχει επισημως αναγνωριστει και δεν υπαρχει πραγματικα κανενας λογος να μενει μυστικο. Μην πιστευεις οτι υπαρχειεπειδη απλα θε το 'θελες {να υπαρχει}. Θα ηταν συναρπαστικο να υπηρχε ενα ζωο σαν κι αυτο: τρομακτικη εμφανιση, ικανοτατος κυνηγος, τελειο απο πλευρας φυσικων ικανοτητων και το κυριοτερο, να το καλυπτει ενα πεπλο μυστιριου. Ολα αυτα τα εχει το Chupacambra-εχει ο,τι χρειαζεται για το τραβηξει την προσοχη. Ανθρωποι που ζουω σ' εναν βαρετο κοσμο, εχουν αναγκη να ασχοληθουν με κατι μυστηριο{το μυστηριο τους ελκει ολους} και θελωντας να το πιστεψουν, το πιστευουν {δεν μιλαω προσωπικα για 'σενα}. Ελα ομως που με το συγκεκριμενο θεμα {το Chupacambra} δεν υπαρχει λογος να υπαρχει μυστηριο, δηλαδη δεν υπαρχει λογος να ειναι κρυφο,συνεπως δεν υπαρχει.
Παω ακομα σχολειο και δεν εχω χρονο αλλα κυριως χρηματα για να κανω ταξιδια μονος μου αλλα η Χιλη ειναι μια πολυ ωραια χωρα που θα ηθελα να την επισκεφτω. Αν το κανω και αν ψαξω εκει για στοιχεια τοτε μονο θα μπορουσα να πιστεψω στην υπαρξη αυτου του πλασματος και οχι απο καποιους που λενε πως υπαρχουν μαρτυριες στην Λ. Αμερικη δειχνωντας μας εικονες που πρεπει να πιστεψουμε {γιατι θελουμε να πιστεψουμε} και που περιγραφουν τις συναντησεις ντοπιων-Chupacambra με τετοιες λεπτομεριες, λες και ηταν εκει κανωντας την μυθοπλασια να βγαζει ματι. Αλλα ξερεις κατι, ματι δεν εχουν ολοι....... και ο νοων νοειτο.

SAUDiΜέλος
02/02/2004, 06:51:38
Ενα σχετικα ενδιαφερων site που εχει και ντοκουμεντα ειναι αυτο:

http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicchupa3.html

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

mariha2912Μέλος
02/02/2004, 17:52:20
ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.Π.Χ. Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΕΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ, Η ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΠΙΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ. ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΥΔΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΕΡΑΤΑ" ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ...