- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Η γνώμη μου είναι πως αυτές οι οντότητες που "κυκλοφορούν" σε τόσο χαμηλά πεδία (όπως της Α.Π.) είναι τελείως ακίνδυνες. Αυτό που μπορούν να σου κάνουν, είναι να σε τρομάξουν και μόνο. Δυστυχώς έχουμε πει ότι το εμπόδιο του φόβου είναι και το μεγαλύτερο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κυριέψουν το σώμα μας, αυτό είναι κάτι που έχει ακουστεί από τον φόβο κάποιων.
Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να χαθείς και να μην μπορείς να γυρίσεις. Απλά πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε το μυαλό μας ξεκάθαρα. Δηλαδή όλες οι εντολές να γίνονται μέσω του μυαλού μας (χρειάζεται τρομερή εξάσκηση φυσικά και είναι κάτι που θα έρθει με πολύχρονη εμεπιρία), είτε θέλουμε να πάμε σε άλλο πλανήτη, είτε στο άλλο τετράγωνο από το σπίτι μας, πρέπει να δίνουμε την "εντολή" ξεκάθαρα, ώστε να πραγματοποιείται αυτομάτως και να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τα 'αστρικά μας πόδια" (έτσι γίνεται τον πρώτο καιρό συνήθως).
Καλό απόγευμα
* Irene *
~ Love is the only truth ~
ΟΝΙΡΙΚ 1 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?
Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ?
ΑΝ ΓΥΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ...
(ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ) ΣΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ!!!!!! (ΑΣΧΕΤΟ)
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
Συμφωνω απολυτα με τον προηγουμενοο συμμετεχοντα του forum οσων αφορα τους κινδυνους της τεχνικης αυτης.
Επισης απο μια μικρη ερευνα που εκανα χωρις να με ενδιαφερει η πρακτικη πανω στο θεμα παρατηρησα οτι υπαρχουν πολλες ,οχι βεβεαια τοσο διαφορετικες,τεχνικες με τις οποιοες θα πορουσε καποιος να επιτυχει την Α.Π.Δεν βρηκα ομως πουθενα την ιστορια της αστρικης προβολης ....απο ποιους εφαρμοστηκε πρωτα? γιατι?ποια η πρωταρχικη τεχνικη και ποια η σημασια της καθε παραλλαγης? ποιος ο λογος της ιδιας της α.π. περα απο την αποδειξη της υπαρξης του ΄΄άστρικου΄΄κοσμου και πιθανον των αλλων διαστασεων?
Αν μπορει καποιος ας δοσει πληροφοριες πανω σ'αυτα τα θεματα,γιατι η εφαρμογη τεχνικων μονο και μονο για τν χαρα της εφαρογης δεν εχει νομιζω νοημα και αξια και παραλληλα ,αναμφισβητητα κρυβει και κινδυνους.
IL410
quote:
Ωραία όλα αυτά αλλά να λέμε και τα κακά.Τι γίνεται όταν η χορδή από το σώμα μας κοπεί;
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ Η ΧΟΡΔΗ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.
ΤΩΡΑ, ΑΝ ΚΟΠΕΙ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΤΙ ΓΥΝΕΤΑΙ?
ΡΩΤΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ.
ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΣΑΙ ΣΑΝ "ΧΑΜΕΝΗ" ΨΥΧΗ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ.
Καταρχήν δεν υπάρχει αυτό που αναφέρουν οι φίλοι σαν "χορδή". Αυτό είναι κάτι το οποίο άρχισε να αναφέρεται από εκείνους που έκαναν Α.Π., μεταφορικά για να δώσουν την εικόνα που ήθελαν. Δηλαδή δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα (silver cord). Όταν λοιπόν αυτό το φανταστικό σχοινί κοπεί, τότε θα έχεις πεθάνει. Αλλά αυτό θα συμβεί όταν έχει έρθει η ώρα σου που λένε και όχι γιατί κάποιος θα σε "σκοτώσει" ή κάτι θα σου επιτεθεί κατά την διάρκεια της Α.Π.
Επίσης το να μην μπορείς να γυρίσεις δεν ισχύει. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Μιλάμε για την Α.Π. Μία πράξη η οποία γίνεται με προσπάθεια του μυαλού μας και μόνο. Το μυαλό μας λοιπόν είναι αυτό που όσο περνάει ο καιρός και εξασκούμεθα θα δυναμώνει, δίνοντας εντολές τις οποίες θα πραγματοποιεί αυτόματα (όπως το να πας σε ένα μέρος ασύγκριτης ομορφιάς, ή να επισκεφτείς έναν άλλο πλανήτη) έτσι ακριβώς λες ότι πρέπει να επιστρέψεις και επιστρέφεις.
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.
Υ.Γ. Έχω διαβάσει στο internet σε αρκετά sites ότι την Α.Π. χρησιμοποιούν διάφορα κράτη για κατασκοπευτικούς λόγους, αλλά πολλές φορές και από το FBI για αναζήτηση κυρίως μικρών παιδιών (δεν ξέρω φυσικά αν ισχύει).
* Irene *
quote:
Καταρχήν δεν υπάρχει αυτό που αναφέρουν οι φίλοι σαν "χορδή". Αυτό είναι κάτι το οποίο άρχισε να αναφέρεται από εκείνους που έκαναν Α.Π., μεταφορικά για να δώσουν την εικόνα που ήθελαν.
ΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΣΥΝΙΔΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ? ΑΡΑ, Η ΧΩΡΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Η προσωπική μου πείρα (μικρή όπως έχω πει) λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να "μεταφέρει" την συνείδησή σου. Τουλάχιστον τίποτα το "φανερό". Εγώ όταν "βγήκα", αυτόματα μεταφέρθηκε μαζί μου και η συνείδησή μου. Και ουδέποτε είδα silver cord.
* Irene *