ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/05/2010, 19:12:10
Κι όμως, αγαπητέ μου Δόκτωρ, γι αυτό γίνονται όλα...Για να δεχτούμε ένα παγκόσμιο κράτος, με μια ηγεσία, ηλεκτρονική διαχείριση κι οι άνθρωποι,ασήμαντες μονάδες, αναλώσιμες....
Απλά, έπρεπε να χρεοκοπήσουν το διεφθαρμένο δικό τους προηγούμενο καθεστώς,για να αιτιολογήσουν, ότι χειρότερο θα κάνουν....
Και περίμενε το φίλε μου...Τα προχθεσινά επεισόδια,το προαναγγέλουν ενώ μπορεί να είναι και η αφορμή,ή το πρόσχημα...
07/05/2010, 19:15:10
Άλλο εσύ λες για άλλο πράγμα. Εγώ δεν μιλάω ούτε για ηλεκτρονικές ταυτότητες ούτε τίποτα τέτοιο. Ίσα ίσα βάσει του δικού μου πολιτεύματος εσύ έχεις δικαίωμα ψήφου υπέρ ή κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, κάτι που αν αποφασιστεί τώρα απ' την κυβέρνηση απλά θα σου επιβληθεί.
07/05/2010, 20:46:50
Όχι φίλε μου Dr Jekyll Mr Hyde,δεν λέω άλλο...Σε λίγες μέρςες ,με μια αναταραχή, ανα τον κόσμο, όπως διαβάζω, οικονομικής φύσεως,
όλος ο κόσμος, θα μπει σε "καραντίνα",με απώτερο σκοπό, τη δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους....
Αυτό έχει πολυσυζητηθεί,αυτός ήταν αρχικά ο σκοπός ίδρυσης του Ο.Η.Ε.
όπως έχουν δηλώσει πολλοί αρχηγοί κρατών και του ΝΑΤΟ κλπ...
Το πανε, με όλους τους τρόπους....
Κι η βία, δικό τους όπλο είναι...
Γίνεται σε όλο τον κόσμο...
07/05/2010, 22:24:08
Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν o οποίος προέβλεψε και την κρίση προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη..

Trexagireve είσαι ο πρώτος που τα προέβλεψε όλα αυτά.
Για πές μας τι θα γίνει τελικά..

07/05/2010, 22:53:21
Λες ότι δεν μιλάς για άλλο πράγμα και εν τούτοις δεν διαφαίνεται απο τα λόγια σου να συνδέονται κάπου αυτά τα θέματα. Δεν γίνεται λόγω φόβου να απορρίπτουμε κάθε καλή αλλαγή. Όλα αυτά που λες μου είναι γνωστά και ασχολιόμουν παλιότερα με αυτά(..και έχω φτιάξει κ θέματα για αυτά) αλλά είναι και επίκαιρα. Εσύ φοβάσαι προφανώς την ένταξη της τεχνολογίας στη ζωή μας. Εγώ σου λέω αντί να μας σφάξει ο δικτάτορας με το μαχαίρι που λέγεται τεχνολογία μπορούμε να τον σφάξουμε εμείς με το ίδιο μαχαίρι. Εσύ δηλαδή προτιμάς να συνεχίσουν οι δικτάτορες να έχουν τα πλεονετήματα που τους προσφέρει η δημοκρατία όπως είναι?
Θεωρείς καλύτερο να μη κάνουμε τίποτα και να δείξει ο χρόνος αν οδεύουμε
προς τη σφαγή ή τον μετασφάγιο παράδεισο? Εγώ βρίσκω μια λύση άμεσα για το τώρα, αυτά που λέω με τη κατάλληλη δουλειά μπορουν να πραγματοποιηθούν σε λιγότερο απο χρόνο. Και ίσως να είναι επικίνδυνα, αλλά το να πηγαίνουμε τυφλά προς το πουθενά με τον διάολο για οδηγό επέτρεψέ μου να το θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο. Και το μέλλον θα γραφεί με το δικό μας το αίμα και τον δικό μας αγώνα. Αν εμείς δεν κάνουμε τίποτα, που είναι και το πιο εύκολο και ίσως πιο ευκολο για σένα που με περνάς και για αρκετά χρόνια, τότε το μέλλον θα γραφεί απο την βολεψιά μας.. δεν θα γραφεί δηλαδή. Και έχω πολλά χρόνια ζωής μπροστά μου και εσύ το ίδιο και όχι μόνο θέλω να τα ζήσω με το καλύτερο δυνατό τρόπο, με το τρόπο που μου αξίζει, αλλά είμαι αυτό το είδους ανθρώπου που μισεί τις μισές δουλειές και την ακινησία. Όταν ένα ποτήρι είνα έτοιμο να σπάσει προτιμώ να επιχειρήσω να το φτιάξω με κίνδυνο να σπάσει απο το να χίνεται το νερό κάθε φορά που προσπαθώ να πιώ απ' αυτό.
08/05/2010, 10:04:17
Δεν έχω κανένα απολύτως, πρόβλημα με την τεχνολογία,αγαπητέ μου Dr Jekyll Mr Hyde,αν εννοείς εμένα με το μήνυμα σου,αλλά,με τις οργανώσεις που κυβερνούν τον κόσμο αυτή τη στιγμή.....Και επ αυτού, έχεις βιβλία,ταινίες,διάφορες πληροφορίες, που δεν βάζεις μαζί...
Δεν υπολογίζεις, ότι δεν είναι τυχαίο, ότι ο Ομπάμα, δίνει 9 δις δολλάρια, για να ξεκινήσει μέσα σε μια 20ετία, τα διαστημικά ταξίδια στον ...Άρη....Είναι σίγουρο, ότι θα την καταστρέψουν τη γη,για να πάμε, λέει αλλού....Ειναι το μέλλον του ανθρώπου στα άστρα;..Έτσι πιστεύεις;
Λύσαμε κανένα πρόβλημα εδώ και παμε παραπέρα;Δεν ειμαστε επικίνδυνοι, για το σύμπαν; Γιατί να πάμε κι αλλού; Να καταστρέψουμε κι άλλο πλανήτη;Γι αυτο ήρθαμε στη ζωή;Ας μεινουμε εδώ που είμαστε, να βελτιωθούμε εμείς και μετά, ότι ειναι να γίνει θα γίνει...
Ειμαστε ανικανοι, να ορίσουμε την πορεία μας.... Η τεχνολογία, έγινε για να διευκολύνει τον άνθρωπο και πρέπει να προσέξουμε,το π΄σο κακό κάνουμε με αυτήν ,αντιθέτως, ελλείψει καλής διαχείρισης...
Ότι και να φτιάξει η τεχνολογία, πρώτα υπάρχει σαν ιδέα, πνευματική και μετά γίνετια πράξη...Πρέπει και το σώμα, να ειναι ανάλογο, να αντέχει την πρόοδο....
Φίλε μου,allzzaro,το τι θα γίνει, είναι εύκολο να το βρείς....Μας πάνε για διάλυση, νέο Κόσσοβο, με άλλη έννοια....Χθές, βγήκαν ευρωπαίοι και του ΔΝΤ,λέγοντας, ότι η Ελλάδα, ούτε σε 10 χρόνια δεν θα βγει απο τον έλεγχο και την επιτήρηση...Κοινώς, ποτέ...
Και φυσικά, η βία, δικαιολογεί,τα όπια εξτρά, περιοριστικά μέτρα....
Αν θυμμηθεις τις..κάμερες παρακοούθησης, τώρα που θα ξανάρθουν στην....μόδα, να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη διαρκή παρακολούθηση, όλων μας, που φυσικά, θα γίνεται, για ένα αόριστο γενικό "καλό" της ανθρωπότητας, λες και εμείς, οι παρακολουθούμενοι,δεν ειμαστε η ανθρωπότητα...
Βράστα,φιλαράκι....Δεν έχει γυρισμό το ποτάμι και δεν αποφεύγουμε την μεγάλη έκρηξη, την παγκόσμια αναταραχή,με άγνωστες συνέπειες, παρα τον προγραμματισμό που έγινε απο τους....μεγάλους προστάτες μας...Αυτοί να δεις, τι έκπληξη θα πάθουν...
08/05/2010, 11:42:10
Η Αθήνα στις φλόγες...

Μα πως έγινε αυτό???

.... όλοι έκπληκτοι παρακολουθούν τα συμβαίνοντα και τοποθετούνται με ηθικολογικού τυπου κρίσεις και καταδικάζουν αυτές τις συμπεριφορές με δάκρυα στα μάτια...

Τι κρίμα..οι δολοφόνοι..οι έτσι..οι αλλοιώς και τούτο και κείνο και τ'αλλο...και μπούρ-μπούρ-μπούρ....!

Λουλούδια και στεφάνια και κλάμματα και απογοήτευση...

Ασφαλώς και δεν είναι αποδεκτές τέτοιες συμπεριφορές ... ασφαλώς και όταν συμβαίνουν μόνο θλίψη και οργή δημιουργούν και μάλιστα όταν υπάρχουν θύματα που δεν φταίνε σε τιποτα...μα είναι ΚΑΙ στιγμές ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ και αναζήτησης ευθυνών..όλων μας και κυρίως της πολιτείας!

Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα αλλα η γενικευμενη περιρέουσα ατμόσφαιρα και το γενικότερο κλίμα το οποίο διαμορφώνεται απο τις εν γένει επικρατούσες σκέψεις των ανθρώπων , δεν οδηγεί σε άλλες καλύτερες σκέψεις και συμπεριφορές..!

Πίσω απο κάθα πράξη...βρίσκεται ο άνθρωπος και η σκέψη του και πρίν ο κάθε αναρχικός ανάψει το φυτίλι μις μολότωφ , έχει ανάψει το φυτίλι μιας εσωτερικής φωτιάς που τον κατα-καίει και τον κατευθύνει...

Και κάποιοι ή κάτι οδήγησαν αυτά τα παιδιά να γίνουν αναρχικοί και να αντιδρούν κατ'αυτόν τον τρόπο...και ασφαλώς αντι-δρούν και δεν ΔΡΟΥΝ..!

Και ασφαλώς νομιμοποιούν τις πράξεις τους , έχοντας -κατα την γνώμη τους- όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται...και που θεμελιώνουν την αίσθησή τους περί δικαίου και ορθού...!

Και το θέμα παρουσιάζει -πλέον- ιδιαίτερα επικινδυνες διαστάσεις και αυτό διότι -πλέον- φοβάμαι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με εγγενείς ψυχολογικούς χαρακτήρες αλλα και με άλλους ξενόφερτους -αλλοδαπούς- που κινούνται και ορο-εξαρτούνται απο ασυνείδητα ψυχικά μορφώματα και παρεισφρύουν εντός των εγγενών μαζών και βγάζουν την οργή τους και τα απωθημένα τους.

Άλλο πράμα το "αγωνίζομαι" και εντελώς διαφορετικό το "καταστρέφω" και σκοτώνω...!

Παιδεία και κώδικες πεποιθήσεων ... έχω την αίσθηση , ότι εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε , με σοβαρότητα...υπομονή και με πολλή προσπάθεια...!

Οι αιτίες θα πρέπει -κατα την γνωμη μου..- να αναζητηθούν εκεί , στην γενικότερη ψυχολογία αυτών των ανθρώπων που οργανώνουν το είναι τους και οπλίζουν εν συνεχεία την σκεψη και το χέρι τους..!

Δυστυχώς μια τέτοια προσέγγιση και προσπάθεια , είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα αποδώσει -αν αποδώσει- σε βάθος χρόνου .... ως τότε θα μείνουμε να απολαμβάνουμε και να δρέπουμε τους καρπους ... των όσων καλλιεργήσαμε και τις περισσότερες φορές ασυνείδητα...το γεγονός όμως παραμένει !

Κάπου διάβασα για "αφελή Ελληνόπουλα"...όντως έτσι ακριβώς είναι...!!!

soul

08/05/2010, 13:02:35
quote:
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω ειδικές γνώσεις ούτε υπολογιστών ούτε άλλες και ότι το παρακάτω κείμενο δε μου πήρε παραπάνω απο δύο-δυόμιση ώρες να το γράψω.

Έτσι είναι, κείμενα των 2,5 ωρών απαντιούνται με αυτά των 2,5 λεπτών.

Κάνεις 2,5 ώρες να γράψεις ένα κείμενο και θα με μάθεις εμένα τώρα τι είναι Δημοκρατία?!
Για σε παρακαλώ...

Ubi Dubium, Ibi Libertas

08/05/2010, 15:42:25
quote:
Έτσι είναι, κείμενα των 2,5 ωρών απαντιούνται με αυτά των 2,5 λεπτών.

Κάνεις 2,5 ώρες να γράψεις ένα κείμενο και θα με μάθεις εμένα τώρα τι είναι Δημοκρατία?!
Για σε παρακαλώ...

quote:
Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν o οποίος προέβλεψε και την κρίση προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη..
Εννοείται ότι δεν έπρεπε ποτέ να μπούμε στην Ευρωζώνη. Με το που υοθετήσαμε το ευρώ οι τιμές των ακίνητων πετάχτηκαν στον αέρα. Όχι μόνο εμείς αλλά και άλλες χώρες. Εκεί που αγόραζες το μπουκαλάκι νερό για 100δρχ(30 λεπτά) ξαφνικά πήγε στα 50.. λεπτά!?
Μιλάμε δηλαδή για 150δρχ τουλάχιστον. Παραπάνω απο 150% της αρχικής τιμής. Αυτό το αναφέρει και ένας απο τους λίγους ανεξάρτητους(γενικά) ευρωβουλευτές ο Νιγκέλ Φάρατζ(Nigel Farage) κάντε ένα search στο youtube και δείτε τα βιντεάκια του.. τα βιντεούλια του...
Αλλά εννοείται ότι δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα για τον αν επιθυμούμε να μπούμε στο ευρώ. Αλλά βέβαια και όσα δημοψηφίσματα έγιναν όπως αυτό για την συνθήκη της Λισσαβώνας και προηγουμένως για το ευρωπαϊκό σύνταγμα τα έγραψαν.. στα γνωστά σκοτεινά σημεία οι πατέρες της Ευρωπαϊκής δικτατορίας.
Μπήκαμε για συναισθηματικούς-ενωτικούς λόγους στην Ευρωζώνη γιατί αυτό θα ήταν καλύτερο για την "συνοχή" του οργανισμού. Τη χώρα μας ατομικά δεν την συνέφερε και αν δεν είχαμε μπει ίσως να μην ήμασταν στο σημείο που είμαστε τώρα.. ή μάλλον θα ήμασταν αλλά αργότερα.

Στην Ελλάδα όμως και να γινόταν δημοψήφισμα ήμασταν τόσο μακριά νυχτωμένοι, τόσο συναισθηματικοί με το όλο ζήτημα και τόσο προπαγανδισμένοι που άντε γεια.. άαααντε γεια. Πρό-βατον προς σφαγήν!

quote:
Πρέπει και το σώμα, να ειναι ανάλογο, να αντέχει την πρόοδο
Αν αποκαλείς έμμεσα τον λαό καθυστερημένο τότε εν μέρει συμφωνώ. Αλλά περισσότερο διαφωνώ γιατί έτοιμοι είμαστε, έξυπνοι δεν είμαστε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι είμαστε οι βλάχοι της Ευρώπεις. Εντάξει, είμαστε εκπολιτισμένοι, και βλάχοι καλόκαρδοι, και αφελείς, και κουτοπόνηροι.

quote:
Δεν έχω κανένα απολύτως, πρόβλημα με την τεχνολογία,αγαπητέ μου Dr Jekyll Mr Hyde,αν εννοείς εμένα με το μήνυμα σου,αλλά,με τις οργανώσεις που κυβερνούν τον κόσμο αυτή τη στιγμή.....
Και αυτό πώς συνδέεται με αυτά που προτείνω;;
quote:
Και επ αυτού, έχεις βιβλία,ταινίες,διάφορες πληροφορίες, που δεν βάζεις μαζί...
Δεν υπολογίζεις, ότι δεν είναι τυχαίο, ότι ο Ομπάμα, δίνει 9 δις δολλάρια, για να ξεκινήσει μέσα σε μια 20ετία, τα διαστημικά ταξίδια στον ...Άρη....Είναι σίγουρο, ότι θα την καταστρέψουν τη γη,για να πάμε, λέει αλλού....Ειναι το μέλλον του ανθρώπου στα άστρα;..Έτσι πιστεύεις;
Και αυτό ΠΩΣ συνδέεται με την άμεση ηλεκτρονική δημοκρατία;; Μην ανησυχείς μια χαρά το 'χω ψάξει.
quote:
Λύσαμε κανένα πρόβλημα εδώ και παμε παραπέρα;
Μα αυτό δεν είναι το παραπέρα είναι η ΛΥΣΗ! Και βέβαια αν δεν κάνουμε τίποτα, εννοείται πως κανένα πρόβλημα δε θα λυθεί μόνο του.
quote:
Δεν ειμαστε επικίνδυνοι, για το σύμπαν;
Ε και τι να κάνω τώρα εγώ; Αν είχαμε δημοκρατία θα μπρούσαμε να πολεμήσουμε τα συμφέροντα που μας σταμάτανε απο το να διορθώσουμε τα λάθη μας στον περιβαλλοντικό τομέα. Τώρα μπορούμε απλά να το κοιτάμε μέχρι να ανάψει το μάτι και να αφρίσει το νερό..
quote:
Γιατί να πάμε κι αλλού; Να καταστρέψουμε κι άλλο πλανήτη;
Δεν ξέρω που κολλάει αυτό αλλά η ζημιά που έχουμε κάνει δε ξεγίνεται αυτό ξέρω.
Μπορεί να μη κάνουμε περισσότερη ρύπανση αλλά πάντως κάποια στιγμή θα βράσουμε. Αν θες εσύ μείνε να βράσεις. Εγώ θα χω αυτοκτωνήσει πιο πριν ή θα χω μετακομίσει στο Φεγγάρι που 'χει δροσιά.
quote:
Ας μεινουμε εδώ που είμαστε, να βελτιωθούμε εμείς και μετά, ότι ειναι να γίνει θα γίνει...
Ε ακριβώς, και πώς θα βελτιωθούμε όσο είμαστε υποχείρια διαόλων; Θα μας αφήσουν να βελτιωθούμε πιστεύεις;
Αφελές και αθώο προ-βατάκι που στη σφαγή αργά οδεύεις..
και άμα θα 'ρθει ο Μπαρμπαμπρίλιος χαμπάρι δε θα πάρεις..
quote:
Ειμαστε ανικανοι, να ορίσουμε την πορεία μας.... Η τεχνολογία, έγινε για να διευκολύνει τον άνθρωπο και πρέπει να προσέξουμε,το π΄σο κακό κάνουμε με αυτήν ,αντιθέτως, ελλείψει καλής διαχείρισης...
Όχι μόνο απο την κακή διαχείριση αλλά και απο τι μη-χρήση της. Γιατί ενώ πχ μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη παλιά τεχνολογία που είναι καταστροφική για το περιβάλλον με καινούρια, πιο ακριβή μεν αλλά εξίσου ή περισσότερο καλή και φιλική προς το περιβάλλον, τα συμφέροντα ιδιωτών δεν μας αφήνουν.
quote:
Ότι και να φτιάξει η τεχνολογία, πρώτα υπάρχει σαν ιδέα, πνευματική και μετά γίνετια πράξη...
Η ιδέα υπάρχει, μόλις την άκουσες, απλά καταστέλλεται απο αυτούς που τους συμφέρει να κρατούν τα ηνία.
Αλλά άμα ρίξεις μια ματιά στο πώς θα επιδοτούνται πλέον οι συντάξεις... θα δεις πόσο εφευρετικό γίνεται το κράτος άμα θέλει.

quote:
Φίλε μου,allzzaro,το τι θα γίνει, είναι εύκολο να το βρείς....Μας πάνε για διάλυση, νέο Κόσσοβο, με άλλη έννοια....Χθές, βγήκαν ευρωπαίοι και του ΔΝΤ,λέγοντας, ότι η Ελλάδα, ούτε σε 10 χρόνια δεν θα βγει απο τον έλεγχο και την επιτήρηση...Κοινώς, ποτέ...
Και φυσικά, η βία, δικαιολογεί,τα όπια εξτρά, περιοριστικά μέτρα....
Δεν χρειάζεται βία! Δεν θυμάσαι το κίνημα στο Γουδί; ή πώς έπεσε η κυβέρνηση στην Αργεντινή; Εξυπνάδα χρειάζεται και τους σωστούς ανθρώπους.
quote:
Οπότε προτείνεις να τους αφήσουμε να μας γ... με προφυλακτικό και όχι να αντισταθούμε και να μας γ... χωρίς. Εντάξει ο καθένας έχει τη γνώμη του! Αλλά αν είναι να γίνει όπως και να χει ε τουλάχιστον να πούμε ότι προσπαθήσαμε. Μπορεί να χεις κ δίκαιο εν μέρει βέβαια δεν αντιλέγω.
quote:
Αν θυμμηθεις τις..κάμερες παρακοούθησης, τώρα που θα ξανάρθουν στην....μόδα, να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τη διαρκή παρακολούθηση,
Με τη βία προς τις κάμερες! Υπάρχουν υπέροχα σπρέι και μπαστούνια του γκόλφ, ε και στη χειρότερη φέρνω κ το σίδερο με το οποίο πιάναμε τα σύκα στο χωριό μου. Τι καλά!

Ε, και τι θα κάνουν οι κάμερες άμα φοράει ο άλλος κουκούλα; Τίποτα.
Ε και αμα βγουν 200.000 άνδρες τι θα κάνει το κράτος με 10 κάμερες.. θα μας φωτογραφίσει!;
Ε να βάλουμε τα καλά μας τότε!
Άσε και πες ότι οτι μας είδανε(γιατί σπάσαμε μια δυό με τα μούτρα μας)
ποιος θα κάτσει να ξεδιαλέγει 100.000 φώτος υπόπτων? Πραγματικά μόνο η βουλή αντέχει να το κάνει αυτό, κανείς άλλος δεν βαριέται τόσο.
Άσε που αν δεν το κάνει η βουλή ποιος θα το κάνει.. ο μπάτσος που θα είναι με τα πολιτικά στο δρόμο?

quote:
Βράστα,φιλαράκι....Δεν έχει γυρισμό το ποτάμι και δεν αποφεύγουμε την μεγάλη έκρηξη, την παγκόσμια αναταραχή,με άγνωστες συνέπειες, παρα τον προγραμματισμό που έγινε απο τους....μεγάλους προστάτες μας...Αυτοί να δεις, τι έκπληξη θα πάθουν...

Το ποτάμι δεν γυρίζει αλλα καταπνίγει ό,τι εμποδίζει το δρόμο του.. είναι νομίζω εύστοχο το παράδειγμα αν ως θάλασσα θεωρήσουμε τη δημοκρατία και ως βαριά κούτσουρα(που έιναι) τους πολιτικούς.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 08/05/2010 16:26:07

08/05/2010, 15:54:53
Ωπα λαθος

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 08/05/2010 15:58:31